Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
    Man įdomu, kas verčia jus manyti, kad kitose valstybėse yra kitaip? Kad ten yra teisingumas? Kažkodėl man atrodo, kad čia iš serijos "pas kaimyną žolė žalesnė"...
    Nemanau, kad kitose yra absoliutus teisingumas. Bet tokio nachališko teismų savivaliavimo neteko sutikti, nebent pas Lukašenką. Apskritai manau, kad taip vadinama vakarietiška civilizacija yra agonijoje. Kartais pūliniai prasiveržia visokių breivikų pavidalu. Arba kad ir pavyzdys iš Belgijos, kur uždaromos puikios, šimtmečius tų pačių belgų statytos katedros (pinigų nėra). Bet masiškai dygsta mečetės. Tai argi čia ne vakarietiškos civilizacijos griūtis?

    Comment


      Jei kalbėti apie pedofiliją, tai užgniaužia ir kitose valstybėse, tik ankstesnėse stadijose . O pas mus kai yra bėdų ir be pedofilijos, tai prie teisėsaugos visa kritika gerai limpa.
      Viskas prasidėjo dėl tikėjimo savo galia ir nebaudžiamumu. Tokie kaip Ūsas labai nesisaugojo - juk paskambinsi kam reikia ir viską sutvarkys. Mes juk svarbūs ir įtakingi. Tačiau neįvertino kai kurių aplinkybių, informacijos sklidimo internetu ir t. t. O tada jau prireikė spec. operacijų (skystokai surežisuotų), reikalas nuėjo iki spaudos, teismų. Viešumo lygis tapo toks, kad iš pradžių turbūt niekas net nesapnavo.
      Manau, kad normalesnėse šalyje tikrai nepraeitų teismų sprendimai grąžinti dukrą motinai, kuri pagrindinį bylos įtariamąjį vadina vardu. Tokio teisėjo karjera greitai baigtųsi. O pas mus tęsiasi. Tuo ir skiriamės nuo Vakarų Europos. Propagandos lygiu ir kokybe taip pat. Nuolankiems ir pasyviems lietuviams juk viskas sueis - paaiškinsi, kad saulė teka vakaruose ir tikės. Jei ir netikės, tai tylės, nes juk taip pripratę. Vilčių teikia nebent tai, kad dauguma jau nebetiki, o dalis ir netyli.
      Paskutinis taisė senasnamas; 2012.04.19, 16:13.

      Comment


        Parašė Lettered Rodyti pranešimą
        Tai aš čia šitą jau supratau, todėl ir yra toks noras iš principo plaukti prieš sistemą, ginti nusikaltėlius, fantazuoti apie visokius klanus ir t.t. Nes paprasčiausiai būti už teisingumą yra neįdomu ir lūzeriška
        Prieš sistemą reikia plaukti, jei ji yra supuvusi ir bloga. Ar tu ir toliau tikėsi, kad viskas Leituvoje su valdžia (visų lygių) gerai? Nes kompetetingi organai (kurie kaišalioja kitus organus į vaikų burnytes), turintys monopoliją į teisingumą tau taip paaiškino per žiniasklaidą???

        Parašė Lettered Rodyti pranešimą
        Pamiršai vieną smulkmeną, ne Kedienė ar Venckienė yra to vaiko mama, ir tas vaikas joms reikalingas tik dėl turto paveldėjimo. Ir ne Stankūnaitė organizuoja koncertus, tuos žmones prie namų ar vaiko neišleidžia į mokyklą.
        O kokį turtą paliko Drąsius?

        Parašė Tomas Rodyti pranešimą
        Aišku, kad pedofilų klanas. Iš kur pas kedžius tokie milijonai ...
        O gal ir pedofilų. Ir tai gali būti padaryta kaip priedanga apšmeižti Venckus ir Kedžius bei kaip Kedytės paėmimo plano dalis. Juk Klaipėdos teismas vakar priėmė sprendimą - Kėdainių teismo sprendimas dėl vaiko grąžinimo motinai liko nepakeistas. Vadinasi reikia jį vykdyti. Kadangi Klaipėdos teismo sprendimas tam tikriems asmenims buvo žinomas iš anksto, tai ir vaiko paėmimo operacijai imama ruoštis nelaukiant.


        Parašė Lettered Rodyti pranešimą
        O ar matote kas būtų už tas institucijas kompetentingesnis spręsti?
        Taip, matome - tautos tribunolas, į kurį teisėjai būtų atrinkti laba kruopščiai (ne pačios sistemos, bet piliečių išrinktos komisijos) ir galutinį sprendimą dėl jų atrinkimo tartų kiekvienas pilietis balsuodamas.

        Parašė surskis18 Rodyti pranešimą
        Kiek reikia būti degradavusiam, kad svarbiau būtų hierarchinė sistema kalėjime. Teisėjai "pyderai", "ožiai"? "Mentai"? WTF? Kokiu reikia būti degradu, kad taip šnekėti?
        Tamsta, gal iš "zonos" ir rašo, nes "stogas" leido prie kompo atsisėsti? "Ožiai" "nep*zdelina" ir valdo "bazarą".
        O kiek reikia būti degradavusiam, kad nematyti degradacijos valdžioje???
        Tuo labiau degradacijos tų, kurie turi imunitetą, nėra renkami ir kurie dirba sistemoje, kuri turi labai daug galių apsiginti nuo visuomenės, gindama savo neteisybę.
        Apie zekų kastas pateikiau informaciją, nes pravartu, kad kai kurie žinotų, kas yra nuteisti teisėjai - visiškos šiukšlės, atmatų atmatos. Blogai, kad ne visus atmatas sistema leidžia nubausti... Nes sugriūtų pati sistema, stovinti ant neteisybės ir nusikaltimų pagrindo. Bet ji vis tiek sugrius, nes tie pamatai pūna vis labiau.

        Parašė Lettered Rodyti pranešimą
        Tie, kurie stoja į Kedžio (žudiko, santykiautojo su nepilnametėm, smurtautojo prieš savo vaiko motiną) pusę yra patys tokie pat, ir būtent to "klestėjimo" priežastys ir yra tokie žmonės, nuo žemiausių iki aukščiausių pareigų. O ne kokie nors skrupulingi sąžiningi viską darantys pagal įstatymus ir nustatytą tvarką.
        Kas įrodė, kad Kedys žudikas? Net supuvusi teisinė sistema to nepadarė. O juk galėjo. Bet Kedys jai buvo naudingesnis miręs, nes daug š galėjo išplaukti...
        Santykiavimas su nepilnametėm (virš 14) nėra nusikaltimas šiaip jau. Ir kas gi labiausiai klykia prieš tai, kad lytinių santykių cenzas būtų padidintas iki 16 metų??? Jau nekalbant apie 18 metų. Ar ne tie patys teisininkai, prokurorai, kurie ir patys turbūt mėgsta joms pakaišioti? Plius visa eilė liberastų tolerastų bei patys tikriausi pederastai. Pastariesiems mat visiškai būtų prastai - negalėtų dulkinti paauglių berniukų...

        Comment


          Parašė J.U. Rodyti pranešimą
          Matau. Matau, kad lemiama klaida buvo padaryta dar 1991 metais, kai nebuvo išgrūsti visi sovietmečio teisėjai. Ta kompanija, kuri teisė Sadūnaitę. Kadangi toks valymas buvo padarytas Čekijoje ir prijungtoje Rytų Vokietijoje, ten dabar nėra šitokios klano savivalės kaip Lietuvoje.
          Žinoma, kad klaida buvo padaryta ir jauna valstybė neapsivalė. Ne tik teismai. O dabar užtat oi kokie "filtrai" veikia valstybės saugumo įstaigose - žmona rusė - mirties nuosprendis karjerai... Užtat lenkė ar žydė - viskas OK.
          O dabar jų užauginta nauja karta su pusiau banditiškomis (nes sukergus seną raugą su liberalizmu ir laisve be atsakomybės gaunasi praktiškai banditiška ideologija) paniatkėmis perima estafetę...

          Parašė surskis18 Rodyti pranešimą
          Tai kad dabar kažkas panašaus vyksta. A. Kubiliaus kabinete nemažai jaunų ir gerai dirbančių ministrų. Vyriausiasis premjero patarėjas ekonomikos klausimais yra baigęs mokslus užsienyje ir dirbęs didelėse tarptautinėse kompanijose. Šitas ministrų kabinetas kaip niekada vakarietiškas ir atstovaujantis jaunimui.
          Tai, kad baigė užsienyje ir dirbo tarptautinėse kompanijose dar nereiškia, kad jis dirbdamas ministro patarėju, dirba Lietuvai.

          Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
          Taip, žinoma, tai viena iš valdančiųjų partijų, daranti didelę įtaką teismams.
          O pedofilų partija tai įdomi idėja (kaip šauniai skambėtų pavadinimas) - rėmėjų tikrai turėtų .
          Pedofilų partiją jau bandė įkurti Olandijoje. Ir įkūrė, tik su kitokiu pavadinimu... Tačiau nieko jiems nepavyko, nes dar visuomenė tam nepribrandinta. Nieko, per tolerancijos sklaidą pribrandins...

          Comment


            E.Žiobienė: L.Stankūnaitės dukra pradėjo nenorėti bendraut su motina tik po teismo sprendimo
            考纳斯, 立陶宛

            Comment


              Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
              Užtenka pasižiūrėti kad ir į Estiją. Joje desovietizacija buvo, pas mus nebuvo. Skirtumai akivaizdūs. Pas juos valdžios įstaigose daug jaunų išsilavinusių, pas mus sėdi dantimis ir nagais įsikabinę šešiasdešimtečiai ir diktuoja kelių dešimtmečių senumo taisykles. Man rodos, Estijoje nėra net Konstitucinio teismo. Ar pas juo mažiau teisingumo? Ne institucijų ar įstatymų gausa kažką lemia, o institucijose dirbantys žmonės.
              Lietuvoje irgi nereikia kažko ypatinga, pradžiai užtektų, kad svarbių institucijų vadovais taptų principingi, bebaimiai ir jokiais ryšiais nesusaistyti asmenys. Tada susigriebtų ir žemesni sluoksniai. O dabar kam stengtis, kai puvėsiai sklinda nuo pačių viršūnių. Prisitaikai ir plauki pasroviui, nes didelis principingumas ir sąžiningumas gali pasirodyti kaip ėjimas šakėmis prieš traukinį.
              Nueik kad ir kokią Kultūros ministeriją (pats ten buvau prieš porą mėnsių) - pilna jaunų žmonių, kurie labai stengiasi. arba ex vertyb.popierių komisojoje (dbr LT bankas)...
              Pas juos yra KT, tik jis integruotas į kitą teismų grandį. Pas juos šiuo atveju keik pamenu yra amerikietiško modelio KT.
              Na, Estijoje nėra žolė žalesnė...))
              Be tau pritariu - žmonės ir jų nekompetencija, o ne kažkos klanas, yra problema. O su tuo pritaikėliškumu gal kiek ir perlenkei...

              Comment


                Parašė Simex Rodyti pranešimą
                Byloje šis faktas minimas. Tiksliau, kaip supratau, konstatuojama. Beje, irgi remiuosi žiniasklaida, pats su žvake nestovėjau
                Kol kas tik kaltinamajame akte. Reikia palaukti teismo verdikto.

                Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                Žiniasklaidos lyderis valdo. Dėl filtrų ir cenzorių buvau teisus. Kitais dažniais sklindančių signalų antena negaudo. Per siauras gamyklinis diapazonas .
                O iš kur toks tikėjimas Kedžio šventumu? Juk jų šeimynėlė jau buvo patekusi į žiniasklaidos akiratį dar prieš šį rezonansą.
                Paskutinis taisė D.P; 2012.04.19, 17:04.

                Comment


                  net ir čia KLANAS prikišo nagučius ... :

                  Teismo nuomone, tiek L.Stankūnaitės, tiek N.Venckienės teisė pagal įstatymą atstovauti nepilnametės interesus gali būti interpretuojama nevienareikšmiškai, taip pat tai, kad tarp motinos ir globėjos susiklostė priešiški santykiai sudaro prielaidas vaiku manipuliuoti nuteikinėjant jį atitinkamai prieš motiną arba prieš globėją, pažymima teismo atstovės Airinės Šerelytės pranešime.
                  Tokią išvadą teismas padarė atsižvelgdamas į prieštaringą L.Stankūnaitės ir N.Venckienės, kaip nepilnametės įstatyminių atstovių teisinę padėtį.
                  Primenama, kad 2011-12-16 Kėdainių rajono apylinkės teismo sprendimu nukentėjusiosios mažametės gyvenamoji vieta nustatyta su motina L.Stankūnaite. Sprendimas įsiteisėjo 2012-04-18. Jokių teisinių L.Stankūnaitės motinos valdžios apribojimų dukters atžvilgių nėra, tačiau teismo sprendimas iki šiol neįvykdytas, nepilnametė faktiškai gyvena pas globėją, o globa, skirta vaiko teisių apsaugos institucijos sprendimu, nepanaikinta. A.Ūsas kaltinamas nusikaltimo padarymu patalpoje, kurioje kaltinime nurodytu laiku gyveno ir L.Stankūnaitė.
                  Kita vertus – N.Venckienės teisė atstovauti pagal įstatymą nukentėjusiosios interesams taip pat vertintina prieštaringai. Globėja neįvykdė 2011-12-16 Kėdainių rajono apylinkės teismo sprendimo dalyje, kurioje yra įpareigota skubiai perduoti globotinę motinai, tai kelia abejones, ar N.Venckienė nepiktnaudžiauja savo kaip globėjos teisėmis.
                  Be to, tarp motinos ir globėjos susiklostę priešiški santykiai sudaro prielaidas, kad vaiku gali būti manipuliuojama nuteikinėjant jį atitinkamai prieš motiną arba prieš globėją. Tai įrodo byloje esanti psichologų išvada, kad tarp L.Stankūnaitės ir N.Venckienės šeimos vykstantys ginčai turi neigiamos įtakos mažametės emociniams bei elgesio ypatumams bei, kad vienas iš veiksnių, turinčių įtakos mergaitės parodymams apie galimai jos atžvilgiu atliktus nusikalstamus. veiksmus, yra aplinkinių poveikis
                  Teismas paskelbė, kad L.Stankūnaitei tapti vaiko atstove šioje byloje nebus leista.
                  Iš proceso teismas, kaip mažametės atstovę, taip pat pašalino ir N.Venckienę.
                  Mažametę gins Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos tarnyba. Šios tarnybos atstovė Ona Žukauskienė po posėdžio minėjo, kad teismo nutartis labai išmintinga .

                  Tiesa, nutartis neįsiteisėjusi, ji per 7 dienas gali būti skundžiama aukštesnės instancijos teismui. N.Venckienė iškart pareiškė, kad šia teise būtinai pasinaudos, nes tik ji viena labiausiai įsigilinusi į bylą ir galės geriausiai apginti mergaitę (vaizdo komentarą galite pažiūrėti čia).
                  http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...isme-59-212068

                  muahahaha Trečiakursis studenčiokas, pasimokęs pirmą semestrą civilinio proceso, iškart pasakytų " na, bando vilkinti bylą...jau nebe pirmą kartą"

                  Comment


                    Pedofilų klanas ją ir vilkino visus tuos metus.

                    Comment


                      Mažametę gins Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos tarnyba. Šios tarnybos atstovė Ona Žukauskienė po posėdžio minėjo, kad teismo nutartis labai išmintinga .
                      Labai įdomu, kodėl Kaune gyvenančią gins Vilniaus tarnyba? Ar todėl kad Kauno vaiko teisių tarnyba iš tikro, realiai gina mergaitės teises? O Vilniaus įstaiga arčiau Žiobienės kontoros? Aš matau ir čia būtent klano gauruotą ranką, ne ką kita.

