Spėjau dieną peržiūrėt, iš tiesų tai gaila, kad tokių žmonių rankose valdžia.
O dar liūdniau, kad Lietuvoje daug žmonių, kuriems tokio populizmo tik ir reikia, kad jais tikėtų. Bet kokiu atveju, popkornus tikrai ruoškitės
Nieko čia epic. Jei pakels algą iki 1 509 Lt, tai automatiškai turės kilti ir kvalifikuotų darbuotojų atlyginimai. Tačiau kadangi niekas iki 1 509 Lt nekels minimalios algos, tai pagal tą logiką ir kitų atlyginimai nekils.
Aš tai tiesiog siūlau kelt iki 2000 minimumą. Vidutinis pasieks ~4000 litų ribą, galima bus kalbėti jau apie stiprią vidurinę klasę.
"Nekils vidutinis darbo užmokestis, jeigu nebus didinama minimali alga".
OMFG. Čia yra visiškai epic!
O šiaip žiauru. Tiesiog nagali faking būti, kad tai yra vienas iš aukščiausių Lietuvos politikų.
Klausimas kiek seimo narių ją tokią laiko - aukščiausių Lietuvos politiku. Kokia jos įtaka įstatymų leidybai, apart to, kad gali paspausti balsavimo mygtuką?
Klausimas kiek seimo narių ją tokią laiko - aukščiausių Lietuvos politiku. Kokia jos įtaka įstatymų leidybai, apart to, kad gali paspausti balsavimo mygtuką?
Gal referenduma? kad Grauzinienei ban'as papult i seima iki gyvos galvos parasai manau paprasciau ir greiciau turetu susirinkti negu Sliuzui, nebent as dar vis per daug geros nuomones apie savo tevyne...
Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Partijos populiarumas vertinamas pagal daugiamandatę. DP asmenybes užgoždavo vienas VU.
Grizūnė irgi pasidabavusi baba. Ana man dar ir kaimynė pasitaikė kaime, tai kur neužeisi pas kokį kaimyną- visi turi DP puodelius. DP gerus rezultatus lėmė vykdyta ale dievameiliška veikla- jie imdavo iš valstybės pinigus ir vystydavo už juos projektus afišuodami, jog būtent jie daro gerbuvį. O dabar cirkus krečia.
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Grizūnė irgi pasidabavusi baba. Ana man dar ir kaimynė pasitaikė kaime, tai kur neužeisi pas kokį kaimyną- visi turi DP puodelius. DP gerus rezultatus lėmė vykdyta ale dievameiliška veikla- jie imdavo iš valstybės pinigus ir vystydavo už juos projektus afišuodami, jog būtent jie daro gerbuvį. O dabar cirkus krečia.
Mano draugai balsavo už DP, nes gavo puodelį : Atvaizdas
Visai ne durni jie. Kiek tas puodelis ten kainuoja, kokius 2 lt. Jau tikrai geriau nei ieškoti benamiu ir alkoholikų, bei už balsą jiems siūlyti po 10 lt. O čia duodi puodelį ir patys nueina balsuot, net vežt nereikia. Tik įdomu kaip jaučiasi tokie žmonės parsidavę už porą litų.
Comment