Vaniliniai ledai visada yra tik su trupučiu pieno ir daug vandens bei cukraus, visada siūlau pirkti ledus, kur parašyta "plombyras", tada bus aišku, kad čia normalūs skanūs ledai iš tikros grietinėlės, o ne "pieno skonio" vandens.
Aš išvis nedaug ledų valgau Lidle visai skanus Balino plombyras vafliniame indelyje, tai yra Dadu kitame įpakavime Norėjau paragauti ir tų Lidl vanilinių dideliame įpakavime, tai nusipirkau. Galiausiai buvo įdomu palyginti su Optima linija Kaip sakė Gator, reikia lyginti privačius ženklus su privačiais ženklais. Bet, kaip šis atvejis parodė, miltų su pjuvenom nederėtų lyginti
Aš išvis nedaug ledų valgau Lidle visai skanus Balino plombyras vafliniame indelyje, tai yra Dadu kitame įpakavime Norėjau paragauti ir tų Lidl vanilinių dideliame įpakavime, tai nusipirkau. Galiausiai buvo įdomu palyginti su Optima linija Kaip sakė Gator, reikia lyginti privačius ženklus su privačiais ženklais. Bet, kaip šis atvejis parodė, miltų su pjuvenom nederėtų lyginti
Taip, šitie ledai Lidl'e patys skaniausi, nors ir brangiausi, kitokių net neperku. Maxima turi savo analogiškus už pan. kainą.
Aš turėjau omeny tuos paprastus Balino po 0,24 € Neatkreipiau dėmesio, kad yra ir su įdaru O jau tie Optima ledai kokie šlykštūs Ten ne tik kad vanilės nesijaučia, ten nieko nesijaučia Kaip Briedis sakė, ar neteks išmesti pusės, tai tikrai man tokia mintis kilo juos bevalgant, bet suvalkietiškas kraujas neleido išmesti, tai pabaigiau atbulais dantim
Ledams, beje, 30 % nuolaida. Ledai Klasika 1000 ml / 500 g iš tiesų kainuoja 2,43 €.
Įdomu ar yra bepročių, kurie šitą "ledų dešrą" perka už tokią kainą. Kažkada seniau, kai dar buvo Litas, tai toks dalykas kainuodavo berods iki 5 Lt (jei ne dar mažiau).
Įdomu ar yra bepročių, kurie šitą "ledų dešrą" perka už tokią kainą. Kažkada seniau, kai dar buvo Litas, tai toks dalykas kainuodavo berods iki 5 Lt (jei ne dar mažiau).
Tai va, aš dar tais "lietuviškais" laikais ją kartais ir nusipirkdavau, todėl apakau, kai pamačiau, kiek dabar kainuoja Maximoj Prismoj pigiau, 2,02 €, bet vis tiek daug.
Mačiau, kad kažkas rašė, jok lidl atsidarė per bananų sezoną dėlto pardavinėja bananus pigiau ir didele akcija darė, tai norėjau pasakyti, kad bananai neturi sezono.
Kaip sakė Gator, reikia lyginti privačius ženklus su privačiais ženklais. Bet, kaip šis atvejis parodė, miltų su pjuvenom nederėtų lyginti
Taip pat aš pabrėžiau, kad svarbu sudėtis lyginti. SP grietinės pavyzdyje sudėtys tos pačios, ledų pavyzdyje - skiriasi. Žodžiu neiškraipyk mano minties
Taip pat aš pabrėžiau, kad svarbu sudėtis lyginti. SP grietinės pavyzdyje sudėtys tos pačios, ledų pavyzdyje - skiriasi. Žodžiu neiškraipyk mano minties
Atsiprašau Bet grietinės sudėtį palyginti sunku, jei nežinai gamintojo Nors gi galima palyginti energetinę sudėtį. Idėja
Iki bananams pakeitė kainą (ne akcija) - 0.99 Eur...
Mama sakė, kad po Lidl atėjimo Iki Cento pienas atpigo nuo 0,50 € iš pradžių ar iki 0,44 €, o dabar lyg 0,41 € kainuoja. Batoną Cento atpigino nuo 0,23 € iki Lidlo kainos - 0,22 €
Comment