Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie JAV aktualijas. Joe Bideno administracija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
    Kokia prasmė impeachinti jį jeigu jam liko 12 dienų?
    Trampui prezidentauti liko 4 metai ir 12 dienų.
    Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

    Comment


      Click image for larger version

Name:	ErQSuOHXcAcRAfB.png
Views:	182
Size:	270,1 kB
ID:	1853066
      Aukšto IQ Danskės Darbuotojas.

      Comment


        Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

        Kad nebūtų sukurtas precedentas, kad ateity negalima būtų impeachinti kitų preidentų, nes visada bus pasakymas 'o jūs į Trumpą pažiūrėkit', na ir kad Trumpas susilauktų kažkokios atsakomybės, o tai visų pirma būtų uždraudimas jam kada nors ateity užimti svarbias valstybines pareigas, tame tarpo ir JAV prezidento.
        Koks precedentas? Kiek prezidentų buvo impeachinta per paskutinius 50 metų? Nei vieno (niksonas teoriškai atsistatydino). Na ir pažiūrės į trampą, ir ką? Obama blogesnių dalykū pridaręs buvo (NSA, dronų panaudojimas amerikos piliečių žudymui, Atominė saugykla) ir nieko nebuvo. Trumpas tik pabuvo kvailelis ir nieko realiai nesugebėjo pridirbti.



        Comment


          Kadangi aš pirmą kartą girdžiu apie kažkokius Obamos panaudotus karinius dronus amerikiečių žudymui, tai man sufleruoja, kad to nelabai buvo. Ir aš neginsiu Obamos - buvo nemažai kvailų ir neteisingų sprendimų, kuriuos jis priėmė, bet neteisingi sprendimai nėra nusikaltimas. Arčiausiai impeačmento US istorijoje buvo Nixonas, kurio iniciatyva demokratų štabe buvo įrengta pasiklausymo aparatūra -ir tai jau yra nusikaltimas, o ne blogas sprendimas, tik, kaip pat paminėjai, Noxonas atsistatydino. Nusikaltimas yra ir Trumpo skambutis Džordžijos gubernatoriui, kur jo prašoma perskaičiuoti balsus ir iš kartus surasti Trumpui trūkstamus 11.000. Nusikaltimas taip pat yra kėsinimasis į demokratinę JAV santvarką, nes tie protestai, peraugę į smurtą, 4 žmonių žūtį, Kapitolijaus langų daužymą ir įsiveržimą, yra Trumpo inicijuoti - jis skleidė melagingą informaciją apie neva klastojamus rinkimų rezultatus, jis inspiravo ir iniciavo tuos smurtiniuis protestus. Trumpas yra pirmasis prezidentas JAV istorijoje, kuris pasikėsino sugriauti demokratinę santvarką ir to lyginti su Obamos ar Busho kažkokiais neteisingais sprendimais, ar ne Klintono sekso skandalu, tikrai negalima.

          Comment


            Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
            Nusikaltimas yra ir Trumpo skambutis Džordžijos gubernatoriui, kur jo prašoma perskaičiuoti balsus ir iš kartus surasti Trumpui trūkstamus 11.000.
            Balsus surado? - nesurado. Jokių pretenzijų Trampui negali būti
            Nusikaltimas taip pat yra kėsinimasis į demokratinę JAV santvarką,
            Ir tai buvo padaryta - rinkimų "nugalėtoju" buvo paskelbtas Baidenas.
            Paskutinis taisė Mettal; 2021.01.09, 15:41. Priežastis: Pataisytas citavimas
            Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

            Comment


              Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
              Balsus surado? - nesurado. Jokių pretenzijų Trampui negali būti
              Pagal tavo logiką, jeigu kažkas organizuoja žmogžudystę, pasamdo žmogžudį, tai teisėsaugai užkirtus kelią, jo pasiaiškinimas būtų 'ar žmogus buvo nužudytas? Nebuvo. Tai ko iš manęs norit?'.

              Comment


                Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                Pagal tavo logiką, jeigu kažkas organizuoja žmogžudystę, pasamdo žmogžudį, tai teisėsaugai užkirtus kelią, jo pasiaiškinimas būtų 'ar žmogus buvo nužudytas? Nebuvo. Tai ko iš manęs norit?'.
                Taip.
                Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

                Comment



                  Tai tik dar vienas įrodymas, kad Trumpo elektoratas nėra pajėgus suprasti realaus pasaulio ir gyvena kažkokiame savo iliuzijų ir konspiracijų susikurtame pasaulyje.

