Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Radviliškyje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Dariukas Rodyti pranešimą
    Click image for larger version

Name:	Nuotrauka1479.jpg
Views:	320
Size:	150,5 kB
ID:	1611480 ,,puošmenos" judesiai
    Dariau gal teko girdėti bus visai nugriautas ar bus bandoma rekonstruoti šį pastatą? Šiaip tai vienas seniausių statinių mieste.
    RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

    Comment


      Nežinau nieko. Gruodžio 29 d. dar mačiau su stogu kaip 11 27 d. foto. per porą savaičių neliko ir jo...

      Comment


        Tvarkant miesto aikštę ir jos prieigas iki pat Gedimino gatvės einant link geležinkelio stoties buvo iškirsta daug ilgus metus neprižiūrėtų ir chaotiškai priaugusių medžių. Iškirtus medžius centrinėje miesto dalyje atsirado daugiau erdvės, atsivėrę pastatų fasadai. Miestas turi džiuginti savo architektūra, o ne miškeliais ir bruzgynais. Iškirsti medžiai bus atsodinti tvarkingai, miesto tipo medžiais, o atidengti pastatų fasadai deja ne kiek džiugina, bet liūdina. Šiuo metu labiausiai į akis krenta bu­vu­sio mies­to bui­ti­nių pa­slau­gų kom­bi­na­to pa­sta­tas adresu aušros a. 5. Pastatas panaikinus kombinatą buvo išdalintas daugybei šeimininkų, tad kiekvienas tvarkėsi (arba labiau nesitvarkė) kaip mokėjo.

        2012 m. "margutis" po lapais
        Click image for larger version  Name:	buitinis 2012.jpg Views:	1 Size:	254,3 kB ID:	1612934
        Tvarkant aikštę 2017 vasarą, savivaldybė kėlė klausimą apie šio pastato tvarkymą, bet dalis jo savininkų buvo pasyvūs. savininkų susirinkimo metu sutarta, kad visi savarankiškai keičiasi langus, bei ieško admnistratoriaus pastato renovacijai. Dalis savininkų pradėjo tvarkytis, dalis (tarp kurių ir savivaldybė su savo archyvo patalpomis) deja ne. Kai kas sugebėjo susitvarkyti daugiau nei žadėjo. Panašu sutvarkytos patalpos greitai sulauks ir naujakurių. Jose ketina įsikurti "Radviliškio būstas" bei anstolių kontora

        2017 m. pabaiga
        Click image for larger version  Name:	24139335_1983595038334373_620274149_o.jpg Views:	2 Size:	177,6 kB ID:	1612935

        Pa­sak Sa­vi­val­dy­bės In­ves­ti­ci­jų ir tur­to val­dy­mo sky­riaus ve­dė­jo Gin­ta­ro Pi­ly­po, yra ke­li bū­dai kuo grei­čiau iš­ju­din­ti tvar­ky­tis ne­no­rin­čius bend­ra­sa­vi­nin­kius – už ne­si­tvar­ky­mą skir­ti pi­ni­gi­nes bau­das, pa­di­din­ti jų mo­ka­mą ne­kil­no­ja­mo­jo tur­to mo­kes­tį, o ne­ra­dus bend­ro spren­di­mo dėl pa­sta­to re­no­va­ci­jos ir jos me­tu ne­pa­si­rin­kus ad­mi­nist­ra­to­riaus, tą pa­da­ry­ti teis­mo ke­liu.

        Daugiau sutvarkytos dalies foto. Nuotraukos Ugnės Usevičiūtės
        Click image for larger version  Name:	26230949_1778420155797253_480470663645773231_n.jpg Views:	2 Size:	66,3 kB ID:	1612936Click image for larger version  Name:	26230149_1778420249130577_3371451653693879619_n.jpg Views:	2 Size:	46,7 kB ID:	1612937
        Click image for larger version

Name:	26231391_1778420222463913_8747421720949823212_n.jpg
Views:	192
Size:	64,8 kB
ID:	1612938
        RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

        Comment


          Radviliškio mašinų gamykla atnaujino dalį savo pastatų. Kalbama, kad gamykla ketina dalį jau nebenaudojamų patalpų skirti nuomai, taip stengdamasi racionaliau panaudotu turimus nebereikalingus plotus. Atnaujinta pusė berods būdavo nenaudojama, nes pagrindinė administracija yra 4 aukštų pastate nuotraukos gale.

