Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė John Rodyti pranešimą
    Nu kiek gi kartų buvo aiškinta, kad jokių pedofilų ir jokio klano nėra. Kai kurie tiesiog nė pro kur negali apsieiti be klanų, konspiracijų, pedofilų, iliuminačių. Šiaip netgi nejuokaujant, jeigu tikrai visur vaidenasi klanai ir sąmokslai, vertėtų pasikinsuktuoti su specialistais, nes tokiai kondicijai progresuojant, vėliau pasekmės gali būti lūdnos.
    Kuo daugiau aiškinam, tuo labiau visi turi tikėt? Putinas irgi visam pasauliui aiškino kad nieko bendro neturi su karu Ukrainoje. O juk tereikia taip nedaug, matyti faktus ir daryti išvadas. Žinoma, yra tokių kuriems faktai nieko nesako, kaip kad tikinčiam niekaip neįrodysi kad Jėzus negali vaikščioti vandeniu ar Muchamedas nakčiai nuskristi į rojų.

    Comment


      Parašė J.U. Rodyti pranešimą
      Kuo daugiau aiškinam, tuo labiau visi turi tikėt? Putinas irgi visam pasauliui aiškino kad nieko bendro neturi su karu Ukrainoje. O juk tereikia taip nedaug, matyti faktus ir daryti išvadas. Žinoma, yra tokių kuriems faktai nieko nesako, kaip kad tikinčiam niekaip neįrodysi kad Jėzus negali vaikščioti vandeniu ar Muchamedas nakčiai nuskristi į rojų.
      Faktus matom. Bet kai kurie tamstos iš tų faktų daro absurdiškas išvadas. Arba daro tai tyčia.

      Pabandyk savęs paklausti, kam labiausiai naudingas toks kliedesių ir nepasitikėjimo Lietuvos institucijomis skleidimas? Ironiška, kad pats iš negatyvios pusės paminėjai Putiną, nors pats nuosekliai jam dirbi ir vykdai jo komandas.

      Comment


        nepasitikėjimo Lietuvos institucijomis skleidimas
        Galite ir toliau pasitikėti tomis institucijomis iš tolo, iš savo Greater London. Ginčas beprasmis.

        Comment


          Parašė J.U. Rodyti pranešimą
          Galite ir toliau pasitikėti tomis institucijomis iš tolo, iš savo Greater London. Ginčas beprasmis.
          Man tiesiog liūdna matyti žmones, kuriuos Kremlius išnaudoja propagandos tikslais. O jie to net nesuvokia. Nebent, kaip ir senasnamas, esate profesionalus Kremliaus apmokamas trolis? Tuomet fair enough.

          Comment


            Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
            Tai esmė Kaunas ir jo teisėsauga? Tada ir Garliavos reiškinį lengviau suprasti.
            Garliavos byla uždaryta: Atmarozikas Kedys, nelabai realybėje besirientuojanti sesuo, kuri šiiaip padar aibę kitų nusižengimų ir patvorių tados blindos teisingumo jausmas. Nereikia nieko ir suprasti, tik kad viena šeimynėlė sugebėjo pašokdinti visą Lietuvą ir mobilizuoti gaują bedarbių chavs'ų.

            Parašė balietis Rodyti pranešimą
            Padėkime Senamnamui rasti esmę šitoje istorijoje:
            1. Vaikų globos namų direktorius kaltinamas su pedofilija susijusiais nusikaltimais, yra įkalčiai, įrodymai ir t.t., prisipažįsta.
            2. Prokuroras pasiūlo baigti bylą baudžiamuoju įsakymu ir nebausti realia laisvės atėmimo bausme.
            3. Teismas to prašymo nepatenkino, kalbinti teisinkai žurnalistui paaiškino, kad ir negalėjo patenkinti, nes čia ne ekonominis nusikaltimas, o lytinis.

            Aš tai čia du momentus matau - teismas dirba gerai, Kauno prokurorai dirba panašiai kaip ir Kauno policija. Ne pirmas kartas.
            Šiaip, labai reali galimybė kad "žemesnės grandies" prokurorai tieisog padarė klaidą. Kas, savaime aisku, turi būti nedovanotina.
            Jeigu teismas būtų priėmęs sprendimą neteisėtais procesiniais pagrindais i/ar nebūtų įvertinęs visų įrodymų, tai reikštų Konstitucijos pažeidimą.

            Kartais atrodo kad žmonės mąsto tokia logika: A pilietis sako kad B yra kaltas. Teismas turi tikėti A piliečiu,mati tai liaudies mylimas asmuo, geras, nekaltas etcetera."
            Panašia logika vadovavosi kaimo stukačiai, vietiniai vatnykai ir atmarozikai stribokai prieš pusšimtį metų. Deja, bet atrodo, kad per tiek metų ne visi pradėjo mąstyti.

            Comment


              Parašė John Rodyti pranešimą
              Man tiesiog liūdna matyti žmones, kuriuos Kremlius išnaudoja propagandos tikslais. O jie to net nesuvokia. Nebent, kaip ir senasnamas, esate profesionalus Kremliaus apmokamas trolis? Tuomet fair enough.
              Prie ko čia Kremlius? Nežiūrint į nieką reikia užmerktom akim pasitikėt posovietinės Lietuvos institucijomis? Lietuvos, kurioje nebuvo desovietizacijos ir de facto išlikusios sovietinės struktūros su tais pačiais žmonėmis? Pasitikėt teismais, kai girtas policininkas perėjoje užmuša du žmones o teismas neskiria realios laisvės atėmimo bausmės? Dėl to kad tas labai gailisi! Čia ką reiškia? Kremlius išnaudoja propagandos tikslais kai žmonės tą mato ir piktinasi? Tokių pavyzdžių Lietuvoje pilna, dvigubų standartų naudojimas akivaizdus ir to nereikia matyti? Žeminam Lietuvos struktūras kaip tamsta sakote? Čia jos pačios save diskredituoja, o ne tie kurie tą mato ir drįsta pasakyt. Žinoma, iš tolo ir nebūnant Lietuvoje galima prisiskaityt komsomolkės kliedesių ir kaltint kitus kad nevertina lietuviškų struktūrų. Vertina, tik vertina pagal jų nuopelnus o ne pagal mistinius "taip reikia", reikia nematyt ir nediskredituot.

              Comment


                D.P gana gerai viską išaiškino.

                Comment


                  Mielas John, kad esi bukas jau seniai aišku iš kitų temų. Bet kad ant tiek - nesitikėjau. Tai dabar tu už demokratiją ir žodžio laisvę ar už diktatūrą? Kiek suprantu, tai pats esi Kremliaus linijos šalininkas - tas kas prieštarauja Daukanto ir Gedimino gatvės sprendimams - visi yra Kremliaus agentai ? Ar ne taip John? Bet tą patį sako ir Kremliaus šalininkai - tie kas prieštarauja Putinui - yra užsienio šalių agentai ir valstybės priešai. taigi kuom skiries? Ech - John pasirodo Kremliaus Trolis.

                  Comment


                    O dabar atsakau D.P. - tokios visiškai tragiškai nevykusios VSD operacijos kaip Garliavos atveju, dar neteko matyti. Tik visiški zombiai (beje jie visiškai nesiskiria nuo keikiamų rusų zombių) galėjo tikėti tais paistalais.

                    Kad Lrytas seniai dirba VSD ir taip aišku, jis bandė apjuodinti Pociūną - na blyn, Lavastė niekada nebuvo tam Bresto viešbutyje, o aš ten buvau - atleiskite - užlipti ant 1,4 metrų palangės sumaišius, kad ten durys į tualetą - na tokios pievos dar negirdėjau.

                    Tas pats LRytas rėkia - pedofilijos nėra ir nebuvo niekada. Na atleiskite, visame pasaulyje sulaikoma tūkstančiai žmonių dėl vaikų išnaudojimo ir teigti, kad Lietuvoje jos nėra? Nu i nx...

                    O dabar pasižiūrėkime VSD promachus ir kokias kortas davė į rankas Kremliui, kuriomis, jei reikės jis kirs:

                    1. Visada buvo sakoma, kad Latvija kreipėsi teisinės pagalbos dėl aukštų pareigūnų iš LT. Atsakymo negauta. Taigi, bet kada Kremlius gali paskleisti šį sąrašą, surašant kaltus ir nekaltus
                    2. Iš ko gyveno Stankūnaitė, kas mokėjo advokatui ir antstolei. Bet kada Kremlius gali paleisti sąskaitų išrašą, kuriame gali figuruoti kas už kiek ir kaip. Ar jis tikras niekas nežinos.
                    3. Visada Kremlius gali paleisti slaptus liudininkus, kad Kedį ir kitas aukas nužudė samdyti spec tarnybų kileriai.
                    4. Visada Kremlius galės paleisti Kedžius, kaip neteisėtai persekiojamus žmones (nes iš tieųs krūva bylų aiškiai matoma, kad yra kuriama iš nieko)
                    5. Visada Kremlius galės paleisti istoriją apie Venckienę, kaip žmogų, kuris bandė kovoti prieš sistemą , tačiau tos sistemos buvo nusodinta. Na bet realiai, mane tai šokiruoja VSD idiotiškumas - dabar atseit Venckienė padarė 68 (!) nusikaltimus,. Na atleiskite, tiek tik prie Stalino būdavo.
                    6. Po skandalo Viešvilėje ir Švėkšnoje bei visiško teisėsaugos neveiklumo - na čia net daug kurti nereikia - tiesiog pasakys kad taip, patvirtinta, kad vaikai buvo tiekiami politikams.

                    Ir t.t. ir t.t.

                    nežinau, kodėl VSD tokia durna? Reikėjo iš karto mesti jėgas ir pakabinti ant kiaušų kokį nesveiką žmogeliuką ir būtų ramu. O dabar ? Ech... Blogiausia, kad Kremliui dabar daug kurti nereikės.

                    Ir pabaigai - keistų keisčiausia istorija apie milionierių verslininką, 17 metų vaikiščią ir žmogžudystę. Milionierius, kai LT jo įmonės apyvarta gal tik 100 000 eur? WTF? Pinigai Kipre? tai ką veikia VMI? Žaidimai su kompiuteriu per naktis? Tų vaikų ne vienas ? Na jau vyrai, baikite baikas

                    Comment


                      John: Man tiesiog liūdna matyti žmones, kuriuos Kremlius išnaudoja propagandos tikslais.
                      Man tai liūdna, kad viskas, ką sugebi išmąstyti, susiveda į kremlių . Abejoju, ar su tokiu mąstymu gali iš atskirų faktų savarankiškai padaryti kokias nors išvadas. Kažkoks prokuroras susimauna, tai kai į jį parodoma pirštu, tai maždaug jau antivalstybinė veikla. Turbūt jį reikėtų paaukštinti pareigose, kad valstybei būtų geriau? Gerai dar kad su D. P. nepradėjot to direktoriaus teisinti bei neigti jo prisipažinimo. Tada jau rimtai įtartinai atrodytumėt .
                      Aš tai situaciją matau taip: vaikų namų vadovo postas yra idealios pareigos vaikų pasiekiamumo prasme. Tai būnant vadovu galima parūpinti vaikų ne tik sau, bet ir kitiems, turintiems panašių poreikių. Tie kiti ko gero užima aukštas pareigas, galbūt yra žinomi visuomenėje, turi lėšų, mėgsta komfortą ir nenusileis iki tiek, kad pradėtų vaikų ieškotis savarankiškai. Ar įmanoma įsivaizduoti, pvz., kad politikas ar kitas visuomenėje žinomas asmuo "medžiotų" vaikus savarankiškai? Tie "savarankiškieji", jei įkliūva, staigiai pasodinami pagal įstatymo raidę be jokių vilkinimų ir "prokurorų klaidų". O kai įkliūva vaikų namų vadovas, t. y. "tiekėjas", kuris turbūt žino gana daug, nes "dirbo" ne tik dėl savęs, jo negalima griežtai bausti, kad visko neišklotų. Atseit ši versija yra marsiečių lygio sąmokslas, negalinti nieko bendra turėti su realybe?
                      O jei manot, kad pedofilija būna tik pasakose, tai pasidomėkit JK skandalu, kiek įtariamųjų ir kokio jie rango. Pradėjus vynioti kamuolį pabaigos nemanyti.
                      1,400 child abuse suspects identified
                      http://www.bbc.com/news/uk-32812449
                      Of the 1,433 suspects identified, 216 are now dead and 261 are classified as people of public prominence, with 135 coming from TV, film or radio.
                      Gal anglus irgi kremlius puola? O gal anglų teisėsauga tiesiog mažiau "klysta"? Bet, aišku, tokie dalykai įmanomi tik degradavusioje Anglijoje, Lietuvoje tai neįmanoma nei teoriškai, nei praktiškai. Lietuvoje juk net sekso dar nėra .
                      Paskutinis taisė senasnamas; 2015.06.20, 21:32.

                      Comment


                        JO, senasnamas.... Nesitikėjau, kad po 25 metų grįžime į sovietinius laikus ir reikės pradėti šnekėti Ezopo kalba.... Bet man jau dabar tokios mintys ateina. Pradėti rašyti blogą, kur Lietuva vadintis Vietula, o Rusija - Musija.... matyt teks pradėti...

                        Comment


                          Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                          Man tai liūdna, kad viskas, ką sugebi išmąstyti, susiveda į kremlių . Abejoju, ar su tokiu mąstymu gali iš atskirų faktų savarankiškai padaryti kokias nors išvadas. Kažkoks prokuroras susimauna, tai kai į jį parodoma pirštu, tai maždaug jau antivalstybinė veikla. Turbūt jį reikėtų paaukštinti pareigose, kad valstybei būtų geriau? Gerai dar kad su D. P. nepradėjot to direktoriaus teisinti bei neigti jo prisipažinimo. Tada jau rimtai įtartinai atrodytumėt .
                          Aš tai situaciją matau taip: vaikų namų vadovo postas yra idealios pareigos vaikų pasiekiamumo prasme. Tai būnant vadovu galima parūpinti vaikų ne tik sau, bet ir kitiems, turintiems panašių poreikių. Tie kiti ko gero užima aukštas pareigas, galbūt yra žinomi visuomenėje, turi lėšų, mėgsta komfortą ir nenusileis iki tiek, kad pradėtų vaikų ieškotis savarankiškai. Ar įmanoma įsivaizduoti, pvz., kad politikas ar kitas visuomenėje žinomas asmuo "medžiotų" vaikus savarankiškai? Tie "savarankiškieji", jei įkliūva, staigiai pasodinami pagal įstatymo raidę be jokių vilkinimų ir "prokurorų klaidų". O kai įkliūva vaikų namų vadovas, t. y. "tiekėjas", kuris turbūt žino gana daug, nes "dirbo" ne tik dėl savęs, jo negalima griežtai bausti, kad visko neišklotų. Atseit ši versija yra marsiečių lygio sąmokslas, negalinti nieko bendra turėti su realybe?
                          O jei manot, kad pedofilija būna tik pasakose, tai pasidomėkit JK skandalu, kiek įtariamųjų ir kokio jie rango. Pradėjus vynioti kamuolį pabaigos nemanyti.
                          1,400 child abuse suspects identified
                          http://www.bbc.com/news/uk-32812449

                          Gal anglus irgi kremlius puola? O gal anglų teisėsauga tiesiog mažiau "klysta"? Bet, aišku, tokie dalykai įmanomi tik degradavusioje Anglijoje, Lietuvoje tai neįmanoma nei teoriškai, nei praktiškai. Lietuvoje juk net sekso dar nėra .
                          Namai, perskaityk dar kartą ir nebesityčiok iš savęs:

                          Parašė D.P
                          Panašia logika vadovavosi kaimo stukačiai, vietiniai vatnykai ir atmarozikai stribokai prieš pusšimtį metų. Deja, bet atrodo, kad per tiek metų ne visi pradėjo mąstyti.

                          Comment


                            Išvis kalbant apie nusikalstamumą neapsieiti be visokių kremlinių pareiškimų ir išvedžiojimų apie naudą Rusijai, tai jau reikia būti toli pažengusiam . Dar pamėgink paneigti ir Anglijos pedofiliją, nes kažkaip irgi kenkia valstybės įvaizdžiui. Matyt, priešų darbas.
                            Paskutinis taisė senasnamas; 2015.06.20, 21:52.

                            Comment


                              vienintelį Kremliaus atstovą šiame forume galima įvardinti John'ą. Labai gaila....
                              Paskutinis taisė udrius; 2015.06.20, 21:50.

                              Comment


                                Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                Išvis kalbant apie nusikalstamumą neapsieiti be visokių kremlinių pareiškimų ir išvedžiojimų apie naudą Rusijai, tai jau reikia būti toli pažengusiam . Dar pamėgink paneigti ir Anglijos pedofiliją, nes kažkaip irgi kenkia valstybės įvaizdžiui. Matyt, priešų darbas.
                                Būtų keista, jei nebūtų įtartina kai nenorima matyti viešai paskelbtų ir visiems prieinamų faktų. Jei paimsime tik vieną konkrečią istoriją, tai kažkodėl iš daugiau kaip 10-ties mirčių neištirta nė viena, nenustatyti asmenys kurie žudė ir visa visuomenei teikiama informacija remiasi komsomolkės ir visokių kuznecovaičių kliedesiais to šikpopierio puslapiuose. Yra tik be įrodymų viešai teikiami kaltinimai, kuriuos ir šiame forume kartoja nesugebančios analizuoti papūgos.

                                Comment


                                  Parašė udrius Rodyti pranešimą
                                  nežinau, kodėl VSD tokia durna?
                                  Todėl, kad nebuvo desovietizacijos.
                                  Bet nereikia ir VSD. Apie ją mažai ką žinom. Paimkim kad ir tokią iš pirmo žvilgsnio niekuo neišsiskiriančia visuomeninę organizaciją kaip Žmogaus Teisių Stebėjimo Institutas. Toliau pažiūrime viešai prieinamą informaciją ir pasidaro labai įdomu bei kyla daugybė klausimų.
                                  1. Įsteigtas 2003 metais. Steigėjas Henrikas Mickevičius. Tikslai: "Žmogaus teisių stebėjimo institutas (ŽTSI) – 2003 m. įkurta nepriklausoma nevyriausybinė organizacija, siekianti ugdyti atvirą ir demokratinę visuomenę konsoliduojant žmogaus teises ir laisves. "
                                  2. Žiūrim įdėmiau apie steigėją:
                                  "1980 m. baigė teisę Vilniaus universiteto Teisės fakultete (specializacija – baudžiamoji teisė ir baudžiamasis procesas). 1980–1981 m. LSSR teisingumo ministerijos Teismų departamento konsultantas. 1981–1987 m. Vilniaus Lenino rajono teismo teisėjas. "
                                  https://lt.wikipedia.org/wiki/Henrikas_Mickevi%C4%ius
                                  Labai gražiu pavadinimu visuomeninė organizacija kurią įsteigia grynai soviemečio laikų teisininkas.
                                  Gerai, paliekame ramybėje šią visuomeninę organizaciją.
                                  Žiūrim toliau, kas apskritai vyksta su taip vadinamomis visuomeninėmis organizacijomis Lietuvoje ir aplink. Ir štai visai įdomus tiriamasis straipsnis:
                                  http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...enes-56-507933
                                  Klausimų nekyla? O gal jų ir kelti negalima, pakenks Lietuvai anot John?
                                  Paskutinis taisė J.U.; 2015.06.21, 08:29.

                                  Comment


                                    Parašė udrius Rodyti pranešimą
                                    O dabar atsakau D.P. - tokios visiškai tragiškai nevykusios VSD operacijos kaip Garliavos atveju, dar neteko matyti. Tik visiški zombiai (beje jie visiškai nesiskiria nuo keikiamų rusų zombių) galėjo tikėti tais paistalais.

                                    Kad Lrytas seniai dirba VSD ir taip aišku, jis bandė apjuodinti Pociūną - na blyn, Lavastė niekada nebuvo tam Bresto viešbutyje, o aš ten buvau - atleiskite - užlipti ant 1,4 metrų palangės sumaišius, kad ten durys į tualetą - na tokios pievos dar negirdėjau.

                                    Tas pats LRytas rėkia - pedofilijos nėra ir nebuvo niekada. Na atleiskite, visame pasaulyje sulaikoma tūkstančiai žmonių dėl vaikų išnaudojimo ir teigti, kad Lietuvoje jos nėra? Nu i nx...

                                    O dabar pasižiūrėkime VSD promachus ir kokias kortas davė į rankas Kremliui, kuriomis, jei reikės jis kirs:

                                    1. Visada buvo sakoma, kad Latvija kreipėsi teisinės pagalbos dėl aukštų pareigūnų iš LT. Atsakymo negauta. Taigi, bet kada Kremlius gali paskleisti šį sąrašą, surašant kaltus ir nekaltus
                                    2. Iš ko gyveno Stankūnaitė, kas mokėjo advokatui ir antstolei. Bet kada Kremlius gali paleisti sąskaitų išrašą, kuriame gali figuruoti kas už kiek ir kaip. Ar jis tikras niekas nežinos.
                                    3. Visada Kremlius gali paleisti slaptus liudininkus, kad Kedį ir kitas aukas nužudė samdyti spec tarnybų kileriai.
                                    4. Visada Kremlius galės paleisti Kedžius, kaip neteisėtai persekiojamus žmones (nes iš tieųs krūva bylų aiškiai matoma, kad yra kuriama iš nieko)
                                    5. Visada Kremlius galės paleisti istoriją apie Venckienę, kaip žmogų, kuris bandė kovoti prieš sistemą , tačiau tos sistemos buvo nusodinta. Na bet realiai, mane tai šokiruoja VSD idiotiškumas - dabar atseit Venckienė padarė 68 (!) nusikaltimus,. Na atleiskite, tiek tik prie Stalino būdavo.
                                    6. Po skandalo Viešvilėje ir Švėkšnoje bei visiško teisėsaugos neveiklumo - na čia net daug kurti nereikia - tiesiog pasakys kad taip, patvirtinta, kad vaikai buvo tiekiami politikams.

                                    Ir t.t. ir t.t.

                                    nežinau, kodėl VSD tokia durna? Reikėjo iš karto mesti jėgas ir pakabinti ant kiaušų kokį nesveiką žmogeliuką ir būtų ramu. O dabar ? Ech... Blogiausia, kad Kremliui dabar daug kurti nereikės.

                                    Ir pabaigai - keistų keisčiausia istorija apie milionierių verslininką, 17 metų vaikiščią ir žmogžudystę. Milionierius, kai LT jo įmonės apyvarta gal tik 100 000 eur? WTF? Pinigai Kipre? tai ką veikia VMI? Žaidimai su kompiuteriu per naktis? Tų vaikų ne vienas ? Na jau vyrai, baikite baikas
                                    prie ko čia, po perkūnais, VSD? Ar pedofilijos ir panašių lytinių nusikaltimų bylos yra VSD kompetencijoje? Ar tu norėtum kad šstaiga, kuri turi veikti iš esmės slaptai - ne stoks jos nature - peržengtų savo ribas? Čia tau ne GRU.

                                    Kas dėl venckienės. gauja bedarbių chavs'ų už ją balsvo, o štai, gerbiamoji kovotoja prieš sistemą, Emma Goldman iš Garliavos, kur skaniausi kebabai, staiga patepė slides ir slepiasi vėjuotoje Čikagoje. Net a.a. Patackas suprato, kur buvo įlindęs.

                                    į kitus klausimus nenoriu reaguoti, nes tieisog jais nesidomėjau. Tik noriu pasakyti vieta - tam, kad byla būų ištirta, reikia surinkti įrodymus. surinkus - įvertinti ir priimti sprendimą. Jie kokia kaimo bobutė sako, kad vaikai buvo gabenami politikams ir ta ištribadūrina žiniasklaida, tai dar nereiškia kad taip buvo. ne tūlas Petras priima sprendimą.

                                    Comment


                                      Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                                      Todėl, kad nebuvo desovietizacijos.
                                      Bet nereikia ir VSD. Apie ją mažai ką žinom. Paimkim kad ir tokią iš pirmo žvilgsnio niekuo neišsiskiriančia visuomeninę organizaciją kaip Žmogaus Teisių Stebėjimo Institutas. Toliau pažiūrime viešai prieinamą informaciją ir pasidaro labai įdomu bei kyla daugybė klausimų.
                                      1. Įsteigtas 2003 metais. Steigėjas Henrikas Mickevičius. Tikslai: "Žmogaus teisių stebėjimo institutas (ŽTSI) – 2003 m. įkurta nepriklausoma nevyriausybinė organizacija, siekianti ugdyti atvirą ir demokratinę visuomenę konsoliduojant žmogaus teises ir laisves. "
                                      2. Žiūrim įdėmiau apie steigėją:
                                      "1980 m. baigė teisę Vilniaus universiteto Teisės fakultete (specializacija – baudžiamoji teisė ir baudžiamasis procesas). 1980–1981 m. LSSR teisingumo ministerijos Teismų departamento konsultantas. 1981–1987 m. Vilniaus Lenino rajono teismo teisėjas. "
                                      https://lt.wikipedia.org/wiki/Henrikas_Mickevi%C4%ius
                                      Labai gražiu pavadinimu visuomeninė organizacija kurią įsteigia grynai soviemečio laikų teisininkas.
                                      Gerai, paliekame ramybėje šią visuomeninę organizaciją.
                                      Žiūrim toliau, kas apskritai vyksta su taip vadinamomis visuomeninėmis organizacijomis Lietuvoje ir aplink. Ir štai visai įdomus tiriamasis straipsnis:
                                      http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...enes-56-507933
                                      Klausimų nekyla? O gal jų ir kelti negalima, pakenks Lietuvai anot John?
                                      Desovietizacija įvyko, bet LSDP išliko. Aukščiau minėti Mackeviciaus užimti postai nėra tokie reikšmingi sovietizacijos prasme. Jei buvai sovietmečiu advokatas, nereiškia, kad vis dar esi tos sistemos kūdikis. Viskas pasikeitė.

                                      Kas yra "grynai sovietmečio laikų teisininkas"? Žinai, tamsta, tie, kurie prieš dešimtmetį įgyvendino Lietuvos privatinės teisės reformą (tai reiškia, priėmėm bene moderniausią Civilinį Kodeksą) yra iš esmės buvę sovietinių laikų teisininkai. Ir kiekvienas jaunas teisininkėlis nori būti panašus į juos. Taip, jie tikrai sovietiniai.....

                                      Comment


                                        Parašė D.P Rodyti pranešimą
                                        Desovietizacija įvyko
                                        IMHO, desovietizacija Lietuvoje neįvyko, net normalios liustracijos nebuvo.
                                        Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

                                        Comment


                                          Stebint visa sia diskusija ir matant kai viena puse graziai varto kita besivadivaujancia"vien tik argumenbtais "cia ir taip viskas aisku, "visi viska zino". "visi vagys/pedofilai/klanai"ir viena bobute/kaimynas sake" ir nieko daugiau. Kai tuo tarpu kita puse atremia viska graziais, logiskais, ir svarbiausia protu, teisinemis normomis ir istatymais gristais argumentais, o ne emocijomis, paranoja ir dar bele zino kuo.
                                          Visa tai man primine viena pries keleta metu VDU vykusia sociologu diskusija, kurioje buvo issakyta labai gera mintis. Lietuviai, kaip ne viena kita tauta Europoje (gal dar balkanai butu arciau, bet vistiek ne tiek), turi savybe manyti, kad jie viska asmeniskai geriausiai ismano, viska geriausiai supranta, gali bet kur viska komentuoti, tureti nuomone ir svarbiausia - jiem atrodo, kad visi kurie nesutinka yra kvailiai. Poreikio diskusijai pas lietuvsu praktiskai nera. Jiem pakanka 3-4 faktu ir jie susidarys sventa nuomone, net nesigilindami, kad salia yra dar 500 kitu faktu. Ir idomiausia tai, kad jie siam "zinojimui" susidaryti nereikalauja analizes, argumentu, tos srities ismanymo. Is to isplaukia tai, kad pas mus taip is leto progresuoja socialine tvarka, normos, pagarba, laisves, istatymu gerbimas ir pan. Nes kiekvienas patvorinis jauciasi pats protingiausias pasaulyje. Daznas lietuvis mano geriau mokas valdyti valstybe, tvarkyti ekonomika, teisti nusikaltelius, net treniruoti LT krepsinio rinktine. Ypac tai pasimatyo maziau issilaviniusiu zmoniu terpeje. Garliavos ivykiai buvo to kuo puikiausias pavyzdys. Dar tai gerai matos laidoje "Farai", kai ateina koks trukes su kruvina nosim ir pradeda reikalauti savo teisiu, vos ne istatymus cituoti Zodziu didzioji dauguma tautos gali bet kuriuo klausimu diskutuoti, lyg butu tos srities specialistai.
                                          Neveltui buvom paskutiniai Europos pagonys, nes manau jau ir tada jautemes protingesni uz visa likusia Europa.
                                          Zodziu forumas yra kuo puikiausias musu tautos atspindys.
                                          Paskutinis taisė taspac; 2015.06.21, 13:05.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X