Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Palangoje ir Šventojoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #41
    Skelbiu ''STATYBININKO ŽODYNĖLĮ''-
    Lochas-užsakovas
    Nakkrutkės-priskaičiavimai už neatliktus darbus
    Otkatas-procentas ,kurio reikalauja iš tiekėjų projektų vadovai ,tiekimo skyriaus viršininkai ir pan.veikėjai apsprendžiantys kokios medžiagos bus naudojamos objekte.

    Comment


      #42
      Atrodo dar nebuvo apie šį pastatą

      Comment


        #43
        Nauja statyba Palangoje

        Visa informacija čia:
        http://www.realtus.lt/lt.php/titulin...palangoje/2071

        [/URL][/IMG]
        Paskutinis taisė Andre; 2006.04.03, 16:33.
        Darbas žmogų daro garbingu,
        o tinginystė laimingu

        Comment


          #44
          Parašė navalis
          Skelbiu ''STATYBININKO ŽODYNĖLĮ''-
          Lochas-užsakovas
          Nakkrutkės-priskaičiavimai už neatliktus darbus
          Otkatas-procentas ,kurio reikalauja iš tiekėjų projektų vadovai ,tiekimo skyriaus viršininkai ir pan.veikėjai apsprendžiantys kokios medžiagos bus naudojamos objekte.

          Comment


            #45
            taip ir paskui stebiesi kodel kaimynus girdi uz sienos kaip savam kabaryje...
            "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002


            - George W. Bush President of the USA

            Comment


              #46
              Sveiki, gal kas žinote kas šiuo metu vyksta Palangos kurhauze arba turite nuotraukų? Ačiū.

              Comment


                #47
                Sysaid rezidens (Pajūrio rezidencija) Daukanto g.

                Foto 2006 03
                Tuščiame sklype bus statomas John rodytas (o gal ir kitoks) korpusas
                Toliau matosi ir "Baltijos ąžuolo" statybos




                Palyginimui, kaip pasistūmėjo darbai nuo lapkričio
                http://tinkle.miestai.net/showpost.p...1&postcount=22

                Comment


                  #48
                  Dar vienas naujas kvartaliukas

                  Ties upės vingiu - prabangi poilsio oazė

                  Šventojoje, šalia Pylimo gatvės, netrukus prasidės poilsio komplekso statybos.


                  Projektą, kurio metu bus suformuotas ir dirbtinis tvenkinys, įgyvendina uostamiesčio bendrovė "Baltijos aktima". Manoma, kad trijų statybų etapų metu iš viso bus investuota apie 32 mln. litų.

                  1,1 hektaro ploto žemės teritorijoje numatoma pastatyti du dviejų įprastinių ir vieno atikinio aukšto pastatus. Juose bus įrengti 36 apartamentai.







                  Šalia šių pastatų iš gruntinio vandens bus suformuotas apie 30 arų ploto tvenkinys, susisiekiantis su šalia pratekančia Šventosios upe. Po šiuo tvenkiniu bus įrengtas didžiulio galingumo šilumos siurblio kolektorius, kuris aprūpins ekologiška šiluma visą svečių namų kompleksą.

                  Kitapus būsimo tvenkinio bus statomi 4 namai, kuriuose bus suformuota po du būstus. Pro jų langus atsivers vaizdai į Šventosios upės vingį. Šalia dar bus statomas visuomeninės paskirties pastatas, kuriame veiks pirtis, konferencijų salė.

                  Itin modernios architektūros pastatų fasadų apdailai bus naudojama fasadų skarda, plokštės.







                  Bendras viso komplekso plotas be visuomeninio pastato siekia beveik 8 500 kvadratinių metrų. Gyvenamasis plotas sieks apie 6 000 kvadratinių metrų, iš kurio apie trečdalį užims terasos.

                  Po pastatais bus įrengtos požeminės automobilių stovėjimo aikštelės, kuriose tilps 70 mašinų. Investuotojai sukurs ir infrastruktūrą - poilsio bei sporto aikšteles, pėsčiųjų ir dviračių takelius. Komplekso priežiūrą vykdys specialiai tam sukurta administracija.

                  Nuo šių svečių namų komplekso iki jūros - tik apie kilometras kelio. Tad prognozuojama, kad nemaža dalis apartamentų šiame komplekse gali būti įsigyta kaip investicija ir bus išnuomojama poilsiautojams ne tik vasaros bet ir žiemos sezono metu.







                  Projekto vystytojai neabejoja, jog poilsis komplekse, įkurdintame natūralios gamtos apsuptyje ir užtikrinsiančiame aukštą gyvenimo kokybe taps alternatyva poilsiui Kuršių Nerijoje.

                  http://www.termionas.lt/?lt=1145858182


                  Įspūdingi namukai
                  Paskutinis taisė Edgaex; 2006.04.24, 22:17.
                  Westside is the best ! :jura:

                  Comment


                    #49
                    Ispudingai atrodo Primena Los Angeles'o viena rajona, tik kad nebeprisimenu kaip vadinasi
                    "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

                    Comment


                      #50
                      kazkas naujo, taip "nelietuviskai" atrodo

                      Comment


                        #51
                        nznau ar buvo bet idedu..

                        Šventojoje investuotojai pradeda darbymetį

                        Planuojamas statyti Šventosios uostas jau pradeda traukti investuotojus – bendrovė „Baltijos Aktima“ pradeda įgyvendinti poilsinės „Upmiestis“ projektą, kuriam bus skirta 32 mln. litų, ketvirtadienį rašo dienraštis „Verslo žinios“.


                        „Baltijos Aktima“ direktorius Henrikas Petrauskas įsitikinęs, kad Šventojoje poilsiautojams galima suteikti Palangai ar Neringai nenusileidžiančias paslaugas: čia jos būtų pigesnės.

                        Pasak jo, poilsinių poreikis Šventojoje bus nemažas: „Apskaičiavome, kad mūsų projekto vystymas Šventojoje finansiškai apsimoka. Šventoji ypač atsigaus rekonstravus jos uostą ir tuomet taps įdomesnė už Palangą ar Neringą“, – sakė H. Petrauskas, kurio vadovaujamos bendrovės pagrindinė veikla – prekyba alaus pilstymo įranga.

                        Tačiau investuotojų akyse Šventosios patrauklumą turinčio pagerinti uosto statybos prasidės anksčiausiai po dvejų metų. Vyriausybė pernai birželį yra pateikusi Seimui Šventosios valstybinio jūrų uosto įstatymo projektą, tačiau jis iki šiol aptarinėjamas Seimo komitetuose.

                        Numatyta, jog uosto, kuris būtų skirtas aptarnauti pramoginius, kruizinius bei žvejybos laivus, atstatymas kainuos apie 145 mln. litų – didžiąją dalį lėšų planuojama pritraukti iš Europos Sąjungos fondų.

                        Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos, kuriai patikėtas Šventosios uosto valdymas, teritorijų planavimo vyriausiasis specialistas Ričardas Valatka sako, kad pernai parengta Šventosios valstybinio jūrų uosto atstatymo poveikio aplinkai vertinimo programa.

                        Šiuo metu rengiamos šios programos techninės užduotys viešiesiems pirkimams.

                        R.Valatka prognozuoja, jog programos įgyvendinimas užtruks metus, po to bus pradėti projektuoti infrastruktūros objektai.

                        Jis tikisi, kad naujų molų statyba galėtų prasidėti 2008-ųjų viduryje, dar reikės privažiavimo kelių ir tiltų. Pasak jo, tikimės, kad uostas pradės veiklą 2009-2010 metais.

                        Comment


                          #52
                          Akvaparko statybos pajūryje - ne už kalnų

                          Palangos meras iš lūpų į lūpas sklindančias kalbas, jog artimiausiu metu kurorte bus pradėtos vandens pramogų parko statybos, vadina nepagrįstomis.

                          Kas kita - akvaparko atsiradimas Šventojoje: netrukus investuotojai prasidėsiančius statybos darbus žada užbaigti iki 2008-ųjų rudens.

                          Ne parkas, o viešbutis

                          Palangos meras Remigijus Kirstukas, paklaustas, ar po visą Lietuvą sklandantys gandai apie kurorte atsirasiantį ne ką prastesnį vandens pramogų parką nei "Livu" Jūrmaloje, atsakė neigiamai.

                          Jis spėjo, kad apie akvaparką Palangoje žmonės kalba galvodami apie naujojo SPA viešbučio statybas S. Nėries gatvėje, buvusio "Jūratės" baseino vietoje.

                          "Tiesa tokia, kad užsieniečiai nusipirko žemės sklypą ir statys prabangų 117 vietų viešbutį, kuriame bus atliekamos įvairios vandens procedūros. Kiek žinau, ten veiks pirčių kompleksas, bus nedidelis baseinėlis, tačiau viso to gėrio tikrai negalima tapatinti su akvaparku",- "Vakarų ekspresui" sakė R. Kirstukas.

                          Apie šį projektą prieš kelias savaites pranešė ir Estijos spauda. Pranešime teigiama, kad Estijos bendrovė "Legendijuhtimise AS" su Lietuvos nekilnojamojo turto kompanija "Pinus Proprius" Palangoje statys prabangų viešbutį su SPA centru.

                          Į viešbutį, kurio teritorija sieks apie 20 tūkstančių kvadratinių metrų, žadama investuoti apie 20 milijonų eurų, o atidaryti jį planuojama 2008 metais.

                          Jokio ekstremalumo

                          Tuo metu planų Lietuvos pajūryje atidaryti akvaparką neatsisakanti UAB "Baltijos pirkliai" žada juos paversti tikrove jau po kelerių metų.

                          Praėjusių metų rudenį projektą "Elija" Šventojoje pradėjusi įgyvendinti įmonė vandens pramogų parko statybas ruošiasi pradėti po penkių mėnesių.

                          Pasak bendrovės "Baltijos pirkliai" savininko Vaido Šimaičio, statybas tikimasi užbaigti per dvejus metus, tačiau tiems, kurie tikisi Šventojoje pasisemti tokių pat ekstremalių pojūčių, kaip "Livu" parke Jūrmaloje, teks nusivilti.

                          "Mes pasirinkome kitokį akvaparko modelį ir orientuosimės į atpalaiduojančias, gydomąsias vandens procedūras. Nesiruošiame įrengti, kaip pas latvius, jokių kvapą gniaužiančių vandens čiuožyklų",- sakė V. Šimaitis.

                          Nepaisant to, Šventojoje 2008 metų rudenį duris turėsiantis atverti akvaparkas Jūrmalai savo dydžiu nenusileis: 18 tūkstančių kvadratinių metrų teritorijoje bus specialiai vaikams sukurta zona, atsiras pirčių kompleksas, bus siūlomos SPA procedūros.

                          Be to, 20 ha apimančioje poilsio zonoje "Elija" veiks trylika kavinių, pora viešbučių, bus pastatyta 17 kotedžų, boulingo, biliardo, prekybos centrai, naktinis klubas. Taip pat žadama įrengti teniso kortus, krepšinio aikšteles bei golfo aikštynus.

                          "Ne tik naujais pastatais ir poilsiautojams skirtomis pramogomis rūpinamės, bet ir tiesiame naujas gatves. Pavyzdžiui, naująja Pirklių alėja žmonės nuo Mokyklos gatvės galės nueiti tiesiai prie jūros",- sakė V. Šimaitis.

                          UAB "Baltijos pirkliai" savininkas teigia, kad šiuo metu į poilsio zoną "Elija" jau investuoti 92 milijonai litų. Iki 2009-ųjų, kai projektas turėtų būti visiškai užbaigtas, investicijos sieks per 200 mln. litų. Tikimasi, kad investicijos atsipirks per dešimt metų.

                          Priminsime, kad panašių ambicingų planų Lietuvos pajūryje pastatyti milžinišką sveikatingumo kompleksą prieš dvejus metus turėjo ir Vokietijos kompanija "Arbeits - gemenischaft Eltern&Kind Kliniken".

