Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
MAKRO Fotografija
Collapse
X
-
Vadinasi prie „d50 ir kit 18-55mm“ dar šis tas nepaminėta
Gal gali pasidalinti, kiek toks priedukas kainuoja ir ar jį galima gauti neužsakant?
-
Hemm, labai įspūdinga. Gal pasidalintumei technika, kaip tau tai pavyksta?Parašė specz Rodyti pranešimąLikusios 2 dalys.
vaidai, d50 ir kit 18-55mm.
Komentuoti:
-
Specz, turi ispudinga technika ir galimybes jos neblogos. Dabar laukiam rimtesniu darbu, o ne testiniu nuotrauku
S_P
Komentuoti:
-
Likusios 2 dalys.
vaidai, d50 ir kit 18-55mm.

Mano mazasis pistas palyginimui( ~1cm)
Komentuoti:
-
Nu joParašė specz Rodyti pranešimąne grozyje o mastelyje esme
Bet man labai patiko. Mastelis ispudingas
Komentuoti:
-
neviena nuotrauka necropinta, neturedamas laiko negaudziau sviesos, nekadravau ir pan tad del kokybes nepriekaistaukit ir meniskumo neieskokit. ISO 1600.
P.S. turejo but 3 isviso, likusias 2 imesiu veliau, bo imageshack durniuoja, o laiko neturiu zaist.
Komentuoti:
-
AčiūParašė specz Rodyti pranešimąTa pokereguota versija, kol kas geriausias darbas ka maciau is tavo
Visai neprastai atrodo.
Komentuoti:
-
Ta pokereguota versija, kol kas geriausias darbas ka maciau is tavo
Visai neprastai atrodo.
Komentuoti:
-
Ačiū už pastabą.Šią klaidą pasistengsiu ištaisyti ateityje.Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąVisai neblogi kadari, bet mano nuomone viską gadina antras planas (Buitinis trobų vaizdelis. Turbūt labiau tiktų kiti augalai)
Komentuoti:
-
Visai neblogi kadari, bet mano nuomone viską gadina antras planas (Buitinis trobų vaizdelis. Turbūt labiau tiktų kiti augalai)Parašė osiz Rodyti pranešimąPora kadrų.
Komentuoti:
-
O ko jam trūksta,kad būtų visiškai gražus?Parašė Andas Rodyti pranešimąAntras beveik grazus
Komentuoti:
-
>..Teisingai?
Teisingai, be to ten zaidimas su menciu spalvom, bet ne esme, esme kad turi sutapti. Tokius, analogiskus zenklus turi visi banknotai. Bet del ko taip padaryta? Ka saugo tas zenklas?
Komentuoti:

Komentuoti: