Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie lytines orientacijas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė John Rodyti pranešimą
    Kad pedofilija yra seksualinė orientacija per se, tai faktas: juk tai susiję su individo seksualumu ir su jo orientacija, kad ir kokia ji bebūtų.

    Kur kas svarbesnis klausimas yra, ar tai legalu, ar priimtina iš biologinės-anatominės perspektyvos ir ar priimtina iš moralinės perspektyvos. Atsakymai į visus šiuos klausimus yra ne, dėl ko pedofilijos lyginimas su mums įprastomis seksualinėmis orientacijomis yra nekorektiškas.
    Reikia pridurti, kad ir homoseksualumas iš biologinės-anatominės ir moralinės perspektyvos taip pat nepriimtinas.

    Parašė amiko Rodyti pranešimą
    Atrodo jau išsiaiškinome, kuo skiriasi pedofilai nuo homoseksualų. Gal nesi mažas vaikas, kuriam reikėtų vieną per tą patį kalbėt. O jei negali su tuo susitaikyti, tai geriau nedemonstruok čia savo kvailumo ir patylėk.

    Kvaila lyginti homoseksualus su pedofilais, kai daugelis pedofilų yra būtent heteroseksualūs.
    Pedofilai ir homoseksualai tai vieno medžio vaisiai. Tik vieni daugiau supuvę, kiti mažiau.

    Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
    /\

    Na, kiek aš žinau, tai pedofilija nėra seksualinė orientacija. Gamtos jau yra taip surėdyta, kad žmogus gali turėti tik dvi seksualines orientacijas - seksualiai gali traukti vyrai arba moterys. Heteroseksualumas, homoseksualumas, biseksualumas ir t.t. yra tos seksualinės orientacijos, kurios mus traukia prie vyrų ar moterų. Tačiau žmogus, turėdamas seksualinę orientaciją (pvz. traukia moterys), taip pat turi ir tam tikrą skonį. T.y. gali traukti aukštos ar brunetės. Tačiau be to jisai gali turėti ir kažkokį polinkį, fetišas, seksas su nepažįstamais, seskas viešoje vietoje ir t.t. Tačiau to viso kraštutinumai yra visi tie iškrypimai, kaip zoofilija, nekrofilija, pedofilija ir pan. Tikrais pedofilais berods yra tik maža dalis tų pedofilų, dauguma išnaudoja vaikus ne dėl to, kad jie juos seksualiai trauktų, o dėl to, kad vaikas yra gležna asmenybė, nelabai galinti tam pasipriešinti. Tačiau ir heteroseksualai, ir fetišistai, ir pedofilai ir netgi zoofilai turi seksualines orientacijas, kas yra pagrindas, ir juos seksualiai traukia vyrai ar moterys.

    Kas dėl straipsnio apie pedofilija, tai užtenka vien autorių pasižiūrėti - Marius Kundrotas, gerai žinomas neonacistas. Tokiu šaltiniu pasitikėti negalima, nes visas darbas yra labai tendencingas, ieškoti kabliukų apie homoseksualus, rases, žydus ir t.t., kad juos po to galima būtų sumenkinti. Pasaulis yra labai didelis ir kažkuriam pasaulio krašte vistiek galima rasti vienokį ar kitokį kabliuką, tada belieka jį pateikti kaip taisykle ir sukelti paniką. Vakarų pasaulyje pedofilija nėra ir nebus toleruojama.
    Taigi buvo pateiktas angliškas straipsnis.

    Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
    Neisivaizduoju is kur trauki siuos straipsnius .
    O tu tikriauisiai be "LGBT News" nieko daugiau neskaitai?

    Parašė Taut. Rodyti pranešimą
    Kūrėjas, turbūt, baigęs viešuosius ryšius. Tokia tematika filmui Lietuvoje reklamos nereikės. Jei priims komerciniai kino teatrai, režisieriui einant iš banko nuo jo skraidys banknotai.
    Kas tą šūdą eis žiūrėti? Nebent sugebės prastumti Švietimo ministerijai kaip metodinę medžiagą (vaikų tvirkinimo) ir rodys mokyklose...

    Parašė DSaulius Rodyti pranešimą
    Aiwa... Tarp musu yra daug tikinciu zmoniu kurie tiki i Dieva ir yra pamaldus, as uz visus nesnekejau. Tik va kai baznycia issizada tikinciu homoseksualu tai sorry bet apie koki sventuma mes kalbam ?
    Bažnyčia neišsižada homoseksualų.

    Parašė DSaulius Rodyti pranešimą
    Pasiskaityk straipsniu kai kunigas per lesbietes laidotuves pradejo pamokslaut koks tai yra blogis... Pilna tokiu istoriju.
    Ir kas čia tokio? Gal laidojant alkoholiką kunigas negali pasmerkti alkoholizmo ir neparaginti žmonių gyventi blaiviai? Ar kunigai nebegali kalbėti apie moralę?

    Parašė DSaulius Rodyti pranešimą
    Nuo 1973 metų Amerikos psichiatrų asociacija oficialiai atsisakė pripažinti homoseksualumą sutrikimu. 1992 metais iš naujausios ligų klasifikacijos ICD-10 homoseksualumą išbraukė ir Pasaulio Sveikatos Organizacija. Šiuo metu visų didžiausių pasaulio valstybių profesinės psichinės sveikatos organizacijos laikosi nuomonės, jog homoseksualumas nėra patologija, ir bet kokie bandymai teikti gydymo terapiją homoseksualiam asmeniui gali privesti prie psichinių sutrikimų.[1] [2] 2001 metais analogišką poziciją oficialiai paskelbė ir Kinijos psichiatrų asociacija.[3]

    Daugiau informacijos

    --------------------
    Amerikos psichologų asociacija išplatino pranešimą, kuriame rašoma, jog homoseksualumas – ne liga ir raginama negydyti homoseksualistų ir lesbiečių, siekiant atversti juos į heteroseksualus, kadangi tai ne tik nenaudinga, bet ir gali sukelti depresiją ar pastūmėti į savižudybę, , rašoma laikraštyje ABC
    Daugiau info

    Uztenka ar dar ideti ?
    Pakaks. Amerikos psichiatrų asociacija yra tik privati įstaiga, kurios nutarimai ir rekomendacijos jokios juridinės galios neturi. PSO pagrindiniu smuiku groja JAV ir kai kurios kitos didžiosios Europos valstybės. Todėl ir priėmė tokį nutarimą. Gi absoliučios daugumos kitų šalių psichiatrų organizacijos yra šaraškino kontoros, kurios skirtos ne mokslo problemoms spręsti, o psichiatrijos kaip medicinos šakos administraciniam-finansiniam lobizmui užtikrinti. O su kiniečiais tai viskas aišku. Daug studentų medikų užsienyje ir grįžta jau indoktrinuoti. Be to vedančios mokslo šalys yra būtent Vakarų, todėl labai dažnai nekvestionuojamai viskas iš Vakarų perimama. O kas gali garantuoti, kad Vakarai neklysta?

    Parašė DSaulius Rodyti pranešimą
    Smalsumas mano mielas, smalsumas... Esu isbandes sex su moterim, ar as jau hetero ? ;DD Zinai manes visai netraukia jos, bet pabandziau ir nepatiko...

    P.S. ta moteris lesbiete nepavirto... Tikriausiai atspari buvo homoseksualu bacilai...
    Va, dar vienas prisipažino. O tai visokių homofilų čia pilna, vaizduoja tolerastus, nors prisipažinti bijo. Kai žinai kas yra kas, mažiau pilstymo iš tuščio į kiaurą. O atėjus laikui ir BK pritaikyti bus lengviau, nes lengviau bus išsiaiškinti dėl tapatybės.

    Smalsumas tave nugalėjo, nes tu bandei tapti normaliu. Nepatiko? Bandyk dar kartą. Patikėk, ne visiems heteroseksualams pirmas kartas būna kaip pasaka. Bet dėl to prie tos pačios lyties nepadeda traukti.

    Dėl smalsumo. Vat užtat ir yra pavojinga homopropaganda lytinio švietimo pavidale, nes ji skatina nesubrendusių vaikų nenormalų smalsumą. Subrendę žmonės domisi priešingos lyties atstovais. Ir tik turintys psichinių problemų gali pradėti ieškoti nuotykių šiknai...

    Parašė index Rodyti pranešimą
    O tai kaip homoseksualai atsirado jei "gamta nesutvėrė" (Gamta šiaip jau tverti nieko negali )?

    http://lt.wikipedia.org/wiki/Apeliav...%AF_gamt%C4%85
    Tai socializacijos (kas lemia nenormalias sąlygas) pasekmė. Gamtoje homoseksualumo nėra normaliomis sąlygomis.

    Parašė DSaulius Rodyti pranešimą
    Na siaip netik homo sapiens toki "nukrypima" turi kaip jus ivardinote... Gyvunu pasaulyje pilna homoseksualumo apraisku tad jusu mintis apie tai kaip gamta sutvere kazkaip...
    Gyvūnų pasaulio homoseksualizmo apraiškos daugeliu atveju homomokslininkų yra pritemti. Homoseksualimo apraiškos gyvūnų pasaulyje pasireiškia tik dėl nenatūralių sąlygų susidarymo, stresų ir pan. O kai kurių rūšių nenormalų homoseksualų elgesį gali iššaukti ir užteršta aplinka. Jau yra daug tyrimų dėl to, kaip veikia kai kuriuos gyvūnus smarkiai užteršta aplinka. Kai kuriems gyvūnams netgi lytiniai požymiai keičiasi, elgsena keičiasi (ne tik lytinė, bet ir kitokia)...

    Parašė index Rodyti pranešimą
    O kas čia žino?

    Pats ir su homo ir su bi bendravęs, vieną kartą net kabint bandė (), bet net tada nepavyko manęs nei homoseksualu paverst nei ką kitą blogą padaryt.
    Nes tu ne pienburnis, o kvailą pienburnį galbūt ir būtų išdulkinę...

    Parašė andyour
    Bet pastaroji jau civilizacijos pasekmė, nes gamtoje gyvūnai labai nesipriešina, jei kas bando "padaryti"
    Tu gal nematei, kaip kalė varo šalin šunį, bandantį ant jos užlipti netinkamu metu? Ar katės, vejančios lendantį prie jos katiną nematei?
    Pats laikas dabar atlikti eksperimentą. Pavasaris, kačių morčiaus metas. Patepk katinui uodegą valerijonu. Pamatysi, kas bus ir kaip jis "nesipriešins" norintiems jį išdulkinti katinams.
    Paskutinis taisė Al1; 2011.04.03, 10:44.

    Comment


      Parašė John Rodyti pranešimą
      Už diskriminaciją A.Zdanevičiui priteista 37 tūkst. Lt
      http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=43856589



      Gerai. Labai gerai. Gal išmoks tokie veikėjai (turiu omeny komisijos narius) šiek tiek blaiviau žiūrėtį į įstatymą, bei suvoks, kad jų moralė ir įsitikinimai nėra visagaliai ir, juo labiau, nėra aukščiau įstatymo ir mūsų Konstitucijos principų. O homofobai galės verkti, kad "iš mūsų mokesčių" mokamos kompensacijos.
      Tai labai blogai, nes moralė turi būti įstatymų pagrindas, o ne atvirkščiai.


      Be to tai puikus pavyzdys, kaip bet koks nupiepęs homoseksualas gali specialiais tik jiems skirtais įstatymais bet kur ieškoti priekabių dėl menamos dikriminacijos. Su didele materialine nauda sau. Kam tuomet dirbti? Visus užteisinėti ir gerai gyventi galima... Tai gal kiekvienas pagrįstai nepriimtas į darbą gali prisiteisinėti kompensacijas? Ne, visgi homoseksualai yra "lygesni".


      Teismo sprendimu nepripažintas neteisėtas atsisakymas priimti ieškovą į darbą, taip pat byloje nei tiesioginės, nei netiesioginės diskriminacijos ieškovo atžvilgiu dėl jo seksualinės orientacijos teismas nenustatė, todėl šioje dalyje ieškovo ieškinys atmestas kaip nepagrįstas.
      Paskutinis taisė Al1; 2011.04.02, 21:18.

      Comment


        Parašė Romas Rodyti pranešimą
        Balandžio 1-osios proga - viena karikatūra


        Patriotai.lt 2009.06.24 12:37
        Dar viena lenkiška "karikatūra" gėjų tema...

        Pedalas! Girdžiu tai kasdien.

        Neapykanta skaudina.

        O šiknos tau neskauda? - klausia praeivis



        http://wierszowatosc.blogspot.com/2007/11/rower.html
        Paskutinis taisė Al1; 2011.04.03, 10:48.

        Comment


          A|1 grizo!
          "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002


          - George W. Bush President of the USA

          Comment


            Parašė Al1 Rodyti pranešimą
            Reikia pridurti, kad ir homoseksualumas iš biologinės-anatominės ir moralinės perspektyvos taip pat nepriimtinas.
            Na taip... lygiai taip pat, kaip ir heteroseksualūs santykiai, kuriais užsiima dauguma (įskaitant mane). Nebent visi tuo užsiimtų tik reprodukcijos tikslais ir tik tamsoje po antklode... nors čia tik teorija, nes praktikoje tuo užsiimama labai retai. Ir išvis tai kvepia Afganistanu.

            Comment


              Parašė andyour
              Neskleisk propogandos, pedofilija yra nepilnamečių vaikų prievartavimas.




              Nors jau seniai gyvename civilizacijoje, bet kadangi gėjų priešininkai mėgsta lygintis su gamta(ne su intelektu), nuo kurios seniai jau negrįžtamai nutolome, tai norėjau pasakyti tik, kad gyvūnai nėra kažkaip pastebimai nusiteikę, o dauguma šunų į tai labai nekreipia dėmesio, jei kitas šuo užlipa
              Homofilai ir homoseksualai taip pat labai daug "argumentų" sieja su "taip yra gamtoje". O kas dėl šunų, tai jie miesto sąlygmis gyvendami yra stresuoti ir elgiasi nenormaliai. Be to aš niekada nemačiau "pederastuojančių" šunų. O kales dulkinančių labai daug. Taip kad tai labai reti atvejai, galbūt greičiau susiję su stresu ar hierarchijos įtvirtinimu šunų bandose baudžiant nepakusnųjį.

              Comment


                Parašė John Rodyti pranešimą
                Na taip... lygiai taip pat, kaip ir heteroseksualūs santykiai, kuriais užsiima dauguma (įskaitant mane). Nebent visi tuo užsiimtų tik reprodukcijos tikslais ir tik tamsoje po antklode... nors čia tik teorija, nes praktikoje tuo užsiimama labai retai. Ir išvis tai kvepia Afganistanu.
                Heteroseksualumas iš biologinės ir anatominės pusės yra natūralus veiksmas.

                Šiaip tai visa šita homoseksija labiau kvepia ne Afganistanu, o šūdu, vazelinu, sperma, krauju ir prakaitu...

                Comment


                  Parašė andyour
                  Aš turėjau omeny, kad jei kas netyčia užlipa, tai labai dėl to nesiparina Tavo aršus priešiškumas/baimė yra civilizacijos pasėkmė, ne gamtos.
                  Niekas netyčia nelipa. Jei jau kalė veja netyčia ne laiku lipantį šunį, tai tuo labiau šuo kitą šunį taip pat veja. Niekas dėl homoseksualų čia net burnos neaušintų, jei jie nereikalautų sau teisių, o tyliai ir ramiai sau po antklode tenkintų savo "anatominius-fiziologinius" nenatūralius poreikius.

                  Comment


                    Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                    Heteroseksualumas iš biologinės ir anatominės pusės yra natūralus veiksmas.
                    Na kodėl? O kaip užsiėmimas heteroseksualiais seksualiniais santykiais su prezervatyvais, oraliniu ir kitokiais būdais (visokie "69" ir kitokie jaunų žmonių šiais laikais praktikuojami įmantrūs išmislai, kurių mūsų bočiai nepraktikavo ). Juk su biologiniu normalumu tai neturi visiškai nieko bendro. Nors žmonės vis labiau tuo užsiima. Negi dabar visus juos vadinsime nenormaliais? Tokiu atveju "normalūs" gali likti vos keli žmonės.

                    Šiaip tai visa šita homoseksija labiau kvepia...
                    Nesuprantu, kodėl tu iškart puoli į tokias šlykštybes ir kraštutinumus? Apsidairyk, lauke gražus oras, pavasaris, paukšteliai čiulba. Gi nereikia taip piktai į viską žiūrėti. Šia prasme "šlykštumo" tiek homo, tiek hetero santykiuose yra daugmaž vienodai. Nebent, kaip minėjau, tau seksualiniai santykiai apsiriboja reprodukcijos tikslu. Nors, pripažink, šiais laikais tai pakankmai maža tokių santykių dalis.
                    Paskutinis taisė John; 2011.04.02, 21:49.

                    Comment


                      Gerbiamieji, jei galima susilaikykime nuo šlykštybių aptarinėjimo ir palyginimų su įvairiais kvapais. Ne tam ši tema skirta. Patys suprantate, kad tai jums patiems neprideda solidumo. Jei nepavyks susitarti, nuo šiol tokie pranešimai bus trinami, o juos rašantys gaus pražangas už atitinkamų taisyklių pažeidimus. Tai tik mandagus prašymas.
                      Paskutinis taisė John; 2011.04.03, 01:40.

                      Comment


                        Parašė John Rodyti pranešimą
                        Na kodėl? O kaip užsiėmimas heteroseksualiais seksualiniais santykiais su prezervatyvais, oraliniu ir kitokiais būdais (visokie "69" ir kitokie jaunų žmonių šiais laikais praktikuojami įmantrūs išmislai, kurių mūsų bočiai nepraktikavo ). Juk su biologiniu normalumu tai neturi visiškai nieko bendro. Nors žmonės vis labiau tuo užsiima. Negi dabar visus juos vadinsime nenormaliais? Tokiu atveju "normalūs" gali likti vos keli žmonės.

                        Nebent, kaip minėjau, tau seksualiniai santykiai apsiriboja reprodukcijos tikslu. Nors, pripažink, šiais laikais tai pakankmai maža tokių santykių dalis.
                        Taip, kai kurie heterosantykiai taip pat yra nenormalūs anatominiu-fiziologiniu požiūriu; ir moraliniu, kaip kad grupinis seksas ar svingerių orgijos ar kt.

                        Seksualiniai santykiai neapsiriboja reprodukcijos tikslu, bet tai nereiškia, kad visi turi persidulkinti su visais ir kuo labiau iškreiptais būdais.

                        Parašė dsanto
                        Heteroseksualūs santykiai taip pat kvepia ****, vazelinu, sperma, krauju ir prakaitu. Heteroseksualai niekuo neperspjauna homoseksualų.
                        Ne, **** nekvepia. Nebent kai kurie mėgsta nenormalų anatominiu-fiziologiniu požiūriu dulkinimąsi per *****. Kuris, beje, seksualinės revoliucijos metu buvo pradėtas propaguoti būtent gėjų.

                        Parašė dsanto
                        Labai juokinga, ar ne? O iš kur žinai, kad skauda - gal tai mitas?
                        Išdraskytą **** skauda. Tai medicininis faktas.
                        Paskutinis taisė John; 2011.04.03, 16:57.

                        Comment


                          Paskutinis A1 postas patvirtina faktą, kad jis internetinis trolis. Tad neverta į specialiai klaidingą ir iššaukiančią rašliavą kažką atsakinėti

                          Bet ar to nesupranta administratoriai - kad su internetiniu troliu neįmanoma normali diskusija, nes į ją įnešamas chaosas. Juk žmonės irgi ne robotai, ir pasiduoda internetinio trolio provokacijoms. Tam ir yra išrastas šis terminas.

                          http://lt.wikipedia.org/wiki/Trolis_(internete)
                          Paskutinis taisė dsanto; 2011.04.03, 12:44.

                          Comment


                            Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                            Taip, kai kurie heterosantykiai taip pat yra nenormalūs anatominiu-fiziologiniu požiūriu; ir moraliniu, kaip kad grupinis seksas ar svingerių orgijos ar kt.

                            Seksualiniai santykiai neapsiriboja reprodukcijos tikslu, bet tai nereiškia, kad visi turi persidulkinti su visais ir kuo labiau iškreiptais būdais.

                            Matai, tu jau eini link to, kad sprendi, kas yra "iškreiptas", o kas "normalus" būdas (kalbant apie hetero santykius). Kaip jau minėjau, į viską žvelgiant taip, galima greit prieiti išvadą, kad "nenormalūs" yra absoliuti dauguma visų žmonių, nes jie užsiima dalykais, neužprogramuotais mūsų biologinėje ir anatominėje funkcijose. Tai jau būtų tiesiog juokinga.

                            Dėl moralės lygiai taip pat. Negali kitiems aiškinti (ypač, kai kalba eina apie seksualinius santykius), kas yra tinkama ar netinkama moralė. Tiesa, yra kai kurių šalių (pvz. Malaizija), kurie net sutuoktiniams bando įstatymiškai nurodynėti, kokios rūšies užsiėmimai yra "moraliai nepriimtini", bet, ko gero, ir patys supranta, kad to įgyvendinti niekada nepavyks ir dar bus laikomi juokdariais likusio pasaulio akivaizdoje.


                            Beje, pasikartosiu:
                            Parašė John
                            Gerbiamieji, jei galima susilaikykime nuo šlykštybių aptarinėjimo ir palyginimų su įvairiais kvapais. Ne tam ši tema skirta. Patys suprantate, kad tai jums patiems neprideda solidumo. Jei nepavyks susitarti, nuo šiol tokie pranešimai bus trinami, o juos rašantys gaus pražangas už atitinkamų taisyklių pažeidimus. Tai tik mandagus prašymas.

                            Comment


                              Medicinoje yra plačiai naudojamos sąvokos kaip norma (normalu) ir patologija. Šikna ne ta "vieta", į kurią turi būti kažkas kaišiojama. Tik kad politikanai, žmogteisintai, verslininkai (pornografai), žurnaliūgos naujausiaisiais laikais jau net ir medikams bei medicinos mokslų visuomenei nurodinėja, kas yra norma ir kas yra patologija.

                              O dėl moralės geriau patylėtum. Visa visuomenės moralinio nuosmūkio priežastis ir yra būtent tame, kad negalima kitam pasakyti, kad amoraliai elgiasi. O tokie kaip tu tai dar ir palaikai. Nėra ko stebėtis, jei besikeikiančiam ir besispjaudančiam snargliui moksleiviui liepus nusiraminti, jis na**ui pasiunčia...
                              Beje, homotolerastai patys taip pat moralizuoja... Deja, tik iškreiptai.

                              Comment


                                Viso blogio šaltinis yra homo-žydo-masonų-tolerastų-globalistų mafija, rengianti pasaulinės konspiracijos planus prieš dorovės ir normalumo kertinius akmenis saugančius didvyrius kaip Uoka, Gražulis ar A|1.

                                Comment


                                  Tolerastai yra tik įrankis. Vienžo, patys jūs su visais homoseksualais tik zombifikuoti globalistų mafijos žėrtvos.

                                  Comment


                                    O dieve, mirsiu iš juoko

                                    Comment


                                      Visiems tik į naudą.

                                      Comment


                                        Laikas temos galą kelti į "šiaip linksma". Anekdotas apie "globalistų mafiją" vienas iš geresnių.
                                        Post in English - fight censorship!

                                        Comment


                                          Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                          Vienžo, patys jūs su visais homoseksualais tik zombifikuoti globalistų mafijos žėrtvos.
                                          Neblogai .
                                          "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002


                                          - George W. Bush President of the USA

                                          Comment

                                          Working...
                                          X