Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Kretingoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • LBP
    replied
    Na, jeigu bent pabandėt suprasti siūlymus, tai nerašytumėt nesąmonių apie parkingus. Tuo labiau, kad vienas pagrindinių tikslų yra parkingo iš aikštės pašalinimas.

    Komentuoti:


  • dr-rox
    replied
    Vis tiek paims ta, kur daugiausia parkingo... Ten gi maxima ir keletas ofisų šalia. Tai manau nesikeis vaizdas kai marozai sustoja šalia mašinomis ir bazarina pro priekinį langą, geria alų prie vairo ir paskui varo į Palangą pratęst tūso

    Komentuoti:


  • Depeche
    replied
    Smagu, kad yra projektų norinčių ir pačią rotušę įamžinti.

    Komentuoti:


  • LBP
    replied
    Kretingos Rotušės aikštės sutvarkymo idėjos konkursas:

    http://www.architektams.lt/konkursai...ras-konkursas/

    Komentuoti:


  • Tylus
    replied
    Kretinga siekia rekonstruoti aikštę

    Kretingos rajono savivaldybė panoro rekonstruoti centrinę Kretingos Rotušės aikštę. Teigiama, kad šiandien ši aikštė nors ir graži, bet liūdnoka, mažai išnaudojama bei nepatraukli kasdieniniam gyventojų poilsiui.

    ...

    Komentuoti:


  • Eimantas
    replied
    Kretingoje pajudėjo bibliotekos statyba
    http://www.ve.lt/naujienos/lietuva/v...tatyba-472737/

    Komentuoti:


  • tricky_kid
    replied
    Porą citatų iš "Pajūrio naujienų" (vietinis laikraštis), 2009-11-24, http://www.pajurionaujienos.com/inde...t=exp&sid=4578

    Ištraukos iš straipsnio

    Ateinantiems metams - nė lito
    Baigėsi gerieji laikai Kretingos rajonui, kai valdant socialdemokratams, iš valstybės biudžeto investicijoms rajono Savivaldybė gaudavo milijonus litų ir buvo tarp centrinės šalies valdžios numylėtinių...

    Nebaigtą pastatą gali tekti nugriauti
    E.Jasinsko manymu, jeigu per būsimus trejus metus iš valstybės biudžeto statybai užbaigti pinigų nenusimato, reikėtų ieškoti galimybių privačiam kapitalui pritraukti.

    P.Turauskio skaičiavimu, statybos konservavimui reikėtų apie 200-300 tūkst. Lt. Be to, dar kainuotų parengti konservavimo projektinę dokumentaciją. Politikas priekaištavo rajono Savivaldybės administracijos Statybos skyriaus darbuotojams, kad šie nepareikalavo “Ringestos” pasilikti pinigų statinio konservavimui. “Ringesta” konkursą laimėjo, kai statybų darbų kainos buvo pasiekę viršūnę, dabar jos krito, tad ir lėšų konservavimui turėjo likti.

    Jo ir E.Jasinsko tvirtinimu, palikus nebaigtą statybą neužkonservuotą, po metų-kitų, norint tęsti darbus, reikės atlikti pastato būklės ekspertizę. Ir tai, ką “Ringesta” pastatė, gali tekti nugriauti. “Ringestos” vadovas A.Skruibys patikino, jog dalinę statinio konservaciją bendrovė atliko. “Visos viršutinės perdangos ir stogo konstrukcijos užlydytos ruberoidu ir yra šiek tiek apsaugotos”,- aiškino jis.

    [dramatiškas paskutinis sakinys] Šį ketvirtadienį posėdžiausianti rajono Savivaldybės taryba bibliotekos statybos klausimo spręsti neplanuoja. Kol šis klausimas terūpi pavieniams tarybos nariams, tol statybai išleistus 2,7 mln. Lt plauna vėlyvo rudens lietūs, netruks - ir snaigės pradės pustyti.
    Žodžiu


    Klaipėdos naująją Ievos Simonaitytės apskrities biblioteką irgi 10 metų ar kiek statė. Nacionalinė M. Mažvydo biblioteka kiek supratau irgi susiduria su finansavimo problemomis.

    Labai keista. Nors tokios įstigos tikrai svarbios miestų gyvenime.
    Paskutinis taisė tricky_kid; 2010.04.17, 23:03.

    Komentuoti:


  • enigma
    replied
    O kokios prognozės? Statybą konservuos?

    Komentuoti:


  • tricky_kid
    replied
    Naujosios Kretingos bibliotekos statybos sustojo dar vasarą.

    Nėra pinigų ...

    Komentuoti:


  • enigma
    replied
    Žinia gera, bet darbų nebuvimas kelia nerimą... Juolab objekto statybos pabaiga 2010 m. gruodis.

    Komentuoti:


  • Eimantas
    pradėjo temą Projektai Kretingoje

    Projektai Kretingoje

    Bibliotekos statybvietė









    Statybų kaina nedidelė, bet darbų nei kvapo...
Working...
X