Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie JAV aktualijas. Joe Bideno administracija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Sankauskai, o tu visada toks buvai ar toks ideologiškai radikalizuotas tapai tik baigęs kokį nors "prestižinį" vakarų universitetą? Švietimo sistema daug kur daugiau mažiau ideologizuota, bet žmonės išauga iš to paaugliškų-studentiškų protestų amžiaus, ima kažkiek mąstyti savarankiškai (ne visi) ir supranta, kad ne viskas, kas masiškai pumpuojama į smegenis, yra tiesa.

    A. Armonaitė tikino, kad didžioji dalis eitynėse dalyvavusio jaunimo suprato prieš ką protestuoja. „Dešimtokai, vienuoliktokai, jaunimas, kuris yra vakarietiškoje informacinėje erdvėje, jie sužino naujienas iš socialinių tinklų. Ir manau, kad jiems tie įvykiai JAV, jiems jie vyko visai šalia. Man susidarė įspūdis, kodėl jie ten ateina. Nes labai dažnas turėjo savo pasigamintą plakatą, man atrodė, kad jie labai gerai žinojo, jog atėjo pasisakyti prieš rasizmą“, – savo požiūrį dėstė A. Armonaitė.
    Primityvus šablonėlis, kad jei turi kitokią nuomonę, tai turbūt esi ne vakarietiškoje informacinėje erdvėje. Nes vakarietiškoje juk nėra skirtingų nuomonių - yra tik teisūs pažanguoliai ir klystantys retardai, kuriuos reikėtų užčiaupti .


    Eitynės prieš rasizmą gali baigtis baudomis: kur iš tiesų prisidirbo jų dalyviai

    Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=84510019

    Comment


      Parašė digital Rodyti pranešimą
      Taip, bet neišsiaiškinome, ką daryti. Mano pasakymą apie kvotas nurašėte, nors aš visai normaliai siūliau, kad būtų kvotos, kokias bausmes galima duoti juodaodžiams, o kokias kitaodžiams.
      Ką daryti, kad išspręsti socialines problemas, ar ką daryti kad bausmės būtų pagal nusikaltimo sunkumą, o ne pagal odos spalvą?
      Dėl socialinių problemų, tai nežinau, o dėl bausmių, tai ko gero sprendimas būtų labiau automatizuoti bausmių skyrimą - suvedi duomenis - nusikaltimą, sunkinančias, lengvinančias aplinkybes, algoritmas pasako bausmės rėžius. Na, bet kaip matome iš mano anksčiau minėto Supreme court sprendimo, Vyriausybė negali nurodyti teisėjams, kokias bausmes skirti nusikaltėliams.
      If a lion could speak, we could not understand him.

      Comment


        Parašė mantasm Rodyti pranešimą
        MedinisStrazdas Praktiškai visose Europos valstybėse yra didesnių ar mažesnių dešinės partijų kurios ar su jom susiję asmenys vienu ar kitu metu organizuodavo ir protestus. Pradedant nuo kokių AfD, SD, Danijos liaudies partijos ir pan ir t.t.

        JAV irgi pilna veiksmo. Tik dėl jų specifikos tiesiog pasireiškė per Trumpo išrinkimą per respublikonų partiją.

        Pas mus ne tik metai iš metų kelis eitynes su organizuoja, bet ir referendumą pramušė.
        Jeigu dešiniųjų aktivizmas pasireiškia per ėjimą į rinkimus tai čia nelabai aktyvizmas ar protestai. Beje tie pusryčiaujantys užsakyti "bado akcijos" dalyviai nesiskaito kaip protestai.


        Parašė Lettered Rodyti pranešimą

        Kremlius visą šitą matydamas trina rankomis, nes liberalios demokratijos nebegalės priekaištauti dėl žodžio laisvės ribojimų ar istorijos perrašinėjimų, nes ir pačios tuom užsiima.
        Šiaip gala ironiška, bet JK dabar yra viena iš lyderių pasaulyje pagal kalbos cenzuravimą.



        Parašė senasnamas Rodyti pranešimą

        Primityvus šablonėlis, kad jei turi kitokią nuomonę, tai turbūt esi ne vakarietiškoje informacinėje erdvėje. Nes vakarietiškoje juk nėra skirtingų nuomonių - yra tik teisūs pažanguoliai ir klystantys retardai, kuriuos reikėtų užčiaupti .[/FONT][/SIZE]
        Tai ir nėra kitų nuomonių. Jos labai sėkmingai cenzuruojamos.

        Comment


          Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
          [SIZE=14px][FONT=Calibri]Sankauskai, o tu visada toks buvai ar toks ideologiškai radikalizuotas tapai tik baigęs kokį nors "prestižinį" vakarų universitetą? Švietimo sistema daug kur daugiau mažiau ideologizuota, bet žmonės išauga iš to paaugliškų-studentiškų protestų amžiaus, ima kažkiek mąstyti savarankiškai (ne visi) ir supranta, kad ne viskas, kas masiškai pumpuojama į smegenis, yra tiesa.
          Visada buvau ideologiškai radikalizuotas. Nuo vaikystės buvo diegtos radikalios idėjos - asmens laisvės ir atsakomybės, kapitalizmo ir laisvos rinkos, demokratijos ur nuomonių pliuralizmo.
          Suprantu, kad tau, užaugusiam Sovietų sąjungoje, tai radikalios idėjos. Bet nieko, įprasi.
          If a lion could speak, we could not understand him.

          Comment


            Click image for larger version  Name:	Screen-Shot-2020-06-11-at-11.50.01-AM.png Views:	0 Size:	82,0 kB ID:	1808210


            Nauji cuckholdų 10 dievo įsakymų. Sankauskai mokykis atmintinai, prireiks, mačiau juodukus negrais vadinai, net mes 'rasistai' tokių dalykų nedarom.
            Šiaip nemažai giminių JAV turiu, būtent tarp už demokratus balsuojančių ir liberals save skaitančių, tai jie ten realus rasistai tik nesuprantu ar jie iš durnumo to nesuvokia ar šiaip jų dviveidiškumas pasiekęs neregėtą lygį. Gyvena savo white-only suburbsuose ir nors iš vakaro į FB deda juodą kvadratą, dieną pamatę kokį juoduką savo kvartale iš kart skambina policijai ir prašo jį patikrinti nes jis ten 'do not belog' ir neaišku kokiais tikslais slankioja. O jei neduok dieve kokie juodukai atsikraustis į kvartalą tai reikia iš ten skubiai kraustytis kitur nes cituoju: tuoj jų čia daugiau prisikraustis ir nekilnojamo turto kainom bus amen. Keikia savo white privilege ir didžiuodamiesi pareiškia kad balsavo už Obama, bet vaikus visus į private white only school įtaisę, o jei pasiūlai siūsti į public school, kad neaugtų jų taip keikiamam white privilege pasaulėlyje tai atsakas: tu ką durnas, ten gi vieni juodukai ir latinosai, net tik kad baltą ten bulins pastoviai tai ir išaugs narkomanas neaiškus, be šansų stoti į gerą college. Va tokiė tie durneliai demokratai, bet manau viskas bus gerai, uždraudė juk 'Gone with the wind' filmą kuris skatino rasizmą, nuo šiol rasizmo lygis JAV turėtu sumažėti.
            Paskutinis taisė Gladiator; 2020.06.12, 09:49.

            Comment


              Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
              Click image for larger version

Name:	Screen-Shot-2020-06-11-at-11.50.01-AM.png
Views:	123
Size:	82,0 kB
ID:	1808210


              Nauji cuckholdų 10 dievo įsakymų. Sankauskai mokykis atmintinai, prireiks, mačiau juodukus negrais vadinai, net mes 'rasistai' tokių dalykų nedarom.
              Šiaip nemažai giminių JAV turiu, būtent tarp už demokratus balsuojančių ir liberals save skaitančių, tai jie ten realus rasistai tik nesuprantu ar jie iš durnumo to nesuvokia ar šiaip jų dviveidiškumas pasiekęs neregėtą lygį. Gyvena savo white-only suburbsuose ir nors iš vakaro į FB deda juodą kvadratą, dieną pamatę kokį juoduką savo kvartale iš kart skambinai policijai ir prašo jį patikrinti nes jis ten 'do not belog' ir neaišku kokiais tikslais slankioja. O jei neduok dieve kokie juodukai atsikraustis į kvartalą tai reikia iš ten skubiai kraustytis kitur nes cituoju: tuoj jų čia daugiau prisikraustis ir nekilnojamo turto kainom bus amen. Keikia savo white privilege ir didžiuodamiesi pareiškia kad balsavo už Obama, bet vaikus visus į private white only school įtaisę, o jei pasiūlai siūsti į public school, kad neaugtų jų tai keikiamam white privilege pasaulėlyje tai atsakas: tu ką durnas, ten gi vieni juodukai ir latinosai, net tik kad baltą ten bulins pastoviai tai ir išaugs narkomanas neaiškus, be šansų stoti į gerą college. Va tokiė tie durneliai demokratai, bet manau viskas bus gerai, uždraudė juk 'Gone with the wind' filmą kuris skatino rasizmą, nuo šiol rasizmo lygis JAV turėtu sumažėti.
              Hipokritai. Aš nieko panašaus nedarau - aš tiesiai šviesiai sakau kad savo vaikus leisiu į privačią mokyklą, nes paprasčiausiai nenoriu kad jie eitų su tavo vaikais į vieną mokyklą. Gyvenu privačių namų rajone, kur kaimynai jau organizuoja šlagbaumą ir bendrai samdys saugos tarnybą, kad tokie kaip tu nesibrūžintų po mūsų gatveles.
              If a lion could speak, we could not understand him.

              Comment


                Nuo vaikystės buvo diegtos radikalios idėjos - asmens laisvės ir atsakomybės, kapitalizmo ir laisvos rinkos, demokratijos ir nuomonių pliuralizmo.
                Tai kad nuo jų Vakarų šalyse vis labiau tolstama. Neatsimenantys sovietmečio nemato, kad panašumų su juo vis daugėja, nors sąvokos ir skamba kitaip. Išpuoliai prieš paminklus ir realūs ketinimai kai kuriuos nukelti yra elementarus siekis perrašyti istoriją, kuri 150 m. buvo visai gera.

                O jei neduok dieve kokie juodukai atsikraustis į kvartalą tai reikia iš ten skubiai kraustytis kitur nes cituoju: tuoj jų čia daugiau prisikraustis ir nekilnojamo turto kainom bus amen.
                Tai įprasta tendencija. Seniau A. Adamkienė per kažkokį interviu su apgailestavimu pasakė, kad Čikagos rajonas, kuriame gyveno iškart po emigracijos, laikui bėgant pajuodo, o lietuviai persikraustė gyventi kitur. Koks rasistinis pareiškimas

                Comment


                  Sankauskai, tu šiaip hipokritas dešimto lygio, už black cause marškinius rauni, bet tuo pačiu juos negrais vadini. Klausimas: rasistas, o pats to nesuvokia - kas? Atsąkymas: durnelis. O gyvendamas JAV iš vis būtum užkapotas savų leftistų nes viešai nesmerktum savo white privilege, o gal viešai ir smerktum kas tave žino, čia tik forume drąsus labai.
                  Paskutinis taisė Gladiator; 2020.06.12, 10:03.

                  Comment


                    Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                    Išpuoliai prieš paminklus ir realūs ketinimai kai kuriuos nukelti yra elementarus siekis perrašyti istoriją, kuri 150 m. buvo visai gera.
                    Tai kaip del balvonu nuo zaliojo tilto - gerai ar blogai kad nuemem? O kaip su V.I. Leninu jo vardo prospekete, kuri nuemus tik koja liko stoveti - košer ar ne?

                    Comment


                      Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
                      Sankauskai. tu šiaip hipokritas dešimto lygio, už black cause marškinius rauni, bet tuo pačiu juos negrais vadini. Klausimas: rasistas, o pats to nesuvokia - kas? Atsąkymas: durnelis. O gyvendamas JAV iš vis būtum užkapotas savų leftistų nes viešai nesmerktum savo white privilege, o gal viešai ir smerktum kas tave žino, čia tik forume drąsus labai.
                      Tai kad vargu ar tik forume, i.e. visada internetuose pasirašau savo vardu ir pavarde, nes man nereikia slėptis už anonimiškų pravardžių ir kokių nors ten "Jonas Nesvarbu" feisbuke. Matai, tu gali tik "Talk the talk" apie tai kaip šaudytum negrus, aš galiu "Walk the walk" nes iš tikro turiu ginklų, ir dar retą kartą visai neblogai išeina pataikyti.
                      O dėl "black cause" marškinių rovimo, tai čia fakto konstatavimas, kad rasizmas egzistuoja automatiškai mane pastato į BLM adeptų gretas? Much logik, nu.
                      If a lion could speak, we could not understand him.

                      Comment


                        Parašė jpou Rodyti pranešimą

                        Tai kaip del balvonu nuo zaliojo tilto - gerai ar blogai kad nuemem? O kaip su V.I. Leninu jo vardo prospekete, kuri nuemus tik koja liko stoveti - košer ar ne?
                        O tai JAV buvo okupuota ir tik dabar išsilaisvino? Žodžio 'kontekstas' prasmę iš vis suvokiat? Lygint triukšmingą mažumą vienoj rankoj laikančią pavogtą teliką, o kita griaunančia paminklą kokiam abolicionistui (nes nu blyn per tupi jie atskirti koks paminklas ten kam pastatytas) lygint su paminklo Leninui nugriovimu yra kvaila. Sankausko forumo durnelio šlovė ramybės neduoda ar ką?

                        Comment


                          Tai kaip del balvonu nuo zaliojo tilto - gerai ar blogai kad nuemem? O kaip su V.I. Leninu jo vardo prospekete, kuri nuemus tik koja liko stoveti - košer ar ne?
                          Ar skiriam okupuotą šalį nuo laisvos? Kas okupavo JAV (ar iš kokios okupacijos JAV išsivadavo), kad reikia versti paminklus?
                          Marksizmas, pasirodo, toks galingas, kad jam skleisti nereikia net užsienio kariuomenių - užtenka vietinių iniciatyvių kvailių

                          Pavyzdys: demokratų pažiba Nancy Pelosi

                          Atstovų Rūmų pirmininkė ragina pašalinti konfederatų statulas iš Kapitolijaus

                          Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/worl....d?id=84503501
                          Paskutinis taisė senasnamas; 2020.06.12, 10:17.

                          Comment


                            Parašė jpou Rodyti pranešimą

                            Tai kaip del balvonu nuo zaliojo tilto - gerai ar blogai kad nuemem?
                            Blogai, kad nuėmė. Toks pats istorijos naikinimas kaip ir kitur. Kažkaip prancūzai net nacistinių skulptūru negriovė, nes istorijos naikinimas yra šventvagystė.

                            Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                            Ar skiriam okupuotą šalį nuo laisvos? Kas okupavo JAV (ar iš kokios okupacijos JAV išsivadavo), kad reikia versti paminklus?
                            Marksizmas, pasirodo, toks galingas, kad jam skleisti nereikia net užsienio kariuomenių - užtenka savų iniciatyvių kvailių
                            Na BLM manymu JAV okupavo balti europiečiai užgrobę vietinių aborigenų žemes.

                            Comment


                              Na BLM manymu JAV okupavo balti europiečiai užgrobę vietinių aborigenų žemes.
                              Būtent vietinių indėnų balsas mažiausiai ir girdisi, nors jie turbūt turi daugiausia pagrindo skųstis. Bet jų turbūt per mažai, kad apsimokėtų į juos investuoti ir naudoti kaip politinį įrankį. Tai niekam jų norai ir diskriminacijos nerūpi.

                              Comment


                                Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                Būtent vietinių indėnų balsas mažiausiai ir girdisi, nors jie turbūt turi daugiausia pagrindo skųstis. Bet jų turbūt per mažai, kad apsimokėtų į juos investuoti ir naudoti kaip politinį įrankį. Tai niekam jų norai ir diskriminacijos nerūpi.
                                Na jų skaičiuojama apie tris milijonus (0,8% populiacijos) bet jie labai netolygiai pasiskirstę pagal gyvenamają vietą.6 valstijose jų populiacija sudaro daugiau nei 5%, kas jau yra labai reikšminga mažuma.

                                Reikia nuežmiršti, kad vietiniai indėnai yra gera "šeriami". T.y. pvz dėl koronos krizės jiems buvo skirta 8 milijardai dolerių, kas paverčiant vienam gyventojui būtų apie 25 kartus daugiau nei europoje, 20 kartų daugiau nei japonijoje ir apie 15-20 kartų daugiau nei kitiems amerikiečiams.

                                Dauguma rezervatuose gyvenančių iš valstybės gauna pakankamai pinigų, kad iš to galėtu gyventi. Praktiškai UBI indėnams.

                                Comment


                                  Rasistai prarado kašę, beisbolą, futbolą, o dabar ir NASCARĄ

                                  Comment


                                    Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
                                    O dėl "black cause" marškinių rovimo, tai čia fakto konstatavimas, kad rasizmas egzistuoja automatiškai mane pastato į BLM adeptų gretas? Much logik, nu.
                                    Rasizmas egzistuoja per amžių amžius įvairių rasių atžvilgiu, mes kaip visuomenė nesamę pasiekę tokio lygio kad būtume color blind, bet va sisteminis rasizmas yra šių dienų BLM išradimas skirtas nutręšti tiek JAV vyriausybę tiek įvairias išsigandusias korporcijas: $454 Million: Corporate America Floods Social Justice Causes with Cash amid Floyd Protests Visi kas teigia kad toks dalykas kaip sisteminis rasizmas egzistuoja yra fuckin BLM adeptai ir automatiškai rasistai (nes pats jų šūkis kad only black lives matter yra grynai rasistinis) taip kad yes much logic.
                                    Paskutinis taisė Gladiator; 2020.06.12, 10:52.

                                    Comment


                                      Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
                                      <...>
                                      Tik viena problema, jie nieko negali daug užsidirbti, jei nėra tokie apsukrūs ir verslūs kad galėtų pasistatyti kazino. Nuo COVID-19 didžiausias mirtingumas pas indėnus, ne tik dėl maitinimosi ir nuodingų įpročių, bet ir dėl gydytojų trūkumo.

                                      Comment


                                        Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
                                        Rasizmas egzistuoja per amžių amžius įvairių rasių atžvilgiu, mes kaip visuomenė nesamę pasiekę tokio lygio kad būtume color blind, bet va sisteminis rasizmas yra šių dienų BLM išradimas skirtas nutręšti tiek JAV vyriausybę tiek įvairias išsigandusias korporcijas: $454 Million: Corporate America Floods Social Justice Causes with Cash amid Floyd Protests Visi kas teigia kad toks dalykas kaip sisteminis rasizmas egzistuoja yra fuckin BLM adeptai ir automatiškai rasistai (nes pats jų šūkis kad only black lives matter yra grynai rasistinis) taip kad yes much logic.
                                        Rasizmas ir segregacijos kontekstas prikabintas prie sisteminio rasizmo, nors viešajame sektoriuje dirba daugybė juodaodžių, ypač teisinėje sistemoje. Tie patys aukštesnės socialinės klasės juodaodžiai prisibijo getuose užaugusių, tad socialinės problemos (kurios buvo lemtos rasizmo ir segregacijos), vis dar priskiriamos rasizmui, nes jos buvo lemtos to.

                                        Comment


                                          Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
                                          Rasistai prarado kašę, beisbolą, futbolą, o dabar ir NASCARĄ
                                          Nu prie ko čia rasizmas ir konfederate flag? Nu kam tu savo BLM lygio ignorance viešai demonstruoji? Konfedarate flag čia pietinių valstijų tipo 'brandas' dar visai neseniai buvo tiražuojamas tiek holivudo tiek celebričiu ir viskas su juo buvo OK. Apačioje nuotrauka su Kardashian šeimos atžala vilkinčia konfederate flag, tipo užsislėpus rasistė? O šiaip daug žmonių nustos tą NASCAR žiurėti (pasiskaityk komentarus) ne todėl kad jiem labai rūpi ta konfedearte flag, o todėl kad tie neo-fašistai aiškina ką šnekėti, ką galvoti ir ką vilkėti. Prisipažinsiu man dabar pačiam kilo idėja atsisiūsti tokią maikute su konfederate flag, čia kaip middle fingeris leftistukam.

                                          Click image for larger version  Name:	KJ-02-675x1024.jpg Views:	0 Size:	145,6 kB ID:	1808242

                                          Čia dar pora rasitų su confederate flag:

                                          Click image for larger version

Name:	a7acbc702f1e8a59cc8e93d549fafee5.jpg
Views:	84
Size:	95,1 kB
ID:	1808244

                                          Click image for larger version

Name:	Marlo-Hampton-Confederate-Flag-T-Shirt-2016.png
Views:	126
Size:	272,2 kB
ID:	1808245
                                          Paskutinis taisė Gladiator; 2020.06.12, 11:12.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X