Aš irgi nustebau, turint omeny, kad tamstai Lidl'as yra "visiškai neįdomus", tu apie tai "nieko neskaitai", "nieko nežinai" ir, lyg to dar būtų negana, "apskritai nesi apie jokį Lidl'ą nieko girdėjęs".
Kas dar tamstai neįdomu? Ko nežinote? Kas nejuokinga? Ko nemokate? Nesuprantate? Visiems labai knieti sužinoti, nes dar yra nemažai temų, kur apie tai neinformavote.
Aš irgi nustebau, turint omeny, kad tamstai Lidl'as yra "visiškai neįdomus", tu apie tai "nieko neskaitai", "nieko nežinai" ir, lyg to dar būtų negana, "apskritai nesi apie jokį Lidl'ą nieko girdėjęs".
Ką tu čia kliedi?
Ir skaitau, ir žinau, ir ne tik girdėjęs, bet ir apsilankęs ne Lietuvoje esu.
Humoras ir buvimas iš Kauno yra mutually exclusive.
Parašė Gator
O john intencija visai kita buvo.
Na ok, kad jau demaskavai, tai prisipažinsiu. Mano intencija buvo sutrypti, sumenkinti bei išniekinti Kauną. O tai kelia sopulius ir butthurt'ą grynakraujams Kauno Liaudies Demokratinės Respublikos patriotams, kurie ateina į random temas dėl to paraudoti. Pataikiau?
Na ok, kad jau demaskavai, tai prisipažinsiu. Mano intencija buvo sutrypti, sumenkinti bei išniekinti Kauną. O tai kelia sopulius ir butthurt'ą grynakraujams Kauno Liaudies Demokratinės Respublikos patriotams, kurie ateina į random temas dėl to paraudoti. Pataikiau?
Taip, būtent apie šitą kvailą sarkazmą ir kalbėjau
sveiki, protingieji kurmiai. bevartant fb ir matant kaip vystosi "kalafiorų revoliucija ir kad jau sklinda reklaminiai plakatėliai su 4 prekybcentrių logo ir siūlymais juose 3 dienas nepirkti(kokia prasmė, jei po to perki daugiau?). taigi gaunasiį domus sutapimas, kad veikiantys prekybcentriai verčiami baubais... kas mus išgelbės nuo tų baubų? :-)
Comment