Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

US. Čikaga / Chicago

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Pauliezas, Osiz, Topstarcanada- dekui uz tokius pagiriancius zodzius. Malonu, kad kazkam buvo idomu pasiziureti!!!

Comment

Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą

Kas cia per pastatas vidury? (ta baznycia)
      As zinau, kur tas pastatas yra, bet niekada jis man neuzkliuvo Tiktai nezinau, kokia jo paskirtis, bet mano geriausias spejimas butu- taip, greiciausiai tai baznycia!

Comment

Dar, naujas fotoaparatas ar ismokai naudotis photoshop'u, nes nuotrauku kokybe labai pagerejo ziurint i senesnes ar ivaldei fotoparata. Pasidare labai idomu.
        "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Parašė topstarcanada Rodyti pranešimą
          Dar, naujas fotoaparatas ar ismokai naudotis photoshop'u, nes nuotrauku kokybe labai pagerejo ziurint i senesnes ar ivaldei fotoparata. Pasidare labai idomu.
          Fotoaparatas tas pats Seip tai, isisaiskinau vien kita funkcija savo fotoaparato ir pameginau panaudoti Ne visos nuotraukos pavyko (kai idesiu daugiau,pats pamatysi). Nuotrauku negrazinu, isskyrus ta su "porele", bet ten ir taip akivaizdu, ir viena kita patamsinu Beje, aciu uz malonia pastaba

Comment

Dar keletas vakaryksciu nuotrauku:

Turistinis architekturos apzvalgos laivelis

Pesciuju saligatvis

Eiline centrine gatve

Kazkokios sakes

Senovinis laikrodis

seip

Iejimas i banka

Comment

Laikrodis labai grazus. Dar visai neblogai butu pamatyti papuostu daugiau miesto gatviu Svenciu belaukiant.

Ir dekui, kad nepamirsti atnaujinti temos.
              "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Dar kart pasakysiu, o kad man tokią foto aikštelę nuotraukos gražios, bet matau vien snapshotus, visom kažko trūksta, jau atrodo visai neboga, bet ar tai per daug pasvirus, ar kokia "šiukšlė" kadre, kurios būtų galima nesunkiai išvengti, bet žiūrėti tokias nuotraukas labai
                įdomu. O gatvėse naudok HDR, juk zn kas tai yra? kadangi per didelis kontrąstas, tarp dangaus ir tamsių gatvių, dangoraižių tarpekliuose... Tai vatiek...

Comment

Parašė topstarcanada Rodyti pranešimą
                  Ir dekui, kad nepamirsti atnaujinti temos.
                  Nera uz ka

Parašė Hunte-r Rodyti pranešimą
                  Dar kart pasakysiu, o kad man tokią foto aikštelę nuotraukos gražios, bet matau vien snapshotus, visom kažko trūksta, jau atrodo visai neboga, bet ar tai per daug pasvirus, ar kokia "šiukšlė" kadre, kurios būtų galima nesunkiai išvengti, bet žiūrėti tokias nuotraukas labai
                  įdomu. O gatvėse naudok HDR, juk zn kas tai yra? kadangi per didelis kontrąstas, tarp dangaus ir tamsių gatvių, dangoraižių tarpekliuose... Tai vatiek...
                  Nelabai turejau laiko nuotrauku darymui, tad pyskinau viska kas maisesi po kojomis Nors ir stengiausi, bet nelabai turejau laiko ieskoti idomesniu kampu ar laukti idomaus "judesio".
                  Beje, gal as toks bizkuti is kaimo, bet tikrai nezinau, kas tas HDR Jeigu cia kas nors susije su fotikais, tai tada nenuostabu, nes sioje srityje praktiskai nieko nenusimanau

Comment

Tesiu toliau vakaryksti pasilakstyma po miesta

Gatvese budi stai tokie patruliai

Papuostas iejimas i metro

Idomios formos lauko ekranas

Gali stebeti eisma

Smalsuoliai stebi kas vyksta ziniu studijoje

Labai sunku prasibrauti, tad ir nuotrauka prastos kokybes (per stikla)

Comment

Dangoraiziu paunksmeje stovi keistos formos prekybos centras/molas

Prieiname arciau

Uzeiname i vidu

Pakeliame galva i virsu

Liftai

Laiptai

Ziurint i lauko puse

Comment

http://www.cambridgeincolour.com/tut...amic-range.htm va 99 nuorada pasiskaityk, jei perprasi, manau labai pagerės nuotraukos darytos labai skirtingo apšviestumo zonose...

Comment

US. Pasivaikščiojimas po Čikagos centrą su nauja fotokamera

Prisijungiau ir aš prie dslr-ešnikų gretų (nors dėl savo neegzistuojančių sugebėjimų man ir nepriklausytų). Ištaikiau vakar progą downtown'e pabūti, todėl įdėsiu dabar nuotraukų. Mielai laukiu pastabų ir komentarų iš labiau patyrusių fotografų

Daugelis vaizdų jau daug kam mayta, didelių komentarų nedarysiu.

Einu per gatvę, pažiūriu į dešinę ir paspaudžiu shutter'į (kaip jis lietuviškai?) :

Reikia pereiti per upę:

Kitam krante:

Merchandise Mart - patsai didžiausias, pats pačiausias ir t.t. irt.p. :

Ryški saulė plieskia - o aš šešėlyje:

/\ Reikėtų truputį pasukti, bet jau neredaguosiu, tingiu

Keturi kadrai šito gražuolio:

Adresas:

Iš apačios:

Iš galo:

Tokia bus pirma dalis, esu atidėjęs nuotraukų kitai, bet vėliau .
                          beg, borrow and steal

Comment

Parašė Hunte-r Rodyti pranešimą
                            http://www.cambridgeincolour.com/tut...amic-range.htm va 99 nuorada pasiskaityk, jei perprasi, manau labai pagerės nuotraukos darytos labai skirtingo apšviestumo zonose...
                            Aciu!!! Nuotraukose (pavyzdziuose) tikrai matosi skirtumas. Sutinku, kad HDR gali pagerinti nuotrauku kokybe dar karta dekui uz info!

Comment

Labai neblogai Sveikinu prisijungus prie Nikonistų
                              P.S. Shutteris lietuviškai paprastai vadinamas "užraktu"

Comment

nėr už ką... Lauksiu rezultatų...

Comment

Parašė Vaidas Rodyti pranešimą
                                  Sveikinu prisijungus prie Nikonistų
                                  P.S. Shutteris lietuviškai paprastai vadinamas "užraktu"
                                  Dėkui už pasveikinimą
                                  Na ne, užrakto aš nespaudysiu. Bus man jis šateris ir tiek Tikiuosiu, kalbininkai neskalpuos už tai
                                  beg, borrow and steal

Comment

Merchandise Mart
                                    oho kas per didybė

Comment

http://i52.photobucket.com/albums/g3...0118_1-2-w.jpg

Šita ft nuostabi! AČIŪ

Comment

Keletas naktines Cikagos nuotrauku

Comment

/\Aš vis neprisiruošiu naktį fotografuoti pradėti - net savo tripodo su galva nesu išsipakavęs
                                          beg, borrow and steal

Comment

Working...
                                          X