Todėl, kad rašo teisybę ir skaudžiai kerta į jautriausias vietas? Nereiktų bijoti kartais ir iš savęs pasijuokti, ne tik kitų.
Jokio skirtumo, kad jis kartais ir „teisibės“ parašo, jeigu nebesugeba straipsnio parašyti ko nors bukai nepažeminęs, aš jau nekalbu apie fb komentarus, tai kam tokią bjaurastį skaityti. Pasijuokti iš savęs tikrai sveika laikas nuo laiko, bet su patyčiomis ir žmonių žeminimu tai nieko bendro neturi. Tokie rašeivos kaip užkalniai populiarūs tik dėl to, kad daugumos lietuvių, net ir prakutusių ar išsilavinusių, mentalitetas vis dar kaip marozų, būtinai reikia kitus įvertinti ir būtinai binariškai kieti-protingi/mėmės-durniai-atmatos, o svarbiausia nepraleist progos ko nors „sukritikuoti“ feisbuke.
Pasirodo Panka dirba Lidle. Štai dėl ko senasnamas abiem taip žavisi:
Nieko keista - Lidle dirba geriausieji .
Man iš tikrųjų priimtinas šis prekybos tinklas, priimtinos jo vertybės, ir priimtinas atėjimas į Lietuvos mažmeninės prekybos rinką, kuri tikrai yra kraupi, nes prieš tai man teko vienuolika metų dirbti didmeninės prekybos įmonėje ir teko derinti sutartis su didžiaisiais prekybos tinklais, tai yra tikrai labai nekonkurencinga rinka ir laikanti už pavadėlio visus tiekėjus ir gana žiauriai su jais besitvarkanti. Todėl asmeniškai savo nuomonę sakau, kad džiaugiuosi, jog atėjo šis prekybos tinklas“, – sakė J.Panka.
Ta analizavimo pscihozė vyrauja jau gana seniai. Iš pradžių didelė mada buvo lyginti atlyginimus užsienio šalyse, o dabar YPAČ kainas (dažniausiai akcijines, su ne akcijinėmis lietuviškomis, kaip čia jau buvo minėta). O kokia išvada iš to padaroma? Jokia, tik skundžiamasi, skundžiamasi, skundžiamasi ir dar kartą skundžiamasi. Ir toliau nedirbama ir net nesistengiama nieko daryti, o pavyzdžiui geriama.
Šitas žmonių antplūdis nebūtinai reiškia neeilinį susidomėjimą, o gali slėpti pakankamai dideles socialines ir žmonių psichologines problemas. O ką Lidl... Eilinė parduotuvė.
Dar nepaminėjai, kad ir kitus skundžia... na kad negeria per dienas, kažką veikia, tvarkosi - kitaip sakant nervina. Ar bandėt kas nors patvarkyti aplinką priešais savo būsto langus? Taigi iškart iškvies policiją, kad čia kažkoks išsišokėlis be leidimo dulkes kelia. Eitų geriau pastovėt eilėj pigaus alaus nusipirkt
Comment