                  Comment


                    Konspiracijų teorijų pasaulyje gyvena BLMistai ir jų šalininkai.
                    Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

                    Comment


                      Už pasikėsinimą nužudyti irgi teisima.

                      Comment


                        Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

                        Tai tik dar vienas įrodymas, kad Trumpo elektoratas nėra pajėgus suprasti realaus pasaulio ir gyvena kažkokiame savo iliuzijų ir konspiracijų susikurtame pasaulyje.
                        Žinote, kaip neretai stebintis JAV įvykius spaudoje ir skaitantis amerikiečių diksusijas, tai panašu, kad diskutuoti apie realias problemas negali niekas, ką jau kalbėti apie leftistus, nes jie iš vis nediskutuoja, o tik degina, naikina ir nori chaliavos - pinigų dykai. Per visą šitą beveik metų absurdą nebuvo surengta jokių diskusijų apie problemų šaknis, o tik kalbama apie mistinius "institucinius rasizmus", quanon, blm/antifa. Jeigu jau apie rasizmą ir juodukų padėti, tai pradėti reikia nuo ligos identifikavimo ir jos pripažinimo, bet skaudu pripažinti tiesą, kuri itin nemaloni (menkas IQ, prastas išsilavinimas, nekonkurencingumas, didžiulis nesatuokinių vaikų kiekis, vaikai augantys be tėvo, black-on-black nusikalstamumo lygis tiesiog viską nustelbia). Lygiai kaip patogu nematyti blm/antifa teroro miestų gatvėse, nematyti padidėjusios nakrotrafiko, ženkliai padidėjusį nakromanų kiekį (apie tai, ko gero, tik nišinėje žiniasklaidoje perskaityti galima ir specializuotuose leidniuose). Visa tai nublanksta kažkokių idiotų, griaunančių paminklus fone, reparacijų prašymuose, politkorektiškumo įsigalėjime.

                        Comment


                          Taip, gi čia vienas jau sakė, kad tie 2 mlrd. tik pakels ekonomiką, tai problemos ne tik nėra, bet ji yra teigiamas dalykas.

                          Comment


                            Parašė R.D. Rodyti pranešimą

                            Žinote, kaip neretai stebintis JAV įvykius spaudoje ir skaitantis amerikiečių diksusijas, tai panašu, kad diskutuoti apie realias problemas negali niekas.
                            Populizmo visa esmė yra paleisti dūmų uždangą ir mus įtraukti į diskusijas apie kažkokias primityvias nesąmones. Trumpas yra rekordininkas pagal tai, kada diskusijos apie tai 'ką reikia daryti, jog šalis tobulėtų' perėjo į vektorių apie visokius BLM, sienų tarp JAV ir Meksikos statybas, radikalų visuomenės susipriešinimą, konspiracijas ir visas kitas 'ką bobutė pasakys' lygio diskusijas. Tai yra populizmo esmė - žaisti su jausmais iškeliant kažkokį primityvizmą. Nebelieka ekonomikos, nebelieka diskusijų apie tai, kaip šaliai reikėtų tobulėti, lieka populizmo karas, kurį JAV užsižaidus galvą pradeda kelti Kinija. Tai, kas užvakar įvyko Vašingtone, buvo populizmo ir Trumpo vainikavimas, kada tiek Kinija, tiek Rusija rodė pirštu į JAV ir aiškino 'pažiūrėkit iki ko demokratija priveda'. Kaip kažkas jau seniai pasakė - demokratija yra blogis, bet nieko geresnio iki šiol neišrasta. Nei Rusijos diktatūra, nei Kinijos vienpartinė sistema neįrodė, kad yra geresnės, visi įrodymai rodo, kad yra atvirkščiai, išskyrus vieną niuansą - populizmą ir iš to sekančias konspiracijos teorijas su Trumpu priešaky.
                            Paskutinis taisė Eidvis; 2021.01.09, 20:46.

                            Comment


                              Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

                              Populizmo visa esmė yra paleisti dūmų uždangą ir mus įtraukti į diskusijas apie kažkokias primityvias nesąmones. Trumpas yra rekordininkas pagal tai, kada diskusijos apie tai 'ką reikia daryti, jog šalis tobulėtų' perėjo į vektorių apie visokius BLM, sienų tarp JAV ir Meksikos statybas, radikalų visuomenės susipriešinimą, konspiracijas ir visas kitas 'ką bobutė pasakys' lygio diskusijas. Tai yra populizmo esmė - žaisti su jausmais iškeliant kažkokį primityvizmą. Nebelieka ekonomokis, nebelieka diskucijų apie tai, kaip šaliai reikėtų tobulėti, lieka populizmo karas, kurį JAV užsižaidus galvą pradeda kelti Kinija. Tai, kas užvakar įvyko Vašingtone, buvo populizmo ir Trumpo vainikavimas, kada tiek Kinija, tiek Rusija rodė pirštu į JAV ir aiškino 'pažiūrėkit iki ko demokratija priveda'. Kaip kažkas jau seniai pasakė - demokratija yra blogis, bet nieko geresnio iki šiol neišrasta. Nei Rusijos diktatūra, nei Kinijos vienpartinė sistema neįrodė, kad yra geresnės, visi įrodymai rodo, kad yra atvirkščiai, išskyrus vieną niuansą - populizmą ir iš to sekančias konspiracijos teorijas su Trumpu priešaky.
                              Trumpo populizmas yra baisus dalykas, bet dažnai į jį stumia ir leftistai savo neadekvatumu ir dvigubų standartų taikymu.

                              Dar neseniai dalis protestuotojų degino parduotuves ir bandė užiminėt federalinius pastatu, bet visokie Stephenai Colbertai savo laidose apie tai nešnekėdavo, Bidenas atsisakė pasmerkti antifos veiksmus.

                              Labai gaila, kad Amerikoj establishmentas apvylė žmones, dabar ir turi visą šitą radikalizmą.

                              Comment


                                Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                                Tai, kas užvakar įvyko Vašingtone, buvo populizmo ir Trumpo vainikavimas, kada tiek Kinija, tiek Rusija rodė pirštu į JAV ir aiškino 'pažiūrėkit iki ko demokratija priveda'.
                                Taip, trumpizmas:
                                1) New York rekordiškas "gun crime" - 38% palyginti padidėję nusikaltimai ginklu mieste: https://www.nytimes.com/2020/06/23/n...ngs-surge.html ir https://abc7ny.com/new-york-city-cri...lence/8495935/ o žmogžudystės pasiekė 50 proc. (rekordas): https://www.nytimes.com/2020/09/02/n...s-murders.html
                                2) BLM/Antifa terorizmas kainavo iki 2 miljardų (tai vėlgi rekordas): https://nypost.com/2020/09/16/riots-...cost-up-to-2b/
                                3) Narkotinių medžiagų plėtra kai kuriuose valstijose tiesiog neįtikėtina: https://www.nbcnews.com/think/opinio...ng-ncna1247141 https://www.state.gov/2020-internati...rategy-report/

                                ką ten diskuoti, populizmas kaltas.

                                Comment


                                  Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą

                                  Trumpo populizmas yra baisus dalykas, bet dažnai į jį stumia ir leftistai savo neadekvatumu ir dvigubų standartų taikymu.
                                  Debilų yra ir radikalioje kairėje, ir radikalioje dešinėje. Ir jų yra tiek, kad užmynus ant skruzdėlyno maža nepasirodys. JAV prezidentas turėtų užsiimti kažkuo didesniu, nei kad mindžiojimu su kerzais and skruzdėlyno ir iš to darant reitingus. Netgi šitame forume ant rankų neišeitų suskaičiuoti tų, kurie tiki, kad JAV rinkimai buvo suklastoti 'deep state' pagalba, kas mediciniškai jau yra artima diagnozei. Tie visi terminai apie 'leftistus' ir 'trumpistus' JAV atsirado tik pastaruoju metu su Trumpo atėjimu, prieš tai tai buvo idėjinė argumentų ir faktų kova, tik sceną užėmus konspirologams argumentų ir faktų žinoma neliko.

                                  Comment


                                    Parašė R.D. Rodyti pranešimą

                                    Taip, trumpizmas:
                                    1) New York rekordiškas "gun crime" - 38% palyginti padidėję nusikaltimai ginklu mieste: https://www.nytimes.com/2020/06/23/n...ngs-surge.html ir https://abc7ny.com/new-york-city-cri...lence/8495935/ o žmogžudystės pasiekė 50 proc. (rekordas): https://www.nytimes.com/2020/09/02/n...s-murders.html
                                    2) BLM/Antifa terorizmas kainavo iki 2 miljardų (tai vėlgi rekordas): https://nypost.com/2020/09/16/riots-...cost-up-to-2b/
                                    3) Narkotinių medžiagų plėtra kai kuriuose valstijose tiesiog neįtikėtina: https://www.nbcnews.com/think/opinio...ng-ncna1247141 https://www.state.gov/2020-internati...rategy-report/

                                    ką ten diskuoti, populizmas kaltas.
                                    1) išcherry pickintas vienas statistinis faktas nelabai ką pasako.

                                    https://www.forbes.com/sites/tommybe...rge-us-cities/

                                    However, according to WSJ’s analysis, “the rise in killings is a bipartisan problem,” with homicides rising at a double-digit rate in most of the big cities run by Republicans, including Miami, San Diego, Omaha, Tulsa, and Jacksonville.
                                    2) taip kainavo ir tą demokratam reiktų pripažint.

                                    3) pirmoj tavo nuorodoj rašoma, kad narkotikų dekriminalizavimo norėjo tiek respublikonai, tiek demokratai. Vardijamos teigiamos dekriminalizavimo pasekmės.

                                    Antras tavo linkas nieko su valstijom bendro neturi. Ten yra ataskaitos apie užsienio valstybių narkotikų politiką. Jungtinių Valstijų valstybės departamentas yra Trumpo administracijos valdžioj neįsivaizduoju kur tu čia matai demokratus.

                                    Tavo cherry pickinimas ir yra populizmo nedeadekvatumas ir baisumas. Prisiskaitai nesąmonių be jokio kritinio mąstymo ir skleidi kaip kokį dievo žodį. Vienintelis dalykas su kuo sutinku, kad leftistai daro tą patį.

                                    Jie vietoj fašistinių sąmokslo teorijų turi komunistinę, semantiniais fokusais represuojančią ideologija.

                                    Amerikos išganymas yra sugrįžimas į normalią politinę tradiciją, nors dabar nelabai panašu, kad tai gali įvykti.

                                    Labai tikiuosi, kad tas radikalizmas neatvažiuos į Europą taip, kad linkiu atsipalaiduot ir suvokt, kad Europa nėra Amerika.

                                    Comment


                                      Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                                      Tie visi terminai apie 'leftistus' ir 'trumpistus' JAV atsirado tik pastaruoju metu su Trumpo atėjimu,
                                      nes Amerikos priešams (Maskvai, Pekinui ir pan.) nepatinka kad Amerika taptų "great again" ir viena vadovautų pasauliui.
                                      Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

                                      Comment



                                        turbūt dėl to dabar tiek Pekinas, tiek Maskva ploja atsistoję, matant, kas vyksta JAV.

                                        Comment


                                          Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą

                                          1) išcherry pickintas vienas statistinis faktas nelabai ką pasako.

                                          Tavo cherry pickinimas ir yra populizmo nedeadekvatumas ir baisumas. Prisiskaitai nesąmonių be jokio kritinio mąstymo ir skleidi kaip kokį dievo žodį. Vienintelis dalykas su kuo sutinku, kad leftistai daro tą patį.

                                          Jie vietoj fašistinių sąmokslo teorijų turi komunistinę, semantiniais fokusais represuojančią ideologija.

                                          Amerikos išganymas yra sugrįžimas į normalią politinę tradiciją, nors dabar nelabai panašu, kad tai gali įvykti.
                                          Arklius pristabdyk. Mes apie New York kalbėjome. Užtenka į merą pažiūrėti, verkti norisi.
                                          Populizmo baisumas ir neadekvatumas buvo tai, kai beveik metus demokratų establišementas skatino vietinį terorizmą Kamalos Harris ir Nancy Pelocy rankomis (tweet'us paskaityk ir apie bail out fondelius taip pat), aiškinant, kad čia nieko tokio. Kai šamanas su naciukais pusdeniui užėmė Kapitoliju, kuriame nieko nenugriovė ir nesunaikino, tai pasmerkė visi, ypač tie, kuriuos vadintum radikalais, tiek GOP, tiek visa dešinė spauda, tiek visi, kiek žinomi medijų veikėjai ir jokių pateisinimų jiems neieškojo. Šlikštu ir diveidiška. Vien tie vieno forumiečio pateisinimai smurto puikiai patenka į tą vagą, kuri ariama JAV. O bendrai ką jau kalbėti paskutinius Trumpo metus, Stylo dosje, kuri yra absoliuti nesąmonė, kaip ir JAV spaudos elgesys Trumpo atžvilgiu, kad ir koks jis būtų. Tokio reiškinio nepamenu kada regėjau, tik sovietmečiu.

                                          Sutinku dėl JAV leftistų ideologinės krypties.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X