Parašė alvarito
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Renginiai Kauno Dariaus ir Girėno stadione
Collapse
X
-
- 3 patinka
-
Muzikos prodiuseris apie J. Timberlake'o koncertą: koks skirtumas, kur futbolininkai praloš (lnk.lt)
Labai didžiulį postūmį davė Ed Sheerano koncertas. Apie Ed Sheerano koncertą visa ekonominė-muzikinė spauda rašė. Parduoti 82 tūkstančiai bilietų 3 milijonų rinkoje ir mieste, kuris turi per 300 tūkstančių žmonių. Tai dideli skaičiai.
- 6 patinka
Comment
-
Na man toks vaizdas, kad LFF nesupranta kaip veikia verslas ir jie galvoja, kad prie jų visi turi taikytis ir su jais viską tartis, kad jie čia svarbiausi. Deja, bet taip nėra.
Jei tau tikrai svarbios tos datos - eini pas operatorių ir tariesi šnekiesi konkrečiai, o ne pasakai kad jie juk žinojo kad bus langas... Nerimta kažkaip. Kaip ir visa LFF nerimta (žinoma perkeltine prasme, nes bachuriukai ten rimti ištikro), tai kitaip ir būti negali.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimąNa man toks vaizdas, kad LFF nesupranta kaip veikia verslas ir jie galvoja, kad prie jų visi turi taikytis ir su jais viską tartis, kad jie čia svarbiausi. Deja, bet taip nėra.
Jei tau tikrai svarbios tos datos - eini pas operatorių ir tariesi šnekiesi konkrečiai, o ne pasakai kad jie juk žinojo kad bus langas... Nerimta kažkaip. Kaip ir visa LFF nerimta (žinoma perkeltine prasme, nes bachuriukai ten rimti ištikro), tai kitaip ir būti negali.Paskutinis taisė subfor; 2024.09.24, 17:21.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimąNa man toks vaizdas, kad LFF nesupranta kaip veikia verslas ir jie galvoja, kad prie jų visi turi taikytis ir su jais viską tartis, kad jie čia svarbiausi. Deja, bet taip nėra.
Jei tau tikrai svarbios tos datos - eini pas operatorių ir tariesi šnekiesi konkrečiai, o ne pasakai kad jie juk žinojo kad bus langas... Nerimta kažkaip. Kaip ir visa LFF nerimta (žinoma perkeltine prasme, nes bachuriukai ten rimti ištikro), tai kitaip ir būti negali.
Vėl gi, Lietuvos futbolas yra šlamštas, bet stadiono pagrindinė funkcija yra sportas ir Lietuvos sportui turėtų būti teikiamas prioritetas.
pvz. pastato Vilnius tarptautinių standartų baseiną perduoda valdybą verslui, o tas vietoj plaukimo varžybų rengia kokius nors gangster rapo koncertus. Tada visokie kaimai sako: nu ir gerai vistiek man nepatinka plaukimas arba privatus verslas ką nori tą daro.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
O verslas statė stadioną ar savivaldybė? Jeigu savivaldybė tai būtų logiška, kad, nepaisant to jog valdymas perduotas privatininkui, stadionas turėtų tenkinti ne tik privatininko interesą daryti pinigą.
Vėl gi, Lietuvos futbolas yra šlamštas, bet stadiono pagrindinė funkcija yra sportas ir Lietuvos sportui turėtų būti teikiamas prioritetas.
pvz. pastato Vilnius tarptautinių standartų baseiną perduoda valdybą verslui, o tas vietoj plaukimo varžybų rengia kokius nors gangster rapo koncertus. Tada visokie kaimai sako: nu ir gerai vistiek man nepatinka plaukimas arba privatus verslas ką nori tą daro.
Comment
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimą
Kiek procentaliai stadione koncertu ir kiek sporto renginiu? Galima ir is akies.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimąOk. Aš tau galiu pasakyti, kas nusprendė - žmonės su tokiu jų bilietų pirkimu.
Viskas tvarkoj jeigu tu nori paklausyti rižiaus brazdinančio gitara, niekas nesako, kad jo koncertų neturėtų būti, bet tai jog dėl to neįvyko futbolo varžybos rodo valdytojų nekompetenciją, o tai, kad kažkas tokią nekompetenciją teisina rodo, kad jie yra kaimai.
Beja, patys valdytojai savo puslapy rašo, kad D&G yra...
- 1 patinka
Comment
-
Kodėl nesąmonę? Sakai, kad stadionas nepastatytas privatininko interesams, tai, vėlgi, supaprastinimas. Stadionas pastatytas lankytojams, žiūrovams, renginiams, kurie gali vykti tokioje erdvėje. Aikščių sportuoti mes ir taip turime.
Žiūrovai bilietų pirkimu sako ‘mes norime tokių renginių ir mes pasiryžę už juos mokėti nemažas sumas’, tai čia kaip ir nemažas lankytojų interesas, ar ne taip? Stadionas į koncertus išsiparduoda po 40-50tūkst., futbole pilnai užpildytas (15 000) buvo kelis kartus. Per atidaryma ir pirmą rinktinės mačą, berods. Tai čia vienas privatininko interesas? Didžiulė masė žmonių nori tokių renginių ir natūralu, kad tai nusveria riziką, kad dėl to gali neįvykti rinktinės mačas, į kurį, kaip statistika rodo, greičiausiai ir 15 000 nesusirinks. Ir aš taip sakau būdamas didelis lietuviško futbolo fanas.
Jeigu stadionas PRIVALO būti skirtas rinktinės varžyboms, tai turėtų būti numatyta koncesijos sutartyje. Aš vis dar laukiu ar LFF pateiks ieškinį valdytojui už neparuoštą rungtynėms stadioną, kolkas nieko negirdėti…
- 3 patinka
Comment
-
Neįdomu, svarbu, kad savivaldybės pastatytame stadione koncertai neturėtų trukdyti sporto renginiams.
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąStadionas pastatytas savivaldybės todėl turėtų tarnauti netik privatininko interesams.
Paskutinis taisė Lettered; 2024.09.24, 19:01.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Būtent todėl turi tarnauti pagal žmonių prioritetus, o ne ką koks random vienos sporto šakos fanatikas forume sugalvojo.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimąO aš pagalvojau kas būtų jei tarkim kažkokiu stebuklingu būdu iš World Athletics nukrenta pasiūlymas surengti Deimantinės lygos turą, bet sorry, šio pasiūlymo data sutampa su FIFA langu Kas čia tokiu atveju būtų ? ????
- 1 patinka
Comment
-
Gal tu ir teisus, jeigu kaimai taip nori tai taip ir turi būt, taupant pinigus patarčiau tą veją išviso pašalint iš stadiono.
Ne aikštę naikint reikia, o Lietuvai kaip normaliai šaliai reikia bent dviejų stadionų. Čia auksinis argumentas Vilniaus stadiono naudai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimą
Jau mažai kas pamena turbūt, kaip Kauno arenoj pavyko suderint ir ledo ritulį ir krepšinį, valdytojai lyg ir tie patys, bet istorijos panašios, prisiima renginius, bet po to kyla problemos su pažadų vykdymu. Tada turbūt ir Eurolyga ir IIHF nusileido , jei gerai pamenu IIHF nusileido daugiausiai ir leido daryt, tai ko niekad nėra buvę jų rengiamų turnyrų metu. O iš istorijų su stadionu, tai labiausiai nelinkę nusileist "dainuotojai", jei tikėt stadiono atstovo aiškinimais kaip jie stengės visaip suderint su Timberleiku.
- 1 patinka
Comment
-
Gal tu ir teisus, jeigu kaimai taip nori tai taip ir turi būt, taupant pinigus patarčiau tą veją išviso pašalint iš stadiono.
- 3 patinka
Comment
Comment