Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

PPC „Mega“ ir gretimų teritorijų plėtra Vytėnuose / Islandijos pl.

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Tai kaip suprantu Mega plėsis dabartinės aikštelės vietoje, toliau ir parkingas matyti, joks krikštolinis rutulys čia...

    Comment


      Parašė Miningan Rodyti pranešimą
      Tai kaip suprantu Mega plėsis dabartinės aikštelės vietoje, toliau ir parkingas matyti, joks krikštolinis rutulys čia...
      Plagijuos Akropolio garažą, tik kitame Kauno gale Dėl žemės ploto sutaupymo tai teisingas žingsnis, tik neaišku ar negadins vaizdo...

      Comment


        „Mega“ neatsisako plėtros

        Šalia Kauno prekybos ir pramogų centro „Mega" planuojamo verslo centro statyba turėtų prasidėti kitų metų pradžioje. Verslo centro statybas tikimasi baigti 2010 metų antroje pusėje.

        Centre įsikurtų bendrovės „Senukai" administracija (apie 23000 kv.m), nuomojami biurai (apie 17500 kv.m), sporto kompleksas (iki 2000 kv.m), dviejų aukštų (vienas požeminis ir vienas antžeminis) automobilių stovėjimo aikštelė.

        „Planuojamos investicijos į prekybos centro ir verslo centro plėtrą yra apie 400 mln. litų, kuriuos ketina investuot bendrovė „Baltic Shopping Centers", - sakė „Megą" valdančios bendrovės „Baltic RED Management" marketingo skyriaus vadovė Rasa Vyšniauskienė.

        kauno.diena.lt

        Comment


          Lažinamės? Pradės vasaros pradžioje, 09 metais aišku
          You've got one life! Live it!

          Comment


            Parašė fredis Rodyti pranešimą
            Lažinamės? Pradės vasaros pradžioje, 09 metais aišku
            Ofisus tikrai prades statyti, nes draugystes gatvej terminalas issikrausto uz megos, tai teks ir administracijai. Deja dar nera kur.

            Comment


              bet darbuotojų 30-40 proc. prames. O vėliau ims studentus ar kitus kas dirbs už vieną tūkstantėli litukų
              You've got one life! Live it!

              Comment


                Parašė fredis Rodyti pranešimą
                bet darbuotojų 30-40 proc. prames. O vėliau ims studentus ar kitus kas dirbs už vieną tūkstantėli litukų
                Tai patys iseina. Nes berods 4 terminalai kraustosi i viena dideli. Tai tiek dirbanciu nereik.. Bet del etatu mazinimo tai nekas. Kaip ir visur :/

                Comment


                  „Mega" tikisi išsiskirti aptarnavimo kokybe

                  Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega" atliko slapto pirkėjo tyrimą. Tai pirmas toks atvejis Lietuvoje, kai prekybos centras imasi tirti klientų aptarnavimo lygį centre veikiančiose parduotuvėse.

                  Tyrimo tikslas - išsiaiškinti klientų aptarnavimą parduotuvėse bei paslaugų įstaigose, kontroliuoti bei aktyviai gerinti klientų aptarnavimo kokybę.

                  Tyrimo rezultatai parodė, kad klientų aptarnavimo kokybės prekybos ir laisvalaikio centre „Mega" atitinka daug aukštesnius nei vidutiniai reikalavimus.

                  „Šiuo metu, kai klientai viliojami gana panašiomis kainomis visuose prekybos centruose, mes ketiname išsiskirti itin aukštu aptarnavimo ir paslaugumo lygiu. Keliame aukščiausius aptarnavimo kokybės standartus, todėl nusprendėme investuoti į slapto pirkėjo tyrimą", - sakė prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega" valdančios bendrovės „Baltic RED" rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

                  Aukščiausia klientų aptarnavimo kokybe išsiskyrė vaistinių tinklas „Farma", kosmetikos parduotuvė „KristiAna", restoranas „Čili pica" bei DnB NORD banko filialas. Prekybos ir laisvalaikio centras apdovanos šiuos keturis nuomininkus, nusipelnusius įvertinimų, siekusių net 100 procentų.

                  Po tyrimo paaiškėjo, kad centre įsikūrusios parduotuvės labiausiai dėmesį atkreipti turėtų į spartesnį klientų aptarnavimą, skatinti pardavėjus su klientais pasisveikinti bei atsisveikinti žodžiu, šypsotis. Taip pat aktyviau bei aiškiau suteikti prašomą informaciją, vardo bei pareigų kortelę prisisegti labiau matomoje vietoje.

                  Kaunodiena.lt
                  www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

                  Comment


                    na jei kalbant apie tuos slapto pirkėjo vertinimus tai labai įdomu kiek kartų jie buvo kartoti, nes vieną kartą gali susidaryti vienoks įvaizdis, o kitą kartą jau visai kitoks (priklauso nuo dirbančių darbuotojų, kaip pavyzdys). Tačiau smagu, kad į aptarnavimo kokybę krypsta žvilgsnis. Aišku klausimas ar pats pirkėjas įvertins tai, nes dauguma megoje, ypač savaitgaliais - neiašku iš kokių vienkiemių suvažiavę runkeliai. Su tokiais net ir norėdamas mandagiai nepabendrausi

                    Comment


                      Kazin cia diskutuojama apie megos projekta ar dedam siaip naujienas susijusias su siuo centru. Lyg ir projektu forumas cia..

                      Comment


                        Dėl šio straipsnio kurti naują temą būtų kvaila. Juolab, kad šis straipsnis tinka būti šioje temoje, nes jos pavadinimas "Prekybos ir pramogų centras "MEGA". Aišku, tema yra skiltyje apie projektus, bet gal geriau straipsnį dėti čia, negu talpinti į naujai sukurtą temą. Nemanai?
                        www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

                        Comment


                          Na jei jau idomu ka as manau tai daryciau taip:
                          Baigtu projektu temos butu rakinamos kaip pavyzdys Akropolio tema. Taigi megos, reval hotel (kurios buvo atkeltos pranesimais MANO NUOMONE nesusijusiais su projektais) turi buti uzrakintos ar perkeltos i baigtus projektus. Velgi mano nuomone rasyti cia apie slapta pirkeja tai tas pats kas rasyti kokias posventines nuolaidas teikia ar kokia akcija cinamon kino teatre. Tas pats ir su reval tema - tema apie reval neris rekonstrukcija, o pranesimas siaip apie reval tinklo pletra kazkur uzsienyje.
                          Ps: Kadangi Mega zadama plesti tai prasidejus pletrai arba atrakinti arba sukurti tema "Megos pletra"

                          Comment


                            Aš nematau nieko blogo kad parašė ne apie statybas.

                            Comment


                              Šalia "Megos" braižomi nauji keliai


                              Pristatyta naujoji transporto koncepcija, kurioje planuojama kelių ir transporto mazgų plėtra šalia prekybos centro "Mega".

                              Nauji biurų pastatai

                              Planai šalia "Megos" statyti biurų pastatus pakeis ir Kauno transporto sistemą bei gatvių plėtrą. Verslininkai pradėjo braižyti, kokius reikės nutiesti naujus kelius ir pastatyti transporto mazgus.

                              Numatoma, kad į naują biurų pastatą šalia magistralės Vilnius-Kaunas-Klaipėda persikels "Senukų" bendrovės administracija. Šalia "Megos" bus įgyvendinti ir kiti projektai. Prognozuojama, kad dėl to padidės transporto srautai, todėl kils įvairių nepatogumų. Jau dabar per šventes automobiliais užkemšamos visos aplinkinės gatvės. Projekto autoriai tikisi, kad, įgyvendinus naują koncepciją, eismo problemas pavyks sumažinti.

                              "Siekiame atskirti automobilių srautus, kad gyventojams, važiuojantiems iš vieno rajono į kitą, kuo mažiau tektų judėti magistrale. Taip pat siekiama padidinti automagistralės saugumą, didinant jos pralaidumą", – pasakojo įgaliotas "Baltic shopping centers" atstovas Artūras Kliukevičius.

                              Naujajame projekte numatyta didinti nuvažiavimo kelių į magistralę atstumus. Šiuo metu šios vietos nevadinamos probleminėmis ir eismo įvykių gausa nepasižymi, tačiau ateityje tokių problemų gali iškilti.

                              Atsiras kelias dubleris

                              Norėdami sumažinti automobilių srautą magistralėje, projekto autoriai pasitelkė Vakarų Europos greitkelių pavyzdžius. Ten miestuose, esančiuose šalia magistralių, įrengiami lygiagrečiai einantys keliai, skirti miesto gyventojams. Jiems nebereikia išvažiuoti į pagrindinę magistralę.

                              "Tai keliai dubleriai – važiuojant vietinės reikšmės keliais srautas būtų nukreipiamas ne magistrale, o šalutiniais keliais. Panašūs keliai įrengti Vokietijoje ir Austrijoje", – teigė A.Kliukevičius.

                              Dar viena naujovė bus šalia Sargėnų ketinamas statyti transporto žiedas.

                              "Šioje vietoje eismas vyksta tik iš pietų pusės, o mes siūlome dviejų krypčių eismą. Tai turėtų būti patogu atvykstantiesiems iš Marijampolės pusės. Žiedas bus patogus ir būsimo biuro darbuotojams", – įsitikinęs A.Kliukevičius.

                              Nauja transporto koncepcija turėtų išspręsti Jotvingių ir Kuršių sankryžos problemą. Šioje sankryžoje susidaro automobilių spūstys, ypač didelės jos būna prieš šventes.

                              Įtikino ne visus

                              Verslininkų pasiūlymai dėl numatomų pakeitimų magistralėje ir Kauno gatvėse buvo svarstomi savivaldybės Saugaus eismo komisijoje, tačiau ne visoms idėjoms buvo pritarta.

                              "Kilo įtarimas, kad Kuršių ir Jotvingių gatvių sankryža gali būti dar labiau apkrauta automobiliais. Projekto autoriai tai neigia, bet aš ir juos suprantu – jie projektą nori įgyvendinti kuo pigiau. Neišspręsta pėsčiųjų ir dviratininkų problema. Šalia sargėnų buvo sužalota nemažai pėsčiųjų, todėl pasiūlėme čia įrengti pėsčiųjų viaduką. Ateityje iškils ir daugiau klausimų", – kritikavo Kauno kelių policijos valdybos vyresnysis specialistas Linas Gudonis.

                              "Kol kas projektas sukoncentruotas į kelius, skirtus automobiliams, per mažai dėmesio skiriama viešajam transportui ir dviratininkams susisiekti su miestu", – pastebėjo Saugaus eismo komisijos narys Gediminas Šimkūnas.

                              Komisijoje pasiūlyta sudaryti bendrą savivaldybės administracijos ir verslininkų darbo grupę, kuri kartu koreguos šį projektą.
                              http://kauno.diena.lt/naujienos/mies...-keliai-228628

                              Comment


                                Gal suprantat apie kokį čia žiedą kalba?

                                Comment


                                  Parašė Smauglys Rodyti pranešimą
                                  Gal suprantat apie kokį čia žiedą kalba?
                                  Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
                                  Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012

                                  Comment


                                    Taip pat yra planuojamas žiedas Vandžiogalos gatvės pabaigoje. Įgyvendinus šį projektą būtų dvipusis susisiekimas tarp "megos" ir Vandžiogalos gatvės

                                    Comment


                                      Turėtų būti kažkas panašaus. Sorry kreivai nupiešiau, rankos kreivos buvo ir greičiausiu būdu braižyta
                                      Attached Files

                                      Comment


                                        © miestietis:

                                        Comment


                                          Sveiki

                                          o gal aišku, kas projektuoja bei kas statys šitą objektą?

                                          Comment

                                          Working...
                                          X