          Click image for larger version

Name:	Masinu gamykla old.png
Views:	189
Size:	282,3 kB
ID:	1613926

          Click image for larger version  Name:	MG 20171127 02.jpg Views:	1 Size:	147,8 kB ID:	1613923
          RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

          Comment


            Straipsnis vietos laikraštyje apie ateinančių metų projektus. Pilnas straipsnis: http://www.radviliskionaujienos.lt/2...ktu-metai-3374 Paryškinau projektus susijusius su Radviliškio miestu. Straipsnis panašu bus prasidėjusios rinkiminės kampanijos dalis, kai prieš rinkimus bus giriamasi naujais projektais.

            "Startuos daugybė europinių projektų

            Be kultūrinių renginių, kurių šiais metais Radviliškio rajone tikrai nestokosime, bus įgyvendinta ir daugybė europinių projektų, tiesiogiai paliesiančių rajono gyventojus.

            „Jeigu kalbėtume apie tų projektų dydį ir apimtis, tai sunku nusakyti žodžiais. Vien savivaldybės prisidėjimas - daugiau nei trys milijonai eurų. Jeigu vertintume litų valiuta, tai būtų daugiau nei dešimt milijonų litų. Visa tai - pastarųjų trejų metų įdirbis. Šis skaičius pasako, kad rajono šiemet laukia grandioziniai projektai. Kai kurie iš jų šiemet tik startuos, o kai kurie iki metų galo bus ir baigti“, - sako rajono vadovas.

            Kaip vieną iš svarbiausių projektų rajono meras išskiria Eibariškių parko sutvarkymą. Ilgai trukusios diskusijos jau artėja į pabaigą, tad šiemet prasidės darbai ir atsiras galimybė svarbius renginius iškelti į naują, sutvarkytą poilsio ir sporto erdvę.

            Šiais metais bus toliau tvarkomos Šeduvos miesto ir Baisogalos miestelio viešosios erdvės, bus rekonstruotas Radviliškio miesto kultūros centro pastatas, atnaujintas ir suremontuotas Radviliškio rajono savivaldybės pastatas.

            Šiemet turėtų prasidėti ir komunalinių atliekų rūšiavimo infrastruktūros plėtra Radviliškio rajone - bus atnaujintos konteinerinės aikštelės, įkurtos naujos.

            2018 metai bus džiuginantys Grinkiškio miestelio ir Arimaičių kaimo gyventojams - čia numatyta nuotekų tinklų ir nuotekų valymo įrenginių statyba. „Tai gerokai palengvins žmonių gyvenimą. Tuo pačiu sutvarkysime ir kelią per Arimaičių kaimą, kurio negalėjome asfaltuoti, kol neišspręstas nuotekų tinklų klausimas“, - pasakoja Radviliškio rajono savivaldybės administracijos direktorė Jolanta Margaitienė.

            Tarp numatytų šių metų projektų - ir Radviliškio rajono Prastavonių, Kunigiškių, Miežaičių, Kaulinių ir Jonaitiškių kaimų vandens gerinimo sistemų įrengimas.

            Anot administracijos direktorės, šiais metais ir toliau bus remiami bendruomenių projektai. Didelį dėmesį valdžia skirs ir dėl užsikišusių melioracijos sistemų skęstančių sodybų gyventojams: „Jau praėjusiais metais daug nuveikta Baisogalos seniūnijos, Pakalniškių kaimo vietovėse, Grinkiškyje, Pašušvyje, Šniūraičiuose, kur dėl užsikimšusių pralaidų skęsta sodybos. Šiemet tęsime tuos darbus, kuriems numatytas savivaldybės prisidėjimas siekia apie 30 tūkstančių eurų“.

            Tvarkys mokyklas, sporto aikštynus

            Nors sporto bazė Radviliškio rajone per pastaruosius metus gerokai pastiprėjo, ir toliau ketinama kurti erdves aktyviam laisvalaikiui bei sportui. Šiais metais numatyta įrengti ar renovuoti mokyklų lauko sporto aikštynus Grinkiškyje, Šiaulėnuose, Skėmiuose, Pociūnėliuose ir Aukštelkuose.

            Be dėmesio neliks ir kitos rajono mokyklos. Kaip tik šią savaitę rajono vadovai aplankė jau renovuojamą Baisogalos gimnaziją, Grinkiškio gimnaziją, kuriai ketinama pakeisti stogą, bei Šiaulėnų gimnaziją, kurioje remonto reikalauja tualetai ir sporto aikštė.

            Investicijos pasieks ir mažiausius: lopšelyje-darželyje „Žvaigždutė“ vyks vaikų ugdymo infrastruktūros modernizavimas, o muzikos mokyklos pastato patalpos bus pritaikytos neformaliojo švietimo infrastruktūros plėtrai.

            Anot J. Margaitienės, Radviliškio miesto seniūnija žada didelį dėmesį skirti tam, kad naujose vietose atsirastų žaidimų aikštelės vaikams.

            Opiausia problema – rajono keliai

            Kaip ir kiekvienais metais, rajono keliuose situacija keičiasi lėtai. Meras A. Čepononis neslepia apmaudo, kad kelių būklė - vis dar tragiška: „Šiandien drąsiai galiu pasakyti, kad nepasisekė iki galo išspręsti rajono kelių būklės. Ne tik savivaldybės, bet ir regiono ar valstybinės reikšmės kelių. Ši problema aktuali ne tik mūsų rajone. Tai visos šalies bėda, nes pinigai, kuriuos vyriausybė skiria keliams tvarkyti, ne didėja, kaip turėtų būti, o priešingai - mažėja. Manau, kad šiemet prašysime rajono Tarybos pritarimo, kad bent keletą atkarpų galėtume išasfaltuoti patys savivaldybės lėšomis. Be to, žymiai daugiau pinigų reikia skirti ir žvyrkelių priežiūrai“.

            Kaip ir praėjusiais metais, taip ir šiemet daug dėmesio ketinama skirti daugiabučių namų kiemams, įvažiavimams.

            Bus tvarkomos gatvės ir šaligatviai

            Radviliškyje bus tvarkoma ir mažoji architektūra: suoleliai, gėlynai. „Negalime būti apsileidę, turime kurti gražią ir patogią aplinką žmonėms, gal tada bus mažiau norinčių išvykti iš Radviliškio į užsienį ar į kitus mūsų šalies miestus“, - viliasi direktorė J. Margaitienė.

            Įgyvendinus vieną iš projektų Radviliškyje sumažės kamščių, o eismas bus saugesnis. „Gedimino ir Radvilų bei Stadiono gatvių sankryžoje turėtų atsirasti žiedas, o darbai prasidės dar šiemet“, - pasakoja J. Margaitienė.

            Direktorės teigimu, dar šiemet bus pradėtas tiesti naujas pėsčiųjų ir dviračių takas Radviliškio mieste, Gedimino gatvės atkarpoje iki reabilitacijos centro: „Dabar žmonėms į darbą tenka skubėti išklypusiomis plytelėmis, nesaugu ir į mokyklas einantiems vaikams, todėl šią atkarpą tikrai sutvarkysime“.

            Jau skelbiamas konkursas Vaisių, Lizdeikos bei Turgaus gatvėms tvarkyti, o pavasarį prasidės ir V. Kudirkos gatvės kelio renovacija, bus tvarkoma ir aikštelė, esanti prie baseino."
            RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

            Comment


              Šiek tiek daugiau informacijos apie naujai planuojamą žiedinę sankryžą tarp Gedimino ir Radvilų gatvių. Projektą rengė panevėžiečiai UAB „URBAN LINE“ Jų pristatomame projekte pasigedau bent kažkokios informacijos apie eismo srautus šioje susikirtimo vietoje. Sankryža dydžiu nėra Radviliškyje pati didžiausia, tačiau joje eismas vienas intensyviausių. Ko gero tai yra vienintelė sankryža mieste, kai pikinėmis valandomis susidaro kamščiai. Sankryža naudojasi tiek lengvasis transportas, tiek parduotuves aptarnaujantis sunkusis transportas bei didieji ir mažieji mokykliniai autobusai. Taip pat viena žiedo nuovaža bus į miesto ligoninės skubiosios pagalbos priimamąjį. Tad įdomu ar eismas šioje vietoje nesulėtės. Beje įdomu tai, kad šis žiedas bus jau 4-asis mieste.

              1 lentelė. Pagrindiniai projektuojamos žiedinės sankryžos matmenys.
              - Išorinis skersmuo, m 10,0
              - Vidinis skersmuo, m 5,0
              - Važiuojamosios dalies plotis, m 5,0
              - Įvažiavimo plotis, m 3,75
              - Išvažiavimo plotis, m 4,0
              - Įvažiavimo posūkio spindulys, m 8,0
              - Išvažiavimo posūkio spindulys, m 8,0
              - Skiriamosios salelės ilgis, m 11,6
              - Skiriamosios salelės plotis, m 1,5

              Info: www.radviliskis.lt

              Click image for larger version

Name:	Projektiniaipasiulymai (1)-23300.jpg
Views:	222
Size:	314,9 kB
ID:	1615184
              Click image for larger version

Name:	Projektiniaipasiulymai (1)-22300.jpg
Views:	187
Size:	301,4 kB
ID:	1615185
              Paskutinis taisė doncius; 2018.01.29, 15:26.
              RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

              Comment


                Radviliškyje kuriamas naujas meninis akcentas. Tai bus amžiaus pradžioje vykusių Lietuvos nepriklausomybės kovų dalyviams, Lietuvos kariuomenės savanoriams ir 1945–1953 metų tremties įvykiams atminti skirtas paminklas su sutvarkyta infrastruktūra aplink. Architektūrinis ansamblis neoficialiai vadinamas Laisvės paminklu.

                Memorialą sudarys dvi dalys: viena dalis bus skirta atminti 1919–1920 metų prie Radviliškio vykusių Lietuvos Nepriklausomybės kovų dalyvius, Vyties kryžiaus kavalierius, Lietuvos kariuomenės savanorius iš Radviliškio valsčiaus, kitoje bus įamžinta trėmimų istorija.

                Click image for larger version

Name:	naujienos-2018-03-09-01-5-20176.jpg
Views:	189
Size:	40,6 kB
ID:	1625524
                Click image for larger version

Name:	naujienos-2018-03-09-01-3-20175.jpg
Views:	185
Size:	63,8 kB
ID:	1625525

                Informacija: www.radviliskis.lt





                RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

                Comment


                  Du metus truksiantis Ąžuolų gatvės remontas tarp Taikos ir Kaimynų gatvių. Turėtų padidėti saugumas, sumažėti automobilių pralaidumas, tuo pačiu ir greitisClick image for larger version  Name:	Nuotrauka2784.jpg Views:	1 Size:	181,1 kB ID:	1627929
                  Paskutinis taisė Dariukas; 2018.03.20, 17:50.

                  Comment


                    Kodėl 375 metrai truks 2 metus?

                    Comment


                      linko kryžiai nelygioj kovoj...
                      Click image for larger version

Name:	Nuotrauka2794.jpg
Views:	434
Size:	188,7 kB
ID:	1630322





                      Kovo 15 dieną Radviliškio miesto seniūnijoje susitikę tremtiniai Stasė Janušonienė, Irena Palionienė ir Algis Juozapaitis, Radviliškio rajono savivaldybės mero pavaduotojas Kazimieras Augulis, Radviliškio miesto seniūnas Ernestas Mončauskas ir Jo pavaduotoja Vigilija Dževečkienė, Savivaldybės administracijos Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėjas Artūras Valuckas aptarė architektūrinio ansamblio Laisvės alėjoje detales, įamžinti tinkamas datas, diskutavo apie Trijų kryžių ir kompozicijos „Skausmo ir kančios kelias“ prie Radviliškio bažnyčios atnaujinimą.



                      Radviliškio miesto seniūnas E. Mončauskas susirinkusiesiems pristatė seniūnijos pasiūlymą atnaujinti tremtį įamžinančią architektūrinę kompoziciją prie Radviliškio Švč. Mergelės Marijos Gimimo bažnyčios: pratęsti dekoratyvinę betoninę sienelę, išrauti kadagius ir jų vietoje įrengti veją. Buvo diskutuojama ir apie tai, iš kokios medžiagos turėtų būti pagaminti nauji kryžiai: iš metalo ar medžio. Pasitarus nuspręsta kurti naujus medinius kryžius. Dabar prie bažnyčios įrengti kryžiai čia stovi nuo 1989 metų, jų jau nebeįmanoma atnaujinti. Naujus kryžius sukurti pasiūlyta senųjų kryžių bendraautoriaus Edmundo Gaubo sūnui menininkui Martynui Gaubui, šiuo metu laukiama jo atsakymo. Seniūnas patikino, kad kryžių matmenys nesikeis. Pradėti šio memorialo atnaujinimo darbus planuojama jau prieš Velykas. Kompozicija „Skausmo ir kančios kelias“, skirta atminti Lietuvos kankinius, tremtinius, politinius kalinius, žuvusius Sibiro platybėse, atidengta 1989 m. Jos autoriai – V. Vaicekauskas, A. Dovydaitis ir E. Gaubas. 1995 m. birželio 14-ąją šalia pastatytų Trijų kryžių pašventintas simbolinis „Skausmo ir kančios kelias“ – geležinkelio bėgiai, simbolizuojantys į tremtį iš Radviliškio žmones vežusius ešelonus. Iš lauko akmenų sudėta Atminties sienelė – paminklas negrįžusiems iš tolimųjų Sibiro platybių. Bėgiai sulaužyti, kaip ir ištremtų žmonių likimai. Tarp bėgių – tremtinių sodybų vietas liudijantys akmenys. 2001 m. birželio 14 d., minint tremties 60-metį, prie šio memorialo buvo pasodintas Vilties ąžuoliukas.



                      Su tremtiniais diskutuota ir apie architektūrinį ansamblį Laisvės alėjoje. Jų paprašyta pateikti keturias pagrindines Radviliškio krašto žmonių trėmimo datas ir vietas, į kurias buvo tremti Radviliškio krašto žmonės. Šios vietos ir datos bus įamžintos keturiose simbolinėse stotelėse (prie suoliukų įrengtose informacinėse plokštėse). Prie kiekvieno suoliuko bus pasodintas medis, kuris simbolizuoja kraštą, į kurį buvo ištremti Radviliškio rajono žmonės. Prie Lietuvai skirto suoliuko augs beržas, prie kitų trijų – trys Sibiro medžiai: sibirinė pušis, kedras, maumedis.



                      Ant obelisko, kuris bus pastatytas memorialo dalyje, skirtoje įamžinti kovotojų už laisvę atminimą, nuspręsta įamžinti Vyties kryžiaus kavalierių, kilusių iš Radviliškio valsčiaus, žuvusių 1919–1920 metų Nepriklausomybės kovose, pavardes, o kitoje pusėje – išraižyti tekstą, pagerbiantį Lietuvos kariuomenės savanorių, kilusių iš Radviliškio valsčiaus ir dalyvavusių 919–1920 metų Nepriklausomybės kovose, atminimą.

                      Radviliškio rajono savivaldybės informacija

                      http://www.radviliskis.lt/lit/Bus-at...skio-baznycios

                      Comment


                        Suprantu, kad simboliški, istoriškai aktualūs ir net gi gražūs pamiklai, bet kai suvoki, kiek daug Lietuvoje paminklų, skirtų skausmui ir kančioms, susidaro įspūdis, kad visa tauta tiesiog užprogramuota būti susiraukusiais ir gyvenimu nusivylusiais savižudžiais. Sorry, bet tokia mano nuomonė :/

                        Comment


                          Vasario 16-osios g., šalia teismo, pastatas ateityje ko gero liks tik nuotraukose...
                          Click image for larger version  Name:	Nuotrauka2819.jpg Views:	1 Size:	147,4 kB ID:	1633335

                          Comment


                            Radviliškio rajono savivaldybė įkėlė 2 naujas nuotraukas.

                            prieš 3 val. ·

                            Didesnis eismo saugumas, gražesnis Radviliškio miestas. Diskutuojama apie gražų pėsčiųjų taką Vasario 16-osios gatvėje. Pirmasis etapas – eismo saugumo priemonių įrengimas: du eismo žiedai (Radvilų ir Vasario 16-osios gatvių sankryžoje (prie V. Kudirkos progimnazijos) bei Dariaus ir Girėno–Maironio–Vasario 16-osios gatvių sankryžose (prie „Norfos“). Antrasis etapas – Vasario 16–osios gatvės atkarpa nuo „Norfos“ iki geležinkelio stoties.

