Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

XIII Seimas ir XVIII Vyriausybė (po 2020 m. rinkimų)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • Austras
    replied
    Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
    ...LP krabukas manę, kad išsisuks ir prisidavę pats partijai..
    Kaip susijęs su krabų lazdelių gamintoju Viči?

    Komentuoti:


  • Gator
    replied
    Tai reika kamceliarinių iślqidų sumą mažint, nes gi akivaizdu, kad tokių milžiniškų sumų kanciarijai săžiningai niekas nesugebėtų išleist.
    Jau vien tokia didelė suma automatiškai suponuoja, kad tai priedas prie algos, kurį įsisavina. Niekas nenori palikti pinigų ant stalo.

    Komentuoti:


  • Romas
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    Toli dar iki rinkimų, pasimirš.
    Gal ne tiek pasimirš, kiek tą užsigobšavusį jaunąjį deputatą (kuris, tikėtina, tik per "fuksą" pakliuvo į Seimą vien dėl savo pavardės) užgoš didesni skandalai.

    Ministras Kreivys eilinį kartą kažkur įsivelia. Turi ministro tarnybinę mašiną, o knietėjo savo mašiną apsidrausti už Seimo kanceliarines.
    Ministro patarėja V. Ramanauskaitė BNS informavo, kad į Seimo kanceliarijos sąskaitą grąžintos „visos įplaukos nuo 2021 metų pradžios plius buvęs likutis – iš viso 18.446,24 EUR“.
    Seimo Etikos ir procedūrų komisijos skelbiamose ataskaitose, nuo 2021 metų pradžios D. Kreivys išleido 19 tūkst. 451 eurą parlamentinių lėšų.
    D. Kreivys feisbuke komentavo, kad tyrimo autoriams klausimų sukėlė parlamentinių lėšų naudojimas dvylikos metų senumo automobilio draudimui. Jis teigė, kad tapęs ministru, parlamentaro atlyginimo negauna, tačiau turi tarnybinį automobilį.

    https://m.kauno.diena.lt/naujienos/v...-lesas-1160461
    Bet istorija su DJ Mariumi kur kas įdomesnė. Sensaciją būtų, jei Kreiys niekus neįsiveltų.

    Pagal žanro taisykles temperatūra turi kilti.
    Tikėtina, kad Tapinas paruošė įdomesnių skandalų apie kitų partijų veikėjų kūrybą įsisavinant kanceliarines išlaidas.

    Komentuoti:


  • Savitarnos kasa
    replied
    Vis tiek jau išmetė iš partijos, tai turbūt pirmas ir paskutinis podcastas. Reiktų paskaičiuoti kokia gaunasi jo minutės kaina

    Komentuoti:


  • cozzamarra
    replied
    Mariaus Matijošaičio damage control bandymas (pirmas ir vienintelis video jo „kanale“):


    Pirmas komentaras:

    Geras! Skamba tikrai puikiai. Gal gali irangos sarasu pasidalinti su kuo darai? Ai nereikia radau (jei kas ieskos dalinuosi)

    2x Push2 muzikiniai pultai
    1x Audiofuse mikseris
    2x Mikrofonai (Speciau kokie Rode PodMic, kad kokybe palaikyt)
    2x Macbook air
    1x Lenovo laptopas (montavimui darbe)
    RAM / SSD / gaming peripherals i deze (montavimui namie)
    1x Galaxy watch
    2x JBL koloneles
    1x Spausdintuvas
    1x Projektorius
    1x Samsung Galaxy Fold5
    Nu ir 24 menesiai 500eur/men Varle subscriptionas. Kad adapteriu, kabeliu, ausiniu ten naujesniu paduotu vis Kad gerai skambetu butina ismest po 1 naudojimo ir viska perjungti!

    Aciu uz podcasta!

    Komentuoti:


  • Visdarlietus
    replied
    LP feisbukinė partija, kaip feisbuke parašįs taip ir balsuos, ten pamirš, nepamirš negalioja. Nebereikalo net terminas nuomonės formuotojas tokiems sugalvotas. Dabar gi madinga janimo tarpe vaizduot miestietį kuris pats nemąsto, o jo nuomonę suformuoja mygtukų spaudytojas feisbuke, instagrame, tiktoke ir pan.

    Komentuoti:


  • digital
    replied
    Toli dar iki rinkimų, pasimirš.

    Komentuoti:


  • John
    replied
    Tai panašu, kad Tapinas įkalė paskutinę vinį į LP karstą. Patekti į Seimą pagal sąrašą dabar turbūt praktiškai nuliniai

    Komentuoti:


  • Stadionas
    replied
    Parašė cozzamarra Rodyti pranešimą

    Tikrai, apmaudu, ... kad pastebėjot.
    racionalus žmogus kitaip ir nemasto, problema tikriausiai, kad tyrimui einant jie nesusizgribo pasitikrint viduje arba tiesiog LP "krabukas" manę, kad išsisuks ir prisidavę pats partijai, kad toks tyrimas tikrai klibina partijas parodo, kad sistema gerėja (abejoju kad iki Sinkevičiaus bet kuris socdemų NR. 1, būtų aplamai į tokia smulkmę atkreipęs demesi).
    Paskutinis taisė Stadionas; 2024.02.14, 09:44.

    Komentuoti:


  • Kecal
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Jooo... Kas galėjo pagalvoti, kad "jaunų politikų karta", į kurią daug kas dėjo viltis, pasirodo dažnai yra dar didesni bebrai ir vagys, nei "senoji politikų karta".
    Kad didesni, neįrodyta. Kad nagai į save lenkti, deja, matosi.

    Komentuoti:


  • cozzamarra
    replied
    Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
    žmones visada vienodi ar tai būtų Elfos darbininkas ar tai būtų planktonas iš Danskes. esme yra sistema. kuri gerėja (anksčiau dėl tokių centų nekas net straipsnio nepasivargintu rašyt), plius ko norėt iš žmogaus kuris yra politikas tik dėl to, kad neišprusę Kauno runkeliai mane kad čia yra krabas arba jo giminaitis.
    Taip taip, sistema kalta. Tuotarp Laisvės frakcijos seniūnas Mitalas ir pavaduotojas Raskevičius:

    <...>
    ... apgailestauja, jog partija pateko į šio tyrimo akiratį.
    <...>
    Tikrai, apmaudu, ... kad pastebėjot.

    Komentuoti:


  • Stadionas
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Jooo... Kas galėjo pagalvoti, kad "jaunų politikų karta", į kurią daug kas dėjo viltis, pasirodo dažnai yra dar didesni bebrai ir vagys, nei "senoji politikų karta".
    žmones visada vienodi ar tai būtų Elfos darbininkas ar tai būtų planktonas iš Danskes. esme yra sistema. kuri gerėja (anksčiau dėl tokių centų niekas net straipsnio nepasivargintu rašyt), plius ko norėt iš žmogaus kuris yra politikas tik dėl to, kad neišprusę Kauno runkeliai mane kad čia yra krabas arba jo giminaitis.
    Paskutinis taisė Stadionas; 2024.02.13, 13:48.

    Komentuoti:


  • John
    replied
    Jooo... Kas galėjo pagalvoti, kad "jaunų politikų karta", į kurią daug kas dėjo viltis, pasirodo dažnai yra dar didesni bebrai ir vagys, nei "senoji politikų karta".

    Komentuoti:


  • Romas
    replied
    Buvo proga sužinoti, kad yra toks vienoje Kauno vienmadatėje išrinktas Seimo narys, kuris 3½ metų tylėjo po lapais

    Mes ne "bebrai", mes nauja graužikų karta, kuri tik džiaugiasi.

    https://laisvespartija.lt/kandidatai/matijosaitis/

    15min 2024.02.12
    „Kadencija paėjo“: seimūnas už valdiškus pinigus pirko profesionalią muzikinę įrangą, kompiuterius, išmanųjį laikrodį
    Jauniausias parlamentaras, Seimo Laisvės frakcijos atstovas Marius Matijošaitis, pasak „Skaidrinam“ iniciatoriaus, už mūsų pinigus leido sau viską: susipirko profesionalią muzikinę įrangą, kelis nešiojamuosius kompiuterius, išmanųjį laikrodį, naujausio modelio „Samsung“ telefoną ir kt.

    Bet mano favoritas yra Seimo narys, kuris tikrai leido sau viską už mūsų pinigus. Iš pradžių jis susipirko profesionalią muzikinę įrangą – kelis „Push2“ muzikinius pultus, „Audiofuse“ mikšerį, profesionalius mikrofonus ir dar kažkokią techniką Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual..._medium=copied
    Tada, (...) minėtas Seimo narys perėjo prie kitos technikos – pirko 2 „Macbook Air“ kompiuterius ir vieną „Lenovo“ nešiojamąjį kompiuterį, žaidimams ir ne žaidimams skirtas peles ir klaviatūrą, operatyvinę atmintį, SSD diską, „Galaxy watch“ laikrodį, JBL kolonėles, spausdintuvą, „Samsung“ projektorių, rankų darbo odinį dėklą „Macbookui“.
    „Ir 2023 lapkritį, paskutinėm dienom – naujausią „Samsung“ „Galaxy Fold5“ telefoną už 2317 mūsų eurų. Ir prie viso to dar kelerius metus nuomojosi kažkokią kompiuterinę įrangą iš „Varlės“ beveik už 500 eurų per mėnesį. Ir 2023 metais tarsi reziumuodamas šituos pirkinius už mūsų pinigus nusipirko knygą „You are a Badass. Kaip nustoti abejoti savimi ir pasiimti iš gyvenimo viską, ko nori“.
    Nusilenkite, Laisvės partija ir Seimo nary Marius Matijošaitis, ši kadencija jums paėjo. Tik, manau, kad teks grąžinti“, – rašė A.Tapinas.

    https://www.15min.lt/naujiena/aktual...odi-56-2190724

    Komentuoti:


  • Romas
    replied
    Net Armonaitė gali pateikti neblogų idėjų.

    ​Delfi.lt 2024.01.19
    Armonaitė apie gynybos finansavimą: savo santaupas galėtų paskolinti gyventojai
    Girdėjau šiai obligacijų idėjai skirtos kritikos, bet juk yra nemažai finansų, kuriuos žmonės vis dar laiko. Gal geriau vis tiktai ne į kojinę, o į tanką padėti tuos pinigus“, – LRT televizijai penktadienį teigė ministrė. Pasak A. Armonaitės, gynybos obligacijų idėją reikėtų aiškiai paaiškinti visuomenei.

    https://www.delfi.lt/news/daily/lith...tojai-95671777

    Komentuoti:


  • 10.000
    replied
    Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
    mano mintis buvo, kad be TS LP nieko niekad nepaseks, o galiausiai TS juoduoji pusė (krigdemai) ir nužudė tą jų planą. kita vertus Socdemų elektoratas yra biomasė, todėl teoriškai jei Socdemai priimtų partnerystę (šiaip geras būtų žingsni pradėt pagaliau kova dėl Vilniaus, nes tik laiko klausimas kada tą pradės daryt, kai kaimai taip sparčia tirpsta) jau kitą sesiją jų elektoratas matyt net neprisimintų, kad tokia buvo priimta. žinoma jei LP turėtų kažkokį strateginį mastymą (kurio ten deja nėra), jie jau seniausiai būtų pasiuntė TS ir pradėję flirtuot su tais pačiais Socdemais.
    Tai kad tiek TS tiek socdemai yra tas pats sh partnerystės klausimu. O dar yra visi kiti klausimai, kur irgi neaišku kaip LP su socdemais sutartų. Pvz.: mokestinė aplinka - LSDP ko gero būtų už progresinius mokesčius, LP už didesnę paramą verslui ir t.t.

    (nu bet čia teoriškai taip, praktikoje visko būna, patys matėm kaip Butkevičiaus vyriausybė priėmė labiausiai anti-socialdemokratišką Darbo Kodeksą ever)

    Komentuoti:


  • Stadionas
    replied
    Parašė 10.000 Rodyti pranešimą

    Šiaip čia nelabai susįję su Vilniaus miesto savivaldybe, gal moderatoriai kažkur kitur perkels, bet kaip tik manau kad turint kuo didesnę LP frakciją seime, tuo didesni šansai. Socdemai ar Skvernelio partijos šiuo klausimu balsuoja 50:50, LP vieninteliai kurie balsuoja 100%.

    Realiai tai jau šioje kadencijoje būtų priėmę, jei LP frakcija būtų buvus didesnė, pvz bent kokie 20 žmonių
    mano mintis buvo, kad be TS LP nieko niekad nepaseks, o galiausiai TS juoduoji pusė (krigdemai) ir nužudė tą jų planą. kita vertus Socdemų elektoratas yra biomasė, todėl teoriškai jei Socdemai priimtų partnerystę (šiaip geras būtų žingsni pradėt pagaliau kova dėl Vilniaus, nes tik laiko klausimas kada tą pradės daryt, kai kaimai taip sparčia tirpsta) jau kitą sesiją jų elektoratas matyt net neprisimintų, kad tokia buvo priimta. žinoma jei LP turėtų kažkokį strateginį mastymą (kurio ten deja nėra), jie jau seniausiai būtų pasiuntė TS ir pradėję flirtuot su tais pačiais Socdemais.

    Komentuoti:


  • 10.000
    replied
    Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

    ir visa LP partiją kartu. šiaip nėra prasme balsuoti už LP, lgbt bendruomenei manau racionaliau balsuoti už Socdemus ar Skverneli, tikrai didesnė tikimybe kad priims partnerystė jie nei, kad LP kažką labiau įtakos.
    Šiaip čia nelabai susįję su Vilniaus miesto savivaldybe, gal moderatoriai kažkur kitur perkels, bet kaip tik manau kad turint kuo didesnę LP frakciją seime, tuo didesni šansai. Socdemai ar Skvernelio partijos šiuo klausimu balsuoja 50:50, LP vieninteliai kurie balsuoja 100%.

    Realiai tai jau šioje kadencijoje būtų priėmę, jei LP frakcija būtų buvus didesnė, pvz bent kokie 20 žmonių

    Komentuoti:


  • Stadionas
    replied
    Parašė Kecal Rodyti pranešimą


    PS.: Ir dar kandidatuoja EP rinkimuose, kad išėjimas į ankstyvą pensiją būtų kuo patogesnis.
    ir visa LP partiją kartu. šiaip nėra prasme balsuoti už LP, lgbt bendruomenei manau racionaliau balsuoti už Socdemus ar Skverneli, tikrai didesnė tikimybe kad priims partnerystė jie nei, kad LP kažką labiau įtakos.

    Komentuoti:


  • bato_usai
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą
    Kas čia per idiotiška logika, kad atskirai balsuoti už kiekvieną?

    Reikia būt geru bukapročiu, kad sugalvot, kad reikia vertinti ne sumą ir ar verta nušalinti jį už tą visumą, bet epizodus atskirai.
    Tai dėl Trumpo apkaltų irgi buvo balsuojama už kiekvieną kaltinimą atskirai.

    Komentuoti:

Working...
X