Parašė Trimitas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešosios erdvės ir parkai Kaune
Collapse
X
-
-
Manau, kad ten bus tos pievos ir atrodys geriau, negu dabar. Bet taip, galėtų apskritai dažniau naudoti natūralesnius skaldos takelius gamtoje. Ir galėtų būti tas musulmoniškas fontanėlis ar kaip ten jis vadinasi.
Komentuoti:
-
Parašė MintiesRatas Rodyti pranešimą
Tamsta gal Tadžmahalo norit?
Komentuoti:
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimą
Bet man kažkodėl su tom trinkelėm sugadino visą bendrą vaizdą, galėjo padaryti kad ir žvyro takus, būtų labiau derėję prie konteksto, pačio parko, o čia dabar ant plyno cemento šventovė stovi...tikrai jau pinigų pagailėjo....Ir priedo man dar visiškai nesiderina tas batutas ar kažkas, geriau jau būtų įrengę fontaną, kas taipogi labiau derėtų prie rytietiškos tradicijos (čia tiems, kas daugiau pasiskaitę apie senąją rytų architektūrą).?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąUi, visa krantinė bus asfaltuota? Ar gal ant viršaus dės kokias trinkeles?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Ui, visa krantinė bus asfaltuota? Ar gal ant viršaus dės kokias trinkeles?
Komentuoti:
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimąApsvietimas projekte planuotas?
Komentuoti:
-
-
Parašė Pensininkas Rodyti pranešimąO turėklų nebus?.. Man iškart panika, kai pagalvoju apie savo snarglių ir jo savisaugos trūkumą. Iškart norisi aplenkti šią vietą labai plačiu lanku...
Komentuoti:
-
Parašė Pensininkas Rodyti pranešimąO turėklų nebus?.. Man iškart panika, kai pagalvoju apie savo snarglių ir jo savisaugos trūkumą. Iškart norisi aplenkti šią vietą labai plačiu lanku...
- 6 patinka
Komentuoti:
-
- 3 patinka
Komentuoti:
-
O turėklų nebus?.. Man iškart panika, kai pagalvoju apie savo snarglių ir jo savisaugos trūkumą. Iškart norisi aplenkti šią vietą labai plačiu lanku...
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Na, jei nekreipsim dėmesio į statybos terminus, tai apžvalgos aikštelė turbūt gražiausiai (ir kokybiškiausiai?) sutvarkyti viešoji erdvė visame Kaune šios mero, man patinka.
Komentuoti:
-
Taip ir su Santakos parku, taip pat ir su dviraciu taku palei Nemuno krantine. Baigta bet nebaigta. Apskritai erzina tas masiskas statybos terminu nesilaikymas, kone kiekvienas projektas nuo pirminio paskelbimo apie pradzia niekada pagal pazadus nevykdomas. Veluoja pradeti, veluoja uzbaigti.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
2018 lapkričio 30 www.15.min rašė: "Nepaisant į Lietuvą atėjusių šalčių Kaune esančioje Aleksoto apžvalgos aikštelėje šiuo metu karšta. Vietoje, iš kurios atsiveria puiki miesto panorama, verda darbai. Užbaigti kauniečių ir turistų pamėgtos vietos rekonstrukciją planuojama dar šįmet, – pranešimu spaudai informuoja Kauno miesto savivaldybė."
Apsilankiau čia 2019 gegužės 2. Statybinės tvoros pastumtos, turistai ateina, o statyba lyg pabaigta, bet nepabaigta... Ir taip daug kur Kaune...
Ateinant nuo funikulieriaus pasitinka tušti informaciniai stendai
Aikštelės išgrįstos, bet be apsauginių tvorelių.
Liftas
...
- 5 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: