Parašė AudriusV
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
- 1 patinka
-
Parašė MarkWood Rodyti pranešimą
Labas rytas, XXI amžiau. Yra ir paslėptų lietaus nuotekų surinkimo sistemų.
Komentuoti:
-
Parašė 11Urban11 Rodyti pranešimąSu tokia sistema ir tokiu akmens dekoru kaina prasides nuo 4k
Komentuoti:
-
Su tokia sistema ir tokiu akmens dekoru kaina prasides nuo 4k .Uztenka prisiminti gretima projekta "Basanaviciaus 9a", o relybeje uzmete lietvamzdzius ir tiek...
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė 11Urban11 Rodyti pranešimą
Bus eilinis gavno, negi be lietvamzdiu pastatas bus su tokiu nuolydziu stogo ?
Komentuoti:
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąManau čia optinė apgaulė, nes tarp pastatų yra tarpas (įvažiavimas) ir tik atrodo, jog kolonos išsikišusios. Man labai patinka.
Komentuoti:
-
Man tikrai patikti! Tik svarbiausia, kad nenupigintų. Bet 1 aukšte nereikia butų.
Komentuoti:
-
Pagaliau kažkas stilistiškai naujo. Pritariu nuomonei, kad šiltnamiai ant stogo užima truputį per didelį santykį.
Ir labai stebina, kad 1ame aukšte butai. Rimtai mano , kad atsiras norinčių ten gyventi su pastoviai užtrauktomis užuolaidomis? O komercijai būtų puiki vieta.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Tas pasviręs stiklas galėtų būti tik 5 aukšte, 4 tam aukšte galėtų pratęsti tai, kas pirmuose 3 aukštuose, būtų visai liux (ypač nuo gatvės pusės)
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąManau čia optinė apgaulė, nes tarp pastatų yra tarpas (įvažiavimas) ir tik atrodo, jog kolonos išsikišusios. Man labai patinka.
Komentuoti:
-
Manau čia optinė apgaulė, nes tarp pastatų yra tarpas (įvažiavimas) ir tik atrodo, jog kolonos išsikišusios. Man labai patinka.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Kodėl stebina? Dėl coronos įvykusių socialinių ir ekonominių pokyčių stipriai išaugo didesnio būsto paklausa.
Komentuoti:
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąLabai įdomus tas išsikišimas su kolonomis. Truputi nesueina galai, tarsi optinė apgaulė arba šaligatviui liks 3 plytelių plotis.
Komentuoti:
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimą
Na taip, pats visai buvau susidomėjęs ta vieta. II etapan nespėjau, III jau per brangu yra.
+25% tai čia kalbant apie 1a 2k butus. Metų pradžioje ir dar pavasary buvo 47-48 m2 už kokius 105k eur. Dabar F name 52 metrai 149k eur. Šiaip kas stebina, kad dominuoja dideli butai.
Komentuoti:
-
Labai įdomus tas išsikišimas su kolonomis. Truputi nesueina galai, tarsi optinė apgaulė arba šaligatviui liks 3 plytelių plotis.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Naujas Realco projektas Algirdo 3 pradeda list i dienos sviesa (https://citify.eu/algirdo-g-3/). Regis ir architektura pasikeite:
- 16 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Gal kur nors yra vizualizacijos?
Bet jau matosi pakeitimai, tai matyt nėra labai patikima.
Komentuoti:
Komentuoti: