Juokas tas, kad Butkevičius, panašu, nežino vieno iš principinių formalaus aprangos kodo dalykų: kojinės turi būti tokio ilgio, kad "palįstų" po kelnėmis ir neapnuogintų kojų. Atsisėdus ar užėmus kitokią pozą, kelnės dažnai šiek tiek pakyla, bet žinant tai, reiktų dėvėti ilgesnes kojines. Esmė būtent kojinių ilgyje, nes kelnių ilgesnių irgi negalima daryti, nei reikia (kitaip, stovint ar einant, jos būtų per ilgos). Iš esmės, vyriškos kojinės tokiais atvejais turėtų būti beveik iki kelių, nes maža ką.
O žurnalistai čia niekuo dėti. Jeigu premjeras neišmano tokio elementaraus dalyko, kaip formalus aprangos kodas, tai ne žurnalistų kaltė, o jo. Gal jis ir nuogas sugalvos vaikščioti? Yra daugiau vaizdelių , kur tai aiškiai matosi: http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=61811883
Aš ir neteisinu jo aprangos, bet fotografavimas po stalu šiek tiek skiriasi nuo fotografavimo sėdint krėsluose. Na, tiesiog man tai visiškai nepasirodė juokinga. Bet kiekvienam savas juokas
Tiesiog normalu ir etiška, kad taip pagautos nuotraukos nepublikuojamos. Bet ką jau padarysi, kad subulvarėjome visi ir visais įmanomais būdais...
Na, šiaip John pritarčiau. Užimantis tokias aukštas pareigas žmogus turėtų bent šiek tiek nusivokti apie aprangos kodą. Net ir aš, dvigubai jaunesnis, su kostiumu nešioju ilgesnes kojines. O jis turėjo dvigubai tiek laiko tam sužinoti.
Na, šiaip John pritarčiau. Užimantis tokias aukštas pareigas žmogus turėtų bent šiek tiek nusivokti apie aprangos kodą. Net ir aš, spėju dvigubai jaunesnis, su kostiumu nešioju ilgesnes kojines. O jis turėjo dvigubai tiek laiko tam sužinoti.
Na, šiaip John pritarčiau. Užimantis tokias aukštas pareigas žmogus turėtų bent šiek tiek nusivokti apie aprangos kodą. Net ir aš, dvigubai jaunesnis, su kostiumu nešioju ilgesnes kojines. O jis turėjo dvigubai tiek laiko tam sužinoti.
Gal Premjeras tiesiog taikosi į savo tikslinę auditoriją? A kas tas apranguos kods yr? A dėl tuo pašalpas padydys?
Rimtai, kas jam buvo? Ar gali būti, kad buvo girtas?
Greičiausiai žmogus elementariai beveik nekalba angliškai ir tik truputi pamokytas bendrų frazių. Kas keista, kad jis iš URM'o, nes apskritai tai dar pakankamai dažnai pasitaiko.
Greičiausiai žmogus elementariai beveik nekalba angliškai ir tik truputi pamokytas bendrų frazių. Kas keista, kad jis iš URM'o, nes apskritai tai dar pakankamai dažnai pasitaiko.
Negi tokio lygio pozicijoms nėra pareigybinių reikalavimų minimumo?
Šiaip jau žmogus per 17 metų diplomatiniame darbe galėjo išmokti bent vidurinės mokyklos lygiu.
Šiaip jau žmogus per 17 metų diplomatiniame darbe galėjo išmokti bent vidurinės mokyklos lygiu.
Tai va būtent. Iš kitų ministerijų viceministrų to tikrai būtų galima tikėtis, bet, kad URM tai tikrai keista. Tas iš tikro šokiravo (juo labiau, kad jis iki šiol ten dirbęs, o ne naujai kažkurios partijos paskirtas).
Comment