Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie lytines orientacijas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #81
    Parašė amiko Rodyti pranešimą
    1. Įrodyk, kad įgytas.
    2. Jei įgytas, tai neaišku, kad savarankiškai/nesavarankiškai, ar sąmoningai/nesąmoningai, ar tiesiogiai/netiesiogiai. Žinoma tai, kad homoseksualu didesnė rizika tapti tiems vaikinams, kurie užaugo šeimoje be tėvo. Nesant vyriškam pavyzdžiui, susiformuoja likęs - moteriškas.
    Pats pripazisti, kad igytas

    Comment


      #82
      http://mokslofestivalis.eu/lt/news/377/20/Smegenu-lytis

      Comment


        #83
        Aš - heteroseksualus tolerastas
        You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

        Comment


          #84
          Parašė Gator Rodyti pranešimą
          Pats pripazisti, kad igytas
          Turbūt neteisingai interpetavau, ką kiti vadina įgytu. Teisingai, tu tiesą sakai - dalis homoseksualų tampa ir homoseksualumas yra įgytas. Tačiau įgytas ne paties homoseksualo noru, o jį paveikus aplinkos veiksnių ir dažniausiai paveikus ne homoseksualios aplinkos. Kiek paradoksalu, argi ne?
          www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

          Comment


            #85
            O kodėl apklausa anoniminė? Visvien čia gi visi slepiasi už nick'ų
            ______________
            The Division Bell

            Comment


              #86
              Atsirado 4 nenustatyti gėjai ir 2 biseksualai (gal tiesiog nepataikė paspaust).

              Comment


                #87
                Parašė rat Rodyti pranešimą
                Atsirado 4 nenustatyti gėjai ir 2 biseksualai (gal tiesiog nepataikė paspaust).
                Prisipažįstat greit visi.
                Post in English - fight censorship!

                Comment


                  #88
                  Jau 7, rimta apklausa turėjo būti. Norit gadinti, balsuokit už aseksualus.

                  Comment


                    #89
                    Parašė Combat
                    Bet kokius bandymus kelti diskusijas dėl seksualinės orientacijos reikia trinti lauk negailestingai, o pranešėjus blokuoti. Klausimai dėl seksualinės orientacijos Lietuvoje yra ir taip aiškūs, ir jokios diskusijos čia toliau nereikalingos, nes antru atveju, viskas užsibaigs „homosekų“ pastovia propaganda šiame forume (jie turi tam reikalui dirbantį personalą). Naikinkite tą temą.
                    Na, man atrodo, tokia pozicija realiai veikia nebent kokioje Š.Korėjoje ar Saudo Arabijoje. Labai jau ekstremalus požiūris.

                    Šiaip tai yra visiškai normali diskusija visiškai normalia socialine tema ir nematau jokios priežasties, kodėl tai reiktų gniaužti, kaip ir nematau reikalo gniaužti diskusijų kitomis temomis, nepriklausomai nuo to, ar man jos įdomios/neįdomios, patinka/nepatinka. Svarbiausia, kad visi gebėtume mandagiai ir civilizuotai reikšti savo mintis, ko linkiu visiems, nepriklausomai nuo to, kurią diskusijos pusę jie atstovauja.

                    Comment


                      #90
                      Parašė rat Rodyti pranešimą
                      Jau 7, rimta apklausa turėjo būti. Norit gadinti, balsuokit už aseksualus.
                      Ju tikrai cia yra daugiau .

                      Anyway, kol visi kulturingai diskutuoja...nematau prasmes trinti ar uzdarineti tema.
                      "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002


                      - George W. Bush President of the USA

                      Comment


                        #91
                        Parašė Combat
                        Todėl, kad tokiomis temomis tik erzinate Lietuvos žmones, netiesiogiai kurstote neapykantą.

                        Šitie finansuojamieji „homosekai“ turi personalą, kuris dieną naktį darbuojasi internetinėje erdvėje, seka komentarus, skundžia prokuratūrai komentuotojus, o pastaroji, būdama tūpa ir nežinodama, kaip atsikirsti, pradeda persekioti dorus žmones, įvelia policiją stoti net pederastų pusėn, kadangi pastaroji nesigaudo sąvokose „pederastas“ ir „homoseksualas“.

                        Tokiose temose žaidimas vyks tik į vienus vartus: „homosekų“ ideologinė propaganda čia pradės tiesiog plaukte plaukti. Jie turi tam finansus, konsultantus per visą Europą, netgi politinę paramą.

                        Jei laikaisi nuomonės, kad tokią temą reikia palikti portale, kuriame vyrauja diskusijos apie infrastruktūrą, politiką, ekonomiką, švietimą ir kitus pamatinius valstybės dalykus, darau išvadą, kad ir pats esi „homosekų“ nupirktas.

                        Uždarykite temą ir junkite lauk bet kokias diskusijas tokiomis temomis.
                        Tu gal nori įvardinti konkrečius asmenis, kurie yra nupirkti, kad "rašinėtų komentrus ir skleistų propogandą" ?
                        Ir iš kur mes galime žinoti, kad tu nesi nupirktas Rusijos oligarchų ir slaptųjų tarnybų, kurie yra suinteresuoti Lietuvą daryti atsilikusia šalimi, kad kuo mažiau suartėtų su vakarais ir kuo labiau priartėtų prie rusiškos "kultūros" ir mentaliteto.
                        Prisipažink, kiek jie tau moka
                        O jeigu rimtai, tai aš esu tikras, kad tu nesi papirktas. Ir žinai dėl ko? Dėl to, kad tokio mąsto konspiracija yra per daug rizikinga. Jeigu rusų slaptosios tarnybos įdarbintų 2000 komentatorių rašytojų, visų pirma tokio mąsto operaciją būtų labai lengva susekti mūsų tarnyboms. Visų antra, yra labai didelė tikimybė, kad bent vienas iš tų 2000 nelaikys liežuvio už dantų ir prasitars, o tokiu atveju Rusų slaptosioms tarnybos pasekmės būtų nepalyginamai blogesnės, nei kad būtų buvęs pasiektas "smegenų plovimo" rezultatas. Bet koks slaptųjų tarnybų darbuotojas tau patvirtins, kad apie slaptą operaciją žino tik tiek žmonių, kiek apie ją yra būtina žinoti. Jeigu tu sakai, kad tai yra pasaulinė konspiraciją, vadinasi yra įdarbinta ne 2000, o šimtai tūkstančių, o tokia operacija, deja, nėra įmanoma. Čia tau ne manheteno projektas, kur keli tūkstančiai mokslininkų uždaryti buvo specialiai tam pastatytame miestelyje (o informacija vistiek nutekėjo.... ). Taip, kad prieš kaltinant kažkokia konspiracija, visų pirma tau siųlau paklausti savęs pačio : "Kokius faktus aš žinau, leidžiančius taip manyti" (deje, tu nei vieno nepasakei) ir "Ar tokia operacija yra logiška ir gali realiai būti vykdoma". O problema yra ta, kad tavo baimės ir homofobija skatina tavo vaizduotę, nustumbdami į šoną logiką ir pastaroji, deja, bet pralaimi.

                        Comment


                          #92
                          Parašė Combat
                          Šitie finansuojamieji „homosekai“ turi personalą <...> Jie turi tam finansus, konsultantus per visą Europą, netgi politinę paramą.
                          Man tai žymiai įdomiau sužinoti, kokį Combat turi finansavimą, kokie ir iš kokių šalių "konsultantai" tave konsultuoja, kokioms politinėms srovėms tu pats atstovauji.
                          BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

                          Comment


                            #93
                            Parašė Combat
                            Kodėl turėčiau? Pats nueik į „Tolerantiško jaunimo asociaciją“ ir susižinok ten dirbančiųjų ir su jais bendradarbiaujančių duomenis. Gali nepralenkti ir „Žmogaus teisių stebėjimo instituto“. Veikiausiai Lietuvoje yra ir dar daugiau ta linija veikiančių organizacijų Lietuvoje. Tik užkabink juos – iš kart į Lietuvą atlekia B.Ohlson, o kažkokia Donskio draugė, europarlamentarė, ir piketus pradeda organizuoti.
                            Žinoma, kad yra organizacijų, ginančių žmogaus teises - tokių yra visur ir jokios sąmokslo teorijos tame nėra. Yra visokių organizacijų, ir tokių, kurios menkina žmogaus teises. Tačiau ir pastarosios tėra tik bendraminčių žmonių susibūrimas, kuriems visiems kartu yra lengviau kovoti už savo vertybes ar įsitikinimus. Taip pat ir žmonių yra, išreiškiančių savo palaikymą ar nepalaikymą. Toks esu ir aš, kuris išreiškia savo palaikymą tiek homoseksualams, tiek užsieniečiams, tiek ir Kubiliui, tiek ir vyriausybei tiek ir daugybei kitų žmonių, organizacijų ar idėjų. Ir, kaip ir tu, aš už tai deja negaunu nė lito tiesiog pasitenkinu galimybe reiškti savo nuomonę.

                            O ko tu išsigandai? Kad gali būti nukirsta šaka šioje svetainėje, ant kurios homoseksualai gali sėdėti kojas nuleidę ir jas linguoti kai panorėję? Nepergyvenk. Kuo toliau, tuo labiau linkęs manyti, kad ir ši svetainė gyvuoja ne per geriausių ir nuoširdžiausių ketinimų skatinama. Todėl ta tema, neabejotinai, nebus panaikinta, nors balsavimą tuo klausimu surengti reikėtų.
                            Turi pabandyti suprasti, kad tu gali nemėgti homoseksualų, gali neigti jų teisę į visąvertį gyvenimą, tačiau tu negali uždrausti apie tai kalbėti. Homoseksualai sudaro svarią visuomenės dalį, dėl to tu apie juos girdėsi ir iš spaudos ir iš forumo ir jiems tampant vis atviresniais, sutiksi ir darbe ir gatvėje. Jeigu tai kelia tau problemų, tai yra tavo problema, kurią turi pats spręsti. Jeigu nepatinka diskusijos apie homoseksualumą - neskaityk. Jeigu nepatinka straipsniai apie homoseksualumą - neskaityk ir jų. Jeigu nepatinka laidos apie homoseksualumą - nežiūrėk jų. Jeigu nepatinka homoseksualai - nebendrauk su jais. Dėl homoseksualumo temos gali ir neskaityti šito forumo, gali ir ignoruoti delfi ar lrytas.lt, gali ignoruoti visus laikraščius, dėl to, kad homoseksualai kartais rodomi ir per TV, gali nebežiūrėti ir televizoriaus. Gali nebeeiti į gatvę ir gali nebebendrauti su žmonėmis - nes jie irgi kartais būna homoseksualiais. Gali save izoliuoti nuo visuomenės, nes visuomenė yra sudaryta iš daugybės skirtingų žmonių, tame tarpe ir homoseksualų. Ir gali užsibarikaduoti namuose ir nekišti nosies į viešumą, juk būtent tą tu ir siūlai homoseksualams, kurie kažkodėl neturi teisės nei apie savo teises kalbėti, nei jų ginti, nei apskritai rodytis viešumoje.

                            Comment


                              #94
                              teko skaityt viena straipsni apie evoliucija - is esmes evoliucija yra mutaciju virtine, ir islieka tos mutacijos kuriso geriausiai prisitaiko, ir svarbiausia sugeba daugintis. tas straipsnis labai paprastai ivardino homoseksualuma kaip 'nesekminga" mutacijos linija. pamineta kad tai gali buti arba genetine, arba smegenu strukturos pokyciai, taciau pakankamai nezymus ir toji genu kombinacija pakankamai lengvai susidelioja, del to homoseksualumas yra pakankamai daznas reiskinys.
                              *censored*

                              Comment


                                #95
                                Parašė rat Rodyti pranešimą
                                Jau 7, rimta apklausa turėjo būti. Norit gadinti, balsuokit už aseksualus.
                                Manau daugelis čia esančių jau subrendę - ne tokie vaikai, kaip tu, kurie norėtų iškraipyti apklausos rezultatus.
                                Parašė enigma Rodyti pranešimą
                                O kodėl apklausa anoniminė? Visvien čia gi visi slepiasi už nick'ų
                                Jei atvirai, tai truputį kvailokas klausimas.
                                Tie, kas nori, kad apie juos žinotų - pasakytų, gali net ir prie savo slapyvardžio užsirašyti
                                O štai jei apklausa būtų ne anoniminė, tai garantuotai balsuotų ne visi.
                                Parašė Combat
                                Bet kokius bandymus kelti diskusijas dėl seksualinės orientacijos reikia trinti lauk negailestingai, o pranešėjus blokuoti. Klausimai dėl seksualinės orientacijos Lietuvoje yra ir taip aiškūs, ir jokios diskusijos čia toliau nereikalingos, nes antru atveju, viskas užsibaigs „homosekų“ pastovia propaganda šiame forume (jie turi tam reikalui dirbantį personalą). Naikinkite tą temą.
                                Nebus taip, kaip užsigeisi. Įstatymai aukščiau tavo mąstysenos.
                                Paskutinis taisė Ametistas; 2010.12.20, 18:06.
                                www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

                                Comment


                                  #96
                                  /\ Iš tikrųjų dabar būtų 8:8, bet susikūriau dar 56 anketas ir balsavau

                                  Comment


                                    #97
                                    Parašė rat Rodyti pranešimą
                                    /\ Iš tikrųjų dabar būtų 8:8, bet susikūriau dar 56 anketas ir balsavau
                                    Ačiū už atvirumą
                                    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

                                    Comment


                                      #98
                                      Parašė LC.
                                      Koks skirtumas, iš tikrųjų, kiek gėjų, kiek lesbiečių ir dar visokių "čiudakų" forume? Jeigu jie niekam netrukdo - tegul gyvena.

                                      Dėl mitingų ir pan. Iš Vakarų atėjusi mada viską demonstruoti (t.y. savo orientaciją) yra nenormali. Kam ten šnekėt ir skelbti, kad orientacija yra tokia ar kitokia? Nepykit, bet už šitus "šedevrus" ES yra išsigimus ir tą reikia tvarkyti būtent demokratiškais būdais, o ne seimūnų šokinėjimais per tvoras ir pan. Turi būti atsižvelgta ir į tuos, kurie to matyti nenori. Man yra pavyzdžiui gėda dėl Lietuvos ir šlykštu. Fu.
                                      Na, pirmiausia kalbos parodo, kad visuomenėje yra tokių žmonių - tai skatina atkreipti dėmesį. Toliau - kalbėjimas apie tos grupės problemas, su kuriomis tenka susidurti.

                                      O šlykštu tau dėl to, kad buvai auklėtas ir augintas matant tik baltaodžius vyrus, nemandagiai ir nepagarbiai besielgiančius su nuolankiomis baltaodėmis lietuvėmis. Kitaip tariant - lyg kaime, kur jokios tautų, rasių įvairovės. Todėl tau šlykštu ir nemalonu viskas, prie ko nesi pripratęs. Žmogus turi ypatybę domėtis ir veikti protu, ne vien emocijomis ir impulsais - pasinaudok tuo - gal patiks.

                                      p.s., kalbėdamas apie aplinką, kurioje augai, pateikiau tik pavyzdį, kuris nebūtinai turi sutapti su tikrove.

                                      Pasidomėk daugiau apie demokratiją, nes tavo nuomone, demokratiškai - tai daugumos principu.
                                      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

                                      Comment


                                        #99
                                        Parašė LC.
                                        Šlykštumą išreiškiu vaizduote - gal esi girdėjęs ką nors apie (pvz.: gėjų) seksą. Ne šlykštu? Man šlykštu. Konstatuoju faktą. Žmogus ne taip sutvertas. Tai nenormalu.

                                        Seksas, kaip sąvoka, man suprantamas kai vyksta tarp skirtingų lyčių atstovų.
                                        Nemanau kad jam tai slykstu .
                                        "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002


                                        - George W. Bush President of the USA

                                        Comment


                                          Parašė LC.
                                          Šlykštumą išreiškiu vaizduote - gal esi girdėjęs ką nors apie (pvz.: gėjų) seksą. Ne šlykštu?
                                          Paklausei gėjaus.

                                          Parašė LC.
                                          Man šlykštu. Konstatuoju faktą. Žmogus ne taip sutvertas. Tai nenormalu.
                                          O kas yra normalu ir kaip žmogus sutvertas? Ar seksas ne misionieriaus poza su moterimi irgi nenormalu? Tada dauguma mūsų nenormalūs.
                                          Post in English - fight censorship!

                                          Comment

                                          Working...
                                          X