Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Quadrum Business City (Konstitucijos pr. 21)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • John
    replied
    Parašė Taj Mahal Rodyti pranešimą
    Gal yra nuotraukų John?
    Ne printscreen nuo video bet nuotraukų iš drono?
    Yra keletas





    Komentuoti:


  • Taj Mahal
    replied
    Gal yra nuotraukų John?
    Ne printscreen nuo video bet nuotraukų iš drono?

    Komentuoti:


  • John
    replied
    Quadrum 4K

    Komentuoti:


  • Zygis
    replied
    Speju labai ilgai krapstysis, ofisu vis maziau reikia. Pats asmeniskai zinau pora tikrai dideliu pastatu centrinej daly, kurie greitu metu atsilaisvins, nes isikurusios imones optimizuojasi.

    Komentuoti:


  • Creatium
    replied
    Jie patys skelbė, kad irgi planuoja naują projektą, jeigu gerai atsimenu Quadrum dydžio maždaug. Tai turint omenyje, kad jie dar turi ir daugiabutį planuose, tai greičiausiai tas sklypas bus greta Quadrum. Daugiau turbūt nelabai yra kur.

    Komentuoti:


  • Taj Mahal
    replied
    Kai Schage pardavė Quadrum, girdėjau gandų kad planuoja naują didelį projektą Vilniuje. Gal yra kokių naujienų?

    Komentuoti:


  • Edd
    replied
    Idealiausia būtų jei nugriautų tuos senus ofisus ir vietoj jų bei parkofkės kažką pastatytų, tik įdomu kaip su savininkais, ar nebus taip kad čia jų ne vienas ir ne du.

    Komentuoti:


  • Zygis
    replied
    Aki dziugina ir atsiradusi nauja parkovke

    Komentuoti:


  • Edd
    replied
    Iš šitos pusės retai kas fotkina Quadrumą, nors man asmeniškai komplekso pastatų "kompozicija" iš šios pusės atrodo geriausiai (aišku geriau atrodo iš toliau ir iš aukščiau, tada labiau išryškėja aukščių skirtumas):

    Komentuoti:


  • Tomizmas
    replied
    Parašė ttttt Rodyti pranešimą
    Ir visu gražumu atsivėrė Vilniaus klasika - good old parkingas ant dykynės.
    Čia yra, kaip kažkas jau yra gerai pastebėjęs, tankus perimetrinis užstatymas (mašinomis).

    Komentuoti:


  • architip
    replied
    Pagal Detalu plana ten berods kaip uzstymas atzymetas, tai anksciau ar veliau atsiaras pastatas. Seip visai idomiai galima padaryti, taktiskai renovoti brutalizmo pastata , palei Lvovo kokia labai siolaikiska pastata suprojektuoti, o tarp ju kiemeli organizuoti. O dar salia yra 2 a murinukas, tai is kart galima treju epochu skvartala padaryti.

    Komentuoti:


  • abruo
    replied
    Teisybės dėlei, ten dar iki Quadrum statybų buvo parkingas.

    Komentuoti:


  • ttttt
    replied
    Ir visu gražumu atsivėrė Vilniaus klasika - good old parkingas ant dykynės.

    Komentuoti:


  • ejs-ejs
    replied
    Va taip ir baigiasi projektas.
    Būdelės nurinktos, tvoros supakuotos.
    Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	462,2 kB
ID:	1800465

    Komentuoti:


  • Milwaukee
    replied
    Guglui daug nereikia. Tik ismest 90proc pasikartojancio turinio apie naikinamas sikinykus ir sabakstynus ir palikt likusius 10, kuriuos idomu paskaityt. Kas buvo(kiaulide arklide), kuom ji vertinga, kuom dabartinis projektas kliuna ir panasiai. Maziau vafliu, daugiau konkretumo.

    Komentuoti:


  • mantasm
    replied
    Parašė B.S. Rodyti pranešimą
    Nori pasakyti kad guglius yra siules kazkur kazkada nukirsti koki medi? Arba siules kazkur uzstatyti "zalia" sabakstyna?
    Ar cia siaip, is neturejimo ka veikti, prisijungei prie jo patrolinti?
    Buvo siūlęs. Tai gi dažnai bando prigaut rodant šūdinų medžių fotkes ir sako negi ir tokio nepjautum. Bet sako pjaučiau. Ir tankinimo alternatyvai visada siūlo plėtrą į šabakštynus toliau nuo centro

    Ar gi kas nors šitam forumiuke trolina? Čia tik rimtos diskusijos su mokslinio darbo lygio argumentais.

    Komentuoti:


  • B.S.
    replied
    Parašė mantasm Rodyti pranešimą

    Kaip ir niekas nesiūlo palikti absoliučiai visus medžius ir užsodinti medžiais absoliučiai viską kur dar nėra medžių.
    Nori pasakyti kad guglius yra siules kazkur kazkada nukirsti koki medi? Arba siules kazkur uzstatyti "zalia" sabakstyna?
    Ar cia siaip, is neturejimo ka veikti, prisijungei prie jo patrolinti?

    Komentuoti:


  • spekas
    replied
    Parašė googleLT Rodyti pranešimą

    Nei trolinu nei, ką. Vieni numeta savo idėją, jog didelis tankumas yra auksinis gralis, kitas žmogus parašo, jog jam mieliau būtų nematyti tokio tankumo ir medinis bei gamtinis paveldas yra svarbiau. Čia tik prasideda išsiplėtojimai, kai Vilniaus gyventojui, kuris myli savo miestą jei kas nepatinka pasiūloma kraustytis į kaimą, vienkiemio trobą. Juk nepradedu nuo to, kad tegul didžioji šio forumo narių dalis kraustosi į milijoninius sugrūstus miestus, Londoną, Niujorką ar Šanhajų, į jų ankštas, šviesos nematančias gatveles.

    Na ir kodėl tai liguistos nesąmonės? Vien dėlto, kad nesutampa su jūsų ar gana stipriai šiame forume įsišaknijusia beveik vienbalse nuomone? Yra terpių kur ir jūs su savo idėjomis įgytumėte trolio įvaizdį. Taip, išties kartojasi mano pasisakymai, bet ar kitų ne? Toks mano požiūris į šiuos miesto pokyčius ir kylančias problemas, o kiti tuo metu prie beveik kiekvieno žalią erdvę, istorinį objektą pakeitusio naujo projekto rašo "cool, tankėjimas, miestietiškėjimas, modernėjimas, pokyčiai". O sistema be skirtumų, įrodinėjimų yra totalitariška, žmonės laisvoje aplinkoje visada norės išsakyti savo nuomonę, bet suprantama, jog patogiau kai vyrauja sutarimas, nieks nekaišo pagalių į ratus, neišlenda įvarios taip vadinamų "talibų" grupuotės.

    Prašau, neužbaninkite Gugliaus - aš prisėdu paskaityti forumą su kakavos puodeliu ir užėjęs Guglą tiek prisijuokiu, kad net gera pasidaro : D. Pažiūrėkime, kad ir čia kokių jis perlų pažėrė mūsų nuotaikai pakelti. Pasistengta, už ką aš jam ir dėkoju : D.

    didelis tankumas yra auksinis gralis, kitas žmogus parašo, jog medinis bei gamtinis paveldas yra svarbiau.

    Kaip ir eilinį kartą, nieko bendrą su diskusija neturintis dalykas, nes kalbama apie tam tikros teritorijos tam tikro dydžio mieste urbanizavimą su tikslu maksimaliai racionaliai išnaudoti teritoriją, kur vienas iš uždavinių yra kaip galima labiau apriboti urbanizacijos plėtrą į plotį, kad būtent ir išsaugoti Gugliaus gamtą ir medinukus, bet kadangi jis yra urbanistikos asas, pasikonsultavo su urbanistais ir gavo jų pribloškiantį pritarimą, jam yra da***dy, kad miesto, kurio populiacija yra virš kelių šimtų tūkstančių gyventojų, plėtimas į periferiją nuo centro reiškia būtent gamtos ir medinukų naikinimą.

    jei kas nepatinka pasiūloma kraustytis į kaimą, vienkiemio trobą.

    O tai kas laikys frontą medinukų pafrontėje? Juk kai miestas plėsis tik individualių namų pavidalu ir masyviu gatvių tinklu tarp tų pačių namų, reikės didvyrių, kurie galės atlaikyti šį visa ryjantį monstrą. : D

    Londoną, Niujorką ar Šanhajų

    :Trolling confirmed:.
    (Jei kas nesupranta kodėl taip sakau, tai lyginti Vilnių su šių miestų populiacija yra daugiau nei neadekvatu.)

    Vien dėlto, kad nesutampa su jūsų ar gana stipriai šiame forume įsišaknijusia beveik vienbalse nuomone?

    Teisingai, prieštaravimas dėl prieštaravimo : D. Maži vaikai pergyvena tam tikrą laikotarpį kai daro atvirkščiai vien tam, kad pažiūrėti kaip reaguoja aplinkiniai.

    Yra terpių kur ir jūs su savo idėjomis įgytumėte trolio įvaizdį.

    Visiškai teisingai. Pvz. jei dauguma galvoja, kad Žemė plokščia, o randi įrodymus, kad ji apvali ir bandai juos pristatyti - manau visi žinome kaip reagavo genijai Žinantys, kad ,,yra'' kitaip.

    Toks mano požiūris į šiuos miesto pokyčius ir kylančias problemas

    Opinions are like assholes - everyone has one.

    o kiti tuo metu prie beveik kiekvieno žalią erdvę, istorinį objektą pakeitusio naujo projekto rašo "cool, tankėjimas, miestietiškėjimas, modernėjimas, pokyčiai".

    Jei kokia 80% miesto vystymo vyksta teritorijose, kurios apie 150 metų buvo stekenamos vienų okupantų, o 50 metų - kitų, bei dar pastarųjų vykdytų bukaprotiškų griovimų bei nulinio supratimo apie želdynų formavimą miesto teritorijoje, tai taip išeina, kad mūsų vertybės yra apsi****mas, antiurbanizmas mieste, griuvimui paliktas paveldas su garažiniais/sandėliniais inkliuzais, šabakštynizmas, bei bulbių sodininkystės motyvų apeigos miesto teritorijoje dar žinomos kaip auto statymas ant žaliųjų plotų? : D. Ai, tiesa, gi, bent mes, mokykloje skaitėme apie, su nemažu patosu, laikydami kaip didžiausią vertybę ar civilizacijos pasiekimą, piemenuko kojų šildymą mėšle. Jei tai viskas ką mes sugebame sukurpti net per kelis tūkstančius metų, tai išjungiame šviesas ir skirstomės, nes nebėra ko ir stengtis dar kažko pasiekti. : D .
    PS.
    (Kalbėdamas apie piemenuko kojas nebandau sumenkinti paprastumo, ar juodo darbo kai jį daryti yra prasminga.)

    O sistema be skirtumų, įrodinėjimų yra totalitariška, žmonės laisvoje aplinkoje visada norės išsakyti savo nuomonę

    Dar kartą: Opinions are like assholes - everyone has one. Yra didelis skirtumas tarp nuomonės išsakymo ir bent jau argumentuoto teiginio remiantis bent jau tam tikromis žiniomis tam tikroje srityje.

    bet suprantama, jog patogiau kai vyrauja sutarimas, nieks nekaišo pagalių į ratus, neišlenda įvarios taip vadinamų "talibų" grupuotės.

    Demagogija. : D. Ir jau buvo aiškinta (gal užsirašykite), kad ,,talibų'' terminas naudojamas pabrėžti neadekvatumą, aklą užsispyrimą mokytis ir aklą nuomonės prakišinėjimą tam tikrų klausimu.


    Guglai, prašau, nesustok, išlik nuotaikos skaidrintojas : D.
    Paskutinis taisė spekas; 2020.02.06, 20:01.

    Komentuoti:


  • mantasm
    replied
    Parašė B.S. Rodyti pranešimą

    Smagu skaityti kai pagrindziat savo nuomone. Ne todel kad su ja sutinku, bet todel parodot savo minties tekme.
    O kas del miesto, tai cia niekas gi nesiulo iskirsti visus medzius absoliuciai visur. Kodel jus vis pasirenkat krastutinumus? Kodel visur turi buti vienodai miskinga? Sakyciau visai neblogai pasisakot Senamiescio, Uzupio, gal kokio Zveryno temose. O NMC is principo nera skirtas jums; jus sioje skiltyje net ne architektura komentuojate...
    Kaip ir niekas nesiūlo palikti absoliučiai visus medžius ir užsodinti medžiais absoliučiai viską kur dar nėra medžių.

    Pagal ką galima nuspręsti kokia miesto dalis kam skirta? Ką žinai, gal Gūglius yra ofiso pūgžlys ir trina kėdę nuo ryto iki vakaro Kvadratume.

    Komentuoti:


  • Lettered
    replied
    Parašė Edd Rodyti pranešimą
    Pirmam aukšte atsidarė Bentley salonas:
    Turbūt tik laikinai, kol pasistatys naują saloną.

    https://www.vz.lt/transportas-logist...iliu-salonas#6

    Komentuoti:

Working...
X