Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie JAV aktualijas. Joe Bideno administracija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Sula Rodyti pranešimą
    Teorija, kad Hitleris tebuvo Stalino žaisliukas, IMHO smarkiai ginčytina.
    Viktoro Suvorovo viešai išsakyta "Ledlaužio" teorija yra 100% teisinga.
    Parašė J.U. Rodyti pranešimą
    Europa tuo ir yra silpna, kad negali pasinaudoti tais didžiaisiais įrankiais dėl savo susiskaldymo.
    Pagrindinė problema yra ne susiskaldymas, o Politikų (tokių kaip Margaret Tetčer ar Helmutas Kolis) nebuvimas valdžioje.
    Paskutinis taisė Aleksio; 2018.08.28, 07:11.
    Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

    Comment


      Pagrindinė problema yra ne susiskaldymas, o Politikų (tokių kaip Margaret Tetčer ar Helmutas Kolis) nebuvimas valdžioje.
      Tai dėl to kad nebėra tokių politikų ir atsirado tas susiskaldymas

      Comment


        Trumpas mąsto apie malonės suteikimą Manafortui. Jei taip padarys, oficialiai jį pavadinsiu durnium. Šaltinio dabar neduosiu, gali būti ir fake. Bet https://www.delfi.lt/news/daily/worl....d?id=78866915
        D. Trumpas išreiškė apgailestavimą dėl prisiekusiųjų verdikto ir sakė, kad P. Manafortas yra „geras žmogus“.
        „Man dėl to labai liūdna“, – sakė prezidentas žurnalistams, atvykęs į Vakarų Virdžiniją dalyvauti viename mitinge.

        Comment


          Parašė digital Rodyti pranešimą
          Trumpas mąsto apie malonės suteikimą Manafortui. Jei taip padarys, oficialiai jį pavadinsiu durnium. Šaltinio dabar neduosiu, gali būti ir fake. Bet https://www.delfi.lt/news/daily/worl....d?id=78866915
          Durniumi pavadinti per maža. Tai nekultūringas, neišsilavinęs žmogus. Neaiškiais keliais išvengęs karo tarnybos. Neturintis jokio supratimo apie politiką. Nekreipiantis jokio dėmesio į protingus patarimus.
          "No. Donald Trump was never enlisted in the Army, Navy, Marine Corp, Air Force, or the Coast Guard for any period of time."
          https://www.quora.com/Was-Donald-Tru...n-the-military

          Comment


            Dėl "neturintis jokio supratimo apie politiką" tai suabejočiau.

            Comment


              Parašė digital Rodyti pranešimą
              Dėl "neturintis jokio supratimo apie politiką" tai suabejočiau.
              Visa jo politika apsiriboja bobų su kuo didesniais papais paieška.

              Comment


                J.McCaino karstą neš ir V.Kara-Murza: tai paskutinis velionio dūris V.Putinui ir D.Trumpui https://www.15min.lt/naujiena/aktual...pui-57-1021682
                Milijonai žmonių šeštadienį stebės kovą su vėžiu pralaimėjusio JAV senatoriaus Johno McCaino pagerbimo ceremoniją Vašingtone. Velionis dar prieš mirtį pasirūpino, kad vienu jo karsto nešėjų būtų paskirtas Rusijos disidentas Vladimiras Kara-Murza – toks J.McCaino antausis tiek Vladimirui Putinui, tiek Donaldui Trumpui.
                Karstą neš buvęs JAV viceprezidentas Joe Bidenas ir buvęs demokratų senatorius Russas Feingoldas. Taip pat – buvęs gynybos sekretorius Williamas Cohenas, aktorius Warrenas Beaty.
                O V.Kara-Murzos, kuris dukart vos nemirė, kai buvo apnuodytas, pasirinkimas, regis, yra paskutinė žinutė Rusijos prezidentui V.Putinui ir D.Trumpui.
                Oficialiai 36-erių V.Kara-Murza yra judėjimo „Atvira Rusija“ pirmininko pavaduotojas. Jis taip pat vadovauja Boriso Nemcovo, kuris 2015 metais buvo nušautas Maskvoje, vardo fondui laisvei.
                Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                Comment


                  Kiekvieną kartą galvoju, kad jau nebėra nieko, kas iš Trumpo pusės gali nustebinti, kad jis visiškai neprognozuojamas, kad jau prie to turėtumėm būti pripratę, o kai kurie netgi tai privalumu įvardina. Na bet nepriprantu aš prie tokio prezidento nors tu ką ir vis dar stebiuosi kaip taip įmanoma.

