Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujamiestis - projektai ir statybų eiga

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Gerbti investuotojus, kad taupo ant pilkų lango rėmų? Baikit juokus, įdomu tik kokia priežastis. Gal tamsūs rėmai per daug prišildys patalpą?
    Aviate, navigate, communicate

    Comment


      Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
      Gerbti investuotojus, kad taupo ant pilkų lango rėmų? Baikit juokus, įdomu tik kokia priežastis. Gal tamsūs rėmai per daug prišildys patalpą?
      Ekonomikoje dažniausiai viskas yra atvirkščiai, paslaugų ir prekių kūrėjai gerbia klientus. Manau, kad tokie pastatai atsiranda dėl mažos konkurencijos. Maža konkurencija sąlygoja miesto centre ribotą sklypų pasiūlą ir dirbtinį jų deficitą.
      Paskutinis taisė andyour; 2018.03.18, 09:02.

      Comment


        /\ Maža sklypų pasiūla turėtų skatinti kokybišką jų užpildymą. Bet, kad viskas būna kiek kitaip ar atvirkščiai, kaip sakote, tai sutinku.
        Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

        Comment


          Parašė SPX Rodyti pranešimą
          /\ Maža sklypų pasiūla turėtų skatinti kokybišką jų užpildymą. Bet, kad viskas būna kiek kitaip ar atvirkščiai, kaip sakote, tai sutinku.
          Maža sklypų pasiūla miesto centre, lemia mažą būsto pasiūlą. Kai nėra iš ko rinktis, tai perki kas yra.

          Comment


            Na ką gi parašysiu ir aš apie Naujamiestį... Nes gyvenu galima sakyti jame... Oi tiesa stebūklas - aplinkui mane visur vyksta Naujamiesčio statybos- va Naujamiesčio alėja, eglių takas ir pan... bet įdomu tai, kad šitas gabaliukas (neprivažiavus iš miesto pusės Savanorių žiedo yra realiai Vilkpėdės seniūnija- pramoninis rajonas jei kitaip- butų minimaliai... Minusai- mašinos realiai nėra kur pastatyti, anksčiau kai leisdavo statyti gatvėje būdavo bezabrazija- bet taip smarkiai nesijautė. Kitas dalykas Naujamiesčio opa- priklausomybių ligų centras. Aišku Naujininkai baisiau bet ir čia nieko gero. Parduotuvėje prieis ir pasiūlys :"aš matau kad jums liūdna jums reiktų atsipalaiduoti..." arba :"oi aš matau kad panelė ponia ponas (pasirinktinai) mėgstate pasilinksminti aš turiu priemonių...Netikite? dažniau pasivaikščiokite Savanorių pr... po parduotuvėles jums pripasakos pardavėjos kiek čia vaikšto. Toliau- patogus privažiavimas- taip nesiginčysiu arčiau centras, tačiau minusai- tai vis tiek liko pramoninis rajonas katilinės labai arti, viskas arti... Ir nueikite į polikliniką... Įomu- kodėl statistikos nėra kiek vaikų sergančių astma iš tam tikrų rajonų? O dabar dar ruošiasi biokuru viską šildyti tai bijau- bijau net pagalvoti kiek jų pasidarys dar....Nereikia lysti toli į Naujamiestį- atvažiuokite prie Savanorių stotelės ir pavaikščiokite- tame gabaliuke- jame ir pamatysite visas šio rajono opas. Daug "žalumos" jei žaluma galima pavadinti kad ir prie parduotuvės už kioskų yra taip vadinamų dinozaurų buveinė... Kodėl taip juokingai vadiname? Ogi ten renkasi iekvieną dieną vietiniai kurie juodai vietiniai- dar tarybiniais laikais čia gimę gyvenę- čia pat geria (koks dar įstatymas- nėra jokio įstatymo- jiems ne) čia pat lengvinasi- žolės nėra- tik nupiepę numyžti medžiai- kodėl visko nesulyginti palikus kelis medelius ir nepadaryti stovėjimo aikštelės- gal dinozaurų laukas bent šiek tiek išsisklaidytų. Toliau nepatogūs kiemai, nepatogios gatvelės įvažiuoti į kiemus- kai atvažiavo gaisrinės (kas šiame rajone į mėnesį bent pora kartų vyksta) jos nesugeba pasiekti vietos iki kurios tenka važiuoti. Čia kažkoks Bermūdų trikampis o ne Vilnius rajonas prieš pora metelių buvo nutikimas, 7 aukšte užsiliepsnojo butas degė atvira liepsna- sproginėjo langai nuo karščio, žuvo 3 žmonės.... Ir ... ŽINIASKLAIDOJE NIEKO.... per žinias NIEKO.... absoliuti tyla.... Tuo metu jokie kriminaliniai įvykiai nevyko. 15 min skelbė kad Marijampolėje užsiliepsnojo ūkinis pastatas... o apie sostinėje įvykusį tragišką incidentą - nei žodžio...
            Dėl estetinio vaizdo- atvažiuokite pavasarį- jei nesate alergiškas, kai žydi visi sodai- čia atrodo kad į kaimą patenki... Alergiškiems žmonėms nepatariu važiuoti neišgyvent galit Plius man visa ta išorinio vaizdo estetika- giliai giliai dzin- aš žiūriu savo patogumo- jei dėl gražaus išorinio dizaino aš neteksiu lango- kad ir virtuvėje o vonioje jis pas mane bus iki žemės aš nepirksiu tokio buto. Niekas savame prote nepirks. Čia man turi tarnauti butas ir mano patogumui turi būti kurtos patalpos o ne "gražus vaizdas" ... Man iš viso nesuprantamas tas noras sujungti virtuvę su svetaine. Niekaip nesuprantu- kam tai patogu. Nei iš jaunų pažįstamų nei vyresnio amžiaus žmonių niekas kas turi šeimas nenori sujungtos virtuvės su svetaine ir niekas nenori langų iki žemės. Nekoks jausmas- jautiesi nesaugiai- jautiesi kaip ofise štai kokie epitetai. O visi kiša tuos langus iki žemės ir erdves kurios šeimoms ir už dyką nereikalingos. "Dasigyvenome" negalime rasti 3kambarių buto naujos statybos su bent 64m 2 kad ir būtų normaliai 3 kambariai o ne 2 su gigantiška virtuve. Jei šeima nori skirtingos lyties vaikams duoti po 1 atskirą kambarį tenka žiūrėti 4 kambarių buto. Toliau Šiurpina šiuolaikiniai dizaineriai tiesiog šiurpina architektai kurie 3 kambarių butą suskirsto taip: 30m 2 svetainė plius virtuvė (dažnai su 1 langu taigi negali net pertvaros pasidaryt- o jei 2 langai vis tiek kažkokia bezabrazija neleidžia net stumdoma siena atskirti patalpų, toliau einam tėvų miegamasis jam skiriama apie 15-19m2 ir kas mane pribaigia vaikų kambarys9-11m2 ir sukišamos 2 lovos... Čia baisu- vaikus į šuns būdą???? Trumpiau išsikroviau.... Sory jei taip piktai bet trūko kantrybė- jei ne į temą trinkit lauk visą mano monologą

            Comment


              Parašė Klepesova Rodyti pranešimą
              Na ką gi parašysiu ir aš apie Naujamiestį... Nes gyvenu galima sakyti jame...
              Šiaip visas žemiau esantis monologas apie Vilkpėde. Sutinku baisus rajonas..

              Parašė Klepesova Rodyti pranešimą
              Man iš viso nesuprantamas tas noras sujungti virtuvę su svetaine. Niekaip nesuprantu- kam tai patogu.
              Nesuprantu žmonių kurie skundžiasi dėl išplanavimo. Gipskartonio sieną jums per dieną pastatys, galite turėti kad ir dvi virtuves.

