Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie JAV aktualijas. Joe Bideno administracija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė mantasm Rodyti pranešimą
    Pasirodo dabar „mhm“ numygimas yra „rėžė tiesiai šviesiai“
    Stephanopoulos asked: "So you know Vladimir Putin. You think he's a killer?"

    "Mmm hmm, I do," Biden replied.
    Ar manai, kad putinas žudikas?
    Taip, manau.

    Netiesiai ir nešviesiai?

    Comment


      Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą


      Ar manai, kad putinas žudikas?
      Taip, manau.

      Netiesiai ir nešviesiai?
      Maniau kol nepažiūrėjau video.

      Comment


        Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
        Sankcijos dėl NS2 ir pan. yra realios sankcijos, o dabartinis Vašingtono žingsnis yra tik blablabla .
        realios sankcijos veikė taip, kad NS2 buvo praktiškai pastatytas. Jeigu NS2 ir galima sustabdyti - tai tą padarys Baideno administracija, nes Trumpo administracija tas statybas taip smarkiai stabdė, kad tik 95% projekto buvo realizuota. NS2 yra akmuo į Trumpo daržą, o ne į Baideno, bet kažkodėl kiekvieną kartą palyginant kaip skirtingose situacijose elgėsi Trumpas ir kaip elgiasi Baidenas - kas kart kartojama malda apie NS2, kurį Trumpas leido pastatyti.
        Paskutinis taisė Eidvis; 2021.04.15, 19:01.

        Comment


          Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
          Jei Trumpas nė karto nesugebėjo sukritikuoti Putino, tai Baidenas jau pačioje kadencijos pradžioje rėžė tiesiai šviesiai - Putinas yra žudikas. Ir Baidenas toliau daro tai, ko Trumpas niekada nedarė - įveda naujas sankcijas Rusijai.

          Viliuosi, kad kai kurie Bideno administracijos nariai pasimokė iš PR klaidų ir daugiau nedarys fotosesijos dėvint ušanką su kūju ir pjautuvu, o Rusija išsigąs ir patrauks savo karius nuo sienos su Ukraina. Keista, kodėl nebuvo tokių Kremliaus provokacijų JAV valdant proputiniškam prezidentui...
          Paskutinis taisė terre; 2021.04.15, 19:39.

          Comment


            Parašė terre Rodyti pranešimą
            Keista, kodėl nebuvo tokių Kremliaus provokacijų JAV valdant proputiniškam prezidentui...
            Todėl, kad JAV prezidentu būnant Trumpui, Putinui nebuvo nei menkiausios abejonės, kad Ukraina jėga gali atsiiminėti Donbasą, nes be JAV paramos jinai to padaryti nesugebėtų. Visi puikiai suprantam, kad Putinas naujų Ukrainos teritorijų šiuo metu neužiminės, ypač su reguliaria kariuomene. Vienintelis tos sutelktos kariuomenės tikslas gali būti tik mėginimas atbaidyti ukrainiečius pagaliau atsiimti Donbasą ir taip užbaigiants konfliktą. Jeigu JAV pasakytų, kad 'jei Rusija kišis - tai įsikiš ir ji', tai Kremlius nepradėtų karo prieš JAV karius, nes gautų labai stipriai į skudurus, o Ukraina be Rusijos reguliarios armijos įsikišimo, su dabartine dešimtimis kartų stipresne kariuomene, nei kokia jinai buvo Krymo okupacijos metu, Donbasą atsiimti galėtų per kelias dienas, kad ir kiek ten kokios technikos Rusija yra pervariusi per sieną. Tai yra kelias išspręsti tą konfliktą priedo Putinui parodant kur jo vieta - bet tam reikalinga ryžtinga JAV prezidento administracija, nežinau ar Baideno tokia yra, bet žinau, bet bent jau yra vilties, kai tuo tarpu iš Trumpo to net neverta buvo tikėtis. Neveltui Baidenas pasakė, kad 'Ukrainos kovoje su Rusija JAV stovės drauge su Ukraina', stovės, o ne reikš susirūpinimą.

            Comment


              Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

              Neveltui Baidenas pasakė, kad 'Ukrainos kovoje su Rusija JAV stovės drauge su Ukraina', stovės, o ne reikš susirūpinimą.
              Kur jau nestovės, kai sūnus Burismos valdyboj sėdėjo.
              O susirūpinimas gal ir ne toks blogas, kai išreiškiamas parduotais Javelinais.
              Paskutinis taisė terre; 2021.04.15, 20:23.

              Comment


                Ne sankcijos, o eilinis (kelintas jau?) pšik

                Comment


                  Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                  Bet, suprantama, kad ir kokia didelė būtų Ukrainos motyvacija, jeigu jinai kovos prieš Rusiją viena - jinai pralaimės. ES yra skystablausdė, taigi vienintelė šalis, kuri realiai gali padėti Ukrainai ir svarstykles persverti į Ukrainos pusę - yra JAV. Bet tam reikia normalios JAV prezidento administracijos, o ne kokio Trumpo. Jeigu JAV nusprendžia dalyvauti, nebūtinai kariaujant, bet pvz. teikiant visą žvalgybinę informaciją, teikiant finansavimą ir techniką - vien toks pasiryžimas galėtų sustabdyti Putiną nuo reguliarios armijos įvedimo į Ukrainą, nes kaina būtų milžiniška - karstai į Rusiją važiuotų tūkstančiais kiekvieną dieną, to nuslėpti net pačioje Rusijoje nebebūtų įmanoma ir karas su Ukraina šį kartą Rusijoje nebebūtų priimtas plojimais, kaip tai buvo su Krymu.



                  Comment


                    Parašė Kaimai
                    Šiuo metu nėra kuo džiaugtis.

                    Už Rusiją atsakingu direktoriumi nacionalinėje saugumo taryboje šiuo metu siūlomas kažkoks vatos mylėtojas ir važinėtojas į Valdajaus klubą.

                    https://valdaiclub.com/about/experts/425/

                    https://www.axios.com/biden-national...c06947ea3.html

                    Naujausiame sankcijų raunde buvo tyčia susilaikyta nuo sankcijų NS2. Geri santykiai su Vokiečiais svarbiau:



                    https://www.politico.com/news/2021/0...germany-481437
                    Tuoj Trumpo pasiilgs net Sankauskas su Eidviu, kai jau realiai pagal veiksmus matosi, kad Bidenas net už Obamą skystesnis.
                    Flickr

                    Comment


                      Nepasiilgs, Eidvis net esant akivaizdiems faktams rašys paklodes, kad dėl visko kaltas Trumpas.

                      Comment


                        "Akivaizdiems faktams"? Turbūt 'faktai' yra kažkokia interpretacija apie NS2, ignoruojant absoliučiai visus kitus faktus.

                        Comment


                          Ką tik viršuje buvo info, kaip neįvedamos sankcijos dėl NS2. Aš irgi tą rašiau prieš mėnesį.

                          Comment


                            Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                            "Akivaizdiems faktams"? Turbūt 'faktai' yra kažkokia interpretacija apie NS2, ignoruojant absoliučiai visus kitus faktus.
                            Vatniko paskyrimas į tokį postą labai akivaizdus faktas, kaip ir NS2 uždegimas žaliai šviesai.
                            Flickr

                            Comment


                              Parašė digital Rodyti pranešimą
                              Ką tik viršuje buvo info, kaip neįvedamos sankcijos dėl NS2. Aš irgi tą rašiau prieš mėnesį.
                              Aš irgi rašiau, kad Trumpo sankcijos veikė taip, kad 95% NS2 buvo pastatytas. Reikia kito sprendimo, o tas sprendimas yra susitarimas su Vokietija, nes jeigu to nebus ir Vokietija norės įsivesti NS2 - jokios JAV sankcijos NS2 paleidimo nesustabdys. JAV sankcijos pačios savaime nėra visagalės, kai JAV įvedė sankcijas Irano naftos eksportui, Iranas kad ir su problemos, bet rado būdą jas apeiti. Netgi tuo metu, kai tas sankcijas palaikė Vokietija ir visa Europa. O dabar iš kažkur susigalvojamas mitas, kad neva JAV sankcijos gali sustabdyti paskutinį laiptelį NS2 paleidime, netgi tada, kada Vokietija tam prieštarauja. JAV sankcijos šiuo atveju yra bejėgės, kaip jos buvo bejėgės sustabdyti, o ne atidėti NS2 statybas Trumpo laikais. Ir Baideno administracija daro tai, ką reikėjo daryti nuo pat pradžių - ieškoti susitarimo su Vokietija, o ne įvedinėti neveikiančias sankcijas ir leidžiant Vokietijos verslui sukišti milijardines investicijas į NS2 statybas.

                              Comment


                                Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                                Aš irgi rašiau, kad Trumpo sankcijos veikė taip, kad 95% NS2 buvo pastatytas.
                                Ir paskui virš metų nebebuvo statomas. Pradėtas vėl statyti prie Bideno.
                                Reikia kito sprendimo
                                Nereikia, esamas sprendimas labai gerai veikė iki šiol, ir veiktų toliau, jei Bideno administracija skirtų sankcijas (beje jų neskiria pažeisdami įstatymą).

                                Comment


                                  Parašė digital Rodyti pranešimą
                                  Ir paskui virš metų nebebuvo statomas. Pradėtas vėl statyti prie Bideno.
                                  Tu pats supranti iki kokio absurdo yra bandoma kažką pritempti? NS2 iš esmės buvo pastatytas per Trumpo kadenciją, ir kelis mėnesius prieš Baideno inauguraciją, Rusija paskelbė, kad užbaigs tuos kelis procentus nebaigto tiesti NS2 ir jokios sankcijos nieko nepakeis, nes jie tuos kelis procentus tiesimo užbaigs su savo laivu. Mes apie šitą absurdą jau diskutavom ir nebenoriu kartotis. Kaip ir nebenoriu kartotis apie kažkokius 'leidimus', kad jeigu Vokietija duos leidimus NS2 paleidmui, tai neva JAV turi galios tuos leidimus blokuoti, kas yra antras absurdas. Ir man yra šiek tiek 'koktu', kai visą JAV ir Europos politiką suvedam į NS2, kuris realiai jau yra pastatytas ir pastatytas prie Trumpo. Ir dėl to, kad jis pastatytas - kaltinam Baideną ir dėl to ignoruojam visus kitus įvykius, kurie vyksta aplinkui.

                                  Comment


                                    Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

                                    Tu pats supranti iki kokio absurdo yra bandoma kažką pritempti? NS2 iš esmės buvo pastatytas per Trumpo kadenciją, ir kelis mėnesius prieš Baideno inauguraciją, Rusija paskelbė, kad užbaigs tuos kelis procentus nebaigto tiesti NS2 ir jokios sankcijos nieko nepakeis, nes jie tuos kelis procentus tiesimo užbaigs su savo laivu. Mes apie šitą absurdą jau diskutavom ir nebenoriu kartotis. Kaip ir nebenoriu kartotis apie kažkokius 'leidimus', kad jeigu Vokietija duos leidimus NS2 paleidmui, tai neva JAV turi galios tuos leidimus blokuoti, kas yra antras absurdas. Ir man yra šiek tiek 'koktu', kai visą JAV ir Europos politiką suvedam į NS2, kuris realiai jau yra pastatytas ir pastatytas prie Trumpo. Ir dėl to, kad jis pastatytas - kaltinam Baideną ir dėl to ignoruojam visus kitus įvykius, kurie vyksta aplinkui.
                                    Gal turi datas kada NS2 buvo pradėtas planuoti?

                                    Comment



                                      Gal turi ką nors protingo pasakyti?
                                      Retorinis klausimas

                                      Comment


                                        Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

                                        Tu pats supranti iki kokio absurdo yra bandoma kažką pritempti? NS2 iš esmės buvo pastatytas per Trumpo kadenciją, ir kelis mėnesius prieš Baideno inauguraciją, Rusija paskelbė, kad užbaigs tuos kelis procentus nebaigto tiesti NS2 ir jokios sankcijos nieko nepakeis, nes jie tuos kelis procentus tiesimo užbaigs su savo laivu. Mes apie šitą absurdą jau diskutavom ir nebenoriu kartotis. Kaip ir nebenoriu kartotis apie kažkokius 'leidimus', kad jeigu Vokietija duos leidimus NS2 paleidmui, tai neva JAV turi galios tuos leidimus blokuoti, kas yra antras absurdas. Ir man yra šiek tiek 'koktu', kai visą JAV ir Europos politiką suvedam į NS2, kuris realiai jau yra pastatytas ir pastatytas prie Trumpo. Ir dėl to, kad jis pastatytas - kaltinam Baideną ir dėl to ignoruojam visus kitus įvykius, kurie vyksta aplinkui.
                                        Absurdas pats tamstą. Trumpo sankcijos veikė, niekas nieko nestatė visus metus nuo 2019 gruodžio (kaip jau rašiau, 2020 gruodžio mėnesį kelios dienos buvo formalios, kad pratęstų leidimus statyboms. Ten laivas tik formaliai išplaukė ir iš karto grįžo). Tuo tarpu prie Bideno toliau tęsia.

                                        Comment


                                          Parašė digital Rodyti pranešimą
                                          Absurdas pats tamstą. Trumpo sankcijos veikė, niekas nieko nestatė visus metus nuo 2019 gruodžio (kaip jau rašiau, 2020 gruodžio mėnesį kelios dienos buvo formalios, kad pratęstų leidimus statyboms. Ten laivas tik formaliai išplaukė ir iš karto grįžo). Tuo tarpu prie Bideno toliau tęsia.
                                          O kada pastatė tuos gal 95% ? Iki 2019.12 ar per tas kelias dienas 2020.12 ar 2021?
                                          Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                          Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
                                          [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

                                          Comment

                                          Working...
                                          X