/\ gal specialiai inscenizavo, bando sukurti vertę, o gal ir pavyko. Jeigu dailininkas mėgstamas, kodėl gi nesnusipirkus. Manai, šimtus milijardų laikyti bankuose patikimiau? O jei dar tau 60-70 metų, gyveni paskutines dienas gyvenime.
Aš kalbu apie tai, kad atsiranda žmonių, kurie mėlynai nuspalvintą drobę vertina milijonais. Kas investuoja nebūtinai daro kvailai, nes galbūt perparduos kažkam dar brangiau. Pats faktas, kad šitas niekinis spalvotas paveiksliukas vertinamas tokiom sumom yra žmonijos kvailumo įrodymas. Nueita truputį per daug
Aš kalbu apie tai, kad atsiranda žmonių, kurie mėlynai nuspalvintą drobę vertina milijonais. Kas investuoja nebūtinai daro kvailai, nes galbūt perparduos kažkam dar brangiau. Pats faktas, kad šitas niekinis spalvotas paveiksliukas vertinamas tokiom sumom yra žmonijos kvailumo įrodymas. Nueita truputį per daug
atseit jai butu pavaizduotas koks gamtos vaizdelis tai jau nebutu niekinis?
Gal greičiau ne kvailumo, o tuštybės, kai nebesugalvoja, kaip taškytis pinigais
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment