Tai nėra visiškai teisinga. Šventoji yra ramesnė Palangos versija. Jei nori netrukdomas pabūti su šeima prie jūros - geriau važiuok į Šventąją nei į Palangą, kurioje žmonių tiesiog yra per daug.
Nu man ta Šventoji tai toks visiškai antrarūšis kurortas atrodo. Maždaug taip suprantu - kas negali sau leisti atostogauti Neringoje, važiuoja į Palangą. O kas negali sau leisti atostogauti Palangoje, važiuoja į Šventąją. Toks įspūdis, kad šis kurortas ir buvo sukurtas tam, kad kiekvienas darbo liaudies atstovas galėtų bent vieną lietingą savaitę per metus praleisti prie jūros.
aš čia visada keliauju (kiekvienais metais) tad savas kurortas ;D. gaila tik,kad apsistojame kiek nuošaliau,prie pačio įvažiavimo į miestą,bet gerai ir ten kadangi nėra didelio triukšmo. Aiškū norėtūsi pačiame mieste kur nors apsigyventi,nes visgi daug kas arčiau . Na gal kada ir apsigyvensim . Ech,laukiu vasaros,pilnų gatvių žmonių,jūros. .
niūrumo truputį įnešim:]
velnio ratas Šventojoje. giiirgžt.. pernai tada tik tik buvau įsigijus fotiką ir ISO man nieko nereiškė. nes šiaip labiau čia į temą 'niūrus SSRS palikimas'...
Su šituo agregatu dar būnant kokių 5-erių teko suktis. Kaip tai labiausiai įstrigęs dalykas iš tos kelionės į Šventąją
niūrumo truputį įnešim:]
velnio ratas Šventojoje. giiirgžt.. pernai tada tik tik buvau įsigijus fotiką ir ISO man nieko nereiškė. nes šiaip labiau čia į temą 'niūrus SSRS palikimas'...
Komentuoti: