Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ar gerai, jei baltijos sporto lygos susijungtų?

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Ar gerai, jei baltijos sporto lygos susijungtų?

    Vat dabar perskaičiau straipsnį apie tai, kad Elektrėnų "Energija" jau įžengė į Latvijos pirmenybių pusfinalį.

    Taigi tuo pačiu iškilo jau kažkada eskaluotas pamąstymas, ar įvairios Latvijos ir Lietuvos ar net Estijos sporto lygos galėtų paprasčiausiai susijungti? Juk pagalvojus, sportui nuo to regis būtų tik į naudą, kadangi atsirastų didesnė konkurencija, transporto problemos regis nedidelės ir be to atsirastų proga įspirti savo kaimynams į užpakalį

    Na, tai kokie jūsų pamąstymai?
    Mano galerija Flickr'yje

    #2
    Na man kazkaip tai neypac rupi , bet siaip buciau uz.

    Comment


      #3
      Aš irgi sportu per daug nesidomiu, tačiau latviams ir estams visai nieko būtų į kaulus duot Taigi balsuoju

      Comment


        #4
        gautume man atrodo nuo latvių ir estų futbole bei ledo ritulyje bet šeip gal ir nieko ideja būtų, ypač sujungti tokias "nepopuliaras" sporto šakas.. būtų daugiau komandų, didesnė rinka, taip kad aš irgi už.

        Comment


          #5
          Na, čia aš galėčiau biški daugiau apie futbolą papasakot. Tai va...jau prieš kėlis metus buvo eskaluojama ši tema ( sujungti futbolo lygas). Šiuo klausymu ypač aktyviai reiškėsi Skonto savininkas, tačiau estai buvo prieš, o lietuviai, tai taip neutraliai laikėsi. Aišku, aš būčiau visom keturiom už, nes kai Klaipėdos "Atlantas" žaidžia namuose, tai praktiškai nepraleidžiu rungtynių. Dabar LT lygoj komandų kiekis nesiekia nė 10 ir taip tik 3-5 yra stipresnės. Kitos - "vaikų" komandos. Tai išties butu labai įdomu žiūrėti, kai kapojasi tavo mylima komanda su kokiais latviais ar estais. Daug daugiau žiūrovų atsirastų. Deja, UEFA pareiškė, jog jei sujungsim mes savo lygas, tuomet nugalėtojai ir prizininkai negalėtu dalyvauti UEFA rengiamuose čempionų lygos turnyruose, intertoto ir t.t. , o tenais yra dideli pinigai.

          Comment


            #6
            Buvo BBL ir užsilenkė.

            Comment


              #7
              Vis kyla ir gesta kalbos apie tai (kaip ir sitoj temoj ). Olandijoj ir Belgijoj tas pats, o pastaruoju metu didieji futbolo klubai rimtai vel pradejo ja judint. Gal ilgainiui susijungs, butu paskata musiskiams irgi 100-aji karta apie tai prakalbt.

              Comment

              Working...
              X