Pauliezas, Osiz, Topstarcanada- dekui uz tokius pagiriancius zodzius. Malonu, kad kazkam buvo idomu pasiziureti!!!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Čikaga / Chicago
Collapse
X
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą
Kas cia per pastatas vidury? (ta baznycia)Tiktai nezinau, kokia jo paskirtis, bet mano geriausias spejimas butu- taip, greiciausiai tai baznycia!
Comment
-
Parašė topstarcanada Rodyti pranešimąDar, naujas fotoaparatas ar ismokai naudotis photoshop'u, nes nuotrauku kokybe labai pagerejo ziurint i senesnes ar ivaldei fotoparata. Pasidare labai idomu.Seip tai, isisaiskinau vien kita funkcija savo fotoaparato ir pameginau panaudoti
Ne visos nuotraukos pavyko (kai idesiu daugiau,pats pamatysi). Nuotrauku negrazinu, isskyrus ta su "porele", bet ten ir taip akivaizdu, ir viena kita patamsinu
Beje, aciu uz malonia pastaba
Comment
-
Dar kart pasakysiu, o kad man tokią foto aikštelęnuotraukos gražios, bet matau vien snapshotus, visom kažko trūksta, jau atrodo visai neboga, bet ar tai per daug pasvirus, ar kokia "šiukšlė" kadre, kurios būtų galima nesunkiai išvengti, bet žiūrėti tokias nuotraukas labai
įdomu. O gatvėse naudok HDR, juk zn kas tai yra? kadangi per didelis kontrąstas, tarp dangaus ir tamsių gatvių, dangoraižių tarpekliuose... Tai vatiek...
Comment
-
Parašė topstarcanada Rodyti pranešimąIr dekui, kad nepamirsti atnaujinti temos.
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąDar kart pasakysiu, o kad man tokią foto aikštelęnuotraukos gražios, bet matau vien snapshotus, visom kažko trūksta, jau atrodo visai neboga, bet ar tai per daug pasvirus, ar kokia "šiukšlė" kadre, kurios būtų galima nesunkiai išvengti, bet žiūrėti tokias nuotraukas labai
įdomu. O gatvėse naudok HDR, juk zn kas tai yra? kadangi per didelis kontrąstas, tarp dangaus ir tamsių gatvių, dangoraižių tarpekliuose... Tai vatiek...Nors ir stengiausi, bet nelabai turejau laiko ieskoti idomesniu kampu ar laukti idomaus "judesio".
Beje, gal as toks bizkuti is kaimo, bet tikrai nezinau, kas tas HDRJeigu cia kas nors susije su fotikais, tai tada nenuostabu, nes sioje srityje praktiskai nieko nenusimanau
Comment
-
http://www.cambridgeincolour.com/tut...amic-range.htm va 99 nuorada pasiskaityk, jei perprasi, manau labai pagerės nuotraukos darytos labai skirtingo apšviestumo zonose...
Comment
-
US. Pasivaikščiojimas po Čikagos centrą su nauja fotokamera
Prisijungiau ir aš prie dslr-ešnikų gretų (nors dėl savo neegzistuojančių sugebėjimų man ir nepriklausytų). Ištaikiau vakar progą downtown'e pabūti, todėl įdėsiu dabar nuotraukų. Mielai laukiu pastabų ir komentarų iš labiau patyrusių fotografų
Daugelis vaizdų jau daug kam mayta, didelių komentarų nedarysiu.
Einu per gatvę, pažiūriu į dešinę ir paspaudžiu shutter'į (kaip jis lietuviškai?):
Reikia pereiti per upę:
Kitam krante:
Merchandise Mart - patsai didžiausias, pats pačiausias ir t.t. irt.p.:
Ryški saulė plieskia - o aš šešėlyje:
/\ Reikėtų truputį pasukti, bet jau neredaguosiu, tingiu
Keturi kadrai šito gražuolio:
Adresas:
Iš apačios:
Iš galo:
Tokia bus pirma dalis, esu atidėjęs nuotraukų kitai, bet vėliau.
beg, borrow and steal
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąhttp://www.cambridgeincolour.com/tut...amic-range.htm va 99 nuorada pasiskaityk, jei perprasi, manau labai pagerės nuotraukos darytos labai skirtingo apšviestumo zonose...dar karta dekui uz info!
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąSveikinu prisijungus prie Nikonistų
P.S. Shutteris lietuviškai paprastai vadinamas "užraktu"
Na ne, užrakto aš nespaudysiu. Bus man jis šateris ir tiekTikiuosiu, kalbininkai neskalpuos už tai
beg, borrow and steal
Comment
Comment