Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    cia kam idomu galit paskaityti ka kalbejom per diskusija "Kaunas – 2011-ųjų Europos krepšinio sostinė":
    http://www.kaunozinios.lt/naujienos/...ine_29286.html

    Kelios citatos is diskusijos:

    „Krepšinis – populiariausia sporto šaka Kaune. Miestas turi sukaupęs didelę patirtį šioje srityje: čia vyko pirmosios krepšinio rungtynės Lietuvoje, sovietiniais metais „Žalgiris“ buvo ne tik Kauno, tačiau ir visos valstybės vienybės bei stiprybės simbolis. Dėl to labai džiugu, kad mūsų mieste vyks finalinės Europos vyrų krepšinio čempionato kovos. Teisė organizuoti tokio aukšto lygio rungtynes yra prestižo reikalas ir teigiamo miesto įvaizdžio kūrimo dalis, todėl turime įvykdyti visus mums keliamus reikalavimus“, – sakė Vygantas Gudėnas.
    Vienas iš kertinių diskusijos klausimų buvo Žalgirio arenos statybos plano įgyvendinimas. Anot pokalbio dalyvių, nepaisant to, jog ankščiau numatyti arenos statybos darbų terminai buvo pratęsti iki vasario pirmosios dienos, o pilnai funkcionuoti sporto kompleksas turėtų pradėti tik gegužės mėnesio pabaigoje, nekyla grėsmė finalinių kovų organizavimui Kauno mieste. „Jau pasirašytas susitarimas dėl finalinių kovų organizavimo Kaune, todėl terminų vėlavimas neturės jokios įtakos rungtynių perkėlimui į kitą miestą“, – teigė Mindaugas Balčiūnas.
    Diskusijos dalyviai neabejojo, kad Kauno miesto sporto kompleksas ir po čempionato miestui teiks didelės finansinės naudos. „Arena yra universalus statinys – ateityje joje bus galima rengti ne tik sporto, tačiau ir pramoginius renginius: įvairius koncertus, motokroso varžybas. Jau dabar yra numatyta, kad joje nuolat veiks vienas restoranas, biurai, fitneso bei informacijos centrai. Be to, esame įsipareigoję per metus suorganizuoti mažiausiai septyniasdešimt penkis renginius“, – mintimis dalinosi Angelė Dementavičiūtė.
    Vakaro metu taip pat buvo aptarti kainodaros klausimai. Diskusijos dalyviai teigė, kad Europos vyrų krepšinio čempionato metu bilieto kainos turėtų svyruoti nuo 50-60 litų. Planuojama, kad į Eurolygos rungtynes bilietus bus galima įsigyti dar pigiau – minimali numatoma kaina yra 20 litų. Be to, „Žalgirio“ klubo valdyba, siekdama užpildyti visas laisvas vietas arenoje, organizuos įvairias akcijas: „Studentų pajamos yra pakankamai mažos, todėl ketiname jiems taikyti specialias nuolaidas. Taip bus sudaryta galimybė į rungtynes patekti visiems norintiems“, – sakė Paulius Motiejūnas.

    Comment


      Diskusija "Žalgirio arena" tema tęsiama: http://www.miestai.net/forumas/showthread.php?t=10678
      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

      Comment

      Working...
      X