Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Klaipėdos projektai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė ArTuRAs
    Kokiu jus tu renginiu norit?

    Siandien pastebejau, kad Hanner is tikruju bus iki pat gatves, nepaliekant vietu masinoms
    Tik nesuprantu kur masinos bus statomos
    Is kito galo
    %)

    Comment


      Baltic Multipex Vencures ar kazkokia ten kompanija zada investuoti apie 11 milijonu litu i po du kino teatrus Klaipedoje ir Kaune!
      %)

      Comment


        Parašė win2k3
        Baltic Multipex Vencures ar kazkokia ten kompanija zada investuoti apie 11 milijonu litu i po du kino teatrus Klaipedoje ir Kaune!
        Ventures

        Comment


          Uostamiestyje plečiasi naujų butų statybos


          Antrąjį šių metų ketvirtį Klaipėdos apskrityje išaugo naujų butų statybos apimtys. Statistikos departamento išankstiniais duomenimis, balandžio-birželio mėnesiais Klaipėdos apskrityje buvo pastatyti 65 nauji gyvenamieji namai - 21 pastatu daugiau nei atitinkamą praeitų metų laikotarpį. Juose įrengta 150 butų, arba 14 proc. visų Lietuvoje per antrąjį ketvirtį pastatytų butų.

          Antrąjį šių metų ketvirtį naujų butų naudingasis plotas sudarė 16,4 tūkst. kvadratinių metrų - 2,6 tūkst. kvadratinių metrų daugiau negu pernai atitinkamu laikotarpiu.

          Iš 65 Klaipėdos apskrityje pastatytų namų 62 yra 1-2 butų namai. Pagal naudingojo ploto rodiklį jie sudaro beveik 64 proc. viso pastatyto ploto. Klaipėdos miesto savivaldybėje pastatyta 67 proc. visų apskrities butų.

          Klaipėdos teritorinės statistikos valdybos Statistikos skyriaus vedėjos Alvydės Kiulkienės teigimu, daugiausia antrąjį 2005 metų ketvirtį gyvenamųjų namų pastatyta Vilniaus apskrityje - 240, juose įrengti 479 butai, kurių naudingasis plotas 57,3 tūkst. kvadratinių metrų. Kauno apskrityje pastatytas 191 namas, įrengta 217 butų. Mažiausiai gyvenamųjų namų pastatyta Tauragės apskrityje - 11.

          Antrąjį 2005 metų ketvirtį išduoti 299 leidimai statyti 319 naujų gyvenamųjų pastatų - 109 leidimais daugiau nei atitinkamą praeitų metų laikotarpį. Minėtuose pastatuose suplanuoti 508 butai.

          Per tą patį laikotarpį Klaipėdos apskrityje išduoti 64 leidimai 76 naujiems negyvenamiems pastatams statyti. Jų bendrasis plotas sudarys 49,2 tūkst. kvadratinių metrų.

          www.delfi.lt

          P.S. Esu tikras klaipėdietis. Sutinku, kad daug klaipėdiečių retai būna prie jūros, bet aš ten vasara būnu labai dažnai
          GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

          Comment


            noriu naujo buto arba seno

            Comment


              Geriau naaaamas Va isbandyneju Windows Vista Veikia puikiai, tik kad driveriu nera
              %)

              Comment


                Sveiki rasau is pajurio.

                Buvau ir Klaipedoj. Ispudziai ir nuotraukos geriausiu atveju pirmadieni

                Comment


                  Klaipėdoje - panika dėl neįvykusio konkurso

                  Klaipėdos savivaldybės administracija apimta panikos, nes nė viena Lietuvos bendrovė nepanoro statyti namų socialiai remtiniems klaipėdiečiams. Konkursas projektuoti ir statyti socialinį būstą neįvyko.

                  Jis buvo skelbiamas šalies mastu ir tikėtasi pasiūlymų antplūdžio. Sąlygomis susidomėjo dvi bendrovės. Tačiau per viešųjų pirkimų komisijos posėdį paaiškėjo, kad ir jų atstovai pasiūlymų nepateikė.

                  Savivaldybėje ieškoma pateisinimo, kodėl taip atsitiko. Viena versija - esą Lietuvoje trūksta darbo jėgos, daug statybininkų emigravo. Antroji versija - vasaros sezonu visi kvalifikuoti statybininkai turi pernelyg daug darbo ir užsakymų, todėl savivaldybės projektu nesusidomėjo.

                  Trečia - galbūt potencialių rangovų netenkina numatyta kaina. Namas turėtų būti statomas tokiomis lėšomis, kad viską įrengus vieno kvadratinio metro kaina neviršytų 1900 litų. Tai beveik perpus mažiau, nei rinkos kaina vertinamas buto kvadratinis metras.

                  Pasak savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjos Violetos Staskonienės, gali tekti peržiūrėti konkurso sąlygas. Tačiau dabar ji dar nežinanti, kas galėtų keistis. Juolab kad socialinio būsto vieno kvadratinio metro įkainis nustatytas Vyriausybės nutarimu.

                  Kita vertus, V.Staskonienė sakė nesuprantanti, kodėl būtent socialinio būsto statyba niekas nesusidomėjo. Tą pačią dieną dar buvo paskelbtas statybų konkursas Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos (LEZ) teritorijoje ir sulaukta šešių pasiūlymų.

                  Socialinio būsto statybos konkurso sąlygomis domėjosi dvi bendrovės - iš Klaipėdos ir Plungės. Pastarosios bendrovės generalinis direktorius dienraščiui sakė, kad paprasčiausiai pražiopsojo konkurso dieną, - dabar atostogų metas. Jis teigė, jog neverta dramatizuoti situacijos dėl statybininkų stygiaus, ir tvirtino, kad pakartotinai skelbiamame konkurse bendrovė dalyvausianti.

                  Viešųjų pirkimų komisijos pirmininko pavaduotoją Egidijų Prižgintą liūdina, kad konkursas neįvyko. Jis mano, kad Klaipėdos benamiai nekantriai laukia galėsiantys išsinuomoti naują savivaldybės butą, bet dabar teks laukti dar ilgiau.

                  Miesto valdžia jau yra nutarusi imti paskolą socialiniam būstui statyti, tačiau kol neįvyko konkursas, neaišku, kokio dydžio paskolą savivaldybei imti iš banko.

                  Konkursas socialinio būsto statybai bus skelbiamas dar kartą, nustatyti paraiškų teikimo terminai - visos šios procedūros užims nemažai laiko.

                  Prie Karlskronos ir Irklų gatvių sankryžos vieną namą buvo planuota pastatyti 2006-ųjų rudenį, antrą - 2007-ųjų pavasarį. Statyba gali kainuoti apie 7 mln. litų.
                  Westside is the best ! :jura:

                  Comment


                    Ka tik rode ziniose, jog Liepu gatveje priesais savivaldybe atsivere net 2 metru smegduobe. Neva ji atsirado del vandentiekio avarijos.
                    Bet man atrodo, jog cia kazkas nešvaru: smegduobe? prie savivaldybes? kazkas pasidarbavo.

                    Comment


                      Paskutinių kelių dienų pastebėjimai...
                      Statomas naujas administracinis pastatas Liepų gatvėje, priešais Skulptūrų parką (Gulbė).
                      Praeidamas žvilgtelėjau į renderį, tai pasirodė gan gražus ir solidus, jei neklystu dviejų aukštų.

                      Taip pat vyksta statybos Daržų ir Aukštosios gatvės kampe, Senamiestyje.

                      Jau nudažytas Dramos teatro fasadas
                      GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                      Comment


                        Uostamiesčio riedutininkai turės specialią aikštelę

                        Klaipėdos riedutininkai ir riedlentininkai pagaliau turės ilgai lauktą aikštelę. Ji bus įrengta rugsėjo mėnesį šalia Jaunimo cento Puodžių gatvėje. Iki šiol riedutininkai ir riedlentininkai ekstremaliais pasirodymais centrinėse miesto aikštėse versdavo krūpčioti praeivius ir keldavo jų pasipiktinimą.

                        Miesto taryba netgi buvo priėmusi sprendimą, draudžiantį riedučiais ir riedlentėmis važinėtis tam tikrose, daugiausia reprezentacinėse, miesto vietose.

                        Anot Klaipėdos miesto savivaldybės Jaunimo reikalų koordinatoriaus Gintauto Minelgos, apie 100 tūkstančių litų kainuojanti speciali aikštelė sportininkams tarnaus maždaug 3 metus, nes per tą laiką paprasčiausiai susidėvės. Nors konstrukcijos daromos iš specialių, padidinto atsparumo medžio plokščių, jos silpnesnės nei betoninės, kurios ir kainuoja brangiau.

                        Aikštelę sportininkams išasfaltavo Klaipėdos savivaldybė. Miestui tai kainavo apie 50 tūkstančių litų. Aikštelės įrenginius- tramplinus, rampas ir kita - nupirko verslininkai.


                        www.delfi.lt
                        Westside is the best ! :jura:

                        Comment


                          Pagaliau Klaipeda tures skateparka,galetu ir Mazeikiuose pastatyt...

                          Comment


                            Jega del vites, tik kad laiku pradetu statyti...


                            Katik grizau is Juros, buvau nuo 12 iki dabar (sios vasaros asmeninis rekordas) nusvilau visus sonus, karsta kaip Afrikoj, vanduo siltas. tiesiog viskas puiku.
                            Nezinau, kaip kitur, bet antroje melnrageje (tiksliau 100metru toliau nei antra mlnrg.) yra nauja basliu uz masinas surinkinejimo sistema. stovi toks aparaciukas ir i ji reik imesti geleziniu litus (nuo 50ct - 2lt.) 50ct - valanda gali stoveti. Imeciau 2lt ir islindo cekis, kad tipo galiu buti iki 16:00 val. nu ir ka isvaziuojam 19:30 ir niek musu jokio cekio neprase... ai dar - atejo kazkoks pagyvenes zmogus imeti 5lt (nors ant aparato aiskiai parodyta, kad galima mesti tik 50ct, lita ir du.) ir stovi, laukia cekio. Man jau zvengas nelaiko, atejo priziuretojai ir jam pradejo aiskinti, kad negalima 5lt. mesti. a tas senis ramiai ranka numojo ir nuejo.. Beje, zmoniu prie Juros buvo daug, net labai daug !
                            Westside is the best ! :jura:

                            Comment


                              Parašė Edgaex
                              Jega del vites, tik kad laiku pradetu statyti...


                              Katik grizau is Juros, buvau nuo 12 iki dabar (sios vasaros asmeninis rekordas) nusvilau visus sonus, karsta kaip Afrikoj, vanduo siltas. tiesiog viskas puiku.
                              Nezinau, kaip kitur, bet antroje melnrageje (tiksliau 100metru toliau nei antra mlnrg.) yra nauja basliu uz masinas surinkinejimo sistema. stovi toks aparaciukas ir i ji reik imesti geleziniu litus (nuo 50ct - 2lt.) 50ct - valanda gali stoveti. Imeciau 2lt ir islindo cekis, kad tipo galiu buti iki 16:00 val. nu ir ka isvaziuojam 19:30 ir niek musu jokio cekio neprase... ai dar - atejo kazkoks pagyvenes zmogus imeti 5lt (nors ant aparato aiskiai parodyta, kad galima mesti tik 50ct, lita ir du.) ir stovi, laukia cekio. Man jau zvengas nelaiko, atejo priziuretojai ir jam pradejo aiskinti, kad negalima 5lt. mesti. a tas senis ramiai ranka numojo ir nuejo.. Beje, zmoniu prie Juros buvo daug, net labai daug !
                              As taip pat sian buwau, na ne tiek ilgai kiek tu bet normaliai, taip pasiziurejau siandien kad nuo smiltynes (kursiu nerija) gandraliskes atrodys SUPER
                              "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

                              Comment


                                Eina sau, as tai dabar nelabai gerai jauciuosi, biski perdegiau. atrodo, nedaug deginaus, bet kai per visa diena niekur nesimate ne debeselio tai idegiau, kaip reikalas Beje, geda prisipazint, bet pirma kart si menesi buvau prie juros... Liepos menesi 5-6 kartus buvau, ir birzeli tik 3 kartus... kazkaip man sia vasara prastai gavosi su jura... Beje, rytoj vel varau prie juros
                                Westside is the best ! :jura:

                                Comment


                                  Nuolatinės statybos komisijos posėdis įvyks 2005-08-24, 14 val., kab.504

                                  1.(409-2) ,,Žemaitijos“ kino teatro rekonstrukcija, nauja statyba, numatant turtinius vienetus.
                                  H. Manto g. 31.

                                  2.(448 ) Prekybos ir pramogų komplekso ,,Akropolis“ statyba ir esamų sandėlių išplėtimas, pritaikant komercijai, ir sporto rūmų rekonstrukcija (Un./Nr. 21/975-0069-01-06). Taikos pr. 61.

                                  5.(428-1) Parduotuvės ,,Vikonda“ rekonstrukcija. Liepojos g. 12.

                                  15.(458 ) Rimkų gyvenvietės gatvių rekonstrukcija. Rimkų gyvenvietė.



                                  2. Žemės sklypo Kauno g. 9a detalusis planas.

                                  Smugio vietoj turetu iskilt Hanner daugiaaukstis.

                                  5. Žemės sklypo Šilutės pl. 93a detalusis planas.

                                  Cia kiek suprantu garazai stovi, gal ka nors geresnio sugalvojo

                                  8. Žemės sklypo Taikos pr. 50a detalusis planas.

                                  Cia Gandraliskese arba prie Gandraliskiu turbut griaus koki nereikalinga apstata.
                                  Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

                                  Comment


                                    Gavau atsakymą iš savivaldybės (buvau užklausęs):

                                    Požeminio parkingo projektas Mažvydo al. yra baigiamoje derinimo stadijoje.

                                    Viešojo pirkimo konkursas dėl Turgaus g. rekonstrukcijos įvyks š.m. rugsėjo mėn. pabaigoje. Parinkus rangovą, darbai bus pradėti dar šiais metais.
                                    GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                                    Comment


                                      http://www.palekas.lt/

                                      Yra Audros rumu konkursinis pasiulymas. Man atrodo Mazvydo al. rekonstrukcija turetu derint su Audros rumais, taip pat kaip ir pozeminius parkingus.
                                      Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

                                      Comment


                                        Gaila kad Vite sumažėjo , į diagrama nepapuls
                                        Ir ferdinandas toks nuostabus pastatas ir nepapuls



                                        jau surinkti stelažai,po kaire, turėsim greit stiklą

                                        Comment


                                          Liko dar vienas aukstas, bet galejo but aukstesnis
                                          Tikekimes, kad stiklas bus grazus.
                                          Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

                                          Comment

                                          Working...
                                          X