              Comment


                Jeigu vystytojas tikėdamasis geresnių pardavimų klaidinančiai pavadina projektą "Naujamiesčio alėja", tai nereiškia, kad Vilkpėdė tampa Naujamiesčiu. Naujamiestis baigiasi prie Žemaitės/V.Pietario gatvių. O tarp Naujamiesčio ir Vilkpėdės yra didelis skirtumas.

                Comment


                  Parašė Klepesova Rodyti pranešimą
                  Man iš viso nesuprantamas tas noras sujungti virtuvę su svetaine. Niekaip nesuprantu- kam tai patogu. Nei iš jaunų pažįstamų nei vyresnio amžiaus žmonių niekas kas turi šeimas nenori sujungtos virtuvės su svetaine ir niekas nenori langų iki žemės. Nekoks jausmas- jautiesi nesaugiai- jautiesi kaip ofise štai kokie epitetai. O visi kiša tuos langus iki žemės ir erdves kurios šeimoms ir už dyką nereikalingos. "Dasigyvenome" negalime rasti 3kambarių buto naujos statybos su bent 64m 2 kad ir būtų normaliai 3 kambariai o ne 2 su gigantiška virtuve. Jei šeima nori skirtingos lyties vaikams duoti po 1 atskirą kambarį tenka žiūrėti 4 kambarių buto. Toliau Šiurpina šiuolaikiniai dizaineriai tiesiog šiurpina architektai kurie 3 kambarių butą suskirsto taip: 30m 2 svetainė plius virtuvė (dažnai su 1 langu taigi negali net pertvaros pasidaryt- o jei 2 langai vis tiek kažkokia bezabrazija neleidžia net stumdoma siena atskirti patalpų, toliau einam tėvų miegamasis jam skiriama apie 15-19m2 ir kas mane pribaigia vaikų kambarys9-11m2 ir sukišamos 2 lovos... Čia baisu- vaikus į šuns būdą???? Trumpiau išsikroviau.... Sory jei taip piktai bet trūko kantrybė- jei ne į temą trinkit lauk visą mano monologą
                  Yra būtų, kuriuose svetainės-virtuvės patalpa yra ~20-22 m2, tai tokiu atveju nebent turėti 12 m2 "kišeninę" svetainę ir tokią "kišeninę" 8m2 virtuvę. Žmones tokius butus perka, nes mažesnės kvadratūros bute taip erdviau.

                  Rašinėlis kuria įspūdį, tarsi visi namai statomi pagal kartotinį projektą. Juk yra įvairių variantų su įvairiais išplanavimais ir tikrai galima rasti tokių, kuriuose galima įrengus pertvarą atskirti virtuvę.

                  O 10 m2 vaikų kambaryje architektai pastato dvi lovas ar patys gyventojai? Lovą galima ir dviaukštę statyti.
                  Norint turėti 2 vaikų kambarius ir miegamąjį, tai bet kokiu atveju reikės 4 kambarių buto, nebent miegosite svetainėje.