                            Kalbama apie siauresnės važiuojamosios gatvės dalies suformavimą, platesnes žaliąsias zonas, mažesnį eismo intensyvumą.

                            Visuomenei projektas bus pristatytas parengus projektinius pasiūlymus.

                            Radviliškio rajono savivaldybė nuotrauka.
                            Radviliškio rajono savivaldybė nuotrauka.

                            Comment


                              Parašė Dariukas Rodyti pranešimą
                              Vasario 16-osios g., šalia teismo, pastatas ateityje ko gero liks tik nuotraukose...
                              Click image for larger version Name:	Nuotrauka2819.jpg Views:	1 Size:	147,4 kB ID:	1633335
                              būsiu suklydęs, kaltas Click image for larger version

Name:	Nuotrauka2841.jpg
Views:	167
Size:	131,7 kB
ID:	1635092

                              Comment


                                Parašė Dariukas Rodyti pranešimą

                                būsiu suklydęs, kaltas Click image for larger version

Name:	Nuotrauka2841.jpg
Views:	167
Size:	131,7 kB
ID:	1635092
                                Smagu matyti, kai ilgametės problemos po truputį taisomos. O kaip reikalai su dviaukščiu mediniu pastatu priešais geležinkelio stotį, kurį griovė?
                                RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

                                Comment


                                  Radviliškio rajono savivaldybė

                                  Šiandien pristatytos magistralinio kelio A9 Panevėžys–Šiauliai ruože per Radviliškio miestą planuojamos diegti papildomos eismo saugumo priemonės. Lietuvos automobilių kelių direkcija valstybinės reikšmės rajoninio kelio A9 Panevėžys–Šiauliai ruože nuo 55,644 iki 59,464 km, esančiame Radviliškio mieste, planuoja, kad visos perėjos minėtoje kelio atkarpoje bus reguliuojamos pėsčiųjų šviesoforais, o V. Landsbergio–Žemkalnio ir Žalgirio gatvių sankryža bus reguliuojama šviesoforu. Sprendiniuose suplanuota, kad neliks posūkio į kairę iš V. Landsbergio-Žemkalnio gatvės į Vingėliškio gatvę (į naująsias Radviliškio miesto kapines).

                                  Projekto svarstyme iš principo nepritarta kairiojo posūkio į Vingėliškio gatvę naikinimui, kol nebus išspręstas Mažvydo–V. Landsbergio-Žemkalnio sankryžoje gatvės sankryžos apkrovos ir transporto patekimo į Vingėliškio gatvę klausimas, nes šioje sankryžoje apsisukti nei miesto viešasis transportas, nei sunkiasvoris transportas negalės dėl savo gabaritų, o lengvųjų automobilių vairuotojai, norėdami patekti į Vingėliškio gatvę ir apsisukantys šioje sankryžoje, sudarys didžiulius kamščius V. Landsbergio-Žemkalnio gatvėje. Taip pat atkreiptas dėmesys į tai, kad būtina išspręsti esamų ir būsimų šviesoforų sujungimo į vieningą jų reguliavimo sistemą ir jų priklausomybės vienam operatoriui klausimą dėl vadinamosios „žalios juostos“ sukūrimo. Diskutuota ir apie A. Povyliaus–Vytauto–Šiaulių gatvių sankryžos saugumą. Šios pastabos pateiktos projekto užsakovui.

                                  Radviliškio rajono savivaldybė nuotrauka.

                                  Comment


                                    Parašė doncius Rodyti pranešimą
                                    Žemaičių kapitalo parduotuvė vietoj vietinės aludės. Gedimino gatvėje ilgus metus veikęs alaus baras, vietinių vadinamas tiesiog "šaudykla", panašu bus griaunamas ir vietoj jo bus statomas UAB "Čia Market" prekybos tinklo parduotuvė. Šiuo metu toje pačioje Gedimino gatvėje veikia šio tinklo parduotuvė, kuri įsikūrusi laikino tipo kioskelyje. Matyt prekyba pasiteisino ir ieškoma nuolatinės prekybinės vietos. Projektą vysto AB „ŽEMAITIJOS PIENO INVESTICIJA“. Informacija iš www.radviliskis.lt

                                    Dabartinė situacija. Bendras plotas: 70,58 m2

                                    Click image for larger version Name:	CiaMarket_old.png Views:	1 Size:	319,9 kB ID:	1609358
                                    Projektinis pasiūlymas. Bendrasis plotas – 128,31 m2;


                                    Click image for larger version

Name:	image_73854.png
Views:	304
Size:	308,1 kB
ID:	1609357
                                    Click image for larger version

Name:	image_73853.png
Views:	297
Size:	317,4 kB
ID:	1609356
                                    "šaudykla" sulyginta su žemėmis

                                    Click image for larger version

Name:	Nuotrauka2894.jpg
Views:	164
Size:	284,7 kB
ID:	1637515

                                    Comment


                                      Parašė Dariukas Rodyti pranešimą
                                      Click image for larger version  Name:	Nuotrauka1479.jpg Views:	1 Size:	150,5 kB ID:	1611480 ,,puošmenos" judesiai
                                      kol kas pasikeitimų su šia grožybe nedaug, kaip ir vilties. deja, bet šalia stovintis "draugelis" iš kairės pusės su kiekvienais metais atrodo vis prasčiau...
                                      Click image for larger version  Name:	Nuotrauka2917.jpg Views:	2 Size:	152,7 kB ID:	1638333Click image for larger version  Name:	Nuotrauka2918.jpg Views:	2 Size:	187,8 kB ID:	1638334
                                      Paskutinis taisė Dariukas; 2018.05.01, 12:57.

                                      Comment


                                        Neseniai įvyko studentų kūrybinis projektas „Išmanusis miestas IV“. Šiame projekte studentai buvo kviečiame miestų erdvėms paieškoti naujų koncepcijų ir idėjų. Radviliškį pasirinko dvi studentų komandos. Idėjos šiek tiek utopinės, nes investicijos ko gero būtų milijoninės kas Radviliškiui ne pagal kišenę. Taip pat ko gero reikia nusivilti ir rajono savivaldybės specialistų bendradarbiavimu su studentais, nes jų darbuose neatsispindi šiuo metu jau vystomos idėjos tose pačiose teritorijose. Kaip ilgus metus besitesianti Kultūros centro rekonstrukcija pirmame projekte ir Laisvės alėjos architektūrinis sutvarkymas antrame projekte. Idėjos ir pažvelgimas į esamą situaciją kitu kampu visad gerai, tad tikiuosi, kad rajono valdžia gal visiškai nenumos ranką į šiuos projektus, o tarkim antro projekto idėją šiek tiek supaprastinus pagal Laisvės alėja sukurtų traukinių technikos muziejų su lauko ekspozicija. Nes bent 2 eksponatai ten jau yra, tai senasis garvežys ir atkurtas tremtinių vagonas.

                                        Projektas Nr. 2. Vasario 16-osios gatvė ir jos prieigos Radviliškyje
                                        Vilniaus Gedimino Technikos universitetas
                                        Projektą rengė: Vilius Morkūnas Projekto vadovė: doc. Dr. Dalia Dijokienė
                                        Click image for larger version

Name:	1 projetas.png
Views:	182
Size:	260,1 kB
ID:	1645493
                                        Projektas išsamiai: https://issuu.com/structum.structum/...namasis_rastas

                                        Projektas Nr. 21. Radviliškio miesto centrinės dalies viešųjų erdvių sutvarkymas, bei daugiabučių gyvenamųjų ir visuomeninės paskirties pastatų fasadų išraiškos pagerinimo (atnaujinimo) priemonių sukūrimas
                                        Kauno technologijos universitetas
                                        Projektą rengė: Eimantė Jautakytė, Aistė Kundrotaitė, Gintarė Marozaitė, Vėjas Ogintas Projekto vadovai: Doc. Dalius Šarakauskas
                                        Click image for larger version

Name:	2 projetas 21.png
Views:	185
Size:	236,5 kB
ID:	1645494

                                        Projektas išsamiai: https://issuu.com/structum.structum/docs/knygut_
                                        RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

                                        Comment


                                          Maironio g. gale tvarkoma teritorija, vyksta intensyvūs darbai Click image for larger version

Name:	Nuotrauka3055.jpg
Views:	302
Size:	149,2 kB
ID:	1646498

                                          Comment

                                          Working...
                                          X