Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Daugiabučių namų statyba Panevėžyje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Kranto g. 36

    Click image for larger version

Name:	IMG_1229.JPG
Views:	1882
Size:	298,9 kB
ID:	1806286

    Click image for larger version

Name:	IMG_1236.JPG
Views:	1787
Size:	281,1 kB
ID:	1806287

    Click image for larger version

Name:	IMG_1239.JPG
Views:	1824
Size:	329,7 kB
ID:	1806288

    Comment


      Panevėžio miesto skaudulius – neužbaigtas statybas – parduoti sudėtinga

      Panevėžio skaudulys – ne tik nebaigtos statybos, bet ir neprižiūrimi pastatai. Nors tam tikrų svertų jų savininkus priversti tvarkytis turima, tačiau jie nėra tokie veiksmingi, kaip galbūt galėtų būti.

      Click image for larger version

Name:	DSC_7731-1.jpg
Views:	1657
Size:	285,7 kB
ID:	1819051

      Vieta – ne viena

      Administracinių nusižengimų kodekse numatoma, kad apleisto nekilnojamojo turto savininkus galima bausti, tačiau pirmą kartą baudžiamiems pakanka sumokėti gal tik 30 eurų.

      Panevėžio mieste nebaigtų statybų – ne viena. Viena jų stūkso beveik pačiame centre Ramygalos g. 33. Tiesa, teritorija aptverta, bet patekti į teritoriją, kur stūkso krūmais apžėlusios pamatų liekanos, nėra sudėtinga. Beje, ant tvoros kybo užrašas, kad į teritoriją – šiukštu – patekti draudžiama.

      Click image for larger version

Name:	DSC_7726-960x640.jpg
Views:	1635
Size:	161,2 kB
ID:	1819052

      Inspekcijos prerogatyva

      Panevėžio miesto savivaldybės Miesto infrastruktūros skyriaus vedėjas Dalius Vadluga naujienų portalui JP aiškino, kad visi mieste neprižiūrimi pastatai turi savo savininkus.

      „Savivaldybė savininkams gali pateikti pastabas dėl nepriežiūros, tvarkos, švaros. Tačiau nebaigtus statyti pastatus kontroliuoja Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija“, – teigė D. Vadluga, o išgirdęs klausimą apie nekilnojamąjį turtą, priklausantį V. Karpenko, paaiškino:

      „Vasario 16-osios gatvėje daug nekilnojamojo turto priklauso V. Karpenko. Jų aplinka nekelia susižavėjimo. Tačiau Savivaldybė yra suinteresuota ir gyventojų saugumą laiko prioritetu. V. Karpenko atvejis yra žinomas, sprendžiami teisiniai ginčai.“

      Fabrikas turi šeimininką

      Miesto infrastruktūros skyriaus vedėjas D. Vadluga pripažino, kad buvęs Konservų fabrikas nepuošia Panevėžio.

      „Minimus pastatus valdo UAB „Litforina“. Įmonė yra parengusi objekto rekonstrukcijos projektą, turi leidimą darbams. Todėl, daugiau informacijos galėtų suteikti įmonės atstovai. O apie kitus nebaigtus statinius Kniaudiškių gatvėje ir kitose vietose, galiu pasakyti tik tiek, kad juos kontroliuoja Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija.

      Click image for larger version

Name:	DSC_2571-1.jpg
Views:	1656
Size:	289,8 kB
ID:	1819053

      Kompleksas pardavinėjamas

      Prestižinėje Panevėžio vietoje, Kranto gatvėje, parduodamas legendinis pastatų kompleksas – buvęs Konservų fabrikas. 70 arų sklypo plote išsidėstęs keturių pastatų kompleksas, kurio bendras plotas yra 4300 kv. m.

      Po rekonstrukcijos turėtų būti pastatyti 5 800 kv. m kultūros, maitinimo ir viešbučio paskirties pastatai. 1897 metų statybos pagrindinis pastas yra trijų aukštų su rūsiu, kuriame yra suprojektuota koncertų salė, erdvės meno galerijai, viešbutis, kitos patalpos.

      Viso buvusio Konservų fabriko komplekso pardavimo kaina – 750 000 eurų. Tačiau galima pirkti ir atskirus komplekso pastatus, o kaina nuo 250 000 eurų.

      Fabriko dar nepardavė

      Nekilnojamojo turto agentūros „OberHaus“ Panevėžio biuro vadovas Romualdas Paulauskas teigė, kad kompleksas dar neparduotas.

      „Tačiau juo domisi. Negaliu sakyti, kad niekas nesidomi. Vienus domina visas kompleksas, o kiti klausinėja apie galimybę pirkti atskirus komplekso pastatus. Bet visus besidominčius stabdo ne tik pirkimo kainos, bet investicijos rekonstrukcijai. Išlaidos gali siekti net iki 3 mln. eurų. Kompleksas pardavinėjamas jau gal metus“, – aiškino R. Paulauskas.

      Užstatytus – sudėtinga parduoti

      Nekilnojamojo turto kompanijos „Hausitus“ vadovas Vaidas Šukys sakė, kad parduoti vietas, kur pradėtos, bet neužbaigtos statybos – sudėtinga.

      „Žinau tą vietą – Ramygalos g. 33. Pastatas ir sklypas, kurie pardavinėjami, kadaise priklausė bendrovei „Opulens“. Bendrovė bankrutavo. Tokių vietų, kuriose stovi neužbaigti pastatai, Panevėžyje yra ne viena. Parduoti tokius sklypus, su priedais, sunkiau. Geriau pirkti naują sklypą. Na, nebent užstatytas sklypas – miesto centre“, – aiškino V. Šukys.

      Click image for larger version

Name:	DSC_7681.jpg
Views:	1642
Size:	286,9 kB
ID:	1819054

      Apžiūrėjo specialistai

      Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos atstovė viešiesiems ryšiams Ieva Liutkutė paaiškino, kad specialistai vizualiai apžiūrėjo statybviečių teritorijas Ramygalos g. 33 ir Kniaudiškių g. 115, Panevėžyje.

      „Minėtos vietos aptvertos, pakabinti įspėjamieji ženklai, nurodantys, kad įėjimas į teritorijas draudžiamas. Tačiau yra nustatyta nebaigtų statybų statinių konservavimo tvarka. Nesilaikant šios tvarkos Statybos inspekcija gali bausti pagal Administracinių nusižengimų kodeksą. Fiziniams asmenims – įspėjimas arba bauda nuo 50 iki 1000 eurų. Tuo tarpu juridiniam asmeniui pagal Statybos įstatymo gali būti skiriama bauda nuo 300 iki 7000 eurų, o jau baustiems asmenims skiriama bauda nuo 7000 iki 15 tūkst. eurų“, – perspėjo I. Liutkutė ir priminė, kad už netvarkingas statybvietes gali bausti ir šalies savivaldybių administracijos.

      Click image for larger version

Name:	DSC_7706-1.jpg
Views:	1653
Size:	276,6 kB
ID:	1819055

      Baudos

      Gavusi informacijos apie netvarkingas, žmonių saugumui pavojų keliančias apleistas statybvietes, kuriose statybos darbai nevykdomi, inspekcija atlieka patikrinimus. Tokiais atvejais pareigūnas statytojui surašo privalomąjį nurodymą per tam tikrą laiką pašalinti nustatytus pažeidimus.

      Administracinių nusižengimų kodeksas už pareigūnų teisėtų nurodymų nevykdymą ar netinkamą vykdymą numato fiziniams asmenims baudą nuo 60 iki 600 eurų, juridinių asmenų vadovams ar kitiems atsakingiems asmenims – nuo 300 iki 1 500 eurų. Pakartotinis pažeidimas užtraukia baudą nuo 550 iki 900 eurų fiziniams asmenims ir nuo 850 iki 5000 eurų įmonių vadovams.


      Skaitykite plačiau JP.lt:
      https://jp.lt/panevezio-miesto-skaud...oti-sudetinga/

      Comment


        Papildomas aukštas baigtas, nors pagal atnaujintą projektą, turėjo buti papildomai dviejų aukštų, bet gavosi kaip visą laiką kuo prasčiau ir asmeniškai pasakysiu, šitaip prastai nesitikėjau.

        Vizija

        Click image for larger version

Name:	image_93914.png
Views:	1551
Size:	206,1 kB
ID:	1823307

        Jei atvirai tai kolkas nėra pati geriausia ir gražiausia vieta gyventi, bei turėti čia verslą, reikia dar daug darbu aplinkui padaryti, kad butu lankomiausia vieta. Aplinkui pasidairius matosi, kad šalia pastatai baisūs, reiktu juos atnaujinti, galbūt perdaryti į daugiabučius, verslo centrus. Dviračių ir pėsčiujų takai neatnaujinti palei Nevėžį, nėra normalios vaikščiančios krantinės palei upę, jokios laivybos nėra, vaizdas pro langus tik medžiai. Sutinku rudenį matai tikrą grožį, bet daugiau nieko. Bendruomenių rūmų alėja ar kaip ten parkelis vadinamas kolkas neturi irgi jokio grožio ir naudos, beto ir SEMOS teritorija kolkas apleista ir tuščia, kolkas vaizdo tikrai jokio. Kas liečia butus, na jie neblogi, bet tai tik viengungiams arba porai be vaikų. Sutinku, kad stilingas vidaus interjieras, bet išorė to nepasakyčiau. Jeigu visą tai tuos trukumus pašalins ką išvardinau, tai tikrai bus pati prestižiškiausia vieta gyventi Panevėžyje, bet kolkas tikrai ne.

        Click image for larger version

Name:	IMG_1521.JPG
Views:	1530
Size:	315,7 kB
ID:	1823278

        Click image for larger version

Name:	IMG_1558.JPG
Views:	1534
Size:	295,6 kB
ID:	1823279

        Click image for larger version

Name:	IMG_1559.JPG
Views:	1535
Size:	299,5 kB
ID:	1823280

        Click image for larger version

Name:	IMG_1561.JPG
Views:	1531
Size:	357,2 kB
ID:	1823281

        Click image for larger version

Name:	IMG_1562.JPG
Views:	1543
Size:	328,0 kB
ID:	1823282

        Straipsnis iš interneto puslapio:

        Idealiai tinka išskirtinėms asmenybėms: miesto centre, ant Nevėžio upės kranto

        4 200 kvadratinių metrų rekonstruotas buvusios Elektrotechnikos gamyklos pastatas – moderni, iki smulkmenų ieškota erdvė, jungianti gyvenamąsias patalpas ir verslo centrą.

        Click image for larger version

Name:	IMG_6815-960x640.jpg
Views:	1516
Size:	94,7 kB
ID:	1823283

        Trys viršutiniai aukštai – būstai: įvairaus išdėstymo ir dydžio butai, studijos, apartamentai, iš kurių atsiveria pačios nuostabiausios senamiesčio panoramos.

        O apačioje – patalpos, skirtos verslui ir kuriantiems žmonėms. Čia tiesiog ideali vieta: biurui, medicinos klinikai, galerijai, restoranams ar net kūrybinėms dirbtuvėms.

        „Vieta nuostabi. Nes tai tikrai beveik centras. Ir Kultūros centras, ir Senvagė – čia pat. Kita vertus, nėra eismo, pro šalį niekas nevažiuoja… Tu ne ant gatvės gyveni ar dirbi, net dviratininkai netrukdo. O vaizdai ten be galo gražūs – senamiestis, bažnyčios… Gal kur ne kur Panevėžyje dar ir rastume panašių, į taip vadinamuosius „loftus“ rekonstruotinų pastatų, tačiau tikrai vos vieną kitą. Tad tie žmonės, kurie nenori po darbų rūpintis žolės pjovimu, kitais gerbūvio darbais, turėtų susidomėti šiame pastate esančiais būstais“, – sako Valdas Klimavičius, architektas įgyvendinęs šį UAB „Rentau“ užsakymą.

        Šalia pastato driekiasi pėsčiųjų bei dviračių takas, kuriuo besigrožint Senvagės vaizdais galima pasiekti centrinę miesto – Laisvės aikštę. Pėsčiųjų tiltu lengvai pasiekiama Respublikinė Panevėžio ligoninė, kitos gydymo įstaigos ar net Panevėžio Šv. Apaštalų Petro ir Povilo – kitaip Raudona – bažnyčia. Kitoje pusėje svarbiausi miesto administraciniai, komerciniai, kultūriniai ir švietimo objektai. Gretimuose pastatuose yra įsikūrę restoranas, viešbutis, esama įvairiausius poreikius atitinkančių erdvių konferencijoms. Gyventojams, darbuotojams bei lankytojams ideali vieta, pasiekiama iš visų Panevėžio rajonų. Šalia erdvi nemokama parkavimo aikštelė.

        Click image for larger version

Name:	IMG_6784.jpg
Views:	1509
Size:	111,4 kB
ID:	1823284

        Click image for larger version

Name:	IMG_6798.jpg
Views:	1515
Size:	100,1 kB
ID:	1823285

        Click image for larger version

Name:	IMG_6801.jpg
Views:	1508
Size:	102,0 kB
ID:	1823286

        Click image for larger version

Name:	IMG_6934.jpg
Views:	1504
Size:	63,6 kB
ID:	1823287

        Click image for larger version

Name:	IMG_6938.jpg
Views:	1510
Size:	71,4 kB
ID:	1823288

        Click image for larger version

Name:	IMG_6954.jpg
Views:	1514
Size:	92,4 kB
ID:	1823289

        Click image for larger version

Name:	IMG_6970.jpg
Views:	1514
Size:	89,2 kB
ID:	1823290

        Click image for larger version

Name:	IMG_6986.jpg
Views:	1505
Size:	111,1 kB
ID:	1823291

        Click image for larger version

Name:	IMG_7004.jpg
Views:	1515
Size:	99,4 kB
ID:	1823292

        Click image for larger version

Name:	IMG_7018.jpg
Views:	1518
Size:	114,0 kB
ID:	1823293

        „Šis projektas mums be galo svarbus. Norėjosi investicijoms pasirinkti kažką nepaprasto, neeilinio ir tuo pačiu prisidėti prie mūsų miesto estetinės vertės padidinimo. Po ilgų svarstymų nusprendėme, jog naujam gyvenimui prikelsime būtent šį buvusios Elektrotechnikos gamyklos vaiduoklį. Kadangi statinys šalia centro, gamybinės paskirties ir nenaudojamas, iš pat karto buvo akivaizdu, jog iššūkių tikrai bus…Turėjome iš pramoninių, apleistų patalpų padaryti moderniai įrengtas erdves gyvenimui ir darbui. Džiaugiamės, jog planus įgyvendinome, o panevėžiečiai turės dar vieną sutvarkytą vietą miesto senamiestyje. Tikime, jog po mūsų čia atsiras dar daugiau pastatų, be vizualinės taršos“, – mintimis dalinosi Marijus Braška, UAB „Rentau“ vadovas.

        Modernią „TORAS LT“ erdvę naujam gyvenimui prikėlęs vienas iš ryškiausių Aukštaitijos architektų V. Klimavičius, Panevėžyje dar žinomas kaip Laisvės aikštės rekonstrukcijos, viešbučio „Romantic“, „Rietumu banko“ Rygoje centrinio pastato ir kt. autorius arba bendraautorius, teigia, jog šio pramoninės paskirties pastato rekonstrukcija buvo gana sudėtingas projektas.

        Click image for larger version

Name:	IMG_2976.jpg
Views:	1518
Size:	140,3 kB
ID:	1823294

        Click image for larger version

Name:	IMG_2977.jpg
Views:	1532
Size:	123,3 kB
ID:	1823295

        Click image for larger version

Name:	IMG_2997.jpg
Views:	1506
Size:	93,1 kB
ID:	1823296

        Click image for larger version

Name:	IMG_3017.jpg
Views:	1516
Size:	176,3 kB
ID:	1823297

        Click image for larger version

Name:	IMG_3059-rotated.jpg
Views:	1510
Size:	93,5 kB
ID:	1823298

        Click image for larger version

Name:	IMG_6781.jpg
Views:	1502
Size:	119,6 kB
ID:	1823299

        Click image for larger version

Name:	Loftas-Panevezyje-1.jpg
Views:	1517
Size:	140,4 kB
ID:	1823300

        Click image for larger version

Name:	Loftas-Panevezyje-4.jpg
Views:	1520
Size:	163,7 kB
ID:	1823301

        Click image for larger version

Name:	Loftas-Panevezyje-9.jpg
Views:	1524
Size:	125,1 kB
ID:	1823302

        Click image for larger version

Name:	Loftas-Panevezyje-38.jpg
Views:	1509
Size:	78,8 kB
ID:	1823303

        Click image for larger version

Name:	Loftas-Panevezyje-45.jpg
Views:	1515
Size:	97,1 kB
ID:	1823304

        Click image for larger version

Name:	Loftas-Panevezyje-56.jpg
Views:	1518
Size:	94,2 kB
ID:	1823305

        „Tų tokių konversijų Panevėžyje atsirandą. Žinoma, dirbti su pramoninės architektūros tokiais pastatais nėra lengva, o kuo arčiau centro, tuo dar sudėtingiau. Visada paprasčiau ant pievos statyti kažką. O tokiais atvejais tenka derintis prie esamų konstrukcijų, ne viską gali griauti, ne viską pritaikyti… Sudėtinga, bet įdomu. Ir galiu pasakyti, jog šiame pastate nieko nebuvo lengva. Labai džiaugiuosi, kad užsakovai pasirinko itin profesionalų techninį prižiūrėtoją. Kitaip būtų tiesiog beveik neįmanoma iš projektuotojo pusės. Techninis prižiūrėtojas labai koregavo projektą, koordinavo ir inžinerinę dalį tikrai, manau, labai gerai prižiūrėjo“, – apie sunkumus, paverčiant seną pastatą moderniu verslo centru kalbėjo architektas.

        Išvertus iš anglų „loftas“ – tai palėpė, virš gamybinių patalpų. Tokiose palėpėse buvo įrengiamos poilsio zonos darbininkams, jose gyvendavo ir patys šeimininkais. Tačiau laikui bėgant sąvoka pakito ir dabar įprasta „loftais“ vadinti buvusias gamyklas ar kitus industrinius pastatus, pritaikytus gyvenimui ar verslui.

        Tradiciniai „loftai“ pasaulyje atsirado dėl didelės žemės kainos netoli miestų centrų. Juos išpopuliarino įvairūs menininkai, kurie iš pradžių tokiuose apleistuose, erdviuose statiniuose įsirengdavo kūrybines dirbtuves. Lietuvoje šio tipo patalpos taip pat pradėjo populiarėti dėl tos pačios priežasties – brangstančios žemės.

        Panevėžyje tai vienas iš pirmųjų atgimęs „loftas“. „Loftai“ nuo standartinių patalpų išsiskiria aukštomis lubomis, dideliais langais ir vientisa, sienomis neperskirta erdve. Idealiai tinka kūrybiškoms ir išskirtinėms asmenybėms.

        Click image for larger version

Name:	IMG_7026.jpg
Views:	1514
Size:	183,0 kB
ID:	1823306

        PASTATAS

        2020 m. rekonstruotas
        5 aukštai
        4 200 kvadratinių metrų
        „Toras LT“ verslo centras – ieškantiems reprezentatyvių ir šiuolaikinius standartus atitinkančių patalpų. Rekonstrukcijos metu naudotos tik modernios ir kokybiškos medžiagos, atitinkančios A++ reikalavimus. Vis dėlto aukščiausio energetinio naudingumo klasę atitinkantiems atnaujintiems statiniams, kurie pretenduoja į pasyviųjų namų kategoriją, pagal Lietuvos Respublikos teisės aktus suteikiamas B efektyvumo rodiklis.

        Sklandus darbas „Toras LT“ verslo centre garantuojamas nuo pat pirmos minutės. Galimybę rinktis iki 1 700 kv. m ploto patalpas arba jų dalį (aukštą, studiją, biurą ir pan.).

        Inovatyvūs inžineriniai sprendimai leidžia maksimaliai išnaudoti biuro plotą, gerą mikroklimatą garantuoja rekuperacinė vėdinimo ir kondicionavimo sistema bei kt. patogumai.

        Ekonomiškas autonominis šildymas leis būti nepriklausomiems nuo centralizuotos sistemos.

        Daugiau informacijos apie verslo centro galimybes:

        1. Nuomininkai turės savo atskirą, todėl saugią internetinę prieigą. Įvestas „Telia“ šviesolaidinis internetas. Pagal poreikį galimybė rinktis savo.
        2. Lankstus patalpų išdėstymas bet kokio dydžio biurui nuo 80 iki 1700 kv. m.
        3. Atskiri įvadai, atskiros kondicionavimo sistemos.
        4. Visose erdvėse gali būti įrengta virtuvėlė, o pageidaujant – ir atskiras WC.
        5. Patalpos pritaikomos bent kokiai veiklai.
        6. Individualiai reguliuojamas mikroklimatas garantuos ypatingą komfortą tiek vasarą, tiek žiemą.
        7. Instaliuotas didelis elektros galios rezervas, kuris patenkins visus nuomininko poreikius.
        8. Atskiri įėjimai, saugos signalizaciją.
        9. Galimos patalpų tvarkymo ir priežiūros paslaugos.
        10. Reklama ant pastato fasado.


        Skaitykite plačiau JP.lt:
        https://jp.lt/idealiai-tinka-isskirt...o-upes-kranto/

        Comment


          Parko namu kotedžu kvartalas oficialiai statybos baigtos. Pastatyta 7 gyvenamieji nedideli dvieju aukštu namai.

          Click image for larger version

Name:	IMG_1682.JPG
Views:	1487
Size:	276,2 kB
ID:	1823930

          Click image for larger version

Name:	IMG_1683.JPG
Views:	1457
Size:	249,1 kB
ID:	1823931

          Click image for larger version

Name:	IMG_1684.JPG
Views:	1465
Size:	280,3 kB
ID:	1823932

          Comment


            Žemaičių g. 35A, kolkas tik pamatai.

            Click image for larger version  Name:	IMG_3366.JPG Views:	1161 Size:	380,6 kB ID:	1823935

            Click image for larger version  Name:	IMG_3367.JPG Views:	1160 Size:	401,6 kB ID:	1823936

            Click image for larger version  Name:	IMG_1673.JPG Views:	1235 Size:	278,7 kB ID:	1823937
            Paskutinis taisė Audrys; 2022.01.16, 21:49.

            Comment


              Kolkas tik nugriautas senas pastatas


              Click image for larger version

Name:	IMG_1587.JPG
Views:	1455
Size:	298,6 kB
ID:	1823942

              Click image for larger version

Name:	IMG_1588.JPG
Views:	1443
Size:	253,5 kB
ID:	1823943

              Comment


                Klaipėdos g. 11A

                Click image for larger version

Name:	image_88292.jpg
Views:	1410
Size:	217,6 kB
ID:	1824061

                Click image for larger version

Name:	IMG_9846.JPG
Views:	1380
Size:	103,7 kB
ID:	1824062

                Click image for larger version

Name:	IMG_1733.JPG
Views:	1391
Size:	290,2 kB
ID:	1824063

                Comment


                  A. MACKEVICIAUS G. 23 buvo du variantai, tai pats pirmas toks paprastesnis ir antras su papildomu aukštu (aišku antras variantas žymiai geresnis), bet kaip kas čia pasakė nusipigino, tai liko prie paprastesnio varianto.

                  Projektas nr.1

                  Click image for larger version  Name:	image_96097.jpg Views:	0 Size:	189,0 kB ID:	1824118

                  Click image for larger version  Name:	image_96098.jpg Views:	0 Size:	186,5 kB ID:	1824119

                  Click image for larger version  Name:	image_96099.jpg Views:	0 Size:	199,9 kB ID:	1824120

                  Projektas nr.2

                  Click image for larger version  Name:	image_96100.jpg Views:	0 Size:	8,4 kB ID:	1824121

                  Click image for larger version  Name:	image_96102.jpg Views:	0 Size:	173,1 kB ID:	1824122

                  Click image for larger version  Name:	image_96101.jpg Views:	0 Size:	206,0 kB ID:	1824123

                  Click image for larger version  Name:	image_96103.jpg Views:	0 Size:	213,8 kB ID:	1824124

                  Click image for larger version  Name:	image_96104.jpg Views:	0 Size:	206,5 kB ID:	1824125

                  Click image for larger version  Name:	image_96105.jpg Views:	0 Size:	192,9 kB ID:	1824126

                  Statybos:

                  Click image for larger version  Name:	IMG_1633.JPG Views:	0 Size:	279,3 kB ID:	1824127

                  Click image for larger version  Name:	IMG_1634.JPG Views:	0 Size:	272,6 kB ID:	1824128

                  Click image for larger version  Name:	IMG_1638.JPG Views:	0 Size:	271,7 kB ID:	1824129

                  Click image for larger version  Name:	IMG_1640.JPG Views:	0 Size:	259,7 kB ID:	1824130

                  Click image for larger version  Name:	IMG_1641.JPG Views:	0 Size:	253,0 kB ID:	1824131
                  Paskutinis taisė Audrys; 2020.08.29, 22:54.

                  Comment


                    Ką manote?
                    Attached Files
                    Informacinis pranešimas apie visuomenei svarbaus statinio projektavimą „Trijų mokslo paskirties pastatų, keičiant paskirtį į gyvenamąją, Parko g.41A, 41B, 41C, Panevėžio m., kapitalinio remonto projektas

                    Comment


                      Geriau, nei buvo apleistas pastatas, labai panasaus profilio i triaukscius statomus kniaudiskese. Gaila, ziurint i skelbima, neismato daugiau info apie kvadraturas butu, o ju cia ivairiu dydziu.

                      Comment


                        Nugriovus mokyklos gargarą, perplanavus teritoriją, būtų galima kažkaip atskirais daugiabučiais. Nors planuojama teritorija tarp esamų daugiabučių, bet kaip suprantu nebloga vieta. Visai prie pat didelis parkas, nepertoliausiai miesto centras, didieji prekybos ir pramogų centrai, arena, švietimo įstaigos ir t.t.

                        Kažkoks toks užstatymas
                        Click image for larger version

Name:	fff.jpg
Views:	1211
Size:	353,8 kB
ID:	1825767
                        Paskutinis taisė VNS; 2020.09.16, 18:38.
                        Show must go von!

                        Comment


                          Parašė VNS Rodyti pranešimą
                          Nugriovus mokyklos gargarą, perplanavus teritoriją, būtų galima kažkaip atskirais daugiabučiais. Nors planuojama teritorija tarp esamų daugiabučių, bet kaip suprantu nebloga vieta. Visai prie pat didelis parkas, nepertoliausiai miesto centras, didieji prekybos ir pramogų centrai, arena, švietimo įstaigos ir t.t.

                          Kažkoks toks užstatymas
                          Click image for larger version

Name:	fff.jpg
Views:	1211
Size:	353,8 kB
ID:	1825767
                          o koiuo adresu sios statybos.

                          Comment


                            Parašė Minde76 Rodyti pranešimą

                            o koiuo adresu sios statybos.
                            Čia tikrai ne Panevėžy ir greičiausiai tokiu projektu niekada nedarys Panevėžy, čia greičiausiai Vilniuje arba Kaune bus. Čia kaip pavyzdį rodo, kaip geriau atrodytu, nei dabar daro.

                            Comment


                              A. Mackevičiaus g. 23

                              Click image for larger version

Name:	image_103268.jpg
Views:	893
Size:	384,4 kB
ID:	1829497

                              Click image for larger version

Name:	image_103269.jpg
Views:	882
Size:	402,3 kB
ID:	1829498

                              Click image for larger version

Name:	image_103270.jpg
Views:	885
Size:	386,8 kB
ID:	1829499

                              Paskutinis taisė Audrys; 2020.10.02, 19:49.

                              Comment


                                Parašė Minde76 Rodyti pranešimą

                                o koiuo adresu sios statybos.
                                Kaune
                                https://butai.parkoapartamentai.lt/

                                Jokiu būdų ne stebuklas. Tik kaip pvz. ne itin didelės teritorijos skaidymo nedideliais tūriais.
                                Show must go von!

                                Comment


                                  Parašė VNS Rodyti pranešimą

                                  Kaune
                                  https://butai.parkoapartamentai.lt/

                                  Jokiu būdų ne stebuklas. Tik kaip pvz. ne itin didelės teritorijos skaidymo nedideliais tūriais.
                                  Lyginant su Panevėžio projektu, tai šis žymiai geriau atrodo, o Panevėžio ar tikrai jis gerai atrodys tarp didelių aukštų daugiabučių, tai dar pažiurėsim kai pabaigs, gali buti, kad visiškai nesiderins. Kolkas reikia pasidžiaugti, kad nebenaudojamus pastatus prikelia kitam gyvenimui.

                                  Comment


                                    Klaipėdos g. 11A

                                    Click image for larger version

Name:	IMG_2072.JPG
Views:	822
Size:	407,3 kB
ID:	1829789

                                    Click image for larger version

Name:	IMG_2074.JPG
Views:	800
Size:	386,3 kB
ID:	1829790

                                    Comment


                                      Šiek tiek info apie vietoj buvusios mokyklos, kuri perdaroma į daugiabutį. (ne reklama, tiesiog dalinuosiu info)

                                      PARDUODAMI NAUJI BUTAI ŽEMIAUSIA KAINA PANEVĖŽYJE!!!
                                      Nauji butai Parko gatvėje, šalia kultūros ir poilsio parko.
                                      Parduodami trijų kambarių butai, kurių plotai nuo 67,07 kv. m iki 78,11 kv. m.
                                      Pirmuose aukštuose butai su nuosavu kiemeliu.
                                      Naujai rekonstruojamas trijų aukštų pastatas, kuriame bus įrengti 75 butai.
                                      Aptverta privati daugiabučio teritorija, kurioje turėsite nuosavą parkavimo vietą.
                                      Šiame name yra parduodami vieno, dviejų ir trijų kambarių butai.
                                      Butai parduodami su daline apdaila:
                                      - betonuotos šildomos grindys su reguliojamomis šildymo zonomis;
                                      - išvedžioti nuotekų ir vandentiekio įvadai;
                                      - išvdžiota elektros instaliacija;
                                      - sienos ir lubos vieną kartą nuglaistytos;
                                      - „šarvo“ tipo durys į butą.
                                      Iš svetainės - virtuvės zonos patekimas į balkoną su stikliniais atitvarais.
                                      Dideli buto langai dviejų paketų, trijų stiklų.
                                      Namo teritorija aptverta, apšviesta, o įvažiavimas su šlagbaumu.
                                      Bus įrengtos vaikų žaidimo ir poilsio zonos.
                                      Patogus susisiekimas visuomeniniu transportu, šalia mokyklos, darželiai, prekybos centrai.