                          50 mln. eurų šiam projektui planavusi skirti bendrovė, kaip paaiškėjo, jį atsisakė įgyvendinti. Pasak UAB "Baltijos pirkliai" savininko, derybos su vokiečiais vyko sunkiai ir galop baigėsi nesėkmingai.

                          www.ve.lt
                          Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

                          Comment


                            #53
                            Kiek Lietuva turės akvaparku....? bet mums tik nuoto geriau

                            Comment


                              #54
                              Parašė Hmmm
                              Sveiki, gal kas žinote kas šiuo metu vyksta Palangos kurhauze arba turite nuotraukų? Ačiū.
                              Prieš porą savaičių dar buvo tik degėsiai ir nesimatė, kad kas būtų daroma

                              Comment


                                #55
                                Ties upės vingiu - prabangus poilsio kompleksas


                                Šventojoje, šalia Pylimo gatvės, jau šių metų rudenį prasidės poilsio komplekso statybos.

                                Projektą, kurio metu bus suformuotas ir dirbtinis tvenkinys, įgyvendina uostamiesčio bendrovė "Baltijos aktima". Manoma, kad trijų statybų etapų metu iš viso bus investuota apie 32 mln. litų.

                                1,1 hektaro ploto komercinės paskirties žemės teritorijoje numatoma pastatyti du dviejų įprastinių ir vieno atikinio aukšto pastatus. Juose bus įrengti 36 apartamentai.

                                Šalia šių pastatų iš gruntinio vandens bus suformuotas apie 30 arų ploto tvenkinys, susisiekiantis su šalia pratekančia Šventosios upe. Po šiuo tvenkiniu bus įrengtas didžiulio galingumo šilumos siurblio kolektorius, kuris aprūpins ekologiška šiluma visą kompleksą.

                                Kitapus būsimo tvenkinio bus statomi 4 namai, kuriuose bus po du būstus. Pro jų langus atsivers vaizdai į Šventosios upės vingį. Šalia dar bus statomas visuomeninės paskirties pastatas, kuriame veiks pirtis, konferencijų salė.

                                Itin modernios architektūros pastatų fasadų apdailai bus naudojama fasadų skarda, plokštės.

                                Bendras viso komplekso plotas, be visuomeninio pastato, siekia beveik 8 500 kv. metrų. Gyvenamasis plotas - apie 6 000 kv. metrų. Apie trečdalį jo užims terasos.

                                Po pastatais bus įrengtos požeminės automobilių stovėjimo aikštelės, kuriose tilps 70 mašinų. Investuotojai sukurs ir infrastruktūrą - poilsio bei sporto aikšteles, pėsčiųjų ir dviračių takelius. Komplekso priežiūrą vykdys specialiai tam sukurta administracija.

                                Žygimantas MEŠKAUSKAS

                                www.ve.lt
                                GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                                Comment


                                  #56
                                  Dar vienas projektas Palangoje.

                                  www.omni.lt

                                  Comment


                                    #57
                                    Sventoji
                                    I love INNUENDO!

                                    Comment


                                      #58
                                      Ogo, projektukas
                                      Mano galerija Flickr'yje

                                      Comment


                                        #59
                                        as ir ta pati manau
                                        I love INNUENDO!

                                        Comment


                                          #60
                                          Parašė Hexen
                                          Kiek Lietuva turės akvaparku....? bet mums tik nuoto geriau
                                          Nu tai matai, kad cia joks ne akvaparkas... Bus paprastas baseinas su keliom pirtim ir viskas O akvaparku, manau, pilnai mum uzteks dvieju. Kad tik jie abu atsipirktu... Na bet cia reikia geros kampanijos reklamines, surast ka nors originalaus, kas patrauktu ne tik musiskius, bet ir turistus is uzsienio. Va del to as ir sakau, kad Druskininkams gali labiau sektis, nes jis yra vietinis produktas, klausimas ar jie pateiks save kaip vietini produkta (t.y. isskirtini).
                                          BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

                                          Comment

                                          Working...
                                          X