Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie JAV aktualijas. Joe Bideno administracija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Taip, Trumpo prezidentavimas netruks 4 metus, o truks 8 metus, kaip prieš tai 3 buvusių prezidentų.
    Flickr

    Comment


      Trumpas: JAV labai saugo Baltijos šalis

      Flickr

      Comment


        Parašė Kaimai
        Naujos detalės!...
        44 pranešimai ir visi apie tai koks Trump'as blogas ir kaip greitai jį atstatydins. Kas čia, persekiojimo manijos forma? Jums ponas jau pas daktarus apsilankyti reiktu.

        Comment


          R. Bogdanas. D. Trumpas kyla į karą
          J. Kelly‘io nesutarimas su pagrindiniu prezidento strategu Steve‘u Banonu baigėsi pastarojo pasitraukimu. Nugalėjo platesnis požiūris į JAV kaip pasaulinę lyderę, įveikęs izoliacinę poziciją. S. Banonas laikėsi nuomonės, kad niekur JAV kištis nereikia ir jėgas verčiau skirti rūpinimuisi vidaus reikalais. Tokios nuostatos kėlė susirūpinimą tiek NATO, tiek ES, tiek Ukrainoje, nes taip būtų atrištos rankos stipresniojo teisės politikai. Dabar S. Banonas grįžo į savo portalą kritikuoti prezidentą, o D. Trumpas telkia sąjungininkus.

          Įtakingas respublikonų senatorius Johnas McCainas naują strategiją pavadino „dideliu žingsniu pirmyn“, nors ir vėluojančiu. Jam antrino NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas, pasak kurio „neveikimas kainuotų brangiau“.

          D. Trumpas paminėjo, jog kreipsis į NATO sąjungininkus palaikyti naują strategiją papildomais pajėgų ir finansų didinimais. Lietuvos gynybos taryba labai laiku priėmė sprendimą siųsti karių kovai prieš Islamo valstybę.

          Nauja doktrina

          D. Trumpas išdėstė naują JAV doktriną. Daugiau nebus bandoma su JAV karine galia konstruoti demokratijas tolimuose kraštuose ir pertvarkyti valstybes pagal savo vaizdinį. „Mes neužsiimsime tautos statyba. Mes žudysime teroristus“, – paskelbė D. Trumpas. Vakuumas Afganistane leido ten subrandinti 2001 m. rugsėjo 11 d. išpuolį, JAV atsitraukimas vėl kuria tenai peryklą teroristams, todėl D. Trumpas vardan taikių piliečių saugumo skelbia, jog kova vyks iki pergalės. 2017 m. balandį numesta „bombų motina“ Afganistano kalnuose įspėja, jog šįkart bus kariaujama rimtai.

          Kuo gali išvirsti nepamatuotas atsitraukimas, rodo skubotas ir viltingas B. Obamos žingsnis išvesti visus dalinius iš Irako. Buvo sukurtas jėgos vakuumas, kurį greitai užpildė jame atsiradusi ir išaugusi Islamo valstybė.

          Comment


            Mes žudysime teroristus
            Kuris Europos lyderis galėtų taip pasakyti?

            Comment


              Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
              Kuris Europos lyderis galėtų taip pasakyti?
              Putinas.
              Flickr

              Comment


                K. Girnius. Trumpas ir jo generolai
                Trys (buvę) generolai užima itin atsakingas pareigas jo administracijoje. Jamesas Mattisas yra tik antrasis kariškis, kuriam Kongresas suteikė leidimą užimti Gynybos ministro pareigas. Nacionalinio saugumo patarėjas yra generolas H. R. MacMasteris. Nacionalinio saugumo patarėjas turėtų sąžiningai supažindinti prezidentą su įvairių organizacijų nuostatomis esminiais saugumo klausimais, o nesistengti įpiršti savo nuomonę. Idealiai jis yra tarpininkas, o ne savo politinės darbotvarkės gynėjas. Trečiasis generolų trejybės narys Johnas Kelly yra Baltųjų rūmų štabo viršininkas, kuris nusprendžia, kas pateks į Ovalųjį kabinetą, taigi, galės kalbėtis su prezidentu ir stengtis jį paveikti, ir kas liks už durų. Joks kitas prezidentas nėra patikėjęs kariškiams tokių pareigų, jiems suteikęs tokių galių formuoti politiką.

                Comment


                  Parašė Kaimai

                  Šitam forume yra žmonių kurie užsiema troleibusų stebėjimu ir fotografavimu. Aš pas juos į threadus nelendu ir jiems gygytis nesiūlau.
                  Čia forumas apie miestus, jei per tą Trumpomaniją nepastebėjot, gydytis rašantiems apie VT nieko nereikia, manau truputį ne ten pataikėt, jei rašot tik apie Trumpą. Kita vertus, tai įrodo, koks Trumpas kietas ir neveltui išrinktas prezidentu, jei heiteriai visai ne į temą forume užsiregistruoja maniakiškai specialiai tik apie jį rašyti, Clinton verkia iš pavydo.
                  Paskutinis taisė Lettered; 2017.08.31, 08:56.
                  Flickr

                  Comment


                    Parašė Kaimai
                    Lettered, kartojatės ir darotės nebeįdomus. Man dings azartas čia rašyt jeigu įdomaus posto neįkalsit
                    Kas čia darosi neįdomus, tiksliau visada toks buvo?
                    Kiek jūs forume apie miestus parašėte pranešimų apie miestus ar miestų nuotraukų įdėjot? Rimtai jums kažkokia trumpomanija...
                    Flickr

                    Comment


                      Parašė Kaimai
                      Lettered, kartojatės ir darotės nebeįdomus. Man dings azartas čia rašyt jeigu įdomaus posto neįkalsit
                      Tai šiame forume apie Trumpą reikia rašyti laikantis tam tikrų taisyklių:
                      "Sėdėdamas ovaliniame kabinete, Baltuosiuose Rūmuose su klasikinio tipo kolonomis Trumpas pareiškė (...) "

                      Comment


                        Parašė Kaimai

                        O šitos temos plėtojimas man daugiau principo reikalas įrodyti tokiems gudručiams kaip jūs, kuriems jokių įrodymų nėra ir fake news.
                        Manau jums visiškai nepavyko niekam nieko įrodyti nes tokia agresyvi propaganda surankiota iš kairiosios JAV žiniasklaidos sukelia atmetimo reakciją. Visi mato kad Trump'as ne proto bokštas ir kamuojamas kompleksų žmogus BET JAV ekonomika auga, bedarbystė mažiausia per paskutinį dešimtmetį, šalis nustojo būti tokia pastumdėlė kaip buvo Obamos laikais ir kaip sakė vienas protingas žmogus nesvarbu kokios spalvos katė, svarbu kad jinai gaudytu peles. Vieninteliai kas kelia neramumus tai visokio plauko leftistai, pradėjo griauti pilietinio karo generolų paminklus, dabar jau perėjo ant Kolumbo, atseit jis kaltas dėl to kad juodukai ir indėnai daug kentėti turėjo, nu kokia gali buti kalba su tais durneliais, jokios. Įdomu Kaimai irgi pats būsite leftistas ar jus tik pagal Putino linija Trumpas domina?

                        Comment


                          Blaivesnis žvilgsnis

                          Gintaras Radauskas: Staigmena – D.Trumpą išrinko ne Rusija, o amerikiečiai

                          Nėra jokių abejonių, kad Rusija pastaraisiais metais vis agresyvesnė ir įžūlesnė ir kad Kremlius į Vakarų sankcijas atsakė patrolindamas rinkimus JAV. Tačiau vis panašiau, kad kaltinti Maskvą visam būriui šviežių Rusijos politikos žinovų tapo tiesiog patogu.
                          H.Clinton įtikinti demokratų rinkėjus sutrukdė Bernie Sandersas? Kremliaus agentas – juk jaunystėje atostogavo Sovietų Sąjungoje! „Black Lives Matter?” O kaip šios grupės ryšiai su Rusija?! „Islamo valstybė“? Džihadistai – rusų draugai!
                          Keisčiausia (nors kažin, ar tai keista), kad tikri mokslininkai, tviteryje ar feisbuke nepasibalnoję infokarių statuso, visiškai užgožiami ir net puolami, jei drįsta diskusijas apie Rusiją ir ypač V.Putino vaidmenį JAV prezidento rinkimų procese atmiešti bent žiupsniu konteksto. „Akivaizdu, kad bet koks bandymas prabilti apie temos atspalvius prilyginamas išdavikiškumui“, – neseniai pastebėjo Niujorko universitete anksčiau dėstęs Tarptautinių santykių instituto Prahoje ekspertas Markas Galeotti.
                          Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...iai-500-859194

                          Comment


                            Atsimenu kad šioje temoje buvo daug Trump gerbėjų.
                            Kurie vis dar turi pozityvią nuomonę apie tą oranžinį diedą?

                            Comment


                              Parašė Saturn Rodyti pranešimą
                              Atsimenu kad šioje temoje buvo daug Trump gerbėjų.
                              Kurie vis dar turi pozityvią nuomonę apie tą oranžinį diedą?
                              Kas atsitiko? Jau impyčino?

                              Comment


                                Kadangi visi pritilo...
                                Audrius Bačiulis rašo, kaip atrodo desperacija Vašingtone: Soft porno žurnalo Hustler leidėjas Larry Flynt'as The Washington Post puslapyje siūlo $10 milijonų už belenkokį purviną kompromatą prieš prezidentą Donaldą Trumpą, kuris galėtų tapti pagrindu jo apkaltai

                                Tarsi nebuvo pusantrų metų trukusio FBI tyrimo pagal rusų apmokėto buvusio britų šnipo dezinformaciją, kurioje melagingai pasakojama, kad Trumpas pasamdė Maskvos prostitutes primyžti į lovą, kurioje miegojo Obama;

                                Tarsi nebuvo JAV žvalgybų vadovų prisipažinimo, jog visa tai pasirodė buliaus kaka;

                                Tarsi nebuvo pusę metų trukusių JAV Senato komitetų klausymų, kuriuose buvę FBI, CIA, DNI direktoriai atvirai prisipažino, kad nieko nerado, nes nieko nebuvo;

                                Tarsi nebuvo pusmetį trukusio spec. prokuroro Roberto Müllerio (pavardžių sutapimas su Gestapo - Müller tik sutapimas, 4shure) tyrimo, kuris nieko nerado.

                                Bet sprogo gašlaus Holivudo princo Harvey Weinsteino sekso su wannabee aktorėmis burbulas ir visi sužinojo, kad didysis Demokratų partijos, Bilo ir Hillary Clintonų beigi Baracko Husseino Obamos finansinis rėmėjas savo kontrakte įsirašė, kad negali būti atleistas už kaltinimus seksualiniu priekabiavimu.

                                Dempartija ir Holivudas pritilo: Jie buvo pratę būti neginčijamais moralės, padorumo beigi visuomenei priimtino elgesio pavyzdžiais, o staiga paaiškėjo, jog jie tik veidmainių, prisitaikėlių ir prostitučių klubas.

                                Reikėjo kažką daryti, nes vaizdelis buvo ne kažką, kai net Robertas de Niro savo restoranuose leido savo draugeliui Harvey Weinsteinui rengti iš Europos atvykusių pupyčių kastingus. Su nuoroda personalui netrukdyti.

                                Štai tada į paskutinę ataką buvo mestas senas kuilius Larry.

                                Aišku, nieko jis neišgaus, nes nebuvo tokių Trumpo paslapčių, už kurias rinkimų kampanijos metu seno seksualinio priekabiautojo bei pavaldinių žagintojo Bilo Clintono žmonelė Hillary nebūtų sumokėjusi belenkiek daugiau už $10 milijonų.

                                Bet bent jau porai dienų dėmesį nukreips. Už tai irgi paskui susirinks benefitus.

                                Comment


                                  Parašė Saturn

                                  Būk geras, pateik šaltinius, nes dabar atrodo kaip eilinės Bačiulio ir jį skaitančių žmonių sapalionės.
                                  Gi parašyta aiškiai: $10 milijonų už belenkokį purviną kompromatą. Savo šaltinius siųsk nurodytu adresu, apsimokės labiau, negu čia blevyzgoti.

                                  Comment


                                    Bačiulio pranešime svarbiausia informacija, kad Harvey Weinstein daug metų buvo stambus Demokratų rėmėjas. Nieko keista, kad ir daug progresyvių bei išprievartautų Holivudo aktoriukų rėmė Clinton. Visa kita tik informacinis triukšmas .

                                    Comment


                                      Parašė Saturn
                                      todėl ir paprašiau pateikti šaltinius konkrečiai sužymėtom tavo sapalionės dalims.
                                      O kam to reikia? Šiuo metu, kai rašau, Trumpas yra POTUS ir feisinkit tai. Yra kaip yra. Jei nepatinka, tepkitės sopančias kūno dalis kokiu Diclofenaku ar kuo ten priklauso. Kai bus kitaip, bus pranešta.

                                      Comment


                                        Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                        Bačiulio pranešime svarbiausia informacija, kad Harvey Weinstein daug metų buvo stambus Demokratų rėmėjas. Nieko keista, kad ir daug progresyvių bei išprievartautų Holivudo aktoriukų rėmė Clinton. Visa kita tik informacinis triukšmas .
                                        Jei esi Holivodo aktorius tai privalai remti Demokratų partiją (prabalsuoti tyliai gali už bet ką) - tokios ten žaidimo taisyklės, kaip ir produseriams bandyti įsitempti į lovą pradedančias aktores. Šitas prodiusieris tuo užsiminėjo 30 metų, visi apie tai žinojo bet tylejo nes filmai nešė nemažus pelnus, bet paskutiniu metu pradėjo nešti nuostolius tai ir išspyrė iš barščių, dar ir pasipiarino kad visi labai moralūs ir va kokį sexual predatoriu sutvarkė, bet kiti kurių filmai neša pelną toliau 'predatoriauja'
                                        Paskutinis taisė Gladiator; 2017.10.16, 14:19.

                                        Comment


                                          Lazda apsisuko antru galu - Senato komitetas tiria Obamos administracijos urano sandorį su Rusija. Clinton fondas už sandorį galimai buvo pamalonintas rusiškais pinigais.

                                          Senate Judiciary opens probe into Obama-era Russian nuclear bribery case
                                          http://thehill.com/policy/national-s...uclear-bribery

                                          Does it seem strange that an American administration would OK the acquisition of 20% of America's uranium resources by a hostile nuclear power? How could that be?
                                          It only makes sense if you understand what else was going on, namely Hillary Clinton's aggressive use of her State Department perch to raise money for the family "charity," the Clinton Foundation. That Clinton used her office to the foundation's advantage, there can be little doubt.
                                          http://www.investors.com/politics/ed...ts-about-time/

                                          Comment

                                          Working...
                                          X