Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie lytines orientacijas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Man labai keistas ir nesuprantamas dalykas yra kai gėjų aktyvistai "varo" ant Katalikų bažnyčios, kuri, man atrodo, gan santūriai elgiasi gėjų atžvilgiu.

    Comment


      jie ant visu varo kai prades uz orientacija kabint medalius - suras nauja priezasti del ko jie nuskriausti o siaip gerai, kad priime, tures viena priezastim maziau kabinetis

      Silver, Pirmas zemelapis blogas. Otomanu laikais galiojo sharia, tik lengvesne jos interpretacija. Pagal ja homoseksualizmas yra mirties bausme su viena maza islyga: nebent tai yra jaunas berniukas iki jo puberty, tada nesiskaito homoseksualizmas ir tai yra halal
      Paskutinis taisė ViR2; 2015.06.26, 23:46.

      Comment


        taip, tai taps legalu (kur dar nebuvo)
        "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002


        - George W. Bush President of the USA

        Comment


          Visiškai jokio skirtumo kur vaikui augti. Bet kokiu atveju vis tiek normalios šeimos neturės.

          Comment


            Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
            US Supreme Court rules gay marriage is legal nationwide
            n00bz.

            Comment


              Parašė andyour
              Gal geriau gėjų šeimoje nei vaikų namuose?
              Tai gėjų šeima tegali lygintis su vaikų namais? Gerai, kai išsikeliate sau aukštus standartus.

              Comment


                Parašė r08n Rodyti pranešimą
                Tai gėjų šeima tegali lygintis su vaikų namais? Gerai, kai išsikeliate sau aukštus standartus.
                Su kuo dar gali būti lyginama? Bet kuriuo atveju čia win-win-win situacija, pirma vaikas ištraukiamas iš vaikų namų ir gali gauti normalų gyvenimą, bent iš materialinės pusės, antra valstybei nebereikia jo išlaikyti ir trečia homoseksualų šeima gauną galimybę auginti vaiką.
                Flickr

                Comment


                  Vaikams taip pat gerai tos pačios lyties šeimose kaip ir vyro/moters. http://journalistsresource.org/studi...search-roundup - Differences that exist in child well-being are largely due to socioeconomic circumstances and family stability.
                  Bet turbūt čia civilizuotose šalyse, Lietuvoje kokioje tokie vaikai patirtų daugiau patyčių ir smurto iš aplinkinių ir smerkimo iš Bažnyčios.




                  Comment




                    Comment


                      Parašė neamos Rodyti pranešimą
                      Bet turbūt čia civilizuotose šalyse, Lietuvoje kokioje tokie vaikai patirtų daugiau patyčių ir smurto iš aplinkinių ir smerkimo iš Bažnyčios.
                      Kaip pasakytų Sun Tzu, rašydamas tariamąja nuosaka laimi ginčą nuo pat pradžių.
                      Kokio p1npalo rašinėti nesąmones, apie kurias nė velnio nerauki? (The Catholic Church opposes gay marriage and the social acceptance of homosexuality and same-sex relationships, but teaches that homosexual persons deserve respect, justice and pastoral care. ) Atsižvelgiant į jūsų, tolerastų, trokštamas perspektyvas (imigracijos ir kt. klausimais), jums turėtų būti įdomiau ne katalikų bažnyčios, bet musulmonų mečetės nuostatos.

                      Comment


                        Dabartinė situacija yra išdava nedidelės grupės mokslininkų nutarimo kad homoseksualizmas nėra nukrypimas. Nėra abejonės, kad spaudimas taip pat buvo daromas. O toliau spaudimas iš aktyvistų pusės tik augo ir augo, taigi dabar turime dirbtinai sukurtą situaciją, kur atseit pažeidžiamos kažkokios homoseksualių žmonių teisės. Manau, kad dabar jau yra atvirkščiai, labiau pažeidžiamos heteroseksualių žmonių teisės. Viso to pradžia štai kur:
                        In 1973, the weight of empirical data, coupled with changing social norms and the development of a politically active gay community in the United States, led the Board of Directors of the American Psychiatric Association to remove homosexuality from the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM). Some psychiatrists who fiercely opposed their action subsequently circulated a petition calling for a vote on the issue by the Association's membership. That vote was held in 1974, and the Board's decision was ratified.
                        http://psychology.ucdavis.edu/facult...al_health.html
                        Man asmeniškai trukdo tik agresyvūs homoseksualai, o šiaip turiu tokių žmonių tarpe keletą pažįstamų, su kuriais visai normaliai bendraujam, normalūs kultūringi žmonės.

                        Comment


                          Visiškai nesvarbu, kad galbūt 1974 metais buvo tik grupė mokslininkų. Dabar dauguma sutinka, kad tai nėra mental disorder.

                          Comment


                            Parašė digital Rodyti pranešimą
                            Visiškai nesvarbu, kad galbūt 1974 metais buvo tik grupė mokslininkų. Dabar dauguma sutinka, kad tai nėra mental disorder.
                            O pabandyk nesutikti.

                            Comment


                              Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                              O pabandyk nesutikti.
                              Tai yra tokių, tik ryški mažuma.

                              Comment


                                Parašė digital Rodyti pranešimą
                                Dabar dauguma sutinka, kad tai nėra mental disorder.
                                "Mental disorder" yra tai, kas apibrėžiama kaip "mental disorder". Pvz.: F60.x serija. Bet kuriuo atveju, tai neturi nieko bendro su jokiomis teisėmis.

                                evoliucija ir vystosi nukrypimų pagrindu, tik šis atvejis žmonių atžvilgiu ją stabdo.
                                T.y., jei ne homofobai, žmonėse išsivystytų partenogenezė?

                                Comment


                                  /\ Tai čia jau galima nueiti iki to, kad žmonių rasė yra hibridinė ir t.t.

                                  Šiaip dėl tų nukrypimų, tai nežinau. Laukinėje gamtoje taip yra. Patinai gyvena su patinais, bet dauginimosi procesas vis tiek be patelių neįmanomas. Kaip turėtų būti žmonių atveju normalu manau aiškinti nereikia. Norint išlaikyti populiacijos stabilumą reikia reikia daugintis. Viskas gal ir gerai, jei ten kokios lesbietės įsivaikina likimo nuskriaustą ir tikrųjų tėvų išmestą vaiką. Bet reprodukcija, tai yra vyro ir moters procesas. Tik kyla toks klausimas, kodėl daugėja žmonių bijančių (kitaip nežinau kaip tą apibrėžti) santykiauti su priešinga lytimi (su ta pačia kažkodėl ne baisu).
                                  Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

                                  Comment


                                    Tai kad pasaulyje pagrindinė problema ir didžiausią grėsmę kelią ne populiacijos mažėjimas, o populiacijos didėjimas. Jeigu gamta turėtų saugiklius nuo to apsisaugoti, tai homoseksualų neabejotinai padaugėtų. Tačiau taip nėra, jų ne daugėja, jie tiesiog pradeda gyventi atviriau. Senais laikais, kai kairiarankius dar mokykloje perauklėdavo rašyti/valgyti ir t.t. dešine ranka, tokių žmonių irgi nebuvo daug, tik po to jų pradėjo daugėti

                                    Jeigu gėjus versime kurti šeimas su moterimis, tai man neatrodo, kad tokios šeimos būtų labai jau tradicinės, laimingos ir kad tokiose šeimose vaikams būtų labai jau gera aplinka augti. Jeigu nerimaujame dėl Lietuvos populiacijos ir norime 'įdarbinti' gėjus ir lesbietes, tai tiesiog reikėtų nedrausti jiems kurti šeimų ir susilaukti vaikų, kaip tai yra daroma civilizuotame pasaulyje. Yra įvairių būdų susilaukti vaikų, kuriais naudojasi nevaisingos šeimos, tą galėtų daryti ir homoseksualios šeimos. Tik Lietuvai dar tolimas kelias iki tokio supratimo. Situaciją, kurią turime šiandien, kai vos ne pusė tėvų išsiskiria, asocialūs žmonės vaikus gimdo dėl pašalpų, gaunasi visokie nelaukti netyčiukai, prisidirbimai prisigėrus, kai nepilnametės gimdo vaikus ar dar blogiau, kai vaikai gimsta po išprievartavimo. Tai homoseksualų tarpe yra panaikinama daug rizikos faktorių, nes nebūtų jokių nepilnamečių, asocialių ar dėl pašalpų gimdomų vaikų, vaikai būtų planuojami ir susilaukiami tik tuo atveju, kai homoseksualūs tėvai yra tikrai tam pasiruošę morališkai ir finansiškai. Aišku yra ir neigiamų faktorių, tokių kaip visuomenės nuomonė ir galimos patyčios. Tačiau mano supratimu šeima ištiesų yra sveikiausias ir geriausias modelis augti tiek vaikams, tiek ir tėvams. Dėl to mes turėtumėm skatinti jį, o ne drausti, tame tarpe ir homoseksualiems žmonėms, nes suvarydami juos į naktinius klubus su užrašu 'sedėkit čia ir nelyskit į viešumą', tai atitinkamą visuomenės dalį ir išsiauginsime. Aš už tradicinį šeimos modelį visiems!

                                    Comment


                                      Labai gražiai išdėstyta, visiškai pritariu.
                                      Lietuva visiems.

                                      Comment


                                        Demografinės problemos labiau kamuoja Indiją ir Kiniją. Vakarų pasaulyje, kaip tik sako, kad paskutiniu metu gimstamumas mažėja. O pagrindinis saugiklis yra žmogaus protas. Jei triušiai negali savęs kontroliuoti, tai mes galim. Jeigu vaikų neplanuoji yra nemažai apsisaugojimo priemonių ir gali sau malonumus jausti be rimtų pasekmių Aišku, čia klausimas ar tie Lietuvos asocialai ir nepilnametės tomis priemonėmis naudojasi, juk geriau nusipirkti "Šaltupio" kelias bonkas, nei prezervatyvą...
                                        Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

                                        Comment


                                          http://ldiena.lt/straipsnis/1471/kap...-lygias-teises

                                          Comment

                                          Working...
                                          X