Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie JAV aktualijas. Joe Bideno administracija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Gladiator Rodyti pranešimą

    Gal tu geriau perduok savo draugam cuckholdam kad eitų ginti Chruchilio paminklo nuo leftistų, nes gėda daro tas jų nevaldomas siautėjimas UK.
    Labadiena. Gal žinias įsijunk.

    If a lion could speak, we could not understand him.

    Comment


      Parašė sankauskas

      Čia toks džoukas?



      Boris turi bent pusę šių savybių, o charm, wit, self-awareness - net su kaupu. Plius, aišku, Boriso IQ turbūt dvigubai didesnis nei Trumpo.
      BJ dar priedo sugeba atsigerti vandens iš stiklinės

      Comment


        Parašė RokasLT Rodyti pranešimą

        Gal ir yra tų gydytojų, bet kas prasimuša - lieka miestuose.
        Tai čia kas kaltas? Kaip spręsti? Jėga gydytojus suvaryti į rezervacijas? Beje vietiniams niekas nedraudžia į miesto ligonines keliauti jeigu jau gydytojai tenais.


        Parašė index Rodyti pranešimą

        Kartais reiškia, nes tai būna vienintelis būdas. Kad ir lietuviai sovietmečiu iš esmės išgyveno dėl to, kad vogė iš to, kas jiems neleido užsidirbti - valstybės. Verslą (t.y. draudžiamą veiklą "spekuliaciją" ), dažnai tą darant ir su pasivogtomis žaliavomis, irgi priskiriu prie vogimo.
        Ne, nereiškia. Tai nėra vienintelis būdas. Jiems nėra uždrausta nei mokytis nei dirbti nei apskritai kas nors kas kitiems leidžiama. Vogti juos verčia bloga kultūra, iširusios šeimos, o ne dėl to kad jie neturtingi.

        Tai dabar sakysi kad juodaodžiams amerikoje yra draudžiama daryti verslą, prekiauti ir pan?


        Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
        Bet jei su tokiom savybėm laimėjo rinkimus, vadinasi oponentė buvo dar didesnė pabaisa
        Kai turi oponentę kuri Pakso stiliumi rusam pardavė valstybės paslaptis, tai pralaimėti sunku.

        Comment


          Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą

          Tai čia kas kaltas? Kaip spręsti? Jėga gydytojus suvaryti į rezervacijas? Beje vietiniams niekas nedraudžia į miesto ligonines keliauti jeigu jau gydytojai tenais.
          Lengva tau kalbėti, kai miestas šalia ar pats gyveni mieste + turi sveikatos draudimą.
          Paskutinis taisė RokasLT; 2020.06.15, 17:03.

          Comment


            Kai kurių baltųjų individų protiniai sugebėjimai prasikerta ne tik su sveiku protu, bet ir lemia nekaltųjų mirtis. Įdomu už ką šie individai balsuoja per rinkimus?


            Comment


              Click image for larger version

Name:	IMG_20200615_185623.jpg
Views:	179
Size:	106,2 kB
ID:	1808900
              If a lion could speak, we could not understand him.

              Comment


                Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
                Labadiena. Gal žinias įsijunk.
                Cha, cha, geras, baltieji suprematistai susiruošė Churchillio skultūrą griauti, kurią teko uždengti nuo jų...
                Leftardų marazmatikų protai visai atitrūko nuo realybės ir prisijungė prie Sietlo "Capitol Hill Autonomous Zone" (a.k.a. CHAZ) komunistinio pasaulėlio

                Click image for larger version  Name:	20200614_202755.jpg Views:	1 Size:	66,8 kB ID:	1808902
                Click image for larger version

Name:	20200615_071312.jpg
Views:	216
Size:	438,7 kB
ID:	1808908
                Paskutinis taisė R.D.; 2020.06.15, 18:24.

                Comment


                  Kalbant dar apie kai kurių forumiečių bandymą rasti "sisteminį rasizmą", nes daugiau nepavyko nieko įtikinti jokia policijos statistika, todėl buvo pateiktas tyrimas, kuriame bylojama, kad juodieji skriaudžiami teismuose labiau, nors tyrimo pabaigoje rašoma: "Accordingly, the results presented in this report should be interpreted with caution and should not be taken to suggest race or gender discrimination on the part of judges.". O štai štai 2005 m. tyrimas:
                  Tara L. Mitchell, Ryann M. Haw, Jeffrey E. Pfeifer & Christian A. Meissner. Racial Bias in Mock Juror Decision-Making: A Meta-Analytic Review of Defendant Treatment. Law and Human Behavior, 2005, Nr. 29(6), p. 621-637. Jame sakoma, kad prisiekusieji priklausomai nuo savo rases yra linkę ginti teisiamąjį, o tarp juodųjų šitas pastebima labiausiai. Žinoma, autoriai taip pat negeneralizuoja tyrimo išvadų.
                  https://link.springer.com/article/10...979-005-8122-9
                  This meta-analysis was also the first to consider the role of participant race, and to move beyond the inference that racial bias may only be displayed by White (or majority race) jurors. Rather, the current analysis proposed an inter-group definition of racial bias and found the opposite effect—namely, that Black participants were more likely to demonstrate racial bias in both verdict and sentencing decisions.
                  Vakarui paprastas skaitinys apie policijos darbo metodiką ir kitus dalykus bei recidyvisto šlovinimą:

                  Ramūnas Bogdanas.
                  Aš negaliu kvėpuoti
                  https://www.lrt.lt/naujienos/nuomone...galiu-kvepuoti

                  policija naudoja mažiau mirtinos prievartos prieš juoduosius, negu prieš baltuosius: 2018 m. iš JAV žuvusių baltųjų 21,6 proc. nukauti policijos, ir tik 7,2 proc. iš nužudytų juodųjų tapo policijos aukomis. Baltasis nusikaltėlis JAV turi 25 proc. didesnę tikimybę žūti nuo policijos, negu juodasis. Kyla klausimas, nuo ko žuvo likusieji 92,8 proc. juodųjų? FTB 2018 m. statistika rodo, kad 88,9 proc. juodųjų nužudė juodieji, o baltieji nužudė 5,2 proc. iš nužudytų juodųjų. JAV populiaciją sudaro 61,5 proc. baltųjų ir 12,7 proc. juodųjų. Pastariesiems tenka 44 proc. žmogžudysčių JAV, o baltieji įvykdo 50 proc. žmogžudysčių. JAV policininkui yra 18,5 karto didesnė tikimybė būti nušautam juodojo, negu baltojo, bet, kap matome iš statistikos, policija nešaudo be atodairos, net atvirkščiai.
                  Pabaigai:

                  Click image for larger version

Name:	20200615_071057.jpg
Views:	232
Size:	40,3 kB
ID:	1808909
                  Click image for larger version

Name:	20200615_071409.jpg
Views:	226
Size:	34,4 kB
ID:	1808910 Click image for larger version

Name:	20200615_071410.jpg
Views:	220
Size:	34,7 kB
ID:	1808911
                  Click image for larger version

Name:	20200615_071407.jpg
Views:	220
Size:	442,9 kB
ID:	1808912

                  Comment


                    Parašė R.D. Rodyti pranešimą

                    Cha, cha, geras, baltieji suprematistai susiruošė Churchillio skultūrą griauti, kurią teko uždengti nuo jų...
                    Leftardų marazmatikų protai visai atitrūko nuo realybės ir prisijungė prie Sietlo "Capitol Hill Autonomous Zone" (a.k.a. CHAZ) komunistinio pasaulėlio

                    Click image for larger version Name:	20200614_202755.jpg Views:	1 Size:	66,8 kB ID:	1808902
                    Yra dar likusių sveikai mąstančių, ne radikalų, drąsių žmonių, bet deja kiti po šluota.

                    Comment


                      Parašė sankauskas

                      Tau rimtai taip negerai su galva? Man neramu dėl tavo psichinės sveikatos.
                      Internetai trolina "Capitol Hill Autonomous Zone" ir šiandien praneša, kad teisėjais gali būti tik juodi. Tad jeigu sugalvosi kovoti už "sisteminį rasizmą", prisimink, vietos nerasi tarp avo minties brolių. O kol kas nuo Churchillio persimesk iki Gandžio. Pagooglink, gal A. Nikžentaitis rašė kažką rašė apie tai, nes autoritetas Vėtros temoje. Aš jau nebepamenu, kada jis tą XX a. tyrinėjo, neskaitant patogių temų kaip istorinė atmintis... Pamenu, tik kaip jis fb rašinėjo, kad Lietuvoje yra dvi grupės: "liberastai" ir "patriotai" ir jis savo pastatė į "liberastų" pusę. Faina būti LII direktoriumi.

                      Calls to remove 'racist' Gandhi statue in Leicester
                      https://www.bbc.com/news/uk-england-...shire-53025407

                      Comment


                        Geras analitinis straipsnis viską sudeliojantis į lentynėles ir demaskuojantis leftistukų durnumą arba parsidavėliškumą (o ten nieko kito ir nėra):

                        Goda Juocevičiūtė. Dvejopų standartų paradas

                        Amerikos demokratai, savo gniaužtuose laikantys bene 70–80 proc. JAV žiniasklaidos, per visą Donaldo Trumpo prezidentavimo laikotarpį jam kaišiojo pagalius į ratus: tai jį, vyrą, turintį sveiką santykį su moterimis, bandė apdergti dėl seksualinio priekabiavimo pagal ant Harvey Weinsteino ir kitų garsenybių išbandytą #metoo planą, tai nesėkmingai organizavo apkaltą, tai šaipėsi iš jo gelsvos odos spalvos ir šukuosenos, kūrė feikines naujienas ir jas įtvirtino kaip normą.
                        Ten, kur konfliktai, visada praliejamas kraujas ir yra neteisybės. Atsitiktinė buvusio nusikaltėlio, kalėjime sėdėjusio už plėšikavimus, narkotikų laikymą ir grasinimą moteriai pistoletu, George'o Floydo mirtis buvo kaip žibalo pliūpsnis į jau ir taip įsiplieskusią ugnį. Eilinis kriminalinis veikėjas akimirksniu virto gatvės minios didžiavyriu ir baltosios rasės aukos ikona, o jo žūtis nuo policininko rankos – mitu, nepaisant to, kad per grumtynes ar susišaudymus nuo policininkų naudojamos jėgos miršta ir baltieji. Jungtinėse Valstijose tik 12–15 proc. gyventojų yra juodaodžiai, tačiau ši mažuma pagal liguistą scenarijų nuolatos atsiduria dėmesio centre, tarytum būtų svarbiausioji dauguma. Įtvirtinus D. Trumpo, kaip rasisto numeris vienas, įvaizdį, į demokratų pusę būtų palenkti ir azijiečiai, taip pat – iš Pietų Amerikos kilę bei indėnų kilmės piliečiai.
                        Todėl demonstracijos organizatoriams teko apsiriboti tuščiavidurio jaunimėlio įkinkymu į radikalius lozungus. Įduoti transparantus kaip čiupačiupsus į rankas dėmesio ištroškusiems nebrendyloms, nuglotnintiems vaiko teisių, ir dar be jokių vertybių, pažiūrų, gyvenimiškos patirties – lengviausia. Iš nesusiformavusių mažvaikių, kurie be išmaniųjų telefonų programėlių neatskiria kairės nuo dešinės, padaryti progresyvius pavlikus morozovus ar naujuosius chunveibinus – vieni juokai. Pionieriais, komjaunuoliais irgi ne visi tapdavo per prievartą, netrūko ir kvailių savanorių. Pionieriškai žygiuodami Gedimino prospektu ideologiškai patvirkinti paaugliai susipainiojo ir papuolė į dvejopų standartų verpetą. Jie, kaip papūgos kartodami Amerikos riaušininkų frazes, nusigriebė atseit labai tolerantišką šūkį „Black lives matter“ („Juodųjų gyvybės svarbios“).
                        Kaip matyti, pačios skanduotės prigimtis – rasistinė ir labai tiesmuka, kadangi gyvybes skirsto pagal fiziologiją ir pabrėžia juodos odos individų pranašumą prieš kitų odos atspalvių ar tautų žmonių gyvybę. Infantilai naivuoliai, šiltą vasaros popietę išėję į Vilniaus gatves pasimaivyti, patys nesuvokė, kad savo ginamoms asmenų grupėms darė meškos paslaugą. Į kokią gėdingą padėtį protestuotojai išstato afroamerikiečius, tarytum visi jie reikalautų privilegijų, išskirtinių teisių ir kaip pusdievį šlovintų jokiam sluoksniui garbės nedarantį nusikaltėlį! Iš tikro Jungtinių Valstijų riaušininkai nėra visa Amerika ir nėra visi jos juodaodžiai, tai – tik kenkėjiška saujelė dykaduonių ir marginalų, kurie gyvena iš pašalpų, plėšia ir niokoja svetimus turtus bei dėl elementariausio išprusimo stokos mojuoja Lenino ir Karlo Marxo portretais visų bendraspalvių vardu (jie lygiai taip pat garbins ir Staliną, ir Mao, ir Polpotą, kai šie vardai jiems bus pakišti), o tuo metu būrelis baltaveidžių artistų klūpi prieš juos kaip nusidėjėliai ir bučiuoja jiems batų snapus – taip, taip, JAV miestų viešosiose erdvėse buvo surengta ir tokių akcijų.\
                        O mūsų vietinių pienburnių ryšys su deklaruojama kova prieš rasizmą – tiek pat glaudus, tiek pat gilus, kiek Gretos Thunberg – su klimato kaita, kitaip tariant, tuščias, imitacinis.
                        Per protestą už rasinę lygybę nuotraukose įamžintos blyškiaveidės jau neva išmatavusios skirtingų pažiūrų vyrų pasididžiavimus, gal paslapčia nuo tėvų prisižiūrėjusios pornofilmų su juose vaidinančiais juodaodžiais, turinčiais arkliškų gabaritų švancus (vyriškos lyties pornofilmų aktoriai atrenkami ne pagal artistinius sugebėjimus, o pagal lytinio agregato išmatavimus). Vis dėlto kaip šių dar neseniai nuo mamų krūtų spenelių nutrūkusių mergaičių patirtys siejasi su tolimomis rasinėmis problemomis?
                        P.S Nemanau kad JAV galėtų pasirodyti toks tiesmukiškas straipsnis. Nors mano jie panašiai, bet įgarsinti to jau nebegali.
                        Paskutinis taisė Gladiator; 2020.06.16, 07:40.

                        Comment


                          Užtenka paskaityti pirmą sakinį -
                          Amerikos demokratai, savo gniaužtuose laikantys
                          ir jau žinai, kad tai bus nešališka, aukšto lygio žurnalistika.
                          If a lion could speak, we could not understand him.

                          Comment


                            Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
                            Lengva tau kalbėti, kai miestas šalia ar pats gyveni mieste + turi sveikatos draudimą.
                            Bet tai sprendimo matau nepasiūlei.

                            Comment


                              Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
                              Užtenka paskaityti pirmą sakinį -

                              ir jau žinai, kad tai bus nešališka, aukšto lygio žurnalistika.
                              Kas negerai su šituo teiginiu? 99% JAV žiniaskalidos yra arba center left arba far left. Nesenas atvėjis kai center left NYTimes buvo atleisti du redaktoriai vien už tai kad davė pasisakyti respublikonams, o koks nors far left CNN jau iš vis pajuokų objektų patapęs dėl savo kraštutinių pažiūrų ir pastovaus fake news skleidimo nors kažkada buvo naujienų kanalo etalonu. Iš dešinės pakraipos likę tik Breitbart.com ir Fox News kuris irgi labiau apie centrą po paskutinių valymų iš dešinių komentatorių ten vienas kitas likęs ir tuos puola nesustojamai (leftistukų komentatorių beje niekas nepuola, tiem gerai).

                              Comment


                                Parašė Gladiator Rodyti pranešimą

                                Kas negerai su šituo teiginiu? 99% JAV žiniaskalidos yra arba center left arba far left. Nesenas atvėjis kai center left NYTimes buvo atleisti du redaktoriai vien už tai kad davė pasisakyti respublikonams, o koks nors far left CNN jau iš vis pajuokų objektų patapęs dėl savo kraštutinių pažiūrų ir pastovaus fake news skleidimo nors kažkada buvo naujienų kanalo etalonu. Iš dešinės pakraipos likę tik Breitbart.com ir Fox News kuris irgi labiau apie centrą po paskutinių valymų iš dešinių komentatorių ten vienas kitas likęs ir tuos puola nesustojamai (leftistukų komentatorių beje niekas nepuola, tiem gerai).
                                Visų pirma, tau savišvietai - https://en.m.wikipedia.org/wiki/Loaded_language

                                If a lion could speak, we could not understand him.

                                Comment


                                  Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
                                  Geras analitinis straipsnis viską sudeliojantis į lentynėles ir demaskuojantis leftistukų durnumą arba parsidavėliškumą (o ten nieko kito ir nėra):


                                  turinčiais arkliškų gabaritų švancus
                                  Čia tai jau tikrai rimta analitika.

                                  Comment


                                    Esant tokiam socialinių tinklų paplitimui rasti ir suiminėti visus tuos plėšikus, padegėjus ir niokotojus dabar yra vienas juokas, per JAV ritasi suėmimų banga. Va vienas nelabai didelio proto social justice warrior plėšė ir tuo pačiu metu livestreamino į FB Man Accused of Looting San Bernardino Gas Station Arrested

                                    Click image for larger version

Name:	livestreamed-looting-on-facebook-suspect-1-640x480.png
Views:	218
Size:	84,5 kB
ID:	1808994

                                    Teks dabar pasedėti, o įvairaus plauko leftistai galės toliau aiškinti apie neteisingą JAV teismų sistemą kuri sodina tik juodaodžius, na bet toks jau gyvenimas.

                                    Comment


                                      Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
                                      Bet tai sprendimo matau nepasiūlei.
                                      Panaikinti rezervatus, sukelti arčiau miestelių, miestų, reformuoti švietimo, sveikatos sistemą išsivysčiusių šalių pvz., ir žmonės patys pasieks savo kad gyventų geriau. Tinka? Ar ir vėl prisiknisi, ir kažką bandysi vartyti?

                                      Comment


                                        Parašė RokasLT Rodyti pranešimą

                                        Panaikinti rezervatus, sukelti arčiau miestelių, miestų, reformuoti švietimo, sveikatos sistemą išsivysčiusių šalių pvz., ir žmonės patys pasieks savo kad gyventų geriau. Tinka? Ar ir vėl prisiknisi, ir kažką bandysi vartyti?
                                        Tipo žmones prievarta išvaryt iš ten kur teisėtai gyvena ir perkelta kitur? Kažkur matyta...

                                        Comment


                                          Parašė mantasm Rodyti pranešimą

                                          Tipo žmones prievarta išvaryt iš ten kur teisėtai gyvena ir perkelta kitur? Kažkur matyta...
                                          Jo, troli, būtent.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X