Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Alkoholio ir tabako branginimas bei vartojimo ribojimas
Collapse
X
-
Akcizai savaime ne viską sprendžia. Šalia Rusija ir Baltarusija, Ukraina, ten degtinė pigesnė ir jos užveš. Alaus savikaina taip pat kaip mineralinio vandens. Uždraudė reklama, kuriai ėjo tikrai ženkli dalis gamintojų ir platintojų lėšų, tai galės sumažinti savikainą. O akcizas skaičiuojamas nuo gryno alkoholio kiekio. Pigaus vyno, kurio savikaina netgi mažesnė nei mineralinio vandens, irgi visada bus iš trečių šalių galima užvežti... Taip kad pigaus gėralo srautas neišseks.
-
Kada pagal planą pasiekti ES alkoholio ir tabako akcizus? ES yra įpareigojusi. Amžinai nesitęs pereinamasis laikotarpis.
Komentuoti:
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąKokį alų mėgsti? Ne konkretų pavadinimą, bet rūšį.
Komentuoti:
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąLietuviško krieko seniai ragavau, ar tik jis ne vyšnių uogiene atsiduoda?
Komentuoti:
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Čia yra psichologija, o ne logika
Tai tiesiog akivaizdus faktas.
Komentuoti:
-
Tai dabar populiarėja rūšys, kuriose visaip mėginama nuslopinti apynio kartumą, bet kol kas Lietuvoje (kaip ir daugelyje kitų Europos šalių) vis tiek populiariausias lageris. Kokio lambic alaus tipo daugelis išvis gal net negirdėję. Ir jis turėtų būti rūgštus. Na bet gamintojai moka pasaldinti. Lietuviško krieko seniai ragavau, ar tik jis ne vyšnių uogiene atsiduoda?Paskutinis taisė senasnamas; 2017.12.29, 23:54.
Komentuoti:
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąRealiai normalus alus daugiau mažiau yra kartus.
Komentuoti:
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąAndyour gal su alum maišo, tai ir nepaskanėja .
Bendrovė „Švyturys-Utenos alus“ pristatė naują produktą „Utenos D-light“ - nestiprų alkoholinį gėrimą, pagamintą iš „Pilsener“ rūšies alaus ir natūralių citrinų sulčių. Tokia sudėtis padeda sumažinti tradiciniam alui būdingą apynių kartumą, sakoma bendrovės pranešime. „Alus su natūraliomis vaisių sultimis - nauja kategorija Lietuvos alaus rinkoje.Paskutinis taisė andyour; 2017.12.29, 22:55.
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kaip galima tokį elementariai logikai (ir elementariai gyvenimo patirčiai - nes gi šiaip sau maišo, ne dėl skonio ) prieštaraujantį dalyką sugalvot?
Komentuoti:
-
Realiai normalus alus daugiau mažiau yra kartus. Tuo tarpu yra visokių trauktinių, kurios stiprios, bet saldžios. Pilna ir vynų, kurie linksta į saldumo pusę. Tai nežinau, kame tas alaus skanumas. Aišku, silpname tas kartumas minimalus. Gal organizmas šiaip stipresnio alkoholio netoleruoja.
Kaip galima tokį elementariai logikai (ir elementariai gyvenimo patirčiai - nes gi šiaip sau maišo, ne dėl skonio ) prieštaraujantį dalyką sugalvot?Paskutinis taisė senasnamas; 2017.12.29, 22:39.
Komentuoti:
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Tikrai degtinė nebus skaniau net ir maišant.
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Keista. Labai mėgstu alų ir išgeriu jo nemažai, bet negaliu pakęsti jokio kito alkoholio, nes baisiai neskanu ir gyvenime nesu tokio gėręs, neskaitant paragavimų.
Komentuoti:
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąPrirantama tik tada, kai smegenis pajaučia naudą ir tada jos tave apgauna, alkoholį tau padarant skanų. Tačiau kai dar nesi gėręs, alkoholis yra šlykštokas, net ir alus. Neveltui alų maišo su limonadu. Jei geri alų, tu niekada gyvenime alaus nemaišytum su limonadų
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Prirantama tik tada, kai smegenis pajaučia naudą ir tada jos tave apgauna, alkoholį tau padarant skanų. Tačiau kai dar nesi gėręs, alkoholis yra šlykštokas, net ir alus. Neveltui alų maišo su limonadu. Jei geri alų, tu niekada gyvenime alaus nemaišytum su limonadų
Komentuoti:
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Tikrai degtinė nebus skaniau net ir maišant.
Komentuoti:
-
Parašė Lunar Rodyti pranešimą
Aš kažkaip tikiuosi, kad šių laikų paaugliai nėr tokie buki ir žino kad alkoholį galima su kažkuo pamaišyt ir bus skaniau
Komentuoti:
-
Žino, kad galima pamaišyti, bet tie spalvoti buteliukai yra orientuoti į pačius jauniausius. Gražios etiketės kuriamos ne šiaip sau.Paskutinis taisė senasnamas; 2017.12.29, 21:03.
Komentuoti:
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąAnksčiau nebūdavo jokių spalvotų kokteiliukų ir saldinto alaus ryškiuose buteliuose. O dabar pasiūla didelė ir prie alkoholio priprantama per cukrų. Paaugus ir įgijus patirties saldumo jau nereikia, žiūrima į laipsnius.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Anksčiau nebūdavo jokių spalvotų kokteiliukų ir saldinto alaus ryškiuose buteliuose. O dabar pasiūla didelė ir prie alkoholio priprantama per cukrų. Paaugus ir įgijus patirties saldumo jau nereikia, žiūrima į laipsnius.
Komentuoti:
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
O tai kas geria tuos "linksmonadus"? Suaugę? Įsitikinęs, kad 12-14 vaikai galėtų pradėti nuo degtinės? Nuo alaus galėtų pradėti, bet "linksmonadai" skanesni.
Komentuoti:
Komentuoti: