Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šnipiškės - projektai ir statybų eiga

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Senvagės slėnis kaip tik pradėjo judėti. Jeigu gerai suprantu, dabar kur iškasta, įrenginėja lietaus nuotekų sistemą, po ko darys visa kita. Dviračių takas Ozo g. jau nutiestas, Linkmenų nuo Žalgirio iki Konstitucijos jau tiesiamas.

    O dėl kamščių, tai čia labiau žmonių pasirinkimas ir hobis. Jeigu kažkas renkasi smirdėti kamštyje ir amžinai ieško begalės priežasčių, kodėl nesirinkti efektyvesnių keliavimo būdų, tai čia jau nieko nepadarysi.

    Comment


      Ten ne tiek daug tų efektyvesnių būdų yra. Kol geras oras, tai gali dviratį mint ar paspirtuku važiuot, bet kai lyja, tai eit pėškom nekažką nuo Linkmenų. Tik atrodo arti. O VT ten nėra.

      BTW, su Kernavės gatve reikalai kažkiek juda? Turėjo būti vystoma atkarpa tarp Lvovo ir Konstitucijos, bet ten tik šaligatvis nutiestas palei Arfą ir tiek žinių. Nežinau net kur ta gatvė ten tilpt gali, nes grynai šalia šaligatvio ruberoidinė lūšna stovi. O dėl likusios dalies nuo Žalgirio gatvės - tyla?

      Comment


        Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
        ...
        Žinau ir tokių veikėjų, kurie iš pilies apartamentų važiuoja su savo auto 1km iki darbo nes toks įprotis. Realiai pėsčiom gali ateit, bet ne reikia užkurt savo agregatą ir važiuot 1km iki darbo tai čia net nežinau, kaip tokius įvardint. Kas dėl lokacijos, tai taip ten ateity tikrai vaizdas bus geresnis už dabartinį, bet šiuolaikinė karta nori čia ir dabar gero vaizdo ir nelabai nusiteikę gyvent tokioj aplinkoje artimiausius savo 10 metų, kol ten viskas prasivalys. Realiai kaip ilgailaikė investicija pasiteisins, greičiausiai kažkiek ir grąžos būtų pardavus vėliau, o gal net nesinorės, kai viskas apsivalys. Sakyčiau turint atliekamų $ tikrai verta investuot į tą kernavės aveniu projektą, galima net nuomai paleist tą butą, jeigu nėra poreikio dabar ten gyvent, bet kuriuo atveju tendencija, kad grąža bus didesnė negu investicija garantuota.
        Paskutinis taisė tomcat; 2019.08.18, 10:45.

        Comment


          Su Šnipiškių gentrifikacija nebūčiau toks optimistas. Palyginus su Paparčių namais, ten aplink daug stambių įmonių, todėl joms išsikelt, su jomis susitart lengviau. Tuo tarpu kai Šnipiškių branduolį sudaro bakužės su daugybe savininkų, kurie dar ir turi nerealius lūkesčius dėl savo NT kainos.

          Comment


            Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą

            Grafikas

            Įdomus dalykas, kad šiame grafike Šnipiškės ir Ozas yra atskiros kategorijos. Ko gero, aptariami Linkmenų Ežerai priskirti prie Ozo.
            Snowflakes will attack U <3

            Comment


              Parašė Zygis Rodyti pranešimą
              Ten ne tiek daug tų efektyvesnių būdų yra. Kol geras oras, tai gali dviratį mint ar paspirtuku važiuot, bet kai lyja, tai eit pėškom nekažką nuo Linkmenų.
              Tai aš žinau, nes dviračiu į darbą važinėju paskutinius 12 metų. Iš jų 3 Vilniuje. Žinai, kiek kartų šiemet lijo taip, kad negalėjau važiuoti dviračiu į darbą? Nu kad būčiau normaliai sušlapęs. Vieną. Faking vieną kartą. That's it. Vieną kartą.
              Tomcat teisingai pastebėjo. Sėdėjimas kamščiuose yra įprotis. Tiesiog daro žmonės taip, nes nu daro ir viskas. Ne todėl, kad turėtų tam kažkokį racionalumu grįstą pagrindimą. Dar komiškiau atrodo, kai pradeda bandyti argumentuoti, kodėl. Aišku, tik teoriškai, nes praktikoje niekada nėra bandę jokio kito keliavimo būdo, kaip tik sėdėjimą kamštyje po dvi valandas kasdien. "Kol oras yra geras" yra labai geras ir dažnai naudojamas nieko bendro su realybe neturintis "argumentas". Nes nu bl*t Amsterdame ar kokiam nors faking Utrechte blogo oro tai nebūna. Ir žiemos ten nebūna. Ir Vilnius yra išvis unikalus pasaulyje, kur vienintelis įmanomas būdas kur nors nusigauti yra malimasis kamščiuose pusę dienos šūdinose gatvėse su nusitrynusiomis juostomis.
              Paskutinis taisė John; 2019.08.18, 23:00.

              Comment


                Man kas nepatinka kernavės aveniu, tai šitas pastatas greta ir tos antenos, ar ten planuoja griaut tuos senovinius ofisus? Realiai numuša visa norą ten kažką žiūrėti. K17 kažkaip geresnėje pozicijoje.

                Attached Files

                Comment


                  Atrodo ten matosi Lietuvos Hidrometeorologijos centras. Gana nekalta taršos požiūriu organizacija.

                  Comment


                    Tas pastatas gan nesenii renovuotas, tai ko gero stoves ilgai.

                    Comment


                      Jame įsikūrusi Hidrometeorologijos tarnyba.

                      Comment


                        Idomu, kaip cia ta Kernaves gatve eis.
                        Click image for larger version  Name:	7D741AA5-77FE-40CB-A807-49884FE0B059.jpeg Views:	71 Size:	270,4 kB ID:	1743770

                        Click image for larger version  Name:	image_90478.jpg Views:	75 Size:	270,4 kB ID:	1918784
                        Paskutinis taisė Romas; 2021.10.10, 11:18. Priežastis: ​​Sumažintas dublis

                        Comment


                          Čia labiau turbūt bulbas jau kast laikas o ne apie gatvę kalbėt

                          Comment


                            Parašė evvt Rodyti pranešimą
                            Čia labiau turbūt bulbas jau kast laikas o ne apie gatvę kalbėt
                            O ką, ne Niujorkas?!
                            Attached Files

                            Comment


                              Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
                              Kokia paklausa, tokia ir pasiūla. Jeigu ir taip perka, tai kas gi persistengs. Aišku, yra dar tokie dalykai kaip projekto įgyvendintojų prestižas, įvaizdis ir įdirbis į ateitį (kad visi sakytų - wow kaip jie stato), bet kažkodėl panašu kad ne visiems tai aktualu.
                              Jei nebutu reguliavimu, tai visa senamiesti butu galima uzstatyt Avuliskais daugiabuciais. Deja ir dabar VMS neturi architektu, kurie priziuretu tvarka normaliai ir nustatytu aiskius kokybinius reikalavimus.

                              Comment


                                Siūlau pervadinti temą į Šnipiškių Naujosios Pilaitės projektai. Labiau atitiks turinį, nes čia nei vienas projektas netraukia nei iki naujojo nei tuo labiau iki senojo centro.

                                Comment


                                  Kurių galų visuomet pirmos vizualizacijos būna tokios neblogos? Čia prieš projekto tvirtinimus ir derinimus kad pasirodyt ar kaip? Nes procesas tai toks vyksta masiškai beveik be išimčių, kai galutinis variantas suprastėja iki Pilaitės vidutinio lygio.

                                  Comment


                                    Ziuriu apie Pilaite dauguma cia labai geros nuomones

                                    Comment


                                      Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
                                      Ziuriu apie Pilaite dauguma cia labai geros nuomones
                                      O tai kokia dar gali būti nuomonė apie Pilaitę? Kokia nuomonė gali būti, pavyzdžiui, apie šūdą arba kokį nors supuvusį arbūzą?

                                      Comment


                                        Parašė John Rodyti pranešimą

                                        O tai kokia dar gali būti nuomonė apie Pilaitę? Kokia nuomonė gali būti, pavyzdžiui, apie šūdą arba kokį nors supuvusį arbūzą?
                                        Ivertink ta fakta, kad nei vienas kitas mikrorajonas nera taip gerai isvystes kotedzingo(cottaging), kaip Pilaite. To negali ignoruot. True? True.

                                        Comment


                                          Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą

                                          Ivertink ta fakta, kad nei vienas kitas mikrorajonas nera taip gerai isvystes kotedzingo(cottaging), kaip Pilaite. To negali ignoruot. True? True.
                                          Čia nelabai net yra ką vertint, visiems patinka Pilaitė visiems modernus ir ilgaamžis architektūrinis paveldas įgyvendintas Pilaitėje labai arti širdies. Todėl dabar visi ir lygina su Pilaite, nes daugiau neturi su kuo o kotedžų vystymas tai smarkiai lenkia visus kitus rajonus, net tuos pačius "Aukso padabintus Kalnėnus" su Morta priekyje.

                                          Siūlau naują temos pavadinimą: "NMC Pilaitės interpretacijos & co"
                                          Paskutinis taisė tomcat; 2019.08.29, 20:10.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X