Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie lytines orientacijas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts


    stebiuosi iki kokio absurdo kartais galima nusiristi Čia iš tos serijos, kai visi buvo gąsdinami, kad tolerancija homoseksualams veda iki pedofilijos legalizavimo ir kaip pavyzdys pateikiamas Olandijos pedofilų partija. Kai ralybėje tai tebuvo trijų žmonių nukvakimas su iškrypimo elementais, 'partija' nesugebėjo surinkti net kelių šimtų remiančių parašų, kad būtų leista dalyvauti rinkimuose. Bet tai nesitrukdė tų trijų bukapročių iniciatyvos visam pasauliui pateikti kaip kažkokios aksiomos apie homoseksualus, nors pedofilija su homoseksualumu turi tiek pat bedro, kiek ir su heteroseksualumu.

    Comment


      internetai

      Comment


        Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
        Tai kad pasaulyje pagrindinė problema ir didžiausią grėsmę kelią ne populiacijos mažėjimas, o populiacijos didėjimas. Jeigu gamta turėtų saugiklius nuo to apsisaugoti, tai homoseksualų neabejotinai padaugėtų. Tačiau taip nėra, jų ne daugėja, jie tiesiog pradeda gyventi atviriau. Senais laikais, kai kairiarankius dar mokykloje perauklėdavo rašyti/valgyti ir t.t. dešine ranka, tokių žmonių irgi nebuvo daug, tik po to jų pradėjo daugėti

        Jeigu gėjus versime kurti šeimas su moterimis, tai man neatrodo, kad tokios šeimos būtų labai jau tradicinės, laimingos ir kad tokiose šeimose vaikams būtų labai jau gera aplinka augti. Jeigu nerimaujame dėl Lietuvos populiacijos ir norime 'įdarbinti' gėjus ir lesbietes, tai tiesiog reikėtų nedrausti jiems kurti šeimų ir susilaukti vaikų, kaip tai yra daroma civilizuotame pasaulyje. Yra įvairių būdų susilaukti vaikų, kuriais naudojasi nevaisingos šeimos, tą galėtų daryti ir homoseksualios šeimos. Tik Lietuvai dar tolimas kelias iki tokio supratimo. Situaciją, kurią turime šiandien, kai vos ne pusė tėvų išsiskiria, asocialūs žmonės vaikus gimdo dėl pašalpų, gaunasi visokie nelaukti netyčiukai, prisidirbimai prisigėrus, kai nepilnametės gimdo vaikus ar dar blogiau, kai vaikai gimsta po išprievartavimo. Tai homoseksualų tarpe yra panaikinama daug rizikos faktorių, nes nebūtų jokių nepilnamečių, asocialių ar dėl pašalpų gimdomų vaikų, vaikai būtų planuojami ir susilaukiami tik tuo atveju, kai homoseksualūs tėvai yra tikrai tam pasiruošę morališkai ir finansiškai. Aišku yra ir neigiamų faktorių, tokių kaip visuomenės nuomonė ir galimos patyčios. Tačiau mano supratimu šeima ištiesų yra sveikiausias ir geriausias modelis augti tiek vaikams, tiek ir tėvams. Dėl to mes turėtumėm skatinti jį, o ne drausti, tame tarpe ir homoseksualiems žmonėms, nes suvarydami juos į naktinius klubus su užrašu 'sedėkit čia ir nelyskit į viešumą', tai atitinkamą visuomenės dalį ir išsiauginsime. Aš už tradicinį šeimos modelį visiems!
        Teisybės dėlei reiktų pasakyti, kad homoseksualų šeimose augantys vaikai susiduria su tam tikromis problemomis, su kuriomis mažiau susiduria augdami tradicinėse šeimoje. Aišku vien dėl to nereikia visiems homoseksualams uždrausti auginti vaikus ir palikti juos augti vienus vaikų namuose ar gatvėse, bet problemos turėtų būti sprendžiamos, nes dabar kartais jos paliekamos uždengiant tolerancijos ir žmogaus teisių gynimo šydais.

        Significant for both lesbian mothers (LM) and gay fathers (GF), with & without controls:

        Compared with children raised by their married biological parents ("intact biological family," or IBF), children of homosexual parents (LM and GF):

        Are much more likely to have received welfare growing up (IBF 17%; LM 69%; GF 57%)
        Have lower educational attainment (IBF 3.19; LM 2.39; GF 2.64)
        Report less safety and security in their family of origin (IBF 4.13; LM 3.12; GF 3.25)
        Report more ongoing "negative impact" from their family of origin (IBF 2.30; LM 3.13; GF 2.90)
        Are more likely to suffer from depression (IBF 1.83; LM 2.20; 2.18)
        Have been arrested more often (IBF 1.18; LM 1.68; GF 1.75)
        If they are female, have had more sexual partners-both male (IBF 2.79; LM 4.02; GF 5.92) and female (IBF 0.22; LM 1.04; GF 1.47)
        Significant for lesbian mothers (LM) with & without controls

        Compared to children from intact biological families (IBF), children of lesbian mothers:

        Are more likely to be currently cohabiting (IBF 9%; LM 24%)
        Are almost 4 times more likely to be currently on public assistance (IBF 10%; LM 38%)
        Are barely half as likely to be currently employed full-time (IBF 49%; LM 26%)
        Are more than 3 times more likely to be unemployed (IBF 8%; LM 28%)
        Are nearly 4 times more likely to identify as something other than entirely heterosexual (Identifies as entirely heterosexual: IBF 90%; LM 61%)
        Are 3 times as likely to have had an affair while married or cohabiting (IBF 13%; LM 40%)
        Are an astonishing 11 times more likely to have been "touched sexually by a parent or other adult caregiver" in childhood (but not necessarily by the homosexual parent; IBF 2%; LM 23%)
        Are nearly 4 times as likely to have been "physically forced" to have sex against their will (at some time in their life, not necessarily in childhood; IBF 8%; LM 31%)
        Are more likely to have "attachment" problems related to the ability to depend on others (IBF 2.82; LM 3.43)
        Use marijuana more frequently (IBF 1.32; LM 1.84)
        Smoke more frequently (IBF 1.79; LM 2.76)
        Watch TV for long periods more frequently (IBF 3.01; LM 3.70)
        Have more often pled guilty to a non-minor offense (IBF 1.10; LM 1.36)
        http://www.frc.org/issuebrief/homose...ry-of-findings
        Paskutinis taisė Lettered; 2015.06.29, 16:05.
        Flickr

        Comment




          kad čia į teisibe nelabai panašu Tikrai negalima remtis nei religinių šeimos organizacijų, nei kokių nors homoseksualų organizacijų tyrimais. Tyrimai turėtų būti nepriklausomi, atlikti kompetentingų ir autoritetą turinčių mokslininkų. Užtenka tą pačią frazę "Homosexual Parents Study" įrašyti į google naujienas ir pasimato visai kitokie tyrimų rezultatai.

          Pats pirmas išmestas variantas:

          Scientists agree that children raised by same-sex couples are no worse off than children raised by parents of the opposite sex, according to a new study co-authored by a University of Oregon professor.
          The new research looked at 19,000 studies and articles related to same-sex parenting from 1977 to 2013.

          dailymail.co.uk

          Comment


            man ta tema sunku kažką komentuoti, bet aš labiau esu linkęs tikėti genais, kad asmenybės pagrindą sudaro jie ir kad identiškų genų rinkinio dvyniai užaugtų maždaug panašūs, nepaisant to, kad vienas augtų homoseksualioje, kitas heteroseksualioje šeimoje, ar šeimoje su viena mama, vienu tėvu ar vien seneliais. Žinoma auklėjimas ir aplinka tikriausiai irgi nemenką dalį asmenybės formavime sudaro, bet aplinka tai nėra vien tėvai, tai ir mokykla, televizorius, internetas, draugai. Man rodos tėvų auklėjimas mūmyse užimą mažesmę dalį, nei mes kartais galvojame. Beto kokias tie tėvai mums vertybes skiepija, greičiausiai priklauso nuo tų tėvų asmenybės, o ne seksualinės orientacijos, manau būtų daug tėvų tiek tarp hetero, tiek tarp homo, kurie mokytų tiek į vieną, tiek į kitą lytį nežiūrėti kaip į vilkus

            Comment


              Čia vienas tų atvejų, kai apima neapsakomas džiaugsmas, kai suvoki, kokia bekraštė bedugnė skiria mus ir juos.

              Delfi:
              Maskvos gatvėse pademonstravo meilę tarp vyrų: kokios reakcijos pasipylė

              Sakiau anksčiau ir vėl pasikartosiu: kaip faking gerai, kad mes nebeturime nieko bendro su ta pamažu dvesiančia, prasigėrusia ir degradavusia "šalimi".
              Paskutinis taisė John; 2015.07.14, 01:50.

              Comment


                Sutinku... ziauriai cia buvo... idomu kad kai rusu ordos vaziuoja atostogaut i Vakaru europos (kur geju vedybos ir susikabinimai uz rankuciu yra visiskai priimtini ir legalus) kurortus, elgiasi kaip niekur nieko viskas grazu ir net turbut i koki gay prida nueina paziuret ir pasilinksmint...grizta i Rossija - spjaudosi, keikiasi bei uzgaulioja.

                Kuo maziau Rossijos ir jos kulturos Lietuvoj tuo geriau.
                "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002


                - George W. Bush President of the USA

                Comment


                  Jeruzalėje gėjų parado metu subadyti 6 žmonės
                  http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...ones-57-518988

                  Comment


                    Kuo skiriasi šių mažumų vertinimas Lietuvoje ir čia?

                    – Na, Londonui prireikė trisdešimties metų, kad situacija imtų gerėti. Rytų Europoje ji kur kas blogesnė. Aišku, Lietuvoje nėra taip blogai kaip Rusijoje ar Ukrainoje. Lietuvoje požiūris gerėja, ir aš manau, kad viena to priežasčių – Rusijoje tvyranti homofobija. Šiuo metu noras prieštarauti Rusijai ypač aktualus, tad lietuviai ima labiau toleruoti seksualines mažumas ir dėl to, kad Rusijoje jos netoleruojamos. Bando būti geresni.
                    įdomu ar išties taip

                    Comment


                      Manau, kad taip, man asmeniškai smagu, kad mes tolstame nuo Rusijos šiuo klausimu.
                      AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

                      Comment


                        Nereikėjo ilgai laukti.

                        Delfi:
                        Maskvietišką eksperimentą pakartojo Vilniaus gatvėse

                        Du rankomis susikibę vyrai Maskvos ir Kijevo centruose buvo iškeikti, apstumdyti ir sumušti. DELFI aiškinosi, kaip į viešai rankomis susikibusius vyrus reaguojama Vilniuje: Centre ir Stoties rajone.
                        Rezultatai tokie, kokių, ko gero, ir buvo galima tikėtis Vilniuje t.y. daugmaž jokių:

                        Homoseksualūs vaikinai pasivaikščiojimą pradėjo sostinės Katedros aikštėje. Susikibę už rankų, besišypsantys vaikinai žygiavo Pilies ir Vokiečių gatvėmis. Aplinkiniai ketvirtadienio popietę į juos nekreipė daug dėmesio: dažniausiai palydėdavo smalsiais žvilgsniais.
                        Aišku, ko gero, ilgainiui ten jiems bevaikštant būtų kilęs koks incidentas, bet tas faktas, kad tai iškart nesukėlė jokių problemų, kaip Rusijoje arba Ukrainoje, jau šį tą pasako apie visuomenės civilizuotumo lygį Vilniuje. Būtų labai įdomu padaryti tokį eksperimentą Kaune ir Šiauliuose/Panevėžyje. Spėju, rezultatai būtų prastesni, bet nebūtų tokie žiaurūs, kaip Maskvoje.


                        Beje, po straipsniu apie eksperiment1 Maskvoje buvo ne vienas vatnikų komentaras iš serijos "Lietuvoje būtų taip pat". Tai kad ne, mielieji. Nėra taip pat, su kuo turbūt reiktų pasveikinti Lietuvą.
                        Paskutinis taisė John; 2015.08.04, 23:11.

                        Comment


                          Parašė John Rodyti pranešimą
                          Nereikėjo ilgai laukti.

                          Delfi:
                          Maskvietišką eksperimentą pakartojo Vilniaus gatvėse



                          Rezultatai tokie, kokių, ko gero, ir buvo galima tikėtis Vilniuje t.y. daugmaž jokių:



                          Aišku, ko gero, ilgainiui ten jiems bevaikštant būtų kilęs koks incidentas, bet tas faktas, kad tai iškart nesukėlė jokių problemų, kaip Rusijoje arba Ukrainoje, jau šį tą pasako apie visuomenės civilizuotumo lygį Vilniuje. Būtų labai įdomu padaryti tokį eksperimentą Kaune ir Šiauliuose/Panevėžyje. Spėju, rezultatai būtų prastesni, bet nebūtų tokie žiaurūs, kaip Maskvoje.


                          Beje, po straipsniu apie eksperiment1 Maskvoje buvo ne vienas vatnikų komentaras iš serijos "Lietuvoje būtų taip pat". Tai kad ne, mielieji. Nėra taip pat, su kuo turbūt reiktų pasveikinti Lietuvą.
                          http://kaunas.kasvyksta.lt/2015/08/0...s-ir-benamius/

                          Kaunas:


                          Rezultatai nelabai prastesni

                          Comment


                            Stokholmo priemiestyje, Švedijoje, duris atvėrė senolių namai LGBT žmonėms.

                            Šaltinis: First LGBT Retirement Home Opened in Sweden

                            Comment


                              Toks Dovydas Pancerovas:
                              Vilniuje esantis Lietuvos Rusų Dramos Teatras paskelbė, kad savo patalpose leis homoseksualių žmonių diskusiją. Tai puikus žingsnis, kuris aiškiai parodo, kad Lietuvos rusai gyvena Vakarų vertybėmis, o ne Kremliaus.
                              Aišku, tai baisiai įsiutino prokremlišką partiją Rusų sąjunga. Jos vadas Sergejus Dmitrijavas InfoTV sakė, kad su bendražygiais surinko kelis tūkstančius parašų prieš šitą diskusiją. Kodėl? Nu nes juk "mes su jumis, kaip ir visi kiti, nevaikštom kaip Berlyne nuogi per savo tą prospektą ir nerodome tą savo, suprantat". Aišku, suprantame.
                              Argumentai labai rimti, bet nesupratingas Rusų dramos teatro direktoriaus pavaduotojas Deimantas Šatikas į tai lakoniškai atsakė: tegul protestuoja, mes savo pozicijos nekeisime.
                              Bet labiausiai šitoje situacijoje man patiko ši moteris iš nuotraukos. Ji sakė, kad yra tikra rusė ir nesupranta, kodėl kažkas nori uždrausti kitiems reikšti savo nuomonę: jie tokie patys kaip ir mes, kodėl jiems reikėtų drausti kalbėti? O paklausta apie Rusų sąjungos poziciją, ji sakė: aš esu rusė, bet aš nieko prieš, juk ne visi vienodi.
                              Labai ačiū. Džiaugiuosi, kad tarp mūsų yra tokių šviesių žmonių, kurie griauna mitus ir apie rusus, ir apie vyresnio amžiaus žmonių vertybių.
                              Paskutinis taisė balietis; 2016.06.08, 15:10.

                              Comment


                                Heh, dar vakar per žinias rodė, kad jie viso šito nenori. Matyt, kažkas pagrasino tolerancijos žiedais ką nors pagražint, finansavimą, pavyzdžiui...

                                Comment


                                  Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
                                  Heh, dar vakar per žinias rodė, kad jie viso šito nenori. Matyt, kažkas pagrasino tolerancijos žiedais ką nors pagražint, finansavimą, pavyzdžiui...
                                  Kas jie? Kas grasino? Kokiu finansavimu? Konkrečiau tamsta, o tai sąmokslininkų šiame forume ir taip apstu.

                                  Aš pvz. žinau, kad dar prieš kelis mėnesius Rusų dramos teatras sutiko priimti šį renginį, ir nuo tada Rusų sąjunga protestuoja, kaip išmanydama.

                                  http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=71070192

                                  Bet įdomu ir tamstos versija išgirst, kaip Teatras dar vakar viso šito nenorėjo, ir kaip jiems kažkas finansavimu pagrasino.

                                  Comment


                                    Įdomu forumo kovotojų su gėjų propaganda nuomonė.

                                    Musulmonas teroristas išžudo pusšimtį gėjų, delfio populiariausi komentarai: "apdovanojimą jam", "dar per mažai išžudė", "I Valstybes premija pretinduoja, saunuolis", "Mldc tas kuris issaude tus gejus".

                                    Ir tai šimtai tokių komentarų, ir daugiau juos laikinančių.

                                    Ką tokia situacija, jūsų nuomone, sako?

                                    Klausiu ne dėl to, kad kažkokią beletristinę diskusiją užvesti, bet nuoširdžiai duomiuosi, kokios, jūsų galva, yra visa to priežastys, kad musulmonas teroristas lietuvaičių akyse tampa didvyrys, kai žudo gėjus. Ką gėjai tokio yra padarę, kad yra labiau nekenčiami nei visokie "babajai"?

                                    Ar jūsų nuomone šie komentarai ir laikai nieko nesako, Lietuva ir taip nepaprastai tolerantiška, o gal visi šie skaičiai tik Kremliaus propaganda?

                                    Comment


                                      Teko ir man permesti akimis delfio komentarus. Greičiausiai viena iš tokio laikų skaičiaus priežasčių yra ta, kad jie buvo surinkti bei komentarai parašyti dar tada, kai nebuvo aiški šaulio tautybė. Gal šitie buduliai galvojo, jog šaudė baltaodis krikščionis Amerikos patriotas? Kai paaiškėjo, jog darbą atliko babajus iš -ano, tada jie pateko į situaciją, kurioje reikia apsvarsyti ko jie labiau nekenčia - gėjų ar babajų.

                                      Comment


                                        Parašė nesekasi Rodyti pranešimą
                                        Įdomu forumo kovotojų su gėjų propaganda nuomonė.

                                        Musulmonas teroristas išžudo pusšimtį gėjų, delfio populiariausi komentarai: "apdovanojimą jam", "dar per mažai išžudė", "I Valstybes premija pretinduoja, saunuolis", "Mldc tas kuris issaude tus gejus".

                                        Ir tai šimtai tokių komentarų, ir daugiau juos laikinančių.

                                        Ką tokia situacija, jūsų nuomone, sako?

                                        Klausiu ne dėl to, kad kažkokią beletristinę diskusiją užvesti, bet nuoširdžiai duomiuosi, kokios, jūsų galva, yra visa to priežastys, kad musulmonas teroristas lietuvaičių akyse tampa didvyrys, kai žudo gėjus. Ką gėjai tokio yra padarę, kad yra labiau nekenčiami nei visokie "babajai"?

                                        Ar jūsų nuomone šie komentarai ir laikai nieko nesako, Lietuva ir taip nepaprastai tolerantiška, o gal visi šie skaičiai tik Kremliaus propaganda?
                                        Nemanau, kad ten genuine komentarai. Kaip ir daugelyje straipsnių, susijusių su JAV, NATO ir Rusija, kur samdyti troliai per proxius masiškai kepa prokremliškus komentarus ir po to klastoja įverčius. Čia kelių ar max keliolikos žmonių darbas, siekiant diskredituoti Lietuvos įvaizdį. Organizuojamas iš patys žinom kur ir kieno naudai.
                                        Paskutinis taisė John; 2016.06.12, 18:33.

                                        Comment


                                          Ką tokia situacija, jūsų nuomone, sako?
                                          Nieko nesako. Realiai tai Lietuvoje didžiausia gėjų problema, kaip gauti paradui tą gatvę, kurios jie nori. Dabar ir tos problemos turbūt nėra. Ir jie dar drįsta skųstis, kad Lietuvoje blogai.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X