Parašė Jemelia
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Alus Lietuvoje ir svetur
Collapse
X
-
-
Pasiturintys studentai buvo, jei alų pirkdavo buteliais Mes tai pirkdavom "palaidą" 10 litrų plastmasiniais "bačiokais" Gal ir skiestas būdavo, bet vis tiek pigiau
Komentuoti:
-
-
Parašė Mi Co Rodyti pranešimąO ne, studentai tiek pinigų neturėjo, kad Žigulinį gertųPaskutinis taisė HSV; 2016.09.02, 22:01.
Komentuoti:
-
Parašė Mi Co Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
O dabar Širvenos bravoro ar tokį pavadinimą turintis alus visai gerbtinas
O šiaip nustebinai, aš irgi galvojau, kad žigulinis pats pigiausias buvo, na kaip šių dienų optima linija alus
Komentuoti:
-
O ne, studentai tiek pinigų neturėjo, kad Žigulinį gertų
Buvo geriamas va toks:
Komentuoti:
-
Tai, ką prieš kelis dešimtmečius gėrė, studentai vadindavo asilo šlapimu arba Žigulinis alus / pivo
Komentuoti:
-
Paskutiniu metu teko pabuvot Madeiroj, Korfu ir Tunise.
Madeiroj jie labai didžiuojasi savo "Coral" alum, ir čia tipo "must try". Bet skonis tai tokios skiesto vandens su biški apynių ir per daug užgazuotas
Korfu išvis netikęs alus, net pavadinimas kažkaip neįsiminė, pagrindinis berods "Ionion". Bet čia kabakuose tokį pilsto, o vat krautuvėse galima įsigyt ir visai neblogo, labiau turbūt britam pritaikyto ale "beitter ale" ir panašiai.
Na o Tunise tai išvis superinis alus, kažkaip tikrai nesitikėjau, "Celtia" berods vadinasi... Lengvas, bet pilnas skonio, labai rekomenduoju
Tai tiek pastebėjimų apie alų iš mano paskutinių apsilankymų svečiose šalyse
Komentuoti:
-
Gal Lidl bendradarbiauja su TCB Beverages, valdančia alaus daryklas Vokietijoje (Frankfurter Brauhaus ir Feldschlößchen) ir Prancūzijoje (Brasserie Champigneulles) bei gaminančia Lidl ženklo Perlenbacher alų?
http://www.tcb-beverages.com/
Komentuoti:
-
Rusijoje, Čeliabinske, gamina alų įdomiu pavadinimu - tiksliau dvi skirtingas rūšis tuo pačiu pavadinimu:
Pats gamintojas taip reklamuoja savo alų:Huinness это отличный кофейный вкус с нотками прохлады! Пей Хуиннесс и будь на позитиве!
Komentuoti:
Komentuoti: