Jau geriau ne apie artejanti WC ar visokius Liverpoolius su Heartsais diskutuotumet, o apie lietuviska futbola. Vistik toks yra ir kai kam jis kur kas idomesnis nei Hearts'ai ar anglu futbolas.
Ar kas nors is cia esanciu nors kartais lankosi Lietuvos stadionuose? Gal netgi yra "aktyviu" kurios nors komandos gerbeju, ultru?
Prieš koki 5 metus , kai dar Kėdainių Nevėžis ne taip "lameriškai" žaisdavo tai dar nueidavau pažiurėti, bet dabar tikrai nelabai susidomėjimo yra. Nieko įspūdingo lietuviškame futbole, provincijos lygis
Ar kas nors is cia esanciu nors kartais lankosi Lietuvos stadionuose? Gal netgi yra "aktyviu" kurios nors komandos gerbeju, ultru?
Dažnai vaikštau į Vėtros rungtynes, taip pat buvau abiejose kai žaidė Žalgiris ir Vilnius. Man patinka Vėtros stadionas ne taip kaip žalgirio, rungtynes gali stebėti nenutoles nuo aikštės ir vaizdas visai kitoks. Palaikau Vėtrą nes manau kad ji turi realiausius šansus patekti į Baltijos lygą iš visų Vilniaus komandų , taip pat ir Žalgirį . Na o Vilnius su savo brazilais ir prastu nerezultatyviu žaidimu atrodo beviltiškai
Bandė mane į „Ekrano“ ultras kabint, turėjau kelis pažįstamus, tačiau susipažinau tik tą vasarą, po kurios išvykau į Vilnių, tad neteko į jų veiklą įsitraukt
Šį sezoną dar nebuvau stadione, o pernai porą kartų lankiausi
O domėtis domuosi visada
Žinau, pateko šiemet su Watfordu Lietuvišku klubu yra daug, bet jie yra rubbish Lietuviai žaidža krepšini, valgo cepelinus ir bando pasaulyje tuo pagarset
"I'd waited long enough. I fucking hit him hard. The ball was there (I think). Take that you cunt. And don't ever stand over me sneering about fake injuries."
Comment