Parašė Quack
Rodyti pranešimą
. Nors smagu skaityti, kaip nepasidalijamas dar "nepapjautas visciukas"
Koks skirtumas, kas kaip ka pavadino? Turim etnografinius regionus, kiekvienas ju turi savo "sostine", o eiliniam zmogui norisi normaliai gyventi bet kurioj Lietuveles vietoj, nepriklausomai, ar ji pavadinta "sostine", ar ne.

Paribio miestas tarp senosios LDK ir Žemaitijos. Įdomu, kad daugelyje senų viduramžių žemėlapių Kaunas yra tiesiog ant sienos tarp Žemaitijos (Zmudz) ir Litwos 
. Nors smagu skaityti, kaip nepasidalijamas dar "nepapjautas visciukas"
Koks skirtumas, kas kaip ka pavadino? Turim etnografinius regionus, kiekvienas ju turi savo "sostine", o eiliniam zmogui norisi normaliai gyventi bet kurioj Lietuveles vietoj, nepriklausomai, ar ji pavadinta "sostine", ar ne.
Tikras posakis yra "poidem do turgus, kupiem vischukas"

Ko tik nepadarysi dėl miestai.net
Juk tai ne tik paprasta, bet ir naudinga - įgysi bendravimo patirties.
Kas atlikinės apklausas? Gal bus savanorių? 
Kas atlikinės apklausas? Gal bus savanorių?
Arba kaip su tokiom tautinėm tradicijom kaip treningai, tiuninguoti golfiukai ir vietoj "labas" - "gaidy gausi į galvą" mūsų Lietuvos širdyje?
Irgi etnosas.
Jei nesutynkate, pakvesime musu dvynukus priezidentus yr sutyksite 
)

Taigi nesibarkyt! Koks skirtumas kas aukstaitijos sostine - tegul buna nors ir Utena,man vistiek nieko tai nesako.
O seip kazkada man taipat teko girdeti,kad Utena norejo buti aukstaitijos sostine,bet mano nuomone,tai Panevezys labiau sito vardelio vertas.Sekmes visiems
Komentuoti: