Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Klaipėdos projektai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    2.6 m x 17=44.2 plius dar koks 1.5 nuo žemės iki pirmojo aukšto ir dar tas namelis pora metrų, tai apie 47-50 metrų. Galima į diagramą dėti.
    GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

    Comment


      Negali but toks zemas.. arba Aiwa siek tiek persistenge piesdamas Kauno gyvenamuosiuis 12-13 akscius, kuriuos supiesdavo po 40-45metrus.

      Beje, K pastatas jau, manau, yra auksciausias Klaipedos pastatas (neskaitant baznyciu, kaminu etc.) Jeigu sis 17aukstis tik 50 -ties metru, o K pastato vienas aukstas 3,5m x 15 (jau pastatytu aukstu) = 52,5 metru ! liko dar 18 metriuku.
      Westside is the best ! :jura:

      Comment


        O kaip ten K raide jau pakiete krypti?
        "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

        Comment


          Kaip supratau Silutes pl. prie gaisrines, kur buvo tas pastatas stato ta:



          Gal pagrasins niuru Silutes pl. vaizda
          Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

          Comment


            Parašė Montezauras_klp
            O kaip ten K raide jau pakiete krypti?
            jau beveik 2 aukstus "juda" i kita puse

            Arturas> juk jau anksciau buvo rodytas tas renderis. taip, ten tuos pastatus ir stato. Beje, nepasakyciau, kad silutes pl. vaizdas niurus
            Westside is the best ! :jura:

            Comment


              Poilsio parkas valdžios dėmesio sulauks kitąmet

              Merdinčio ir investuotojų nesulaukiančio buvusio Kultūros ir poilsio parko tvarkymo darbams pinigų bus bandoma surasti kitų metų miesto biudžete.

              Taip "Vakarų ekspresui" tvirtino uostamiesčio meras Rimantas Taraškevičius.

              Šiuo metu Savivaldybės valdininkai ruošia dokumentus, kad poilsio parko sklypas miestui būtų perduotas valdyti pasitikėjimo teise.

              Kanai nepadėjo

              Žinia, kelerius metus dėl parko sklypo detaliojo plano buvo užsitęsę ginčai su Klaipėdos apskrities viršininko administracija. Dėl to olandų firma "Megaparkas", realiai planavusi 99 metams išsinuomoti poilsio parko teritoriją ir čia sukurti poilsio bei pramogų zoną, nebeteko kantrybės ir pasitraukė.

              Pernai vasarą ilgai vilkintas Klaipėdos poilsio parko detalusis planas buvo pagaliau patvirtintas. Tačiau investuotojų susidomėjimo ši teritorija jau nebesulaukė. Nepadėjo ir šių metų pavasarį Kanuose vykusi tarptautinė nekilnojamojo turto parodos MIPIM. Joje uostamiestis greta kitų investicinių projektų pristatė ir miško parko viziją.

              Joje buvo numatyta, kad 30 mln. litų investicijų turėtų pakakti sutvarkyti šią teritoriją taip, kaip numatyta patvirtintame detaliajame plane. Be dviračių ir pėsčiųjų takų, parko teritorijoje turėtų atsirasti ir žiemos sodas, ir aktyvių žaidimų bei pramogų zonos.

              Vizijoje dar nebuvo apsispręsta, kokio likimo turėtų sulaukti vasaros koncertų estrada. Ar ji bus nugriauta ir jos vietoje atsiras naujas pastatas, - šį klausimą projekto rengėjai buvo palikę spręsti potencialiems investuotojams.

              "Deja, bet tenka pripažinti, kad kol kas nesulaukėme nė vieno investuotojo pasiūlymo", - apgailestauja Klaipėdos meras.

              "Nesėdim rankas sudėję"

              Nesant privataus kapitalo iniciatyvų, Klaipėdos valdžia nesiruošia sėdėti sudėjusi rankų, tvirtina uostamiesčio galva.

              "Parko sutvarkymo klausimas yra mūsų dienotvarkėje. Dar šiemet bus parengtas šios teritorijos tvarkymo darbų sąrašas. Manau, kad kitų metų biudžete lėšos jiems bus skirtos atskira eilute. Aišku, darbų apimtys priklausys nuo finansinės miesto padėties, bet tikslas yra aiškus - parkas bus paverstas bent jau tvarkinga vieta pasivaikščiojimams", - vakar sakė R. Taraškevičius.

              Anot jo, valdžia ir toliau lauks investuotojų, kurie galėtų čia sukurti poilsio ir pramogų zoną.

              Perims žemės valdymą

              Dabar valstybinės žemės sklypą, kuriame yra poilsio parkas, valdo Klaipėdos apskrities viršininko administracija.

              Klaipėdos savivaldybės administracijos Žemėtvarkos ir teritorijų plėtros skyriaus vedėjos Raimondos Gružienės teigimu, šiuo metu jau atliekami darbai, būtini, kad šis sklypas būtų perduotas pasitikėjimo teise valdyti uostamiesčio savivaldybei.

              "Šiuo metu yra iškilę šiokių tokių problemų dėl neatitinkančių matavimo duomenų. Jas išsprendus dar reikės kreiptis pritarimo į Klaipėdos apskrities viršininko administraciją, paruošti Vyriausybės nutarimo dėl žemės perdavimo projektą, jį suderinti su atitinkamomis institucijomis. Manau, kad procesas baigsis iki gruodžio, mat jokių didelių kliūčių iškilti neturėtų - poilsio parko teritorijoje nebėra nekilnojamojo turto, o tokie rekreacinės paskirties sklypai paprastai be problemų perduodami valdyti savivaldybėms", - sakė R. Gružienė.

              Klaipėdos apskrities viršininkė Virginija Lukošienė anksčiau "Vakarų ekspresui" yra teigusi, kad neprieštaraus, jog poilsio parko sklypo valdymas pasitikėjimo teise būtų perleistas uostamiesčio savivaldybei.
              %)

              Comment


                Siandien suzinojau, jog nuo rugsejo 1-os visoms mokykloms bus isdalintos Klaipedos miesto veliavos, taciau dar nenuspresta ar jos kabes kaip ir Lietuvos veliava-visa laika, ar tik per sventes. As ameniskai uz tai kad kabetu visa laika.

                Comment


                  As taip pat
                  %)

                  Comment


                    http://www.europosturtas.com/Projektai2.html

                    Komercinių patalpų komplekso statyba Klaipėdoje. 3,12ha komercinės paskirties ploto sklypas. Ypač patraukli vieta komercijai ir daugiabučių statybai. Numatoma prekybinių patalpų ir verslo biurų komplekso statyba. Prekybinių patalpų plotas - 50.000kv.m., 30.000kv.m. biurų kompleksas ir 20.000kv.m. požeminė parkavimo aikštelė.

                    Sakyciau gan ambicingas projektas, tik butu idomu suzinoti ka nors daugiau ir kur cia
                    Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

                    Comment


                      VST rekonstruos Klaipėdos elektros tinklus

                      Energetikai į Klaipėdos regiono elektros tinklus ketina investuoti beveik 70 milijonų litų. Jie jau pradėjo rekonstruoti ir plėsti elektros pastotes, teigiama VST pranešime spaudai. Klaipėdos regionui elektros energiją tiekianti akcinė bendrovė „VST“ iš elektros energijos vartotojų sulaukia vis daugiau skundų dėl nekokybiškų paslaugų. Pasipiktinę klientai reikalauja elektros energijos tiekėjų atlyginti nuostolius, patirtus dėl dažnų gedimų elektros tinkle.

                      Puolami energetikai teisinasi, kad bendrovės eksploatuojami įrenginiai yra visiškai susidėvėję, morališkai ir fiziškai pasenę. Įrenginių techninės savybės neatitinka nei ekologinių, nei techninių Europos Sąjungos keliamų reikalavimų, o norint juos atnaujinti, reikia milžiniškų investicijų.

                      Projektas, kurį energetikai pradės įgyvendinti jau artimiausiu metu – Klaipėdos miesto centrinėje dalyje esančios Taikos 110/10/6 kV transformatorių pastotės rekonstrukcija. Į 17 tūkst. elektros energijos vartotojų aptarnaujančią pastotę ketinama investuoti daugiau nei 8 milijonus litų. Šiais metais bus pradėta pastotės dalies, kurioje sumontuoti 6 kV įtampą perduodantys įrenginiai, rekonstrukcija.

                      Ši pastotės dalis aptarnauja stambias pramonės įmones - iš čia elektros energija tiekiama Klaipėdos kartono kombinatui, “Baltijos” laivų statyklai, krovos darbų kompanijai “Bega”, pietinei šiluminei elektrinei ir kt.

                      Energetikų planuose – pastotės atnaujinimas ir modernizavimas.

                      Bus suremontuoti pastotės pastatai, įrengta nauja 6 kV uždara skirstykla, suremontuotas galios transformatorius, rekonstruoti valymo įrenginiai.

                      Pastotėje sumontavus šiuolaikinius įrenginius, bus sumažinta ir klaidų rizika.

                      Taip pat ketinama išplėsti ir Laisvosios ekonomikos zonoje (LEZ) esančią Jakų bei miesto pietinėje dalyje įsikūrusius miegamuosius rajonus aptarnaujančią Gedminų transformatorių pastotę.

                      Nutiesti naujas oro ir kabelių linijas, pastotėse sumontuoti šiuolaikiškus ir saugius įrenginius, kurie užtikrintų kokybišką ir patikimą elektros energijos tiekimą klientams.

                      „VST“ per šiuos ir ateinančius metus į Klaipėdos regiono elektros tinklus žada investuoti beveik 70 milijonų litų.

                      Akcinė bendrovė “VST” skirsto ir tiekia elektros energiją Kauno, Šiaulių, bei Klaipėdos regionuose. Elektra bendrovė aprūpina daugiau nei 665 tūkstančius vartotojų.
                      Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

                      Comment


                        cia del tu veliavu prie mokyklu http://www.delfi.lt/news/daily/educa...php?id=7388224

                        As asmeniskai tai tikrai labai patenkintas busiu, jei kasdien ant mano mokyklos kabes mano mylimo miesto veliava

                        blemba negaliu patiket, kad iki vasaros galo liko tik 40min. kaip as nekenciu to rudens...
                        Westside is the best ! :jura:

                        Comment


                          Su 'sventemis' D
                          %)

                          Comment


                            Nu ka, visiems kas kaip nors susijes su rugsejo pirmaja - geros Sventes!

                            Comment


                              Dekui uz sweikinimus sunku bus siemet...
                              "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

                              Comment


                                Lyg nebuvo cia rasyta apie si projekta
                                http://www.sanitex.lt/index.php?show_content_id=92998

                                Comment




                                  2005m. Klaipėdoje (Sudmantuose) pradedamas statyti prekybos ir logistikos centras. Žemės sklypas – prie magistralinio kelio Klaipėda – Palanga, įvažiavimas į sklypą antrajame kelio kilometre. Vieta labai patogi, geri įvažiavimai ir išvažiavimai, už dviejų kilometrų nuo sklypo yra Jakų transporto žiedas, automagistralė Klaipėda – Vilnius, patogus susisiekimas su Klaipėdos miestu, jūrų uostu.

                                  Pastato fasadai
                                  Prekybinės patalpos (BĮ UAB „Sanitex“ C&C prekybos centras, „galerijos – pasažo“ tipo smulkios prekybos centras) yra vakarinėje pastato dalyje. Fasadas su įėjimais į prekybos centrus orientuotas į Klaipėdos – Palangos kelią). Asfaltuota 17000m2 automobilių stovėjimo aikštelė, skirta prekybos centrų klientams, projektuojama vakarinėje sklypo dalyje. Įrengiamos įvažiavimo ir išvažiavimo juostos.

                                  Prekybos plotai


                                  Sklypo plotas: 99944m2
                                  Pastato plotas: 50000m2
                                  Automobilių stovėjimo aikštelė (prekybos centrai): 17000 m2

                                  Centre įsikurs BĮ UAB „Sanitex“ C&C prekybos centras su Klaipėdos filialo logistikos sandėliais ir „galerijos pasažo“ tipo smulkios prekybos centras. Likęs pastato plotas skirtas sandėliavimo patalpoms.

                                  2005m pradedamas įgyvendinti pirmasis statybos etapas. Bus pastatytas BĮ UAB „Sanitex“ C&C prekybos centras su Klaipėdos filialo logistikos sandėliais ir „galerijos – pasažo" tipo prekybos centras.

                                  Antrasis ir trečiasis statybos etapai pradedami įgyvendinti 2006m.
                                  Pirmojo statybos etapo pabaiga 2005m gruodžio mėnuo.

                                  Tai bus nauji pastatai atitinkantys aukštus techninius reikalavimus, statybai panaudojant šiuolaikines, kokybiškas statybines medžiagas, su modernia dujinio šildymo ir vėdinimo, apšvietimo sistema, elektros įvadais, pastatai atitiks priešgaisrinės saugos reikalavimus. Teritorijoje aplink pastatus sutvarkytas gerbūvis.






                                  Architektura tai nezavi, bet vis geriau nei paprastas sandelis
                                  Tik vieno nesuprantu, siais metais zada baigt 1 etapa. Ta ika jau stato ji?
                                  Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

                                  Comment


                                    Maciau, kad poliakale jau darbuojas

                                    Comment


                                      Tai galima spet, kad turbut siais metais nebaigs
                                      Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

                                      Comment


                                        Galingai atrodo
                                        %)

                                        Comment


                                          Sitas atrodo tikrai graziai, tik jauciu pastacius sita jau niekada napastatys "Maximos", apie kuria mes galime rasti informacijos www.bra.lt

                                          Comment

                                          Working...
                                          X