                                      BUTO KAINA - 990 EUR UŽ KV. M.
                                      Skambinkite, klauskite, aš būtinai padėsiu Jums išsirinkti geriausią variantą.
                                      Daugiau informacijos tel.: 865018819

                                      -- Objekto nr. Ober-Haus tinklapyje www.ober-haus.lt/OH448245

                                      https://www.aruodas.lt/butai-panevez...ina-1-2944569/

                                      Click image for larger version

Name:	panevezys-centras-parko-g-3-kambariu-butas.jpg
Views:	761
Size:	255,8 kB
ID:	1829869

                                      Click image for larger version

Name:	panevezys-centras-parko-g-3-kambariu-butas (1).jpg
Views:	799
Size:	264,5 kB
ID:	1829855

                                      Click image for larger version

Name:	panevezys-centras-parko-g-3-kambariu-butas (2).jpg
Views:	756
Size:	261,5 kB
ID:	1829856

                                      Click image for larger version

Name:	panevezys-centras-parko-g-3-kambariu-butas (3).jpg
Views:	767
Size:	325,4 kB
ID:	1829857

                                      Click image for larger version

Name:	panevezys-centras-parko-g-3-kambariu-butas (4).jpg
Views:	760
Size:	131,5 kB
ID:	1829858

                                      Click image for larger version

Name:	panevezys-centras-parko-g-3-kambariu-butas (5).jpg
Views:	759
Size:	165,5 kB
ID:	1829859

                                      Click image for larger version

Name:	panevezys-centras-parko-g-3-kambariu-butas (6).jpg
Views:	762
Size:	188,3 kB
ID:	1829860

                                      Click image for larger version

Name:	panevezys-centras-parko-g-3-kambariu-butas (7).jpg
Views:	765
Size:	330,1 kB
ID:	1829861

                                      Click image for larger version

Name:	panevezys-centras-parko-g-3-kambariu-butas (9).jpg
Views:	761
Size:	316,2 kB
ID:	1829862

                                      Click image for larger version

Name:	panevezys-centras-parko-g-3-kambariu-butas (10).jpg
Views:	760
Size:	331,7 kB
ID:	1829863

                                      Click image for larger version

Name:	panevezys-centras-parko-g-3-kambariu-butas (11).jpg
Views:	760
Size:	296,8 kB
ID:	1829864

                                      Click image for larger version

Name:	panevezys-centras-parko-g-3-kambariu-butas (12).jpg
Views:	752
Size:	304,6 kB
ID:	1829865

                                      Click image for larger version

Name:	panevezys-centras-parko-g-3-kambariu-butas (13).jpg
Views:	755
Size:	325,0 kB
ID:	1829866

                                      Click image for larger version

Name:	panevezys-centras-parko-g-3-kambariu-butas (14).jpg
Views:	751
Size:	331,3 kB
ID:	1829867

                                      Click image for larger version

Name:	118772115_3214929035289365_2014217884601030316_o.jpg
Views:	762
Size:	334,3 kB
ID:	1829868

                                      Comment


                                        Uždaromų mokyklų naujas gyvenimas...Tas pastatas jau nugyvenęs didžiąją dalį savo gyvavimo laiko, bet aprengiamas naujas rūbas ir važiuojam toliau.
                                        Jau matau kaip daužomos g/b perdangos plokštės ir daromos angos tualetams ir t.t.
                                        Įdomu kaip tos balkono sijos atremtos. Tos sienos ir kolonos nebuvo skaičiuotos toms atramoms. Apkrovos nėra didelės, bet vis tiek.
                                        Kažin ką su sporto sale darys? Loftai 8 metrų aukščio?
                                        Paskutinis taisė Panevezietis; 2020.10.05, 09:04.

                                        Comment


                                          Parašė Audrys Rodyti pranešimą

                                          Čia tikrai ne Panevėžy ir greičiausiai tokiu projektu niekada nedarys Panevėžy, čia greičiausiai Vilniuje arba Kaune bus. Čia kaip pavyzdį rodo, kaip geriau atrodytu, nei dabar daro.
                                          Kodėl nedarys? Einama link to https://www.ober-haus.lt/butas-parda...kritis,7548880
                                          Show must go von!

                                          Comment

                                          Working...
                                          X