                  Comment


                    Parašė Klepesova Rodyti pranešimą
                    Na ką gi parašysiu ir aš apie Naujamiestį... Nes gyvenu galima sakyti jame... Oi tiesa stebūklas - aplinkui mane visur vyksta Naujamiesčio statybos- va Naujamiesčio alėja, eglių takas ir pan... bet įdomu tai, kad šitas gabaliukas (neprivažiavus iš miesto pusės Savanorių žiedo yra realiai Vilkpėdės seniūnija- pramoninis rajonas jei kitaip- butų minimaliai... Minusai- mašinos realiai nėra kur pastatyti, anksčiau kai leisdavo statyti gatvėje būdavo bezabrazija- bet taip smarkiai nesijautė. Kitas dalykas Naujamiesčio opa- priklausomybių ligų centras. Aišku Naujininkai baisiau bet ir čia nieko gero. Parduotuvėje prieis ir pasiūlys :"aš matau kad jums liūdna jums reiktų atsipalaiduoti..." arba :"oi aš matau kad panelė ponia ponas (pasirinktinai) mėgstate pasilinksminti aš turiu priemonių...Netikite? dažniau pasivaikščiokite Savanorių pr... po parduotuvėles jums pripasakos pardavėjos kiek čia vaikšto. Toliau- patogus privažiavimas- taip nesiginčysiu arčiau centras, tačiau minusai- tai vis tiek liko pramoninis rajonas katilinės labai arti, viskas arti... Ir nueikite į polikliniką... Įomu- kodėl statistikos nėra kiek vaikų sergančių astma iš tam tikrų rajonų? O dabar dar ruošiasi biokuru viską šildyti tai bijau- bijau net pagalvoti kiek jų pasidarys dar....Nereikia lysti toli į Naujamiestį- atvažiuokite prie Savanorių stotelės ir pavaikščiokite- tame gabaliuke- jame ir pamatysite visas šio rajono opas. Daug "žalumos" jei žaluma galima pavadinti kad ir prie parduotuvės už kioskų yra taip vadinamų dinozaurų buveinė... Kodėl taip juokingai vadiname? Ogi ten renkasi iekvieną dieną vietiniai kurie juodai vietiniai- dar tarybiniais laikais čia gimę gyvenę- čia pat geria (koks dar įstatymas- nėra jokio įstatymo- jiems ne) čia pat lengvinasi- žolės nėra- tik nupiepę numyžti medžiai- kodėl visko nesulyginti palikus kelis medelius ir nepadaryti stovėjimo aikštelės- gal dinozaurų laukas bent šiek tiek išsisklaidytų. Toliau nepatogūs kiemai, nepatogios gatvelės įvažiuoti į kiemus- kai atvažiavo gaisrinės (kas šiame rajone į mėnesį bent pora kartų vyksta) jos nesugeba pasiekti vietos iki kurios tenka važiuoti. Čia kažkoks Bermūdų trikampis o ne Vilnius rajonas prieš pora metelių buvo nutikimas, 7 aukšte užsiliepsnojo butas degė atvira liepsna- sproginėjo langai nuo karščio, žuvo 3 žmonės.... Ir ... ŽINIASKLAIDOJE NIEKO.... per žinias NIEKO.... absoliuti tyla.... Tuo metu jokie kriminaliniai įvykiai nevyko. 15 min skelbė kad Marijampolėje užsiliepsnojo ūkinis pastatas... o apie sostinėje įvykusį tragišką incidentą - nei žodžio...
                    Visiškai pritariu, pats tam Savanorių kampe gyvenu. Labai juokinga, kai "Naujamiesčio alėja" pastatyta ne Naujamiesty, o Vilkpėdėj Ir aplamai, visi Vilkpėdės projektai aplink narkologinį save pozicionuoja Naujamiestyje.

                    Comment


                      Tai juk visi projektai meluoja su tais pavadinimais - pvz., Justiniškių namai, Antakalnio kažkas (šalia Naujos Vilnios), Žvėryno šlaitai ar stogai, kurie yra Šeškinėje ir t.t.

                      Comment


                        Naujamiesčio Alėjos vystytojai kažkada man užklausus ir pateikus pastabą dėl seniūnijų labai gražiai išsisuko kažką sumaldami apie ribas

                        Beje, netoli narkologinio vienintelis naujas projektas yra "Vingio Namai", daugiau ten niekas nevyksta kol kas.
                        Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

                        Comment


                          Ne alėja ten, o "Naujamiesčio narkoterasos". O žvėryno panoramoms labiau tiktų - "Šeškinės kabantys sodai"..

                          Comment


                            Tai B23 projektą tada reikėtų pervadinti į zekų panoramos. Man tai keista kai vienas mažiausiai vystomų rajonų kaip Vilkpėdė ir Naujamiesčio galas vystosi ir stato naujus daugiaubučius, o čia bandoma tai gana pašiepti. Ta pati Eglių g., kur pastatyti Naujamiesčio alėjos, Eglių namų ir baigiamo statyti Eglių tako projektai tikrai pakeitė iš esmės gatvę, įpūtė gyvenimo ir padarė tą rajono vietą panašesnę į miesto.

                            Comment


                              Praskiesti senus, ypac ne pacius laimingiausius rajonus naujais namais yra gera praktika. Tokiose vietose mazeja nusikalstamumas, inesama gyvenimo ir tvarkos. Dauguma daugiabuciu rajonu ilgainiui patampa getais, tad kad ten nenukristu nt kaina iki minimumo ir istisas rajonas netaptu zona kur lankosi tik zemi socialiniai sluoksniai juose butina statyt naujus namus. Vilnius ta supranta ir labai dziugu.

                              Comment


                                Gal tinkama tema? Pastato prie Pirklių rūmų rekonstrukcija į daugiabutį:

                                http://www.vilnius.lt/index.php?3652629772

                                Click image for larger version  Name:	Capture.PNG Views:	1 Size:	417,7 kB ID:	1628662

                                Comment


                                  Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                                  Gal tinkama tema? Pastato prie Pirklių rūmų rekonstrukcija į daugiabutį:

                                  http://www.vilnius.lt/index.php?3652629772

                                  Click image for larger version Name:	Capture.PNG Views:	1 Size:	417,7 kB ID:	1628662
                                  Kažkaip parinktos spalvos manęs neįtikina. Gedimino prospektui nėra būdinga tamsiai pilka spalva, šviesią pilką dar šen bei ten galima rasti, bet tokios tamsios pilkos- tikrai ne. Dabartinis pastato koloritas iš esmės yra neblogas ir norėtųsi, kad dažant fasadą išliktų esama spalvų paletė. Siūlomas fasadas toks depresuotas ir negyvas ir puikiai dera prie debesuotos lietingos dienos.
                                  Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

                                  Comment


                                    Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą

                                    Kažkaip parinktos spalvos manęs neįtikina. Gedimino prospektui nėra būdinga tamsiai pilka spalva, šviesią pilką dar šen bei ten galima rasti, bet tokios tamsios pilkos- tikrai ne. Dabartinis pastato koloritas iš esmės yra neblogas ir norėtųsi, kad dažant fasadą išliktų esama spalvų paletė. Siūlomas fasadas toks depresuotas ir negyvas ir puikiai dera prie debesuotos lietingos dienos.
                                    Ar numatoma pilka? Nes čia brėžinys, tai nežinau ar čia nurodyta spalva atitinka tą, kuri yra planuojama fasadui.

                                    Comment


                                      Parašė Creatium Rodyti pranešimą

                                      Ar numatoma pilka? Nes čia brėžinys, tai nežinau ar čia nurodyta spalva atitinka tą, kuri yra planuojama fasadui.
                                      Byloje yra medžiagų eksplikacija. spalvos bus tokios kokios yra fasado išklotinėje.
                                      Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

                                      Comment


                                        Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą

                                        Kažkaip parinktos spalvos manęs neįtikina. Gedimino prospektui nėra būdinga tamsiai pilka spalva, šviesią pilką dar šen bei ten galima rasti, bet tokios tamsios pilkos- tikrai ne. Dabartinis pastato koloritas iš esmės yra neblogas ir norėtųsi, kad dažant fasadą išliktų esama spalvų paletė. Siūlomas fasadas toks depresuotas ir negyvas ir puikiai dera prie debesuotos lietingos dienos.
                                        Aiškinamojo rašto 8 puslapyje apie fasado tvarkymą yra parašyta "atkuriant istoriškai buvusių pilkų atspalvių dažymą"

                                        Comment


                                          "Vilniaus Tauro“ alaus daryklos teritorijoje stato 250 butų

                                          Plačiau: https://www.vz.lt/nekilnojamasis-tur...#ixzz5AV0TWBVf

                                          Comment

                                          Working...
                                          X