Vilniuje vakar pro vieno restorano stiklą švietėsi didelė Prancūzijos vėliava, daugiau nieko nepastebėjau. Turbūt jų iš viso nėra daug, o ir neišsiskiria taip kaip škotai su nacionaliniais drabužiais.
Buvau prancūzų treniruotėj Tikėjausi, kad bus kaip dažniausiai - treniruočių metu žiūrovams tribūnos atviros. Šįkart stadionas uždarytas. Perlipom per įėjimo tvorą ir atsisėdom tamsioj vietoj po viršutinėm tribūnom Taip stebėjom jų treniruotę iš arti gal 20 min., kol eidamas pro šalį mūsų nepamatė apsauginis ir neišvijo Paskui stovėjom prie tarnybinio įėjimo su prancūzų fanais, kurių čia buvo apie 15, su savu transportu. Pro pat praėjo Makelele, Thuramas, Cisse, Sagnolis, Malouda, Domenechas, gaila neturėjau kokio lapelio ar pan. autografams
Nusipirkau visdėlto paskutinę minutę abonementą už 150 + nemokamai šaliką davė Dabar bent rami galva, kad 5 rungtynės už normalią kainą ir dar abu WC finalininkus žaidžiančius gyvai pamatysiu
Nežinau, kur visi prancūzų fanai, bet šiandien (penktadienį) tris mieste mačiau. Nors pusdienį prašlifavau miestą (Kauną).
Ar visi Vilniuje, ar tiesiog nosies į lauką nekiša? Ar jų nėra?
fanai žaidė fūlę Galutinio nežinau bet pradžioj vedėm 1:0, poto 1:1 ir berods dar spėjo įmušt mum pagrindinis mano dėmesys buvo gretimoje aikštėje
Nežinau, kur visi prancūzų fanai, bet šiandien (penktadienį) tris mieste mačiau. Nors pusdienį prašlifavau miestą (Kauną).
Ar visi Vilniuje, ar tiesiog nosies į lauką nekiša? Ar jų nėra?
Vakar centre nė vieno nepastebėjau. Škotų čia buvo per akis, matyt prancūzai taip gausiai nelydi savo komandos svetur (arba bent jau Lietuva jų nedomina). Kaip sako komentatoriai, prancūzų fanų gal nė 1000 nėra
Kolkas normaliai laikomės, graži proga buvo, deja... Na sėkmės mūsiškiam antram kėliny
nelabai suprantu, kodėl neimamas į rinktinę velička? kiek dar golų jis turės įmušt škotijoj, kad liubinskas jį atsimintų? karčemarskas nepasišiūkšlino, tiesiog gynėjai paleido anelką... iš esmės aukšto lygio rungtynės, smagu, gaila kad prasileidom...
aš tai pasakysiu, - va kuo skiriasi televizijų kultūra. rungtynės baigėsi, mūsiškiai fit fit ir išjungė, žiūrėk reklamą. o eurosportas ir geriausius gabalus parodė dar kartą, ir intervą su prancūzų treneriu. (na, dviejų televizijų vienu metu nežiūrėjau, atsiprašau, jei po reklamos buvo grįžta, bet kiek žinau mūsų transliacijų pobūdį...)
aš tai pasakysiu, - va kuo skiriasi televizijų kultūra. rungtynės baigėsi, mūsiškiai fit fit ir išjungė, žiūrėk reklamą. o eurosportas ir geriausius gabalus parodė dar kartą, ir intervą su prancūzų treneriu. (na, dviejų televizijų vienu metu nežiūrėjau, atsiprašau, jei po reklamos buvo grįžta, bet kiek žinau mūsų transliacijų pobūdį...)
už tokius dalykus reikia nulinčiuoti visus lietuvos televizijų režisierius. aš garantuoju, kad ULEB finalą žiūrėsiu per Eurosport2, nes ten nekiša tos suš***** reklamos
nu ka aš galiu pasakyt - lietuviai tikrai moka žaisti futbolą! tik įmušti nelabai
Ane Kad sunkiai sugebedavo bent tris tiksliu perdavimus vienoj atakoj atlikt. Jei nebuciau sirges uz lietuvius, butu buvusios nuobodziausios matytos rungtynes per labai ilga laika
...tiesa pasakius man irgi didelio įspūdžio nepaliko žaidimas,pasivaro kaip nors iki vidurio ir spiria į priekį,gal kas pasigaus jei ne Lietuva žaistų,tai įdomumo nulis
Comment