                      Comment


                        Ir ne tik tai. Tiesiog tai planas, kaip paimti mergaitę iš Venckienės.

                        Comment


                          O iš kur toks tikėjimas Kedžio šventumu?
                          Jį išaukština teisėsaugos neįgalumas. Jei visos grandys būtų atlikusios savo darbą, niekas to Kedžio net nežinotų.
                          Dabar pagal išvirkščią teisingumą kalčiausia daroma ta jauna vaiko teisių apsaugos specialistė, kuri tą sceną nutraukė. Ji ten atsidūrė atsitiktinai - su Kedžių šeima nedirba ir tą dieną pavadavo savo vyresnę kolegę. Kaip dažniausiai būna, jauni darbuotojai grūdami ten, kur nemaloniausios užduotys. Tai ji savo pareigas ir atliko taip kaip pridera - visų pirma gynė vaiko interesus. Ji net nebuvo informuota, kad tą dieną vyks perdavimas, tai turėjo būti tik eilinis susitikimas su mama. Po to susilaukė priekaištų iš policijos viršininko, neseniai ir iš Žiobienės. Tai puiki iliustracija, kaip reikia plaukti pasroviui ir prisitaikyti atsižvelgiant iš kur vėjas pučia. Jei tinkamai atlieki savo pareigas, esi padaromas atpirkimo ožiu. Tačiau ją bent užstojo soc. apsaugos ir darbo ministras Jankauskas.

                          Comment


                            Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                            Jį išaukština teisėsaugos neįgalumas. Jei visos grandys būtų atlikusios savo darbą, niekas to Kedžio net nežinotų.
                            Kalbėt tik už save, jei aukštini visokius nusikaltėlius. Daktarų ar tulpinių bylos dar ilgiau tesėsi, pati teisėsauga papirkta ar įbauginta netgi kartu su jais dirbo kurį laiką. Kai kurie aišku iki šiol juos aiškina, neva yra klano aukos, nieko blogo nedarė, tik "paskirstydavo" visuomenėje turą iš turtingesnių "paimdami"...
                            Žodžiu šlykštu ir skaityti tokius dalykus
                            Ir dar šlykščiau, kai tokių nusikaltėlių gabintojai dar drįsta kalbėti apie pilietinę visuomenę, jos įtraukimą į teismų darbą...
                            Flickr

                            Comment


                              N.Puteikis išteisintas, bet „stiklainiai“ Klaipėdoje išdygs?
                              http://klaipeda.diena.lt/naujienos/m...#axzz1ry0voN4I

                              Gera sistema. Kam dirbo pirmos instancijos teismas, prokuroras ir STT?
                              GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                              Comment


                                Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                Kalbėt tik už save, jei aukštini visokius nusikaltėlius. Daktarų ar tulpinių bylos dar ilgiau tesėsi, pati teisėsauga papirkta ar įbauginta netgi kartu su jais dirbo kurį laiką. Kai kurie aišku iki šiol juos aiškina, neva yra klano aukos, nieko blogo nedarė, tik "paskirstydavo" visuomenėje turą iš turtingesnių "paimdami"...
                                Žodžiu šlykštu ir skaityti tokius dalykus
                                Ir dar šlykščiau, kai tokių nusikaltėlių gabintojai dar drįsta kalbėti apie pilietinę visuomenę, jos įtraukimą į teismų darbą...
                                Šlykštu tavo rašliavą skaityti. Kas dėl Daktaro. Teisėsauga nei papirkta, nei įbauginta. Nebent eiliniai sąžiningi jos "varžteliai", atsidūrę Daktaro bylos reikalų nagrinėjime atsitiktinai ar tiesiog pakišti (jauni, nepatyrę)... Negi sunku suvokti, kad organizuotas nusikalstamumas dirbo petis petin pradiniame kapitalo kaupimo etape kartu su politikais, teisėsauga ir legaliu verslu.

