Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie JAV aktualijas. Joe Bideno administracija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Rastas negyvas Haičio pareigūnas, šią savaitę turėjęs liudyti teisme apie galimą Clinton Foundation korupciją.
    Su Clinton siejama ir daugiau "netikėtų" mirčių.

    Klaus Eberwein “Commits Suicide” Ahead of Testimony Against Clinton Foundation – Media Blackout
    http://ussanews.com/News1/2017/07/15...edia-blackout/

    Comment


      Parašė Kaimai

      Bandau paneigti.

      Trumpas nei karto nesukritikavo Putino viešai (kalbos Varšuvoje metu buvo paminėta Rusija). Jeigu tave bando sutepti personalistinis režimas su 17 kartų silpnesne ekonomika - duok tu jiems atgal ir pereik į asmeniškumus (kas yra būdinga Trumpui). Vietoj to matom Senato pastangas apriboti prezidento galias silpninti sankcijas Rusijai. O kritikos spėjo gauti ir Kanada ir Meksika ir Vokietija ir Švedija (pelnytai) ir Japonija ir Pietų Korėja (daugiausiai dėl prekybos). Putinui nei vieno griežto žodžio.
      Nelabai sekasi, tokių demagogijų senai neteko skaityti. Vienam sakinyje kalbat apie kritika šalies lyderiui, kitame jau apie kritiką bendrai šalims, po to vėl grįžtat prie lyderio, gal reiktų apsispręsti ir viską vertinti vienodai?
      Flickr

      Comment


        Rusijai bet kokiu atveju naudingiau žiniasklaidos nukreiptas dėmesys į buitinius skandalus, kas su kuom buvo susitikęs prieš metus, kiek laiko kas kam spaudė ranką, kiek laiko vyko susitikimas ir pan.
        Flickr

        Comment


          Pagal naują Gallup apklausą Trumpas daugiausia nemėgstamas dėl charakterio bruožų. Obama analogišku laikotarpiu buvo nemėgstamas dėl vykdomos politikos .
          Trump Disapproval Rooted in Character Concerns

          http://www.gallup.com/poll/214091/tr...campaign=tiles

          Nepaisant Trumpo skandalų, trūkumų ir šiaip žemo reitingo jis vis tiek populiaresnis už Clinton.

          Finally, a Poll Trump Will Like: Clinton Is Even More Unpopular

          https://www.bloomberg.com/news/artic...more-unpopular
          Paskutinis taisė senasnamas; 2017.07.19, 10:33.

          Comment


            Clinton, aišku, ne dovanėlė. Tačiau Trumpas nusipelnė jau ne vienos apkaltos. Senesniais laikais garantuotai būtų išspjautas. Dabar gi jau ir JAV darosi "vsio zakonno".

            Comment


              J.U., labai paprastas klausimas/testas - ar jei būtų laimėjus Clinton, būtų taip sakoma apie jos administraciją - https://www.miestai.net/forumas/foru...32#post1573832 ?

              Comment


                Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                Clinton, aišku, ne dovanėlė. Tačiau Trumpas nusipelnė jau ne vienos apkaltos. Senesniais laikais garantuotai būtų išspjautas. Dabar gi jau ir JAV darosi "vsio zakonno".
                Čia šovei. Net patys aršiausi Jav liberastai tarp saves svarsto ar iš tiesų nors vienos apkaltos nusipelnė, o čia net ne vienos pasirodo pagal tamstą. Nustebinai, kad apdėjai net pačius aršiausius JAV liberiūgas šiuo klausimu
                O šiaip mažiau visokių tendencingų medijų (ir jas atkartojančių LT kanalų) žiūrėk, kurios užsiiminėja raganų medžiokle ir kiekvieno Donaldo pirstelėjimo išpūtimu 20 kartų. Tuo tarpu Clinton net už tai, kad pelnėsi į kišenę naudodamasi savo valstybiniu postu nelabai dėmesio sulaukė, nors tai daug kartų grubesnis nusižengimas nei dauguma Donaldo atvejų. Ir už tai ne tik apkaltos, bet ir kalėjimo turėtų sulaukti žmonės. Va čia jau tikrasis establishment'o vsio zakono..

                Comment



                  Faktas yra tas, kad kai JAV prezidentas paslapčiomis susitinka su priešiškos valstybės vadovu be jokių liudininkų netelpa į jokius rėmus. Jau vien to pakanka apkaltai.

                  Comment


                    Aš matau situaciją labai paprastai. Trumpas, kaip ir Putinas ar dabartinės Lenkijos valdantieji sodina į atsakingus teisėsaugos postus sau ištikimus žmones. Tokie dalykai niekada prie gero nepriveda.

                    Comment


                      Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                      Aš matau situaciją labai paprastai. Trumpas, kaip ir Putinas ar dabartinės Lenkijos valdantieji sodina į atsakingus teisėsaugos postus sau ištikimus žmones. Tokie dalykai niekada prie gero nepriveda.
                      O kokius turėtų sodinti? Tais, kuriais negali pasitikėti?
                      Flickr

                      Comment


                        Prieš keletą dienų šokinėdamas per kanalus išvydau įdomų interviu per CNN. Paimtas koks tai labai vidutiniškas aptriušęs JAV miestelis, susodinti aplink stalą 5 pensininkai ir žurnalistas kalbina juos kaip jie vertina Trumpo valdymą. Keturi diedai ir moteris. Tai durnieji Lietuvos rinkėjai palyginus su jais yra išsilavinimo žymūnai. Tokių Dangiškojo Tėvo avigalvių (© Šveikas) reikia paieškoti. Vienintelė moteris pasisakė protingai, sumaldama tuos diedus į miltus.

                        Comment


                          Reikėjo atitinkamo reportažo, tai CNN surado ir personažų . Sena tiesa, kad JAV socialiniai skirtumai yra dideli ir toliau didėja. Čia demokratų, o ne respublikonų problema, kad tikslinis demokratų elektoratas balsavo už Trumpą.

                          Comment


                            Na bet ir varo tas "prorusiškasis" prezidentas . Etatiniams apžvalgininkams vėl reikės kurti naujas pasakas.

                            D. Trumpas patvirtino naujas sankcijas Rusijai

                            Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/news/daily/world....d?id=75370985


                            Comment


                              O kas jam belieka tokioje situacijoje, tik pritarti.

                              Comment


                                Kažkas čia buvo nepatenkintas, kad Trumpas su Porošenko susitiko labai trumpai. Atsakymas galbūt slypi čia - https://elise.com.ua/2017/07/29/saak...ynet-v-zhilah/. Jei Saakašvilis tą žino, nereikia galvoti, kad amerikiečiai nežino.

                                Comment


                                  Turbūt aš buvau tas, kuriam atrodė keista, kad Trumpas Porošenkos JAV vizito metu rado laiko tik bendrai nuotraukai ir rankos paspaudimui. Rusų kalbos skaitymas pas mane ne toks įgudęs, kad įveikčiau tokius straipsnius, tai nežinau ką ten Sakašvilį pasakė. Žinau tik kad jie dabar su Porošenka kariauja dėl pilietybės ir pan. Bet tame ne esmė, nes Trump'as su Porošenka turėjo susitikti ne dėl kažkokios Porošenkos asmenybės sąvybių, o dėl pačios Ukrainos. Tai jeigu dabar Grybauskaitė atvykus Trumpui su juo nesusitiktų, nes 'jis kremliaus populistas', tai ar tai būtų teisinga? Tuo tarpu su Putinu Trump'as rado laiko pasikalbėti 2,5 val, vietoj planuoto pusvalandžio ir po to dar vieną valandą visiškai privačiai, be jokių vertėjų iš JAV pusės. Tik Trump'as Putinas ir vertėjas iš Putino pusės. Tai kokios ten bėdos su Porošenka ir ar jos didesnės už Putino, kuriam Trump'as randa tiek laiko?

                                  Comment


                                    Pakankamai didelės bėdos, galbūt net tokios, kad dėl to Trumpas jį ignoruoja.

                                    Comment


                                      Tuo tarpu su Putinu Trump'as rado laiko pasikalbėti 2,5 val, vietoj planuoto pusvalandžio ir po to dar vieną valandą visiškai privačiai, be jokių vertėjų iš JAV pusės.
                                      Pagrindiniai pokalbiai ir susitarimai vyksta tarp stambiųjų šalių, o smulkesnės stumdomos kaip pėstininkai ir pačios nelabai ką sprendžia. Tai ir laiko skiriama pagal svarbą.
                                      Paskutinis taisė senasnamas; 2017.08.01, 17:09.

                                      Comment


                                        Ukraina, jei nesutvarkys iki galo korupcinių klanų, bus žlugusi valstybė. Tokia kokia ji dabar, nebus niekada priimta nei į ES, nei į NATO ar dar kur. Yra kur pasitempti, tik ar yra pakankamai noro tą daryti? Tą pamatė ir Abromavičius, ir Saakašvilis.

                                        Comment


                                          Prorusiškosios Europos šlykštūs sapaliojimai:
                                          Vokietijos užsienio reikalų ministras ir Austrijos kancleris paskelbė bendrą pranešimą, kuriame jie teigė, kad šios priemonės sugriovė Vakarų vienybę dėl Ukrainos. Buvęs Vokietijos diplomatas Wolfgangas Ischingeris laikraštyje „The Wall Street Journal“ parašė, kad naujosios sankcijos „pakenks Europos energetikos saugumui ir sugadins JAV santykius su Europa“ Rusijos naudai.
                                          Šių europiečių manymu, energija turėtų būti tokia pat įprasta prekė kaip muilas.
                                          http://kauno.diena.lt/naujienos/nuom...uropoje-822793

                                          Comment

                                          Working...
                                          X