Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Futbolas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • Valiukas
    replied
    Parašė balabanas Rodyti pranešimą
    man asmeniškai gražiausias #26 Slavicko daugelis iš šių tiesiog vartininkų kliurkos
    Jo, tas gerulis. Nu ir dar Šiaulių gruzino neblogas, per save 24 berods.

    Bet tai kai vakar airiai estus patvarkė.. jokios vilties nebeliko. Teks už airius sirgt

    Komentuoti:


  • balabanas
    replied
    man asmeniškai gražiausias #26 Slavicko daugelis iš šių tiesiog vartininkų kliurkos

    Komentuoti:


  • D.P
    replied
    http://sportas.delfi.lt/abroad/article.php?id=51366055

    NFA auklėtiniai puolėjas Simonas Stankevičius ir saugas Tomas Dombrauskis papildė žinomo Anglijos antrojo diviziono „Championship“ klubo „Leicester City“ gretas.
    ---
    S. Stankevičius ir T. Dombrauskis - ne pirmieji prie stiprių užsienio klubų prisijungę NFA auklėtiniai. Romos „Lazio" jaunimo komandai atstovauja Aurimas Vilkaitis, gynėjas Edvinas Girdvainis žaidžia Padujos „Padova“, į anglų „Notthingam Forest" yra išvykęs Deimantas Petravičius, „Barnsley“ priklauso NFA auklėtinis Lukas Lidakevičius, o Izraelio klubui „Maccabi Haifa“ atstovauja saugas Martynas Dapkus

    NFA palaiko ryšius su daugeliu užsienio klubų ir bendradarbiavimas nuolat plečiasi. Rugsėjo pradžioje R. Statkevičius buvo nuvykęs į Angliją, kur svečiavosi Anglijos „Premier“ lygos klube „Sunderland“. NFA direktorius pakvietė anglus atvykti į Lietuvą ir iš arčiau susipažinti su akademijos veikla bei žaidėjais.

    „Anglijoje teko stebėti nemažai treniruočių, taip pat jų U-16 ir U-18 komandų rungtynes. Kitą savaitę į mūsų akademiją atvyksta „Sunderland“ atstovai, kurie dalyvaus treniruočių procese, stebės akademijos futbolininkus ir priims sprendimus dėl tolimesnio bendradarbiavimo“, - pasakojo R. Statkevičius.

    Truputi S.Stankevičiaus žaidimo epizodų
    http://futbolo.tv/lietuva/523-u-17-l...nija-santrauka

    Jeigu vaikai pasinaudos tokiom galimybėm ir tobulės, gal ir patrauks aukštesnių lygų klubų dėmesį.

    Komentuoti:


  • spirit
    replied
    Batistuta butu gerai, bet jis lygtais neturi trenerio patirties.

    Komentuoti:


  • Maarko
    replied
    kodėl tu nusprendei, kad jis juos supainiojo?

    Komentuoti:


  • Petrozilijus Cvakelmanas
    replied
    Tas pijokas Kvedaras matyt iki galo neišsiblaivęs (nors gal jis ir niekad neišsiblaivo) supainiojo Batistutą su Sergio Batista.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Sergio_Batista

    Komentuoti:


  • oranger
    replied
    Kandidatai į rinktinės trenerio postą - nuo G.Batistutos iki telšiškio L.Rumbučio

    Komentuoti:


  • Maarko
    replied
    o tai kažin iš kur gi tie futbolininkai akademijoj atsiranda? gal iš dangaus nukrenta? ar ten tik vietinis "jaunimėlis" susirinkęs ir už Lietuvą sau žaidžia? NFA mokosi ir treniruojasi iš visos Lietuos surinkti gabiausi jaunieji futbolininkai, apie taip kai yra vykdoma atranka galima pasiskaityti štai čia: http://www.lff.lt/lt/article/jaunuju...a_lff_programa aišku gaila, kad ant visos Lietuvos tėra tik viena tokia įstaiga, bet jeigu viskas bus ok, greitai akademijos atsiras ir Vilniuj ir Panevežy

    Komentuoti:


  • Recoiler
    replied
    Labai prastas dalykas yra tas, kad Futbolo komanda sudarinejam akademijos pagrindu ir gabesnis jaunimelis is kaimu, mazu miesteliu tiesiog ignoruojamas...

    Komentuoti:


  • HSV
    replied
    Vienoje laidoje apie futbolą per Sport1 TV kelis kartus buvo užsiminta, kiek ilgai gali dirbti su rinktine treneris Vingilys, tai, matyt, nėra jis geras specialistas...

    Komentuoti:


  • daktaras
    replied
    /\ ko verta šita komanda, pamatysim šitam etape, nes kol kas tai tikrai fuksiorai...

    Komentuoti:


  • Maarko
    replied
    viena pergalė, du pralaimėjimai ir per fuksą išeita į kitą etapą, na tikrai tiesiog "auksinė karta", nenoriu čia pasirodyti kažkoks didelis pesimistas, bet tokiais rezultatais tikrai nėra ko džiaugtis

    Komentuoti:


  • Aleksas666
    replied
    Istorinis pasiekimas: Lietuvos 17-mečiai futbolininkai – antrame Europos čempionato atrankos etape

    Lietuvos U-17 jaunimo futbolo rinktinė (1995 m. gimimo ir jaunesni žaidėjai) pirmą kartą istorijoje pateko į Europos U-17 čempionato antrąjį „Elitinį“ atrankos etapą.

    Nacionalinės futbolo akademijos auklėtinių pagrindu sudaryta komanda paskutinėse grupės rungtynėse sutriuškino Armėnijos bendraamžius 4:0 ir užėmė antrąją vietą Serbijoje vykusiame atrankos turnyre. Net keturis įvarčius lietuviams pelnė Simonas Stankevičius.

    „Visi kažkur gilumoje tikėjome, bet žinojome, kad bus labai sunku. Nuostabiai rungtyniavo visa komanda. Pamatėme, kad einame teisingu keliu“, – po mačo sakė rinktinės treneris Antanas Vingilys.

    Po įvarčių nenustojo atakuoti

    Prieš paskutines rungtynes Europos U-17 čempionato atrankos 9 grupėje lietuviams norint užimti antrą vietą reikėjo nugalėti Armėniją keturių įvarčių skirtumu ir laukti Velso pralaimėjimo Serbijai. Pastaroji jau per pirmąsias dešimt minučių įgijo dviejų įvarčių pranašumą (rungtynės baigėsi 6:1), tad antrosios vietos likimas sprendėsi Pečinčyje Lietuvos ir Armėnijos jaunųjų futbolininkų dvikovoje.

    Lietuviai nuo rungtynių pradžios buvo aktyvesni ir 20 minutę išsiveržė į priekį – po kampinio smūgiu galva pasižymėjo Simonas Stankevičius. „Armėnams reikėjo taško, todėl jie stengėsi rezultatą išlyginti, tačiau mes nesiruošėme gintis ir atiduoti iniciatyvą. Stengėmės atakuoti, spausti varžovus ir tai pavyko. Sunkesnė buvo antrojo kėlinio pradžia, tačiau vėliau komanda vis labiau tikėjo“, – sakė A.Vingilys.

    57 minutę lietuvių pranašumą padidino po dar vieno kampinio atšokusį kamuolį įvartus pasiuntęs S.Stankevičius. 2:0 būtų užtekę norint aplenkti armėnus ir užimti trečią vietą, tačiau lietuviai atakavo toliau.

    Luko Pangonio smūgiuotas kamuolys atsimušė į skersinį, o 73 min. po Tado Lekecko perdavimo iš krašto S.Stankevičius įmušė trečią įvartį. Netrukus dar vienas S.Stankevičiaus smūgis sudrebino vartų konstrukciją, o prasidėjus pridėtiniam laikui puolėjas pasižymėjo tiksliu smūgiu iš baudos aikštelės preigų – 4:0.

    Lietuva, Armėnija ir Velsas atrankos turnyrą baigė surinkusios po tris taškus, tačiau lietuviams užimti antrą poziciją leido geresnis tarpusavio dvikovų įvarčių santykis 4:2.
    Panašu, kad turim jaunąją pamainą ir dar vieną Stankevičių

    Komentuoti:


  • HSV
    replied
    Vienas iš realiausių pretendentų treniruoti rinktinę...

    A.Skarbalius neketina laužtis pro Lietuvos futbolo rinktinės duris

    http://www.lrytas.lt/-13190867391318...%97s-duris.htm

    Komentuoti:


  • Wycka
    replied
    Parašė deep'as Rodyti pranešimą
    Wycka ar tu cia apie futbola Lietuvoje? Daugybe mano kartos zaideju mete futbola sulauke 16 - 18 metu amziaus del to kad nemate perspektyvu zaisti ir kaip nors is futbolo pragyventi. Liko zaisti ir dabar rinktineje zaidzia tik tie kurie buvo pasisvente futbolui, bet toli grazu ne geriausi.
    Jap, bet gal čia per daug išsiplepėjau. Ne visiems sportininkams pasiseka. Kalbu apie pinigus, kuriuos klubai moka dubleriams, o jie paprastai būna 15-18 metų amžiaus. Beje, kaip tik tokius futbolininkus verbuoja NVS šalys. O apie futbolininkų patriotiškumą sunku kalbėti, kai po prieš kelis metus pralaimėtų rungtynių Islandijai 0:3 net keli atsisakė daugiau rinktinėje žaisti, nes nebematė prasmės. O kaip įvertintumėte Lietuvos krepšininkus, jeigu šie būtų atsisakę toliau žaisti EČ-2011 po pralaimėtų rungtynių Makedonijai?

    Komentuoti:


  • deep'as
    replied
    Parašė Wycka Rodyti pranešimą
    Nenormalu, kad nepilnamečiams jau mokami tūkstantiniai atlyginimai, o jie dar jokių rezultatų nerodo. Baigiasi tuo, kad jie nei normaliai mokykloje pamokas lanko ar kažką išmoksta, nei didžiais futbolininkais tampa. Kažkodėl krepšininkai sugeba ir universitetus baigti, ir NBA pažaisti, net JAV rinktinei pasipriešinti.
    Wycka ar tu cia apie futbola Lietuvoje? Daugybe mano kartos zaideju mete futbola sulauke 16 - 18 metu amziaus del to kad nemate perspektyvu zaisti ir kaip nors is futbolo pragyventi. Liko zaisti ir dabar rinktineje zaidzia tik tie kurie buvo pasisvente futbolui, bet toli grazu ne geriausi.

    Komentuoti:


  • Wycka
    replied
    Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimą
    Nu ir ką tu ten kviesi? Tuos pačius iš U21, kurie net nuo Maltos bendraamžių gaut sugebėjo? Yra ten vienas kitas talentingesnis veikėjas su padoria ateitim vyrų rinktinėje (kaip kad Eliošius ar Vaitkūnas), bet bendras vaizdas gan liūdnas ir kažkokio rezultatų šuolio dėl to, kad ateis kažkokia talentų karta neverta laukti. Kitas dalykas, kad ir su dabartiniais žaidėjais galima pasirodyti padoriai jei gerai išnaudosi savo stiprias puses, bet tam reikia trenerio, o ne plytos pavidalo galvą nešiojančios jo imitacijos.
    Jaunų futbolininkų tarpe pastebiu ankstyvą sužvaigždėjimą, kurio gerokai mažiau krepšininkų tarpe. Dėl Eliošiaus... hmmm, prieš kelis metus jis tebuvo „dydelia“ žvaigždutė, ir pats abejojo savo kaip futbolininko perspektyva. Na, žmonės keičiasi. Vaitkūną mažiau pažįstu. Novikovas, jeigu pamirštų savo žvaigždiškumą, būtų itin geras futbolininkas. Aišku, gero trenerio Lietuvos rinktinei oi kaip reikėtų, tebūnie ir užsienietis. Tačiau vistiek manau, kad su dabartinėmis „futbolo legendomis“ tiems, kam per 30, dabar pats laikas atsisveikinti. Na galima palikti kokį ne daugiau vieną dar rodantį rezultatus, kad būtų autoritetas jaunesniems, gal dar trenerio dešinioji ar kairioji ranka, bet tik tam. Tuo pačiu reikia keisti dabartinę futbolo pamainos ruošimo tvarką. Nenormalu, kad nepilnamečiams jau mokami tūkstantiniai atlyginimai, o jie dar jokių rezultatų nerodo. Baigiasi tuo, kad jie nei normaliai mokykloje pamokas lanko ar kažką išmoksta, nei didžiais futbolininkais tampa. Kažkodėl krepšininkai sugeba ir universitetus baigti, ir NBA pažaisti, net JAV rinktinei pasipriešinti.

    Komentuoti:


  • Petrozilijus Cvakelmanas
    replied
    Parašė Wycka Rodyti pranešimą
    Vis tiek anksčiau ar vėliau turi ateiti kartų kaita. Gal jau laikas atsisveikinti su >30 futbolininkais, pasikviesti į jų vietą 17-22 metų jaunuosius žaidėjus. Gerus metus atrodysime statistiškai liūdnai ir toliau, bet neatlikus drastiškų reformų murkdymasis purve beveik garantuotas.
    Nu ir ką tu ten kviesi? Tuos pačius iš U21, kurie net nuo Maltos bendraamžių gaut sugebėjo? Yra ten vienas kitas talentingesnis veikėjas su padoria ateitim vyrų rinktinėje (kaip kad Eliošius ar Vaitkūnas), bet bendras vaizdas gan liūdnas ir kažkokio rezultatų šuolio dėl to, kad ateis kažkokia talentų karta neverta laukti. Kitas dalykas, kad ir su dabartiniais žaidėjais galima pasirodyti padoriai jei gerai išnaudosi savo stiprias puses, bet tam reikia trenerio, o ne plytos pavidalo galvą nešiojančios jo imitacijos.

    Komentuoti:


  • Wycka
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Būkim atviri, ir sudėtis viena silniausių, žaidžia jau pagyvenę žaidėjai, kurie ir seniau nebuvo kažkas ypatingo, o tarp jaunų irgi nelabai atsiranda žvaigždžių. Taip, kad visko ant trenerio versti manau nereiktų.
    Vis tiek anksčiau ar vėliau turi ateiti kartų kaita. Gal jau laikas atsisveikinti su >30 futbolininkais, pasikviesti į jų vietą 17-22 metų jaunuosius žaidėjus. Gerus metus atrodysime statistiškai liūdnai ir toliau, bet neatlikus drastiškų reformų murkdymasis purve beveik garantuotas.

    Komentuoti:


  • Petrozilijus Cvakelmanas
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Būkim atviri, ir sudėtis viena silniausių, žaidžia jau pagyvenę žaidėjai, kurie ir seniau nebuvo kažkas ypatingo, o tarp jaunų irgi nelabai atsiranda žvaigždžių. Taip, kad visko ant trenerio versti manau nereiktų.
    Taip, žaidėjų meistriškumas nėra kažkoks stebuklingas ir dėl fakto, kad nepatekom į čempionatą plaukų nusirauti nevertėtų, bet už pačią žaidimo kokybę treneris tikrai atsakingas. Puolime visiškai jokios minties ir jokio plano kaip reiktų žaisti, varžovų žaidimas irgi turbūt nelabai analizuojamas, gynyboj organizacijos tuo labiau nerasta. Net nupurto prisiminus rungtynes Hampdene, kai škotai (kurių futbolas dabar irgi visiškoj uodegoj) grynai dėl komandinių mūsų klaidų turėjo tiek progų, kiek per tris mačus patys nesusikurtų.

    Komentuoti:

Working...
X