Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Klaipėdos projektai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • lukass
    replied
    Klaipėdoje pradedama naujos mokyklos statyba
    Klaipėdoje prasideda naujos bendrojo ugdymo mokyklos Senvagės g. 4 ir 6 statybos. Trečiadienį, birželio 19 d., Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Neniškis ir UAB „Versina“ gamybinio skyriaus vadovas Šarūnas Želnys pasirašė rangos darbų sutartį.

    Klaipėdos miesto šiaurinėje dalyje iškilsianti mokykla turės du korpusus, sujungtus stikline galerija, – mokomąjį ir sportinį. Mokomasis mokyklos korpusas bus apvalios formos, taip siekiant vizualiai sumažinti jo užimamą plotą ir daugiau ploto skirti esamų želdinių išsaugojimui. Sportinis korpusas bus stačiakampio formos, o abiejų pastatų fasadų apdailai numatytos Klaipėdos tradicinei architektūrai būdingos medžiagos – molio spalvos klinkerinės plytelės, vidaus kiemo fasadų apdailai – natūralios spalvos medienos...

    Komentuoti:


  • Zygis
    replied
    Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
    Uostamiestyje rengiamasi rekonstruoti Minijos g. 119 esantį „Green Park Hotel“ viešbutį, prie kurio planuojama pastatyti iki 80 m. aukščio daugiafunkcį priestatą.
    https://www.vz.lt/nekilnojamasis-tur...u-ir-viesbutis
    Architektūra nelabai įspūdinga, bet not bad. Būtų pirmas daugiaaukštis po krizės.

    Komentuoti:


  • RokasLT
    replied
    Uostamiestyje rengiamasi rekonstruoti Minijos g. 119 esantį „Green Park Hotel“ viešbutį, prie kurio planuojama pastatyti iki 80 m. aukščio daugiafunkcį priestatą.
    https://www.vz.lt/nekilnojamasis-tur...u-ir-viesbutis

    Komentuoti:


  • lukass
    replied
    Už 2 mln. Eur atnaujins prekybos centrą BIG
    Klaipėdos prekybos centre BIG prasideda atsinaujinimo darbai, kurių metu bus rekonstruojama pastato išorė ir vidinės erdvės bei atidaryta naujų parduotuvių ir restoranų.

    Rekonstrukcijos, kuri truks iki 2019 m. gruodžio, metu numatoma atnaujinti prekybos centro fasadą, vidaus erdves, įrengti energiją taupantį apšvietimą. Nors bendras pastato plotas keičiamas nebus, jame, šalia tokių parduotuvių kaip „Apranga išparduotuvė“, „Rimi“, CCC, „Sportland“, „Takko Fashion“, „SportDirect“, „Douglas“ , įsikurs naujų parduotuvių ir restoranų...
    Plačiau: https://www.vz.lt/prekyba/2019/06/17...#ixzz5r7XJuRCI

    Komentuoti:


  • lukass
    replied
    Vydūno skveras – rugsėjo 1-ajai
    Kelis kartus atidėliotas Vydūno skvero atidarymas, paskutiniais duomenimis, turėtų įvykti rugsėjo 1-ąją, kai Klaipėdos mokiniai minės Mokslo ir žinių dieną.

    "Vydūnas iš Ukrainos sėkmingai atvažiavo į Klaipėdą, skvere darbai sėkmingai vyksta, bet statybininkai ir meistrai sako, kad jiems dar reikia maždaug trijų ar keturių savaičių. Pasitarėme ir nusprendėme skvero atidarymo iškilmes atidėti rugsėjo 1-ajai, kai baigsis atostogų laikas, kai bus galima sukviesti svečius, moksleivius. Priešingu atveju tai turėtume padaryti be mokinių", – naujienomis dalijosi viešosios įstaigos "Mažosios Lietuvos kultūra" vadovas Arvydas Girdzijauskas...
    Skaityti daugiau: https://www.diena.lt/naujienos/klaipeda/miesto-pulsas/vyduno-skveras-rugsejo-1-ajai-917993

    Komentuoti:


  • ttttt
    replied
    2019 Adobe Photoshop Award goes to...

    Komentuoti:


  • lukass
    replied
    Klaipėda to dar nematė: Teatro aikštė taps tinklinio arena
    Klaipėdoje planuojami iki šiol neregėti dalykai – pačiame miesto centre, Teatro aikštėje, bus išpilta 150 kubinių metrų smėlio, įrengta tarptautinius standartus atitinkanti tinklinio aikštė su 400 vietų tribūnomis žiūrovams. To priežastis – paskutinį birželio mėnesio savaitgalį, birželio 29-30 dienomis, vyksiantis tarptautinis moterų paplūdimio tinklinio turnyras „Amber Cup – Kredito garantas“...

    Komentuoti:


  • kesukazzz
    replied
    „Strandhalle“ atstatymas: jau yra projektiniai pasiūlymai

    https://www.atviraklaipeda.lt/2019/0...O2qPpXKrPRTjG8

    Komentuoti:


  • lukass
    replied
    Uostamiestyje pražys japoniškas sodas
    Klaipėdiečius netrukus pakvies japoniškas sodas. Jame bus organizuojami užsiėmimai vaikams ir tėvams, terapinės veiklos, vyks edukaciniai renginiai.

    Vakar Klaipėdos pedagoginėje psichologinėje tarnyboje, kurios kiemelyje ir sužaliuos sodas, iškilmingai įkasta laiko kapsulė, pasodinta svečių iš Japonijos dovanota sakura.

    Pagrindinis idėjos tikslas – sukurti harmoningą japonišką sodą, kuriame galėtų būti organizuojami edukaciniai užsiėmimai, terapijos, taip pat užsiėmimai su vaikais, tėvais, pagalbos specialistais, pedagogais...
    Skaityti daugiau: https://www.diena.lt/naujienos/klaip...s-sodas-916117

    O Vilniuj šitiek metų japoniškas sodas kuriamas tik žodžiais ir pažadais.

    Komentuoti:


  • Sklansky
    replied
    Grazuole Klaipeda
    Attached Files

    Komentuoti:


  • Zygis
    replied
    Rekonstrukcija į administracinį/prekybos.

    Komentuoti:


  • R.D.
    replied

    Kaip atrodys „Smiltynės perkėlos“ naujasis terminalas
    https://www.lzinios.lt/Gimtasis-kras...minalas/285493

    „Smiltynės perkėloje“ prasidės Naujosios perkėlos terminalo statybos. Šiam tikslui paskelbtas projektavimo konkursas, o statybas planuojama pradėti jau kitais metais. Kaip pranešama, terminale įsikurtų ne tik laivų remonto dirbtuvės, įmonės administracija, bet ir modernios klientų laukimo salės, bilietų kasos, kavinė su terasa į Kuršių nerijos kraštovaizdį bei biurai.
    Anot įmonės vadovo Dariaus Butvydo, bus sutvarkyta ne tik čia esanti infrastruktūra, bet ir atnaujintos krantinės, įrengti pontoniniai tilteliai, praplatintos keltų aparelės, kad eismas į laivus vyktų dviem juostomis. Tad visos šios permainos ženkliai pagerins klientų aptarnavimo kokybę ir sumažins laukimo laiką prie keltų.
    Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	104
Size:	69,2 kB
ID:	1714111
    Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	101
Size:	56,2 kB
ID:	1714110



    Komentuoti:


  • R.D.
    replied
    Uostamiesčio infrastruktūriniai sprendimai: kurortas ne tik poilsiui, bet ir nuolatiniam gyvenimui
    https://www.15min.lt/naujiena/aktual...ui-839-1120730

    Lietuvos laisvosios rinkos institutas Klaipėdos miestą pripažino 2018 metų Lietuvos savivaldybių lyderiu. Net sostinę pranokęs uostamiestis nežada sustoti ir kryptingai siekia ambicingų tikslų, kad per artimiausią dešimtmetį taptų dar patrauklesne vieta investuoti, gyventi, dirbti ir leisti laisvalaikį.

    Komentuoti:


  • R.D.
    replied
    Klaipėda džiaugiasi atgimsiančiu objektu – seniai to laukė
    https://www.lrytas.lt/bustas/nekilno...lauke-9742936/

    Žengtas milžiniškas žingsnis Klaipėdos futbolo mokyklos Paryžiaus Komunos gatvėje atgimimo link. Uostamiesčio Savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas bei bendrovės „Panevėžio statybos trestas“ generalinis direktorius Dalius Gesevičius pasirašė rangos sutartį, kuria numatoma jau šią vasarą pradėti statybos darbus. Jie tęsis iki 2021 metų ir atsieis per 11 mln. eurų. Iš jų beveik pusantro milijono – ES dalis, aštuonis milijonus skiria miesto biudžetas, dviejų milijonų tikimasi iš valstybės. Apleistas kompleksas bus pritaikytas kvartalo gyventojų kultūriniams ir socialiniams, aplinkinių mokyklų mokinių bei profesionaliai sportuojančių gyventojų poreikiams, išnaudojant jo infrastruktūrą sporto renginiams, turnyrams, komandinėms ir individualioms treniruotėms.

    Komentuoti:


  • R.D.
    replied
    JŪRININKŲ POLIKLINIKA KLAIPĖDOJE: Galutinė konkurso prizinių vietų eilė
    http://pilotas.lt/2019/03/25/archite...iu-vietu-eile/

    PILOTAS.LT jau skelbė, jog VšĮ Jūrininkų sveikatos priežiūros centro Klaipėdoje – jūrininkų poliklinikos – pastato architektūrinio konkursą laimėjo vilniečių MB „Mes architektai“ projektas „Du kiemai“. Ką tik paskelbta galutinė šio konkurso prizinių vietų eilė bei autoriai.

    Komentuoti:


  • LuDux
    replied
    Cia apie Klaipėdos ir Korbuzjė santykius https://www.youtube.com/watch?v=aKrC_6ct-k4

    Komentuoti:


  • Scarface
    replied
    Ar Klaipėdai jo reikia, aš ne žodžio nesakiau. O tu sakei, kad tai sovietinė atgyvena ir niekas pasaulyje naujai jo neplėtoja
    Pagal Korbuzjė autobusai ir maršrutkės aišku gėriau

    Komentuoti:


  • jungleman
    replied
    Na tai taip taip... Klaipėda tikriausiai panašesnė į Detroitą ar į Ciuricho miestą nei į kaimyninį uostamiestį, to paties rango miestą vos už 100km. Ir tikrai Klaipėdos viešasis transportas neišsiverčia be bėginio transporto pastiprinimo. Ir tęsiant mintį, jau dabar viena partija skelbia rinkimų lozungus, cituoju "vyšasis transportas būs nymokamas", tai turbūt ir išrinksime tą partija. Na ir kai toks pasiūlymas bus įgyvendintas visi priemiesčio gyventojai mes savo mašinas, parduos namus ir persikels gyventi atgal į miestą. Automobilių gatvėse praktiškai nebeliks, nes visi važinės tramvajumi... Nemokamai... NA KĄ GALIU PASAKYTI Scarface ĮTIKINAI, KLAIPĖDAI TIKRAI REIKIA TRAMVAJAUS​​​

    Komentuoti:


  • Scarface
    replied
    Atsilike sveicarai ir tuoliau pletoja tramvajaus tinkla

    Komentuoti:


  • Scarface
    replied
    Liepoja man nepavyzdys, depresuojantis miestas is kur jis islaikys ta tramvaju ?

    vienas labiausiai degraduojanciu didmiesciu JAV per pastaruosius 20 metu, 2014 pradejo tiesti naujas tramvajaus linijas, nes pries 50 metu jos buvo visiskai sunaikintos.
    Paskutinis taisė Scarface; 2019.02.21, 23:12.

    Komentuoti:

Working...
X