                  Baltuosiuose Rūmuose pakvipo perversmu: anoniminiame straipsnyje užsiminė apie galimybę nušalinti prezidentą

                  Straipsnyje teigiama, kad dėl akivaizdžiai ribotų intelektinių gebėjimų jo padėjėjų rate netgi buvo apsvarstyta griebtis 25-osios JAV konstitucijos pataisos. Ši pataisata paminėta ne veltui. Joje rašoma, kad išskirtinėmis sąlygomis, jei JAV prezidentas tampa „protiškai nepajėgus“ eiti savo pareigų, jis gali būti nušalintas jo paties administracijos narių nutarimu.
                  Pasirodo Trumpo padėjėjai nuo jo jau net slepia kai kuriuos dokumentus, dažnai neklauso jo įsakymų ir šiaip turbūt reikia džiaugtis, kad kadangi Trump'as yra narcizas, tai didelę laiko dalį praleidžia žiūrėdamas ką televizija apie jį pasakoja, o ne dirbdamas savo tiesioginį darbą. Šiuo metu jo didžiausias darbas - sumedžioti kas tas anonimas, kuris užsiminė apie egzistuojančią rezistenciją pačioje administracijoje ir dabar visi aukščiausi administracijos pareigūnai turi rašyti pasiaiškinimus, kuriuose turi paaiškinti, kad tai ne jie perdavė šią informaciją žiniasklaidai, o Trumpas tuos paaiškinimus aktyviai nagrinėja

                  Vienas iš tokių, kuris ne visada sutinka su Trumpo nuomone, yra pačio Trump'o paskirtas generalinis prokuroras Jeff Sessions. Jis yra tas žmogus, kuris gali atleisti Mullerį ir sužlugdyti jo atliekamą tyrimą dėl Rusijos kišimosi į rinkimus. O tyrimui artėjant į pabaigą Trump'as darosi vis irzlesnis ir vis labiau dėl to nepatenkintas, taigi į generalinio prokuroro daržą pradėjo lėkti kritikos strėlės netgi su grasinimais jį atleisti. Pasak Trumpo, generalinis prokuroras turi vykdyti ne teisingumą, o atstovauti prezidento interesams.

                  Comment


                    Ir patikėjai viskuo, ką parašė priešiškai nusiteikusi spauda? Tas anonimas išvis gali būti išgalvotas, nes Trumpą reikia nuversti, o kiti rinkimai dar toli.

                    Comment



                      Senasname, kam kam, bet konspiracijų kūrybos ir kažkokių neaiškių šaltinių tau mažiausiai trūksta. Ar tikrai tau kalbėti apie spaudos patikimumą? The New York Times nėra kažkoks bulvarinis ar konspiracinis laikšraštis, tai leidinys savo patikimumą įrodęs per šimtmečius jo egzistavimo metų. Jeigu matysiu, kad jis pradeda konspiracijas kurti - pradėsiu abejoti ir jo patikimumu, kol kas to nematau, matau tik pamišusį Trump'ą, kuris po šios publikacijos Baltuosiuose rūmuose tardo savo administracijos darbuotojus Ir šiaip dar ir tame pačiame straipsnyje aiškiai parašyta:

                      Nytimes.com itin retai spausdina nuomones nepaviešinant jų autoriaus. Toks precedentas yra buvęs tik keletą kartų istorijoje. Tačiau šiuo atveju, kaip teigė laikraščio redakcija, buvo priimtas toks sprendimas dėl neatidėliotinos šios nuomonės svarbos. Redakcijos teigimu, autoriaus tapatybė jiems yra žinoma, tačiau dėl grėsmės netekti darbo autorius primygtinai reikalavo likti neatskleistas.

                      Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/worl....d?id=78999457
                      Surask man tokį parašymą po konspiracijų kūrėjų straipsniais

                      Comment


                        Jeigu matysiu, kad jis pradeda konspiracijas kurti
                        Nemanau, kad pamatysi, jei iki šiol nepamatei, kaip masinė spauda pučia į vieną dūdą svarbiomis politinėmis temomis.

                        Comment



                          Man nesvarbu kas į kokią dūdą pučia, man svarbu kaip yra iš tiesų.

                          Comment


                            Stevas Bannonas apie rudens rinkimus JAV per pokalbį Australijos TV:



                            pilnas interviu:
                            https://www.youtube.com/watch?v=q8BGvG3pPfo
                            Paskutinis taisė Eikantas X; 2018.09.10, 04:03.

                            Comment


                              Ponas Manofortas, t.y. tas, kuris kartu su Trumpo sūnumi ir žentu dalyvavo derybose su Kremliaus pasiuntiniais, atrodo kad pradėjo bendradarbiauti su teisėsauga. Kol kas aišku tik tai, kad jis sutinka prisipažinti kaltu. Ar jis sutinka pasakytą viską, ką žino, dar man neaišku, visgi Trumpas jį visaip viliojo malonės jam suteikimu tuo atveju, jeigu jis būtų nuteistas. Bet jis yra paskutinis sraigtelis Trumpo ir Kremliaus byloje. Jeigu jo sutikimas prisipažinti kaltu kartu reiškia ir visos tiesos apie Trumpo ir Kremliaus sandorius atskleidimą - vadinas tyrimas greit bus baigtas, nes jau bus viskas ištirta, ką galima buvo ištirti. Laukiam rezultatų ir konspiracijos teorijų apie tai, kad čia 'ne aš, o aplinka kalta'.

                              Comment


                                Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                                Ponas Manofortas, < ... >
                                Praplėčiant šiek tiek.
                                Prezidento malonė Manafortui nieko nepakeis. Be to, jis jau patvirtinto sutikimą bendradarbiauti su teisėsauga prieš teisėją; iš jo bus konfiskuota 46mln. dolerių vertės turto (šių pinigų prezidento malonė neatgaus); jam vis dar gresia kaltinimai dėl įvairių pažeidimų valstijų lygmenyje (ne federaliniame - todėl prezidentas negali suteikti malonės).
                                Smagu: anot prezidento, Mueller'io tyrimas kol kas kainavo 20mln. dolerių ir iš tono galima pamanyt, kad čia tipo labai negerai, tai dabar atgavus 46mln. nesumokėtų mokesčių, nelegalių pajamų ar panašiai, tyrimas atsipirko dvigubai. Ai ir Manafortas negalės gaut pinigų iš straipsnių, knygų šia tema, tad nerašys knygų kaip Henytė

                                Prie tų nusikaltimų, kuriais jau buvo nuteistas, dabar prisidėjo: sąmokslas prieš JAV, sąmokslas trukdyti vykdyti teisingumą (liudininkų veikimas).

                                Comment


                                  Labai gerai, kad tą šiukšlę Manafortą nuteis. Tikiuosi, kad ilgam.

                                  Comment


                                    Jungtinės tautos yra pati svarbiausia organizacija, kurioje pasaulio šalys tarpusavyje ieško problemų sprendimų. Tai ne kažkokie Trumpo raliai, kuriuose susirenka jo gerbėjai, kuriems Trump'as turi paprastą žinutę : aš pats geriausias, aš superinis, aš laimėjau rinkumus, Hillary mėšlas, imigrantai, imigrantai, meksikiečiai. Apie tai jis gali kalbėti tris valandas tai išvedžiodamas per skirtingas puses, o dažniausiai tiesiog kaip mantrą daugybę kartų kartodamas tą patį. Trijų valandų kalba apie tai, ką galima pasakyti per minutę. Bet Trumpo rinkėjai išskirtiniai - jiems nereikia daug informacijos ir kažkokio problemų analizavimo, jiems reikia banalių frazių ir jų pakartojimo šimtą kartų. Trump'as tai žino ir nusprendė Jungtinėse tautose pasisakyti taip pat, kaip savo raliuose. Skirtumas tik tas, kad Jungtinėse tautose iš tiesų klausoma ką jis sako ir pasakius absoliučią nesąmone susilaukė atitinkamos reakcijos - galima sakyti 'neklausykim ką Trump'as šneka', bet kad Jungtinės tautos tiesiogine ta žodžio prasme žvengtų iš klouno, kuris yra dar ir JAV prezidentas, to negalima buvo įsivaizduoti dar prieš kelis metus. Aš netgi neįsivaizduoju, kad iš kokių nors Zimbabės diktatorių galima būtų taip juoktis, bet Trump'as sugebėjo tapti tuo pavyzdžiu, pavyzdžiu rodančiu, kad demokratija gali iki tiek nusivažiuoti, kad galingiausių pasaulio valstybių vadovai svarbiausiuose pasaulio organizacijose atrodytų kaip klounai.

                                    Comment


                                      Jungtinės tautos yra pati svarbiausia organizacija, kurioje pasaulio šalys tarpusavyje ieško problemų sprendimų.
                                      Šiuo metu JT yra eilinė pliurpykla, kurios Saugumo taryboje orą daro Rusija, Kinija ir panašios "demokratijos" su savo satelitais. Dargi turi veto teisę. Visiškai nereikalinga organizacija.

                                      Comment



                                        Kad veto teisė yra absurdas - su tuo sunku nesutikti. Bet kad nėra jokios kitos organizacijos, kuri geriau atspindėtų visų tautų požiūrį - tai irgi faktas. Situacijai ištaisyti yra du galimi variantai - atimti veto teisę arba steigti naują organizaciją. Mano supratimu pirmas variantas daug lengviau įgyvendinamas.

                                        Comment


                                          JT žmogaus teisių taryboje nėra veto teisės tai ten dar ne tokių briedų priima... Gal geriau uždaryt ir tada pagalvot ar verta steigt naują klounų karavaną.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X