Dar toks aptarnavimas buvo Marks&Spencer, dar beveik toks Peek&Cloppenburg
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Gal kas jau turi tokias stakles nusipirkęs? Įdomu, kaip kokybė? Kaina tai labai vilioja.
Daugiafunkcės skersinio ir pleištinio pjovimo staklės MPKZ 2000 A1
https://www.lidl.lt/lt/Pasiulymai-35...rticleId=35515
Comment
-
Pasiskundžiau, kad nėra prekyboje kvietinio alaus, tai iš pradžių glušė agentė atrašė apie aromatizuotą, nors aš tokio žodžio neminėjau. Tada teko linką iš jų puslapio nusiusti. Atrašė, kad:
dėkojame už Jūsų paklausimą dėl kvietinio alaus, deja, šiuo metu, šios prekės savo asortimente nebeturime. Jūsų prekės pageidavimą persiuntėme atsakingiems asmenims. Jūsų pageidaujamo produkto pakartotinis įtraukimas į Lidl asortimentą bus svarstomas ir reikia tikėtis, kad jis vėl atsiras mūsų parduotuvėseNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąLidl tikslinis pirkėjas - apsiperkantieji po darbo/savaitgaliais vidutinio ir mažo biudžeto pirkėjai. Centras ir Senamiestis gyvena iš turistų ir pramogauti ateinančių miesto gyventojų.
Comment
-
Lidl tikslinis pirkėjas - apsiperkantieji po darbo/savaitgaliais vidutinio ir mažo biudžeto pirkėjai. Centras ir Senamiestis gyvena iš turistų ir pramogauti ateinančių miesto gyventojų.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąDažnai perku Lidl'e ir Rimi. Kontingentas net vizualiai skiriasi.
Kitas dalykas, kad Lidl turi kur kas aukštesnius klientų aptarnavimo standartus, nei likę supermarketų tinklai. Na ir tokie dalykai kaip geresnis darbo užmokestis darbuotojams ir gebėjimas civilizuotai sutvarkyti aplinką. Daliai pirkėjų tai svarbu.
Paskutinis taisė John; 2019.07.23, 06:12.
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąLidl tikslinis pirkėjas - apsiperkantieji po darbo/savaitgaliais vidutinio ir mažo biudžeto pirkėjai. Centras ir Senamiestis gyvena iš turistų ir pramogauti ateinančių miesto gyventojų.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Kitas dalykas, kad Lidl turi kur kas aukštesnius klientų aptarnavimo standartus, nei likę supermarketų tinklai. Na ir tokie dalykai kaip geresnis darbo užmokestis darbuotojams ir gebėjimas civilizuotai sutvarkyti aplinką. Daliai pirkėjų tai svarbu.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Vis galvoju, kuo tie Lidl standartai tokie fantastiški? Bent jau vidiniame parduotuvės lygyje? Man kaip eiliniam pirkėjui kažkaip nekyla toks įspūdis. Ypač Karoliniškių LIDL dažnai netvarka išsiskiria prieš visus gausius kaimynus "žemo lygio" konkurentus (gal išskyrus Norfa-Kometa, rajonas tas pats).
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Vis galvoju, kuo tie Lidl standartai tokie fantastiški? Bent jau vidiniame parduotuvės lygyje? Man kaip eiliniam pirkėjui kažkaip nekyla toks įspūdis. Ypač Karoliniškių LIDL dažnai netvarka išsiskiria prieš visus gausius kaimynus "žemo lygio" konkurentus (gal išskyrus Norfa-Kometa, rajonas tas pats).
Ir ką minėjo dsanto.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Kalbu apie aptarnavimo standartus. Pabandyk grąžinti prekę Lidl, Rimi ir (ypač) Maximoje. Suprasi, ką turiu omeny. Ypač jei neturi čekio ar jei atsiranda kitokių probleminių situacijų.
Ir ką minėjo dsanto.
Aš atkreipiau dėmesį į tvarką. Pradedant pandusu, kuris atrodo nevalytas savaitę ar daugiau. Lidle daržovių skyriuje bardakas, apšnerkšta. Nekalbu apie lovius su išdrabstytomis pramoninėmis prekėmis (čia kiek suprantu išmintinga strategija). Bet net ir darbuotojai pakankamai jauni, bet jau sugadinti. Aš suprantu, kad salės darbuotojas nieko neišmano apie prekes, bet net senyva pardavėja Maximoje ar Rimi yra paslaugesnė. Nepatinka, kad klausiu kažko - gerai daugiau nebeklausiu.Paskutinis taisė Sula; 2019.07.23, 08:29.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąPedoyellow spalvos golfo vairuotojas itin gerai išmano to šiukšlyno aptarnavimo standartus.
Comment
-
Skirtumas nebent tas, kad Lidl'as greičiausiai neatrodys kaip bomžynas, priešingai nei ta Maxima šalia Novotelio.
Vis galvoju, kuo tie Lidl standartai tokie fantastiški? Bent jau vidiniame parduotuvės lygyje? Man kaip eiliniam pirkėjui kažkaip nekyla toks įspūdis.
Aš atkreipiau dėmesį į tvarką. Pradedant pandusu, kuris atrodo nevalytas savaitę ar daugiau. Lidle daržovių skyriuje bardakas, apšnerkšta.Paskutinis taisė senasnamas; 2019.07.23, 09:07.
- 2 patinka
Comment
-
„Lidl“ aplenkė „Rimi“: per metus išaugo penktadaliu
Mažmeninės prekybos bendrovės „Lidl Lietuva“ audituota apyvarta 2018 finansiniais metais pasiekė 368 mln. Eur be PVM ir buvo 23,5% didesnė nei 2017 m. (298 mln. Eur).
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimą„Lidl“ aplenkė „Rimi“: per metus išaugo penktadaliu
Plačiau: https://www.vz.lt/prekyba/2019/07/26...#ixzz5umHxNQ3UAZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
Comment