Parašė Čikupakas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie pieno produktus
Collapse
X
-
Reikia atsižvelgti ir į aplinką, kurioje gyvenama. Jei eskimą maitinsi indiškais vegetariniais patiekalais, jam greičiausiai baigsis blogai. Jei indą maitinsi ruonio mėsa ir taukais, jam turbūt taip pat baigsis blogai.
Komentuoti:
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNemanau. Kiek žinau, tai soja ir riešutai yra žinomi kaip mėsos pakaitalai.
Komentuoti:
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąAr žuvis (+ ikrai) yra tinkamas mėsos pakaitalas?
Komentuoti:
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąEsmė tame, kad tarkim vietoj mėsos yra pasirenkamas pakaitalas, kuriame yra visi tie patys žmogui reikalingi elementai ir nėra tiek daug kenksmingų.
Komentuoti:
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąVegetarizmas yra principo dalykas. Esmė tame, kad tarkim vietoj mėsos yra pasirenkamas pakaitalas, kuriame yra visi tie patys žmogui reikalingi elementai ir nėra tiek daug kenksmingų.
Žodžiu nėra čia ko išradinėti dviračio - esam visaėdžiai, tai ir valgom viską. Prieš gamtą nepakovosi.Paskutinis taisė bebop; 2011.06.16, 20:11.
Komentuoti:
-
2 mln. metų žmogus beveik nevartojo "piramidės" pagrindo. Gausiai (pagal galimybę) valgė žvėrienos, žuvies, bet ne pieno, aišku.
Komentuoti:
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąTai kaip ir pats parodei - PILNAVERTĖ mityba (matai kaip gražiai trečiame aukšte puikuojasi mėsa). Nebent tu nežinai, kas yra vegetarizmas.
Komentuoti:
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąAr neužtenka žinoti vien tai, kad vegetarai daug mažiau serga vėžiu, širdies ir kraujagyslių ligomis, diabetu ir kt. Tai pagrindinės ligos, nuo kurių kenčia išsivysčiusios šalys. O kenčia todėl, kad valgo viską iš eilės ir po daug. Niekas nesiginčija, kad žmogus gali valgyti viską, bet ne visas maistas turi vienodą poveikį. Vien nutukimas pakloja pamatus krūvai ligų. O tunkama tikrai ne nuo salotų.
Labai esi supykes ant tu reklamu, kad pienas sveika, tad bandai visaip irodyt, kad jis kenkia, bet beveik nei vieno argumento nepateikei (pateikei daug argumentu, tik, kad naudos neduoda, bet ne, kad kenkia)
Komentuoti:
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąVisos klasikinės teorijos kaip tik sako, kad teisingai suderintas vegetarizmas žmogui yra sveika. Neišradinėkim dviračio ir nekurkim sąmokslo teorijų.
rimtas šaltinis:
Atvaizdas
Komentuoti:
-
Parašė mag Rodyti pranešimąTai ir taip teisingai suderinta mityba, nebutinai vegetarizmas yra sveika
Komentuoti:
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąPateik man įrodymų, rimtų medicininių tyrimų. Nes kiek aš skaičiau, vegetarizmo nauda menkai įrodytaPropoguotojai gali teigti viską, o dažnai žmonės tą ir perima. Nebent jau mano žinios pasenusios. Medikai visada pasisako už PILNAVERTĘ mitybą.
P.S. Prašyčiau remtis rimtais, recenzuojamais žurnalais, svetainėmis, straipsniais.
rimtas šaltinis:
Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.06.16, 19:17.
Komentuoti:
-
Kai turėsiu daugiau laiko, sukursiu platesnę temą apie mitybą ir sveikatą, jei tokios nėra, kad nebūtų didelių nukrypimų nuo pieno temos.
Komentuoti:
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąAr neužtenka žinoti vien tai, kad vegetarai daug mažiau serga vėžiu, širdies ir kraujagyslių ligomis, diabetu ir kt. Tai pagrindinės ligos, nuo kurių kenčia išsivysčiusios šalys. O kenčia todėl, kad valgo viską iš eilės ir po daug. Niekas nesiginčija, kad žmogus gali valgyti viską, bet ne visas maistas turi vienodą poveikį. Vien nutukimas pakloja pamatus krūvai ligų. O tunkama tikrai ne nuo salotų.Propoguotojai gali teigti viską, o dažnai žmonės tą ir perima. Nebent jau mano žinios pasenusios. Medikai visada pasisako už PILNAVERTĘ mitybą.
P.S. Prašyčiau remtis rimtais, recenzuojamais žurnalais, svetainėmis, straipsniais.Paskutinis taisė bebop; 2011.06.16, 18:45.
Komentuoti:
-
To dar niekas neįrodė
Komentuoti:
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąMan įdomu ar buvo kasnors susirge kai išgerė katik pamelšto pieno, visa gyvenima gyvenu kaime vartoju pieno produktus labai minimaliai termiškai apdorotus, ir nesergu jokiomis neaiškiomis ligomis, nebijau gerti šviežia pieno, net nekyla mintis jį pirmiau pervirinti kelis kartus ir su vandeniu atskiesti
O laktozė sunkiai virškinama tuomet, kai žmogui trūksta fermento laktazės. Jeigu jos turi - jokių problemų. Laktazės trūkumas (laktozės netoleravimas) yra viena iš dažniausių, taip vadinamų fermentopatijų. Tada žmonės tikrai negali vartoti pieno produktų. Spėju dažnai ir kitus tuo baugina, nors sveikiems žmonės nėra ko bijoti.Paskutinis taisė bebop; 2011.06.16, 17:32.
Komentuoti:
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąDėl pieno visi argumentai mano pirmame pranešime. Jau seniai aišku, kad gyvulinės kilmės maisto produktų racione turi būti kuo mažiau.
Žmogaus dantų struktūra rodo, kad jis yra visaėdis sutvėrimas, kaip kokia kiaulė.
Ir DNR žmogaus kiaulei artimas.
Komentuoti:
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąDalinai priklauso, iki trečios klasės mano imunitetas buvo nerealus, knygutė poliklinikoj tuščia buvo. O po to prasidėjo bronchitai, plaučių uždegimai ir peršalimai. Vasara, o aš šiuo metu sergu bronchitu
Komentuoti:
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąAš manau, kad imunitetas priklauso nuo genų.
Komentuoti:
Komentuoti: