Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimą
    Tai ,kad žiūrėjau tas nuotraukas , lyg nepastebėjau užklausiau jo kurioje foto jis matos , lauksim žinių
    Atvaizdas


    Štai jis - spokso trečiame viduriniame lange

    Comment


      Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimą
      Pažiūrėkite kokį pranešimą gavau į AŽ :

      Dar karta rasiu savo nuotrauką. Pamatysiu kad fotkini žinok fotikas duš. O jei fotkini traukinius tai žiūrėk be žmonių. Nes žinok man mažiausiai reikia kad mano nuotraukos kur butu. Manau esi protingas ir supratai ką norėjau pasakyt.

      Čia nuo N.L.V.

      Civilizacija... Pats priklauso šiam forumui žmogelis. Kitą kartą patį asmeniškai nufotkinsiu ir čia įkelsiu.
      Gal jis koks įtariamasis kokioje byloje, ieškomas ar bijo ko, kad taip liguistai reaguoja į neva pakliuvimą į kadrą?

      Mane nufotkink - dėkingas būsiu
      ______________
      The Division Bell

      Comment


        Parašė Mastytojas Rodyti pranešimą
        Buvo tokia mintis: "Niekas negimsta piktas, nenorintis dirbti ir kvailas". Iš esmės klaidingas požiūris, nes kai kas gimsta geroje šeimoje, kai kas gimsta ne geroje šeimoje, kažkas turi rizikią didesnę tapti asocialu
        Stiven Levit ir Stiven Dabner "Freakonomics"?

        Comment


          Parašė enigma Rodyti pranešimą
          Gal jis koks įtariamasis kokioje byloje, ieškomas ar bijo ko, kad taip liguistai reaguoja į neva pakliuvimą į kadrą?

          Mane nufotkink - dėkingas būsiu
          Prisiminiau, kaip kartą Jonavoje, fotografuojant panoramas nuo Rimkų kalno, sulėkė šalimais aplinką tvarkę viešaisiais darbais nubausti veikėjai ir ėmė klausinėti, ar jie nepateko į kadrą, ar nesu iš kokios inspekcijos (jie buvo be darbinių liemenių)

          Comment


            Dėl kraupaus taksisto nužudymo operatyviai sulaikyti įtariamieji

            Nustatyta, kad taksistui peiliu smogta apie 31 kartą, iš kurių 11 – į galvą.

            Panašu, kad Lietuvoje įsisiautėja "neorganizuotas" nusikalstamumas. Kurį, beje, kontroliuoti sudėtingiau.

            Comment


              Kas darosi šioje šalyje?.. Grįžta laukiniai 90-ieji?

              Comment


                Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
                Kas darosi šioje šalyje?.. Grįžta laukiniai 90-ieji?
                Tada nusikalstamumas buvo organizuotas, o dabar pavieniai budulių išpuoliai. Galbūt dalis emigravusių juodadarbių "bachūriukų" grįžo, dalis per krizę neteko darbo statybose, o svarbiausia, kad žiniasklaida dabar nebeturi jokių skandalų, tai gaudo kiekvieną baisesnį įvykį, kad apie jį parašytų.
                Post in English - fight censorship!

                Comment


                  Tiesiog užaugo nauja protiškai atsilikusio jaunimo karta. Ir tokių daug (žmonės dirbantys "provincijoje" soc. apsaugos srity - kraupsta).
                  It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                  Comment


                    Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                    Tiesiog užaugo nauja protiškai atsilikusio jaunimo karta. Ir tokių daug (žmonės dirbantys "provincijoje" soc. apsaugos srity - kraupsta).
                    Iš kur tas protinis atsilikimas atsirado? Mokyklos provincijoje tai dirba, arba vaikus vežioja kitur, jei uždaromos.
                    Flickr

                    Comment


                      Parašė index Rodyti pranešimą
                      Tada nusikalstamumas buvo organizuotas, o dabar pavieniai budulių išpuoliai.
                      Tai kad čia panašu į organizuotą nusikaltimą:
                      Taksi firmos savininkas Algimantas Radvila neslepia, kad buvo sulaukęs grasinimų ir neatmeta, kad tai galėjo būtų to pasekmė.
                      Tokia nuomonė A. Radvilai peršasi neatsitiktinai - nužudytojo kūnas rastas netoliese A. Radvilos sodybos. O maždaug už 5 km – į griovį nulėkęs taksi automobilis...

                      Kol kas neaišku, ar įvykio metu taksistas buvo apiplėštas, tačiau greičiausiai, kad nusikaltėlių tikslas nebuvo toks – prie taksisto kūno rasti du telefonai.

                      Comment


                        Parašė enigma Rodyti pranešimą
                        Gal jis koks įtariamasis kokioje byloje, ieškomas ar bijo ko, kad taip liguistai reaguoja į neva pakliuvimą į kadrą?

                        Mane nufotkink - dėkingas būsiu
                        /\ Gal ir yra koks paieškomas
                        Neskubėk ir nespėsi.

                        Comment


                          Čia žiniasklaida kelia psichozę - delfi nuolat taikosi pirmame plane įkišti kuo rėksmingesnę antraštę iš sekso ar smurto srities. Būna koks rezonansinis įvykis, tai po to išpučia visus vėlesnius. Paskaičius komentarus susidaro vaizdas, kad išžudyti visi Lietuvos taksistai.
                          Čia nepanašu į nusikaltimą, kuris padaromas dėl persigėrimo ir proto užtemimo. Greičiausiai viskas suplanuota ir suorganizuota. Nors, aišku, dėl to nė kiek ne geriau.

                          Comment


                            Tiek daug kartų durti peiliu į savo auką - nemokšiškumas. Jei žudikai net neturėjo pistoleto, tai tikriausiai kažkokie megėjai žudė, gal net neplanuotai jei nieko nepavogė. Todėl nusikaltimas žiaurus, bet neatrodo, kad būtų rimtai ruoštasi. Kaip ir tie du žudikai kaimiečiai, kurie sudegino merginą. Jie nemoka nužudyti žmogų, nemokėjo nužudyti ir taksisto. Pyktis ir baimė kartu suveikė - pykčio priepuolis ir baimė, kad nemirs... Profesionalai padarytų taip, kad jų nesugautų.

                            Visgi labiausiai stebina tas sujudimas dėl mirties bausmės. Tiek šalininkai, tiek priešininkai stebina. Visokie "ekspertai" išlenda, Konstitucijos dvasios gynėjai ir vakarų gyvenimo žinovai. Neva nužudyti, tai yra pažeisti orumą. O kalinti 20 metų ar iki gyvos galvos tai nepažeistas bus orumas? Žmogus gi nedirbs, neturės šeimos, praras žymią gyvenimo dalį, gal nebesugebės grįžti į visuomenę. Apie aukos orumą apskritai pamirštama. Bet čia toks liberastinis socializmas, kur auka yra kalta, auka pamirštama, o dėmesys nukreipiamas į nusikaltėlį, koks jis vargšas, kad taip padarė. Neva auka tik pasekmė. Tokioje sistemoje auka lieka tiesiog pasekme, o štai nusikaltėlis yra vargšas. Tas pats su mažumom, imigracijom ir kitais dalykais. Pagal tokią logiką apskritai reikėtų kalėjimus uždaryti ir paleisti visus laisvėn, nes visų orumą ten pažeidžiame kalindami. Jie gi ne žvėrys. Padarei nusikaltimą - blogas, bet daugiau nedaryk.

                            O kritikai stebina, nes rėkdami apie mirties bausmę net nepagalvoja, kad kalinti iki gyvos galvos kur kas geriau, nes taip nusikaltėlis supūna kalėjime. Tačiau rėkdami apie mirties bausmę, jie nesuvokia, kad realiai egzistuojančios priemonės ne visad išnaudojamos - ta gera kalinimo iki gyvos galvos bausmė gali būti pakeista į terminuotą. Štai kur problema, o jos nepastebės per emocijas ir rėkimą. Realiai koks gi skirtumas visuomenei, svarbu pavojingi nusikaltėliai būtų išimami iš gyvenimo ir izoliuojami. Kaip tik geriau, kad jis ten pūtų gyvas tame kalėjime, kad kasdien prisimintų ką padarė. Per lengva bausmė yra nužudyti. Kadangi kankinti fiziškai negalima, tai bent tegu gyvena kalėjime amžiams. Štai to ir reik, bet per emocijas tai liks nepastebėta ir tai, kas yra pagal ES standartus "oru" ir "humaniška" ir pagal Konstitucijos dvasias irgi (kalinimas iki gyvos galvos) gali likti neišnaudota. Ir kur kas geriau būtų ne tos mirties bausmės gražinimas, o kalėjimo terminų normalių padarymas, kad nebūtų 20 ar 25 metai, o būtų neribotas terminas - 50, 100, 150, 300 metų ir t.t.

                            Comment


                              Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                              Iš kur tas protinis atsilikimas atsirado? Mokyklos provincijoje tai dirba, arba vaikus vežioja kitur, jei uždaromos.
                              O ko Jūs tikėjotės ? Tikėjotės, kad kai viską pardavinėjote ir stumdėte tinkamus įstatymus, viskas praeis? Tikėjotės, kad runkeliai ir buduliai Jūsų nelies ir Jūs sėkmingai lindėsite savo auksiniuose narveliuose?

                              Juokingiausia yra tai, kad "medininkės feministės" verkia, kad jas persekioja už tyčiojamasį iš Lietuvos himno. Jos tai vadina performansu ir tai traktuoja kaip laisvo žodžio draudimą. Tačiau kur tos pačios "menininkės feministės" buvo, kai žmonės buvo persekiojami už žodį "Tiesos", kur buvo, kai žmonės persekiojami už bet kokį neigiamą pasisakymą prieš gėjus?

                              Tad, ką norėjote , tą turite - nupirktą ir bėjėgišką teisėsaugą, krūvą budulių nsusikaltimų ir persekiojimą už bet kokį pirstelėjimą.

                              Comment


                                Dėl numerio 112 sistemos nepakankamo funkcionalumo EK dar 2006 m. pradėjo bylą prieš Lietuvą. 2009 m. rugsėjį byla nutraukta. Pasirodo, Lietuva nuo sankcijų bėgo pranešdama Briuseliui, kad skambinančiojo vietos nustatymo funkcija veikia visuose tinkluose, įskaitant ir atvejus, kai įrenginyje neveikia SIM kortelė.
                                http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...#ixzz2g1Wpnumt
                                Oho, kaip šauniai prasisukta. Apgavom kvailą Briuselį. Dabar visi draugiškai mokėsim jam baudas, kompensacijas merginos tėvams ir t. t., o kaltų nebus. Šešėlis krenta ant tuometinio vidaus reikalų ministro Palaičio. Kaip jam nesiseka, kur pasisuka, ten skandalas. Bet svarbiausia, kad prezidentė myli.
                                Politikas teigė nepamenantis smulkmenų, tačiau žinąs, kad 2009 m. už europinius pinigus buvo įdiegtos programos, kurios turėtų nustatyti skambinančiojo buvimo vietą ir duomenis perduoti BPC. „O kaip jos veikė, aš nežinau“, - sakė R. Palaitis.
                                Smagu būti ministru. Gauni lėšas kažkokiam projektui, kažką padarai, kažko nepadarai ir nesirūpini, ar projektas įvykdytas iki galo, ar viskas veikia, ar niekas neveikia. Jei kas nors prispaudžia, pameluoji. Jei labai prispaudžia, atsistatydini. Tai turbūt griežčiausia galima bausmė už "įsisavintas" lėšas ir nebaigtus projektus.
                                Man net atrodo, kad ta mergina skambino su SIM kortele, tik eilinį kartą viešai meluojama mėginant gelbėti kažkieno kailį.
                                Paskutinis taisė senasnamas; 2013.09.26, 21:33.

                                Comment


                                  Parašė udrius Rodyti pranešimą
                                  O ko Jūs tikėjotės ? Tikėjotės, kad kai viską pardavinėjote ir stumdėte tinkamus įstatymus, viskas praeis? Tikėjotės, kad runkeliai ir buduliai Jūsų nelies ir Jūs sėkmingai lindėsite savo auksiniuose narveliuose?

                                  Juokingiausia yra tai, kad "medininkės feministės" verkia, kad jas persekioja už tyčiojamasį iš Lietuvos himno. Jos tai vadina performansu ir tai traktuoja kaip laisvo žodžio draudimą. Tačiau kur tos pačios "menininkės feministės" buvo, kai žmonės buvo persekiojami už žodį "Tiesos", kur buvo, kai žmonės persekiojami už bet kokį neigiamą pasisakymą prieš gėjus?

                                  Tad, ką norėjote , tą turite - nupirktą ir bėjėgišką teisėsaugą, krūvą budulių nsusikaltimų ir persekiojimą už bet kokį pirstelėjimą.
                                  Iki tobulo pasisakymo dar trūksta žydų.

                                  Kažkada skaičiau tokio teisėsaugininko interviu, maždaug tada, kai supakavo Tulpinius. Daug jis ten prišnekėjo, bet labiausiai įstrigo, kad kai vaikų paklausi, kuo nori būti užaugę, tai atsakymai būna "tulpiniu", "reikia būti prie chebros" ir t.t. Dabar tie vaikai jau užaugo, sulaukė lytinės brandos.
                                  Tos vertybės buvo formuojamos visą jų saulėtą vaikystę. Iš pradžių kooperatyvai/turgus/kioskai pasidarė daug kiečiau už bet kokį tradicinį darbą (nuo amatų iki universitetų), beveik iškart atsirado reketininkai, kurie buvo dar kiečiau. Paskui verslas ir banditai gerokai transformavosi, bet visą laiką daug pinigų neaišku iš kur buvo labai kieta. Policija kažkaip mūsų miesteliuose irgi neskuba jų auklėti, kol dar jauni ir lankstūs. Man rodos, čia dar ne pabaiga, nes tuoj užaugs kartą vaikų, kurių tėvai išvarė uždarbiauti, o juos paliko auginti kam papuola.
                                  Dar toks paradoksas, kad lietuviai kaip ir rasistai, bet negrų muzikos klipuose ir atlikėjuose yra sudėtos visos vertybės - blizgantys automobiliai, blizgančios grandinės, daug mergų, doleriai skraido, ginklai, spotinė apranga ir t.t. Nors gal marozas ir Amerikoje marozas.
                                  Paskutinis taisė balietis; 2013.09.26, 21:33.

                                  Comment


                                    Kažkas siūlė probleminius asmenis imti į krašto apsaugos tarnybą. Nepadeda.
                                    Įtariamasis - Krašto apsaugos savanorių pajėgų karys, pėstininkas jau trejus metus. Tarnyboje jis problemų nekėlė.
                                    Policijai jis žinomas dėl chuliganiško elgesio. Vyras įtikinėjo, kad dėl nusikaltimo mažai ką gali paaiškinti, esą tuo metu jis buvo gerokai apsvaigęs nuo alkoholio, todėl ir elgesys buvęs neadekvatus.
                                    http://www.delfi.lt/news/daily/crime...#ixzz2g5j9IInh

                                    Comment


                                      Parašė udrius Rodyti pranešimą
                                      <...> kur buvo, kai žmonės persekiojami už bet kokį neigiamą pasisakymą prieš gėjus?
                                      Jei pasakysi, kad tau gėjai yra blogai, niekas tavęs nepersekios. Jei pasakysi, kad tau gėjai nepatinka, tavęs irgi niekas nepersekios.

                                      Tačiau jei pasakysi, kad kažką reikia mušt ar varyt lauk iš Lietuvos, tai galbūt ir persekios, už kurstymą. Bet tada nebus svarbu ar tai pasakei apie gėjus ar apie kairiarankius.

                                      Bėda, kad dalis visuomenės nejaučia skirtumo tarp nuomonės ir tarp agresijos, neapykantos, tyčiojimosi, žeminimo.
                                      Paskutinis taisė Rimas_OK; 2013.09.27, 15:12.

                                      Comment


                                        Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                        Iš kur tas protinis atsilikimas atsirado? Mokyklos provincijoje tai dirba, arba vaikus vežioja kitur, jei uždaromos.
                                        Ne, neturiu omeny tiesiog nepakankamai išsilavinusių. Kalbu apie alkoholikų, narkomanų vaikus, kritusius ar numestus ant galvos, po gimdymo traumų ir t.t. Dar viena ypatybė - tokie tipai gali būti asocialūs, neturėti jokių įgūdžių ar pan., bet instinktas daugintis niekur nedingsta, atvirkščiai - nėra jokių stabdžių. Tokie kiaušingalviai dauginasi geometrine progresija ir kur kas sparčiau nei normalaus intelekto žmonės. Jei 2 vidutiniai piliečiai per 50 gyvenimo metų susilaukia 2 vaikų ir 4 anūkų (iš viso 8), tai kiaušingalviai - 5 vaikų, 25 anūkų ir 125 proanūkių (iš viso 157).
                                        It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                                        Comment


                                          Gavau atsakymą iš to N.L.V.

                                          Cituoju :

                                          Na niekas ir negazdina. Bet pagal LR įstatymus be sutikimo jokio žmogaus atvaizdas nuotraukoje negali būti demonstruojamas naudojamas ar kitaip viešinamas. Tai užtraukia administracibe atsakomybę ir ieškovo moralinės žalos apmokėjimą. Tad susimastyk. Man negaila fotografuok tuos traukinius. Bet fotografuoji traukinį o ne lokomotyvine brigada. Sekmės ateityje.

                                          Kažkoks mašinistas jis yra Citata yra originalo kalba
                                          Neskubėk ir nespėsi.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X