Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektas „Jūros Vartai“

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • MatasM
    replied
    Taip pat norejau paprasyti, jei turite pasiulymu del nauju apklausu tinklapyje www.jurosvartai.lt , siulykite jas siusdami man privacia zinute. Parasykite klausima ir kokius siulote variantus. Butu gerai, kad apklausa butu is projekto "Juros vartai" temos.

    Komentuoti:


  • MatasM
    replied
    Cituoju UAB „Eika“ Komercinių patalpų skyriaus vadovo, Martyno Žibūdos žodžius:
    "Bus fachverkas, tik jis desis galutineje statybu fazeje, pavasari, kai ant fasado bus sumontuotos fachtverka imituojancios lentos. Taip, kaip parodyta pastato vizualizacijoje."

    MatasM
    Paskutinis taisė MatasM; 2006.10.20, 13:49.

    Komentuoti:


  • Bandit_romis
    replied
    Sveikas, Matai, nrėčiau, kad atsakytum į mums dažnai kylantį klausimą, ar ryžių malūno pastatas nepaliks toks stiklinis kaip dabar, ar visgi bus integruotos fachverkinės detalės? Beje, sveikas prisijunges prie musu

    Komentuoti:


  • MatasM
    replied
    Arturai sutinku del tavo pastebejimu pilnai. Mes pripazystam, kad tinklapis buvo apleistas gan ilga laika. Taciau dabar esu as, kuris stengsis atsizvelgdamas i lankytoju poreikius, ji atgaivinti.

    Del pacio projekto, kodel jis taip letai vystosi - yra daug skirtingu nuomoniu ir interesu is visu pusiu ir jas ne taip lengva suderinti. EIKA negali taip paprastai imti ir pastatyti ka nori. Patikinu Jus, kad darbai tikrai nera specialiai vilkinami, tuom nera ne viena puse suinteresuota.

    Taigi artimiausiu metu pasistengsim idet daugiau informacijos ir pranesimu apie pati projekta ir jo eiga. Daugiau informacijos is pacios statybos, su kokiomis problemomis susidurta, kas nauja atrasta, padaryta ir t.t. Del nuotrauku galerijos minciu taip pat yra.

    Taigi kantrybes.

    P.S. dekui dar karta Rokui uz nuoroda.

    MatasM

    Komentuoti:


  • Rokas
    replied
    Sveikas, Matai, malonu, kad prisijungiai. Tikiuosi, jog gausi tau vertingos info čia pas mus. Sėkmės

    Komentuoti:


  • Budulis
    replied
    Žemėlapiukas liuks

    Pritariu Artūro pastebėjimams.

    Komentuoti:


  • ArTuRAs
    replied
    Sveikas,
    Dziugu, kad i miestai.net atranda zmones, kurie yra kuom nors susije su projektais del kuriu mes visi cia tiek diskutuojame.
    Kalbant apie tinklapi, galiu pasakyti, kad pasigedau tiklesnes informacijos apie projekto etapus, kada ir kaip jie bus igyvendinti. Truksta informacijos apie atskirus objektus ir ju renderingu (nuotrauku).
    Pati tinklapio koncepsija turbut daugeliui patiko, ypac tas "zemelapis" ar kaip ji pavadint. Kas nepatiko, tai, kad jis atrode "vos gyvas", jokiu naujienu, atnaujinimu...
    Panasiai kaip ir su paciu projektu: tiek naujienu buvo, visuose laikrasciuose mirgejo su didziuliu projektu, kuris atgaivins Klaipedos centra, o pradejo tik keliais pastatukais, kas turbut daugeliui didelio ispudzio nepadare. Mano manymu, norint pritraukti zmones, reikia kazkokio didesnio traukos centro, kad ir visa "Danes galerija" iskarto. Taip ir NT pirkejai ir nuomininkai butu labiau suinteresuoti.

    Komentuoti:


  • MatasM
    replied
    Sveiki,

    Kaip suprantu jau zinot apie jungtini UAB "Eika" ir AB "Achema" vystoma projekta "Juros vartai" ir kiek skaiciau sia tema esate susipazine su siam projektui skirtu tinklapiu http://www.jurosvartai.lt.

    Siuo metu esu atsakingas uz sio tinklapio "atgaivinima" ir noreciau su Jumis pasikonsultuoti.

    Trumpai. Tinklapis pradzioje turejo tik informuoti verslininkus ir potencialius/busimus NT pirkejus ir nuomininkus apie projekta. Taciau, kuo toliau, tuo labiau projektas isivaziuoja ir tinklapio tikslas bei paskirtis keiciasi. Tikslas tapo - padaryti tinklapi atviresni, informatyvesni ir patrauklu lankytojams.

    Taigi, klausiu Jusu mielieji, kas Jusu manymu galetu buti siame tinklapyje? Ko jame dabar truksta? Kas ji pagyvintu? Diskusijos metu issakyti pasiulymai ir idejos nenueis veltui ir i tinkamiausius pasiulymus bus atsizvelgta.

    Perskaites Jusu diskusijas supratau, kad noretumete zinoti kuo daugiau informacijos apie statybu eiga, kodel buvo pasirinktas vienoks ar kitoks pastatu architekturinis stilius. Sios idejos jau yra mano sarase ir tikriausia as jas bandysiu igyvendinti kazkokiu pranesimu forma paciame tinklapyje www.jurosvartai.lt . Kontaktuosiu su atsakingais uz statyba ir projektavima asmenimis, klausiu nuomoniu ir informuosiu visus tinklapio lankytojus.

    Gal dar butu kokiu pastebejimu/pasiulymu tinklapio turinio atzvilgiu?

    MatasM
    Paskutinis taisė MatasM; 2006.10.19, 16:46.

    Komentuoti:


  • Bandit_romis
    replied
    tikrai pritariu SYLE, man tas stiklas tikrai nelimpa prie to pastato. Gal jei būtų kitoje vietoje jis atrodytų gerai, bet dabar norisi fachverkinų detalių ant to stiklo...

    Komentuoti:


  • syle
    replied
    Man jis atrodo jukingai, turi grąžų stiklą, turi grąžų stogą, dėja jie kartu nelimpa ir atrodo apgailėtinai, kai sudės tas sijas (ar kaip jas reikia vadinti) gal ir atrodys neblogai. Geriausia, jei būtu padarę kaip renderyje.

    Komentuoti:


  • Marčiukas
    replied
    Tas stiklinis pastatas lb graziai atrodo ;]

    Komentuoti:


  • Eimantas
    replied
    Apytiksliai sužymėjau (pakeverzojau):

    Komentuoti:


  • taimis
    replied
    Kur?

    Komentuoti:


  • Eimantas
    replied
    Tikrai maišatynė, nors jau nugriovė ne vieną pokariu ir vėliau statytą cechą. Palaipsniui visą teritoriją sutvarkys, o tos vietos yra arčiau tos teritorijos, kur dar vyksta gamybinė veikla. Restauracija ir Ryžių malūno atstatymas vyksta prie upės, o gamybinė veikla dar vyksta kampe prie marių ir Baltijos laivų statyklos.

    Komentuoti:


  • Sinouku
    replied
    Kažkokia maišatynė...

    Komentuoti:


  • taimis
    replied
    Buten kurioj cia vietoj tos nuotraukos darytos? Ten tures sutvarkyti?

    Komentuoti:


  • Eimantas
    replied
    Dar kelios nuotraukos iš KLR teritorijos, kur vystomas šis projektas.

    Pora neveikiančių fontanų:



    Tie ruoniai visai gražiai padaryti, galima būtų išsaugoti juos perkeliant į naują fontaną.

    Slipas:


    Komentuoti:


  • taimis
    replied
    Tai kad tik vienas variantas yra, kuris ir pavaizduotas vizualijoje, tie stiklai dar tik puse darbo, tik statybu procesas.

    Bent jau as taip supratau.

    Komentuoti:


  • Romas
    replied
    Gal padaryti apklausą, kuris Ryžių malūno variantas geresnis?

    Komentuoti:


  • taimis
    replied
    Parašė Montezauras_klp Rodyti pranešimą
    Arba kabina makaronus ir tiek. Asmeniškai man tas stiklas tai nelabai toje vietoje...
    Sutinku, jeigu tik atrodytu kaip vizualijoje butu puiku.

    Komentuoti:

Working...
X