                                Comment


                                  Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
                                  N.Puteikis išteisintas, bet „stiklainiai“ Klaipėdoje išdygs?
                                  http://klaipeda.diena.lt/naujienos/m...#axzz1ry0voN4I

                                  Gera sistema. Kam dirbo pirmos instancijos teismas, prokuroras ir STT?
                                  Manau, kad senamiesčiuose ir kituose paveldo zonose turėtų būti leidžiama statyti tik tokio stiliaus pastatus, kokio yra paveldas. Geriau jau šiuolaikinis kičas à la paveldas, nei stiklo ir metalo barakai.

                                  Comment


                                    Kultūros ministerijos pranešimas:
                                    Atkreipdama dėmesį į žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją apie Nacionalinio dramos teatro aktorių pasirodymus Garliavoje vykstančiame koncertų maratone, Kultūros ministerija pareiškia, kad yra kategoriškai prieš valstybinių teatrų aktorių, kitų meno pasaulio atstovų dalyvavimą bei viešus pasisakymus renginiuose, susijusiuose su šiuo metu vykstančia rezonansine bei kontraversiškai vertinama byla.
                                    Menininkų reakcija:
                                    Rašytojas Liudvikas Jakimavičius:
                                    Kultūros ministras pamišo. Gal jam ėmė vaidentis, kad gyvename laikais iki 1863-ųjų, kuomet caro dekretu buvo panaikinta baudžiava. Taip, ponas galėjo, tikriausiai ir turėjo teisę savo baudžiauninkams nurodinėti, kur eiti, ir ką kalbėti. Neklusnų galėjo perduoti tijūnui ant lovio įplakti rykščių. Bet kiek man žinoma, XXI amžiuje Lietuvos meninininkai, nesvarbu, kokias turėtų darbo sutartis, yra laisvi žmones, ir bet kokie ministro nurodinėjimai, kur jie gali ir ką kalbėti yra visiškai ne jo reikalas.
                                    Nacionalinio dramos teatro aktorė Rimantė Valiukaitė:
                                    Neslėpsiu, mane ištiko šokas, perskaičius Kultūros ministro pasisakymą. Kultūros ministerija man draudžia dalyvauti ar pasisakyti viešuosiuose renginiuose? Dabar - su byla susijusiuose, vėliau dar kur nors? Ar mane kultūros ministerija baus, jei nepaklusiu? Ar aš būsiu išmesta iš darbo teatre? Gal man bus paskirta drausminė nuobauda? Kitos institucijos mane persekios?
                                    Nuo kada menininkai negali turėti savo nuomonės ir pilietinės pozicijos? Natūraliai kyla klausimas - kokioje Valstybėje aš gyvenu? Matydama valdžios, jėgos struktūrų, teismų, propagandinės žiniasklaidos siautėjimą - atsakau: totalitarinėje... Klaiku.
                                    Tad nieko nuostabaus, kad ir kultūros ministerija trepsi savo ligota kojele...
                                    http://www.ekspertai.eu/index.php?op...i-tm&Itemid=93

                                    Comment


                                      Ima juoda neviltis, kai paskaitai Lietuvos žmonių rinktos valdžios pasisakymus ar pažiūri į jų veiksmus. Sąžiningai balsuodavau visus 20 metų už konservatorius, bet dabar jau nebekyla ranka ir už šitą mažiausią blogybę balsuoti. Po jų išdavysčių, kai išdavė liudijusius seimo komisijai VSD pareigūnus o dabar faktiškai išdavė ir FNTT vadovus. Tiesiog nežinau ką daryti.


                                      Taip ir norisi juos visus pasiūsti "do jasnej cholery".
                                      Paskutinis taisė J.U.; 2012.04.20, 10:30.

                                      Comment


                                        Aš apakęs - kultūros ministerija aiškina laisvos šalies laisviems kultūros žmonėms, kur jie gali dalyvauti, o kur ne. Būtų gyvas Orvelas, nusigraužtų nagus iš pavydo, kad taip pats nesugalvojo...
                                        Birth, school, METALLICA, death

                                        Comment


                                          Nesistebiu. Tai jau ne pirmas Gėlūno perliukas.
                                          You might surprise yourself.

                                          Miestai.net FB

                                          Comment

                                          Working...
                                          X