Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Operacinė sistema

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Taigi instaliuojant patys pasirenkam, kokią informaciją leidžiam rinkti, taip, kad paslapčia arba nelegaliai niekas nerenkama. Jeigu nežiūrite ant ko dedate varneles, tai patys kalti.
    Aš upgreidinant nuėmiau tas visas varneles. Ten jų gal 10 buvo.
    AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

    Comment


      Parašė John Rodyti pranešimą
      O kaip tai padaryti Pro versijoje? "Advanced options" galiu pasirinkti tik vieną iš dviejų variantų: "Notify to schedule restart" ir "Automatic (recommended)". Jokių kitokių nustatymų, susijusių su updeitinimu, nėra. Čia yra bene pirma mano problema su W10. Nu kuo buvo bloga ligšiolinė updaitinimo sistema?
      Pas mane yra Defer to Upgrade http://windows.microsoft.com/en-us/w...-in-windows-10
      AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

      Comment


        Nuimt varneles dar nieko neduoda. Tada vis tiek reikia nueiti į Control Panel ir ten dar daug ką nuimti. Tada reikia nueiti į Services ir tenai daug ką nuimti. O tada reikia nuiti į Task Scheduler ir tenai daug ką nuimti. Atitinkamai kiekvienas sekantis žingsnis yra visu lygiu sunkesnis, vis lengviau yra kažką prisidirbti, bet vis daugiau ir lengviau darosi jūsų kompiuteriui nuo nereikalingo MS vergo darbo.

        Comment


          Atsinaujinau ir aš iš Win7 Pro į Win10 Pro, pirmas įspūdis tikrai geras. Vien tai, kad upgreidinimas užtruko tik 20 min. Visos programos ir nustatymai liko ir veikia korektiškai. Patogus daiktas keli desktopai, su senesnėm versijom reikėjo instaliuoti papildomą programėlę. Ant start mygtuko paspaudus dešinį pelės klavišą randi daug naudingų nuorodų, kurias naudoju kasdien. Kalkuliatorius ne 98 metų lygio. Ant laikrodžio paspaudus išlenda normalaus dydžio kalendorius, tik deja gaila nėra savaičių numerių (Gal galima kažkaip įjungti?). Vartotojas gali savo nuotrauką užsidėti, o ne kažkokį numatytą paveikslėlį. Aišku dar tokie features kaip Microsoft Store, Wireless display, Action Center. O pagrindinis atnaujinimas, tai turbūt baterijos ikona gulščia, nebe stačia .
          AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

          Comment


            Nejaugi tik baterijos padėtis tėra pagrindinis atnaujinimas? Naujas langų stilius, naujo tipo "programėlės" - universalūs app'sai. Universalių appsų kitoks stilius nei įprastų klasikinių programų, o tas kalkuliatoriųs (kai kas girdėjau peikė, kad nepaliko "normalaus" kalkuliatoriaus, bet gi šis dar geresnis) kurį bandei irgi universaliių programėlių tipų priklauso. Nustatymai (kur pasiekiami per meniu -> parametrai) irgi naujo tipo. Šiuo metu Windows 10 atrodo esti kryžkelėje - pereiti prie visiškai naujos srities - naujo tipo langų, priderintų telefonams ir kompiuteriams, ar pasilikti prie klasikinių langų (stiliaus ir pan). Tad dabar mes matom susidvejinusį vaizdą - naujo tipo languose parametrus ir klasikinį valdymo skydą (control panel).

            Man patiko ši operacinė sistema, neskaitant dilemos su privatumu. Iš programavimo pusės visual studio C#, universalios programėlės pritaikomis skirtinguose įrenginiuose ir tai didelis pliusas, belieka laukti kol tai įsisavins rinka ir labiau paplis mobilesniame sektoriuje Windows 10, arba liks kaip po senovei užburtas ratas.
            kk3

            Comment


              Sakinys dėl baterijos su šypsenėle. Man iš esmės ši operacinė sistema dar labiau patinka, negu Windows7, kai teko pereiti nuo WinXP. Kol kas vieną tokį dalyką pastebėjau, kad kai kurie langai yra su tokiu susiliejimu (langas kairėje skiriasi nuo dešinėje):



              Ant nešiojamo kompiuterio naudoju touchpad, tai dažnai nežinia kodėl išlenda Search langas apačioje kairėje. Kažin kokia kombinacija suspaudus jis išlenda?
              AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

              Comment


                Kas turit laptopus - atsinaujinus i naujausia win10 builda, jums nebeveiks sviesumo reguliavimas. Paprasciausias to sprendimas - persirasyt video driverius SVARIAI (clean install).

                Comment


                  Priklausomai turbūt nuo nešiojamo kompiuterio modelio, vaizdo plokštės modelio, nes pas mane HP Probook 450 veikia šviesumo reguliavimas.
                  AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

                  Comment


                    kiek skaiciau tai liecia visus, pas kuriuos nera standartiniai win vaizdo plokstes draiveriai. As pats dirbu su Alienware ir paprastu Dell, tai su abiem po vakarykscio atnaujinimo sudurniavo

                    Comment


                      Šviesumo reguliavimas veikia tiek iki, tiek ir po naujausių kelių dienų updeitų.

                      Comment


                        kokia vaizdo plokste??

                        Comment


                          Parašė ViR2 Rodyti pranešimą
                          kokia vaizdo plokste??
                          Paprasta standartinė, kokia būna Lenovo M30 serijos laptopuose (Intel HD Graphics).

                          Comment


                            Jeigu kas nors naudojate senesnėse Windows versijose (XP, Vista, 7, 8) Wireshark programinę įrangą, tai ant Windows 10 neveiks su standartiniu WinPcap 4.1.3. Reikės suinstaliuoti Win10Pcap http://www.win10pcap.org/. Tada instaliuoti Wireshark. Bent jau pas mane veikia.
                            Paskutinis taisė booraz; 2015.11.30, 11:11.
                            AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

                            Comment


                              Gana keistai "sutaria" ArcGIS nauja versija su Windows10. Pavyzdžiui, ArcMap kartais veikia gerai, o kartais tiesiog nepavyksta aktyvuoti darbo lauko dėl "klaidos". Remiantis oficialiu ESRI pranešimu, suderinamumo galimybės tarp ArcGIS ir naujausios Windows operacinės sistemos versijos dar tobulinamos.

                              Comment


                                Ar kam nors neseniai (per paskutinę savaitę or so) buvo padarytas W10 major upgrade? Mano desktopui parėjo tas didelis upgrade, bet laptopui ne. Darau manual "check for updates" ir nieko. Desktopo W10 piratuotas, o laptopo legalus.
                                Paskutinis taisė John; 2015.11.28, 00:37.

                                Comment


                                  Parašė digital
                                  O kaip sužinot ar yra tas upgrade ar ne? Tik vakar įdiegiau win10.
                                  Po upgrade turi būti build 10586, iki upgrade build 10240.

                                  Comment


                                    Jei Windows 10 buvo diegti ne daugiau nei pries 30 dienu negausi atnaujinimo nes tipo jei isidiegsi negalesi grizti i buvusia versija, jei atnaujinsi per windows media creation tools gausi naujausius iskart su updeitais.

                                    Comment


                                      Mano Win10 diegti praeitą savaitę (upgrade iš Win8, bet Windows.old direktoriją ištryniau), dabar build 10586, tai kaip ir yra upgrade.

                                      Comment


                                        Dar klausimas - ką daryti jei norėsiu perdiegti win10? Dariau upgreidą iš win8. Windows 10 key po upgreido išsitraukiau, ar užtenka jį turėti ir galėsiu ateity švariai su šiuo raktu įdiegti win10 be upgrade iš win8?

                                        Comment


                                          /\ Windows 10 aktyvuojasi online, jis prisiriša prie tavo dabartinio PC hardwaro, t.y. susikuria unikalų ID. Tai daryk upgrade iš Win8, po upgrade pažiūrėk, ar aktyvavosi sėkmingai Win10 ir tada jau gali trinti, reinstallinti ir daryti bet ką, jokių key nebereiks, jis pasitikrins su Microsoft serveriu, ras tavo kompo ID ir aktyvuos automatiškai. Nebent keistum kompo motininę plokštę, tada gali reikėti reaktyvuoti iš naujo.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X